Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ یک عکس بود که تو مهد بچه ها تصاویر کارتونی کشیدن و بعد خطش زدن که اینا حجاب ندارنا... اونو دیدین؟؟ چه میشه کرد؟ من کودکستان میرفتم مقنعه و مانتو میپوشیدم! ولی داداشم که 4 سال ازم کوچکتر بود همکلاسی های دخترش لباسشون خوشگل شده بود! بعدشم وقتی بچه ی 3-4 ساله رو چادر سرش میکن دیگه چه انتظاری داری؟؟:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ همیار پلیس یادتونه ؟؟ بچه ها پلیس می شدن گیر می دادن به مامان باباهاشون واسه خلاف رانندگی؟؟ فکر کنم یه همیار گشت ارشاد هم به زودی راه میفته که فقط مخصوص بچه هاست و دختربچه های کوچیک چادری به همسن های خودشون گیر می دن :icon_pf (34): ببین دیگه اونموقع چه افتضاحی خواهد شد!!! 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ ببین دیگه اونموقع چه افتضاحی خواهد شد!!! ما راهنمایی که بودیم از اینایی که به چادر گیر میدادن داشتیم! همیشه صبح ها می ایستاد دم در! ولی من یک ذره چموش بودم و رفت و برگشت از در دبیرستان میرفتم بیرون! 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ والا وقتی من رفتم مهد کودک مهد کودکمون با دبستان پسرانه بود ولی 3 چهار تا دختر هم تو کلاسمون بودن البته مقنعه داشتن تو حیاط هم با هم بازی میکردیم تازه تمام همبازی های دوران کودکیم هم دخمل بودن انقده منو دوست داشتن:ws3: 5 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ اتفاقا باید به اعتقادات خیلی ها کار داشته باشیم.وقتی همجنس من میاد چادر سیاه سر خودش میکنه،افتخار هم میکنه و فکر میکنه این پوشش دستور مستقیم آسمانه،باید تو مهدکودک چادر هم اجباری بشه. خیلی کار خوبی میکنن،آفرین بهشون،چون فهمیدن زن های ایرانی تو سری خور هستند. انتخاب نوع پوشش ربطی به تو سری خور بودن یا نبودن نداره چرا فکر می کنی اگه کسی چادری باشه با یه همچین طذرز فکر غلطی موافقه؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ انتخاب نوع پوشش ربطی به تو سری خور بودن یا نبودن ندارهچرا فکر می کنی اگه کسی چادری باشه با یه همچین طذرز فکر غلطی موافقه؟؟؟ به نظرتون فلسفه حجاب و به خصوص چادر چیه؟ غیر از اینه که زن به عنوان ابزار تحریک مردان شمرده شده و اینگونه پوشیده میشه تا مبادا مردی تحریک شود؟ وقتی یک زن خود پوشش چادر رو انتخاب کرده، در واقع اون زن هم این دیدگاه رو درباره خودش قبول کرده. شاید بگید با چادر مثلا تعدادی از زنان احساس امنیت بهشون دست میده، به نظر من این امنیت تو کوتاه مدته، اون زن برای به دست آوردن امنیت باید تا آخر عمر خودشو تو چادر بپوشونه و از طرف دیگه به مردی که امنیتشو بر هم زده (با نگاه، با کلام، رفتار و ...)؛ داره پیام میده که آره، تو حق داری که امنیت منو بر هم بزنی، این منم که باید بر ضد این نگاه تو خودمو واکسینه کنم. در دراز مدت باعث گستاخ تر شدن اون مرد شده و به جایی میرسه که اون زن فقط تو خونه از دست اون مرد امنیت داره. 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ زندگی نسل ما رو زدن منهدم کردن با این بگیر ببندای داغون مزخرفشون بس نبود!کی اینا میفهمن این مسخره بازیا نتیجه معکوس داره من نمیدونم! یادتونه؟ مقنعه های چونه دار بلندمانتوهای گل و گشاد بدرنگاز دیدن عکسای اون موقعامم بدم میاد. تو دبیرستان واسه شما دکور بود؟