Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ معمولش اینه که موارد 1 و 2 و 4 و 5 واسه پسرها بیشتر صدق میکنه مورد سوم مشترک میتونه باشه ولی موارد 6 و 7 در بیشتر دخترها دیده میشه منظورت چیه؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ 2 بودم و داشتم کم کم 3 میشدم الان هیچکدااااااااااااااااام:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ من 7! چون هیچکدومشون قابل اعتماد نیستن ( قصد توهین نداشتما) لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ فقط2 چون اگه صد دل بند باشه پایبندی هم لازمش هست لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ خب اینجوری که ای سفید ایرانی بیان کردی این رو می رسونه که یه طرفه رو به جلو بری و این تا یه جایی را داره بالاخره از راه به مقصدی میخوای برسیآیا تو یه جاده رو تنها طی میکنی و به مقصد هیچ گاه فکر نمیکنی وقتی غمهات پر میکشه میره چی میشه که دوباره بر میگرده؟ نباید با کسی باشی که همواره باشه یا این که با یه خون ریزی از تو رگات بره بیرون؟ درد و غمت وقتی کامل درمون میشه که درمون اونم دست تو باشه نه؟ منظورم از غمهام مشکلات و کلافگی های زندگی هست حتما که نباید غمها بخاطر اون باشه خب خون هم نباشه آدم نمیتونه زنده باشه دیگه... معلومه که دلم میخواد یعنی میشه؟ آره دیگه اون درد نداشته باشه منم دیگه درد و غم ندارم لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ شرط دل دادن دل گرفتنه.. وگرنه یکی بی دل میمونه اون یکی دو دل.. لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ تو این دوره زمونه آدم نمیدونه عشقش چند نفره اصلا دلبستنش واقعیه؟؟به نظر شما یه دل میتونه به چند دل بند باشه؟ دل بستن آموختم تو را. دل شکستن آموختی مرا. شاگرد خوب بودم و تو معترضی! .. وعجب حکایتی دارد این دل بستن و دل كندن خیلی قشنگ بود علیرضا کلا از تاپیکات خوشم میاد درون مایه طنز هم که میدی قشنگ ترش میکنی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده