farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ ---زرد است که لبریز حقایق شده است......تلخ است که با درد موافق شده است ---عاشق نشدی وگرنه می فهمیدی.........پاییز بهاریست که عاشق شده است، 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ بی ریا که بگوییم.....هر چه باشد حتی به قامت یک طومار.... کوتاه می شود و عاشقانه و زیبا... چه معجزه ای در این بی ریایی هست... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ مـــن در این بغــض های هــرلحظـــه.....در این دلتــــنگی های مــدامــــ..... در ایـــن آشفتگی دقـــایقمـــــ.... دارمــــ سکــــوت میشــــوم.... با مــــن از عـــشق چیـــزی بگـــو... پــیش تر از آن کــه زخمـــ هایـــم عمیـــق تر شــــوند..... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ تو رفتی...رفتنت ازارم نمیدهد.اما این خاطرات لعنتی...مدام نبودنت را به رخم میکشد... 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ امروز چه دلتنگم... خاکستریم انگار... هم خاطره زنبق یک لحظه پس از رگبار... امروز چه دلتنگم... از جنس تکاپوی مصنوعی فواره در حاشیه تکرار... امروز چه دلتنگم... مبحوت و کبود و گس... بر حضور مجروحم... جه فاخته چه کرکس... چه سرخ خیابان و چه قهوه ای کوچه... شکل سایه ابرم... بودنی سیاه و بس... 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ کاش دفتر خاطراتم چراغ جادو بود!تا هر وقت از سر دلتنگی...به رویش دست میکشیدم.تو از درونش ... با آرزوی من بیرون می آمدی... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ تقصیر از من است...آن زمان که گفتی قول بده همیشه کنارم بمانی...یادم رفت بپرسم...کنار خودت یا خاطره هایت!!! 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ من فردا فهمیدم که فردا را امیدی نیست.... و همین آغاز زیباست و پایان ها را هیچ گاه امیدی نیست. که تو به سر آغاز پاک و خالص بودن میرسی و من به جاده ی عشق ورزیدن به تو. من هرگز از تو نمیخواهم که با من به انتهای جاده برسی، تنها،آرزویم این است که در این جاده عشق را لمس کنی و محبت پاک و ناب را. پس بیا آغاز کنیم راهی را که پایانی ندارد، بیا به امروز بیاندیشیم فردا را امیدی نیست.... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ بغض میکنم زمانی که می دانم قرار است روزی برایت خاطره شوم. 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ چه تلخ است علاقه ای که عادت شود عادتی که باور شود باوری که خاطره شود و خاطره ای که درد شود.......................... 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ زین پس تنها ادامه میدهم در زیر بارون حتی به درخواست چتر هم جواب رد میدهم میخواهم تنهاییم را به رخ این هوای دو نفره بکشم............! (باران نبار من نه چتر دارم نه یار...............) 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ انگشتانــــم ســــالخوردگی خودکـــــاری را می لـــرزانند کــــــه جوهرش را تــــــا آخرین لحظه ها ی نــــامت خواهد رساند... 8 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ خيلي وقتا بهم گفتن چرا ميخندي بگو ما هم بخنديم ... اما هرگز نگفتن چرا غصه ميخوري... بگو ما هم بخوريم ... 8 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ همین که سرت را روی شانه ام می گذاری و به خواب می روی آرامش آوار می شود روی دلم یکهو لحظه های روشن با تو بودن کاش تمام نشود 8 لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۱ بگو دوستم داری تا بشکنم باز هم این سکوت عاشقانه را ، تا غوغا شود درون قلب عاشقم ، تا آرام شوم باز هم با شنیدن این کلام عاشقانه ات …. 3 لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۱ عطر و بوی تو پیچیده فضای غمگین قلبم را ، چیزی نگو دیگر نمیخواهم بشنوم بهانه های رفتنت را … 2 لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۱ باید آهسته نوشت! با دلی خسته نوشت! گرم و پر رنگ نوشت! روی هر سنگ نوشت! تا بدانند همه که : اگر دوست نباشد ، دل نیست !!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ خدایــ ا . . . قفس تنگ شد ــــهــــ است برایمــــ .. یا بالمــــــــــ را بچینــــــــــــ .. یا در را باز كنــــــــ .. ! دیگر توانـــــــ ی برای مقابله نیـــــ ست !!! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ [h=2][/h] خــُـــــــدا .. دلـگیـــر نَـشـــو از مـَــن .... تَـهـ نـامـَـردیـه دُنیـــاتـــــ ...!! 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ دل تنگي هايم بي پايان و اشك هايم بي امان است! دلم تو را مي خواهد دلم دستان نوازشگر لبان پر خنده اغوش گرم و نگاه مهربانت را مي طلبد… اما دير زماني ست كه حسرت با تو بودن و در كنار تو بودن بر دلم مانده است! نمي دانم… نمي دانم تا به كي لحظات اينگونه بايد بگذرند و قلب و روحم را بدين سان شكنجه دهند؟! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده