Arpak 8511 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 معمولش اینه که موارد 1 و 2 و 4 و 5 واسه پسرها بیشتر صدق میکنه مورد سوم مشترک میتونه باشه ولی موارد 6 و 7 در بیشتر دخترها دیده میشه منظورت چیه؟
کتایون 15176 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 2 بودم و داشتم کم کم 3 میشدم الان هیچکدااااااااااااااااام:hapydancsmil:
haniye.a 5626 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 من 7! چون هیچکدومشون قابل اعتماد نیستن ( قصد توهین نداشتما)
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 خب اینجوری که ای سفید ایرانی بیان کردی این رو می رسونه که یه طرفه رو به جلو بری و این تا یه جایی را داره بالاخره از راه به مقصدی میخوای برسیآیا تو یه جاده رو تنها طی میکنی و به مقصد هیچ گاه فکر نمیکنی وقتی غمهات پر میکشه میره چی میشه که دوباره بر میگرده؟ نباید با کسی باشی که همواره باشه یا این که با یه خون ریزی از تو رگات بره بیرون؟ درد و غمت وقتی کامل درمون میشه که درمون اونم دست تو باشه نه؟ منظورم از غمهام مشکلات و کلافگی های زندگی هست حتما که نباید غمها بخاطر اون باشه خب خون هم نباشه آدم نمیتونه زنده باشه دیگه... معلومه که دلم میخواد یعنی میشه؟ آره دیگه اون درد نداشته باشه منم دیگه درد و غم ندارم
Valentina 13664 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 شرط دل دادن دل گرفتنه.. وگرنه یکی بی دل میمونه اون یکی دو دل..
keyvan64 3123 ارسال شده در 11 فروردین، 2012 تو این دوره زمونه آدم نمیدونه عشقش چند نفره اصلا دلبستنش واقعیه؟؟به نظر شما یه دل میتونه به چند دل بند باشه؟ دل بستن آموختم تو را. دل شکستن آموختی مرا. شاگرد خوب بودم و تو معترضی! .. وعجب حکایتی دارد این دل بستن و دل كندن خیلی قشنگ بود علیرضا کلا از تاپیکات خوشم میاد درون مایه طنز هم که میدی قشنگ ترش میکنی
ارسال های توصیه شده