shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 من هیچ وقت نفهمیدم چه لذتی داره این دود خوردن؟ و خدارو شکر نه اهالی خونمون اهلش هستند نه خودم هیچ زمانی تمایل بهش پیدا نکردم...... ترجیح میدم هیج وقت تفریح نکنم تا اینطوری بزنم ریه خودمو داغون کنم........ 3
VINA 31339 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 من هیچ وقت نفهمیدم چه لذتی داره این دود خوردن؟ و خدارو شکر نه اهالی خونمون اهلش هستند نه خودم هیچ زمانی تمایل بهش پیدا نکردم...... ترجیح میدم هیج وقت تفریح نکنم تا اینطوری بزنم ریه خودمو داغون کنم........ کافه که فقط قلیون نداره میری میگی سرویس چایی بیارن چایی با کیک خوشمزه ()با میوه میارن واست یا منو غذا رو میگیری کباب داره سفارش میدی 3
Cinderella 9897 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 چرا بهترين تفريح نباشه؟ وقتي به كسي آزاري نمي رسوني وقتي از دهنت دود بيرون مياد حسه سيگار كشيدن به آدم دست ميده وقتي ميري سراغه قليون ديگه خيالت راحته به هيچي فكر نمي كني نه كار نه زندگي... من خودم تفنني ميكشم به نظرمم بد نيست 2
NEGARi 9387 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 مجلی توش نمیبینم اگه زیاده روی نشه البته اونم واسه خود آدم ضرر داره.. آخه سلامت باشی که چی بشه؟؟؟ قلیون دوس دارم 1
El Roman 31720 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 من هیچ وقت نفهمیدم چه لذتی داره این دود خوردن؟ و خدارو شکر نه اهالی خونمون اهلش هستند نه خودم هیچ زمانی تمایل بهش پیدا نکردم...... ترجیح میدم هیج وقت تفریح نکنم تا اینطوری بزنم ریه خودمو داغون کنم........ قدر زر زرگرداند (اونم با سکه ی 750 تومنی!) وقتی قلیون رو میکشی و فشارت افت پیدا میکنه دیگه به هیچ چیزی غیر اونجایی که هستی فکر نمی کنی (البته غیر از اینکه چطوری مخ دختره تخت بغلی رو بزنی ) بعدش هم که چایی نبات میخوری بسیار حال میده! اونایی که تو هوای آلوده مخصوصا تهران برن قلیون بکشن درواقع داره به ریه هاشون استراحت میدن چون لااقل سرب نداره تو دودش 1
viviyan 12431 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 از قلیون متنفرم. 80 برابر سیگار ضرر داره، سیگار ***** داره حداقل ولی قلیون ***** هم نداره. ترجیح میدم سیگار بکشم به جای قلیون. 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 از قلیون متنفرم. 80 برابر سیگار ضرر داره، سیگار ***** داره حداقل ولی قلیون ***** هم نداره. ترجیح میدم سیگار بکشم به جای قلیون. نه قلیون نه سیگار اصلا لعنت و مرگ بر دود 2
Artaria 13629 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 من بوی قلیون رو خیلی دوس دارم فقط. دیگه برید بخوابید چراغ انجمنو خاموش کنم 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 من بوی قلیون رو خیلی دوس دارم فقط. دیگه برید بخوابید چراغ انجمنو خاموش کنم هستیم فعلا زحمت نکش برو چندتا عکس گذاشتم فعلا ببین جیگرت حال بیاد 1
Artaria 13629 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 هستیم فعلا زحمت نکشبرو چندتا عکس گذاشتم فعلا ببین جیگرت حال بیاد کوجا؟
Avenger 19333 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 قدر زر زرگرداند (اونم با سکه ی 750 تومنی!)وقتی قلیون رو میکشی و فشارت افت پیدا میکنه دیگه به هیچ چیزی غیر اونجایی که هستی فکر نمی کنی (البته غیر از اینکه چطوری مخ دختره تخت بغلی رو بزنی ) بعدش هم که چایی نبات میخوری بسیار حال میده! اونایی که تو هوای آلوده مخصوصا تهران برن قلیون بکشن درواقع داره به ریه هاشون استراحت میدن چون لااقل سرب نداره تو دودش عزیز من اشتباه نکن من هر وقت قیلون میکشم بعدش فشارمو میگرم پایین که نرفته هیچ بالا هم میره ولی چایی نبات بعدش قند خون رو افزایش میده و خیلی حال میده توصیه میکنم کسی که فشارش بالاست نکشه من خودم تو خونه قلیون دارم و همونجا تو خونه یا وقتی با دوستان باغ یا بیابون میرم میکشم ولی با چاشنی سیگار و چای 1
El Roman 31720 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 عزیز من اشتباه نکن من هر وقت قیلون میکشم بعدش فشارمو میگرم پایین که نرفته هیچ بالا هم میره ولی چایی نبات بعدش قند خون رو افزایش میده و خیلی حال میده توصیه میکنم کسی که فشارش بالاست نکشه من خودم تو خونه قلیون دارم و همونجا تو خونه یا وقتی با دوستان باغ یا بیابون میرم میکشم ولی با چاشنی سیگار و چای بحث تخصصیه من سر در نمیارم از پزشکی ولی فکر کنم چون دود میکشی اکسیژن کمتری به خونت وارد میشه، حتی فشارش هم بالا بره چون اکسیژن نداره مثل وقتی میمونه که فشارت افت کرده و بی حال میشی 1
Avenger 19333 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 بحث تخصصیه من سر در نمیارم از پزشکی ولی فکر کنم چون دود میکشی اکسیژن کمتری به خونت وارد میشه، حتی فشارش هم بالا بره چون اکسیژن نداره مثل وقتی میمونه که فشارت افت کرده و بی حال میشی دقیقا همینه چون من قبل قلیون کشید و در حین کشیدن و در اخر قیلون گرفتم اولش 12 بود وسطش 14 شد و در اخر به 16 رسید فشارم 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 http://www.noandishaan.com/forums/thread77914.html#post843235 2
alimec 23102 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 http://www.noandishaan.com/forums/thread77914.html#post843235 اتفاقا الان می چسبید 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 اتفاقا الان می چسبید میگم میخوای شما بری بخوابی؟ 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 یعنی دیگه مزاحم نشم؟... نه اخه ظاهرا حال روحیت خوب نیست خواب هم بهترین مسکنه جای دود 2
ارسال های توصیه شده