من یه بار مقنعه مو برداشتم سر کلاس دبیرمون کلی بهم توهین کرد که شان کلاسو حفظ نمیکنی با این حرکاتت و روح امامو لرزوندی و ......... اره میگفتیم گرمه بر میداشتیم تازشم راهنمایی بودم فقط تو حیاط مقنعه میزاشم تو کلاس بر میداشتم اما مهدکودک نه اما یادمه مدرسه شاهد چادر اجباری بود والا وقتی من رفتم مهد کودک مهد کودکمون با دبستان پسرانه بود ولی 3 چهار تا دختر هم تو کلاسمون بودن البته مقنعه داشتن تو حیاط هم با هم بازی میکردیمتازه تمام همبازی های دوران کودکیم هم دخمل بودن انقده منو دوست داشتن:ws3: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ بابا بیخیالی طی کن زیاد ار این چیزا شنیدیم 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ خانه از پای بست ویران است...میدونید ماها که سنمون رسیده حالا به زور سرمون چادر و مقنعه میکنن زیاد زورم نمیگیره. البته اینم یه جور ظلمه ها اما بازم ماها تحملمون بیشتره. اما یه بچه 4-5 ساله که تو اون سن و سال باید بازی و تفریح کنه چرا باید اینطوری بهش ظلم بشه؟؟؟ البته این وسط بیشتری ظلم هم به دخترا شده. آخه یه بچه چطوری خودشو نمیتونه جمع کنه یه روسری رو تو سرش نگه داره... مسخره اس واقعا!!! بازم ماها که بچه بودیم لااقل این چیزا رو نداشتیم. فک کنم تا چن وقت دیگه طرح حجاب کودکان تو کوچه و خیابون هم با این گشت علی اصغر بیافتن دنبال دختر بچه های بیچاره که آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآیییییییییییییییییی روسریت کوووووووووووووو؟؟؟ یعنی تا حالا ندیدی به بچه گیر بدهند بگند کو روسریت تازه یادمه چندین سال پیش رفته بودیم گناوه برادر زاده ام اون موقع فکرکنم 7سالش بود تاپ پوشیده بود ریزه و میزه هم بود یه خانمی چادر یه دفعه پرید بهش گفت این چه وضعیه چرا حجاب نداره و از این شر وورها........ ماهم محلش ندادیم راهمونو کشیدیم رفتیم پشت سرش هم کلی فحشش دادیم این قضیه مال دوره ای هست که هنوز گشت ارشاد به این شکل نبود تازه ............. یه بارم من کلاس پنجم بودم با یه تی شرت و شلوار رفته بودم تا سرخیابون که داداشم سوار سرویسش بشه یک اخو.ندک حر... اومده بهم گیر داد که دخترم کو حجابت و چند سالته منم الکی گفتم سوم دبستان و بعدش رفت من زودی دررفتم اومدم خونمون تا ندزدتم 5 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ انتخاب نوع پوشش ربطی به تو سری خور بودن یا نبودن ندارهچرا فکر می کنی اگه کسی چادری باشه با یه همچین طذرز فکر غلطی موافقه؟؟؟ اتفاقا انتخاب پوشش یکی از نشانه های مهم طرز تفکره. کسیکه زیادی خودش رو میپوشونه یعنی یک آدم خیلی مذهبی با تفکرات متعصبانه است که دونه دونه تارهای مویش را سبب تحریک مرد میدونه،فکر میکنه چه چیز عجیبی توی موهاش هست. از طرفی کسی هم که زیادی خودش رو عریان میکنه، باز هم کمبود داره. پوشش خیلی به طرز تفکر ربط داره، آدم هایی که از نظر فکری منطقی باشن، پوشش متعارفی دارن که نه محدوددیت داشته باشه و سبب ریزش مو بشه و مدام به خودت پارچه بپیچی، نه زیادی باز باشه که چشم هارو دنبال خودش بکشونه. زنیکه پوشش خودش را به دلیل خواست مردها تعیین کنه،حالا چه چادر چه برهنگی،یک توسری خور است و متاسفم که مجبورم این حرفو بزنم،میدونم خیلی ها این رفته تو باورشون. 