Bahareh.S 3069 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 پست من اسپم بود؟ او الان توهم فانتزي زده همه چيز رو اسپم ميبينه 1
Avenger 19334 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 پست من اسپم بود؟ نه پست شما توهین بود ولی چون با هم پاک شد اسپم نوشته شد
El Roman 31720 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 وحید جان اظهار نظر کجاش توهینه؟ امام خمینی فتوایی داره در مورد این که در نزدیکی با همسره زیر 9 سال (و یا 7 یادم نیست دقیق) که اگر دخول انجام نگیره و فقط لذت بردن با سایر اعمال باشه مشکلی نداره! این توهینه؟ و من میگم وقتی چنین فتوایی نزدیکی کردن با دختره زیر 9 سال رو حلال میدونه اینکه دخترای 4-5 ساله رو به حجاب وادار کنند عجیب نیست! این کجاش توهینه؟ الکی نگین توهینه اگه نمیخواین اظهار نظر بکنیم و خلاف قوانین هست تو دلیل پاک شدنه پست بنویسین اظهار نظر! ارادت 3
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 خواهر من حجاب براي شماست نه براي عمه من بله درسته، تو جمع گرگ های حریص نر، با اون چشم های گشادشون، حجاب مو برای خواهران خوبه. 2
alimec 23104 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 خواهر من حجاب براي شماست نه براي عمه من بی خیال بچه ان... بله درسته، تو جمع گرگ های حریص نر، با اون چشم های گشادشون، حجاب مو برای خواهران خوبه. شما کاربر ویژه ادبیات هستین لطفا از کلمات زیباتر و ادبی تر استفاده کنید با تشکر 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری