رفتن به مطلب

میای بریم کافه قلیون بکشیم !؟دلیل علاقه برخی از جوانان ایرانی به قلیان و کافه های سنتی چیه !؟

ارسال های توصیه شده

من هیچ وقت نفهمیدم چه لذتی داره این دود خوردن؟:ws38:

و خدارو شکر نه اهالی خونمون اهلش هستند نه خودم هیچ زمانی تمایل بهش پیدا نکردم......

ترجیح میدم هیج وقت تفریح نکنم تا اینطوری بزنم ریه خودمو داغون کنم........

• Like 3
لینک به دیدگاه

و خدارو شکر نه اهالی خونمون اهلش هستند نه خودم هیچ زمانی تمایل بهش پیدا نکردم......

کافه که فقط قلیون نداره

میری میگی سرویس چایی بیارن چایی با کیک خوشمزه (hapydancsmil.gif)با میوه میارن واست

یا منو غذا رو میگیری کباب داره سفارش میدی

:whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه

چرا بهترين تفريح نباشه؟ وقتي به كسي آزاري نمي رسوني وقتي از دهنت دود بيرون مياد حسه سيگار كشيدن به آدم دست ميده وقتي ميري سراغه قليون ديگه خيالت راحته به هيچي فكر نمي كني نه كار نه زندگي...:ws3:

من خودم تفنني ميكشم به نظرمم بد نيست

• Like 2
لینک به دیدگاه

مجلی توش نمیبینم اگه زیاده روی نشه البته اونم واسه خود آدم ضرر داره..

آخه سلامت باشی‌ که چی‌ بشه؟؟؟

قلیون دوس دارم :w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

قدر زر زرگرداند (اونم با سکه ی 750 تومنی!)

وقتی قلیون رو میکشی و فشارت افت پیدا میکنه دیگه به هیچ چیزی غیر اونجایی که هستی فکر نمی کنی (البته غیر از اینکه چطوری مخ دختره تخت بغلی رو بزنی :ws3:)

بعدش هم که چایی نبات میخوری بسیار حال میده!

اونایی که تو هوای آلوده مخصوصا تهران برن قلیون بکشن درواقع داره به ریه هاشون استراحت میدن چون لااقل سرب نداره تو دودش :ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه

از قلیون متنفرم. 80 برابر سیگار ضرر داره، سیگار ***** داره حداقل ولی قلیون ***** هم نداره. ترجیح میدم سیگار بکشم به جای قلیون.

• Like 1
لینک به دیدگاه
از قلیون متنفرم. 80 برابر سیگار ضرر داره، سیگار ***** داره حداقل ولی قلیون ***** هم نداره. ترجیح میدم سیگار بکشم به جای قلیون.

نه قلیون نه سیگار

اصلا لعنت و مرگ بر دودw000.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
من بوی قلیون رو خیلی دوس دارم فقط.

دیگه برید بخوابید چراغ انجمنو خاموش کنم :w000:

هستیم فعلا زحمت نکش

برو چندتا عکس گذاشتم فعلا ببین جیگرت حال بیاد :w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
قدر زر زرگرداند (اونم با سکه ی 750 تومنی!)

وقتی قلیون رو میکشی و فشارت افت پیدا میکنه دیگه به هیچ چیزی غیر اونجایی که هستی فکر نمی کنی (البته غیر از اینکه چطوری مخ دختره تخت بغلی رو بزنی :ws3:)

بعدش هم که چایی نبات میخوری بسیار حال میده!

اونایی که تو هوای آلوده مخصوصا تهران برن قلیون بکشن درواقع داره به ریه هاشون استراحت میدن چون لااقل سرب نداره تو دودش :ws37:

عزیز من اشتباه نکن من هر وقت قیلون میکشم بعدش فشارمو میگرم پایین که نرفته هیچ بالا هم میره ولی چایی نبات بعدش قند خون رو افزایش میده و خیلی حال میده توصیه میکنم کسی که فشارش بالاست نکشه

من خودم تو خونه قلیون دارم و همونجا تو خونه یا وقتی با دوستان باغ یا بیابون میرم میکشم ولی با چاشنی سیگار و چای:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
عزیز من اشتباه نکن من هر وقت قیلون میکشم بعدش فشارمو میگرم پایین که نرفته هیچ بالا هم میره ولی چایی نبات بعدش قند خون رو افزایش میده و خیلی حال میده توصیه میکنم کسی که فشارش بالاست نکشه

من خودم تو خونه قلیون دارم و همونجا تو خونه یا وقتی با دوستان باغ یا بیابون میرم میکشم ولی با چاشنی سیگار و چای:ws3:

بحث تخصصیه من سر در نمیارم از پزشکی ولی فکر کنم چون دود میکشی اکسیژن کمتری به خونت وارد میشه، حتی فشارش هم بالا بره چون اکسیژن نداره مثل وقتی میمونه که فشارت افت کرده و بی حال میشی :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بحث تخصصیه من سر در نمیارم از پزشکی ولی فکر کنم چون دود میکشی اکسیژن کمتری به خونت وارد میشه، حتی فشارش هم بالا بره چون اکسیژن نداره مثل وقتی میمونه که فشارت افت کرده و بی حال میشی :ws3:

دقیقا همینه چون من قبل قلیون کشید و در حین کشیدن و در اخر قیلون گرفتم

اولش 12 بود وسطش 14 شد و در اخر به 16 رسید فشارم:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...