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ خدایا این نسل و نسل بعد چی می کشن همیشه فکر می کردم ما دهه 60 بد بخت بودیم اما الان میبینم اینا از ما بد بخت ترن 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ یعنی تا حالا ندیدی به بچه گیر بدهند بگند کو روسریت تازه یادمه چندین سال پیش رفته بودیم گناوه برادر زاده ام اون موقع فکرکنم 7سالش بود تاپ پوشیده بود ریزه و میزه هم بود یه خانمی چادر یه دفعه پرید بهش گفت این چه وضعیه چرا حجاب نداره و از این شر وورها........ ماهم محلش ندادیم راهمونو کشیدیم رفتیم پشت سرش هم کلی فحشش دادیم این قضیه مال دوره ای هست که هنوز گشت ارشاد به این شکل نبود تازه ............. یه بارم من کلاس پنجم بودم با یه تی شرت و شلوار رفته بودم تا سرخیابون که داداشم سوار سرویسش بشه یک اخو.ندک حر... اومده بهم گیر داد که دخترم کو حجابت و چند سالته منم الکی گفتم سوم دبستان و بعدش رفت من زودی دررفتم اومدم خونمون تا ندزدتم اینا رو گفتی یاد خودم افتادم! دوم دبستان بودم رفتیم فرودگاه واسه بدرقه! ی خانمی اونجا بود بهم گفت از این به بعد روسری سر کن! تازه من همیشه ریزه میزه بودم! یکی از همکلاسی هام هم تعریف می کرد وقتی پنجم دبستان بوده میره خونه ی دوستش. میگفت روسری سرم بوده ولی تی شرت و اینا پوشیده بوده. میگفت مامان دوستش همون جا هوااااااااااااااااااار میزنه که این چه وضعه تو داری و واسه دخترم بدآموزی داری! من باورم نمیشد تا دیگران صحتش رو تایید کردن! 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ من هیچوقت مهد نرفتم .ولی دبیرستان مختلط داشتیم . جاتون خالی چه حالی داشت . صفا 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ من هیچوقت مهد نرفتم .ولی دبیرستان مختلط داشتیم . جاتون خالی چه حالی داشت . صفا خب حالا چي مياي فيس دبيرستانتو به همون مي دي كه چيييييييي واااااااااا 2 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ خب همجنس هم انجام میده ولی غیر همجنسها بیشتر غیره هم والا چی بگم اها مثلا موهای سرم که مشکی و پر پشت وسفت بود قابل کشیدن بود . با بهونه یا بی بهونه . اینم یکی دیگه از فواید دبیرستان مختلط و یکی از و غیره ها یعنی جی؟ میتونم بپرسم الان چند سالته؟ 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ یادش بخیر من بعد از اینکه مادرم میرفت سر کار خودم حاضر میشدم میرفتم کودکستان(خاطرات کزت) بعد وقتی کلاه میذاشتم همیشه یادم میرفت زیرش مقنعه بپوشم همیشه تو کلاس من کشف حجابی بودم گذشته از شوخی مثلا اومدن درستش کنن گفتن رنگای شاد استفاده کنید از این طفلی ها یک دلقکایی ساختن دیدنی! مهد کودک نزدیک خونه ی ما مانتو ها شون سبز فسفری جیغه با مقنعه ی سرخابی که دورش نوار های زرد دوختن!بچه هارو کردن شکل یه بوته گل میمونی! 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ پستهای اسپم حذف شد دیگه اسپم نکنید: 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ یعنی جی؟میتونم بپرسم الان چند سالته؟ یعنی میکشیدند دیگه 30 سال پ.ن اقا وحید فقط این یکی چون سوال فرمودند 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ پستهای اسپم حذف شد دیگه اسپم نکنید: پست من اسپم بود؟ 1 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ پستهای اسپم حذف شد دیگه اسپم نکنید: وحيد جان اطاعت عمر هرچي تو بگي فقط بزار ماهم يك روز مدير ميشيم بعد ميايم پستاي توهم پاك بكنيم به قول هم دهاتي هام عروسم به روزوم ميشيني 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده