lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ آیا شما در زندگیتان احساس مفید بودن می کنید؟خیر من و امثال من ها فقط حرف میزنیم! دو اینکه چندتا کار مفید برای خود و جامعه تان انجام دادید؟همون حرفایی که بالا گفتم اما حداقلش همه جا حرف حق رو زدم! سه اینکه تعریف مفید بودن از نظر شما چیه؟مفیدبودن یعنی اینکه بودن و نبودنت برای جامعه یکی نباشه! چهار اینکه برای اینکه بشود احساس مفید بودن کرد، چکار باید بکنیم؟یکم سختی به خودمون بدیم و از خود خواهی کم کنیم!لا اقل کاری کنی که وقتی به وجدانت برمیگردی چیزی عذابت نده!این حداقلشه! 10 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ من فكر ميكنم همه در هر موقعيعتى مفيدن شايد خودشونم ندونن 4 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ یک اینکهآیا شما در زندگیتان احساس مفید بودن می کنید؟ جدیدن بله دو اینکه چندتا کار مفید برای خود و جامعه تان انجام دادید؟ برای خودم! نوجوونیا مطالعه میکردم؛نمیدونستم یه روز چقدر بدردم میخوره فقط اینکارو دوس داشتم,ولی مدتها خودمو خواسته هامو رها کردم و خیلی متضرر شدم؛اما دو سه سالیه که دوباره دارم کارایی میکنم که وقتی بعدها برمیگردم به امروز اگه نتونم به خودم بگم آفرین حداقل از خودم شاکی نشم,دارم برای رضایت سارای فردا در حد توانم تلاش میکنم...جامعه؟ آشغالای سر راهمو جمع میکنم,تو پارک یا تو جنگل و ساحل...میخوام درختای خیابونمونو از شر قطع شدن بخاطر تعریض نجات بدم سه اینکه تعریف مفید بودن از نظر شما چیه؟ جلوگیری از سیر منفی و هدایت به سمت و سوی مثبتی که عاملش من باشم؛هرچند درحد چند درجه ینی مفید بودن چهار اینکه برای اینکه بشود احساس مفید بودن کرد، چکار باید بکنیم؟ میلیونها کار...با این پیش شرط که باور داشته باشیم هر تغییری هرچند کوچیک نتیجه بخشه...اگه امروز نباشه فردا هست ممنونم بابت تاپیکای متفاوتت...که منو به خودم یادآوری میکنن:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ من نمیدونم مفید هستم برای خودم یانه.... ولی همیشه سعی کردم برای باقیه مفید باشم البته بخاطر یکم تندخوییم دربعضی مواقع یا جدیتم توی بعضی از کارهها حس میکنم اگر حرکت مفیدی هم انجام داده باشم خاطره بدی موندگار شده توی ذهنشون..... مفید بودن یعنی حق وناحق نکنی و ضرر نرسونی به کسی .... البته این هم نوعی ازمفید بودنه دیگه 8 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ یک اینکهآیا شما در زندگیتان احساس مفید بودن می کنید؟ واقعاً سوالات جالب آدمو درگیر میکنه!( برای من شدی شبیه وجدانم که میخوام ازش فرار کنم!) خوب من در مقطعی آره و در مقطعی نه!و البته اینم برای دوستان بگم که اگر( که با پستایی که من دیدن اکثریت بچه ها گفتن نه)نه گفتین بدونین به خودتون و وجود با ارزشتون ظلم کردین. دو اینکه چندتا کار مفید برای خود و جامعه تان انجام دادید؟ خوب شاید اگر مثال بزرگش رو بزنم برای خودم یکی! و اونم این بود که به خودم این اجازه رو دادم که به استقلالم برسم...به نظرم برای جامعه و دوستام زیاد کار مفید انجام دادم... شاید همین که واسه کسی بد نخواستم هم بشه کار مفید( باور کنید مفیده!) سه اینکه تعریف مفید بودن از نظر شما چیه؟ به نظر من به هر آنچه که به بالغ شدن ذهن و عملت کمک کنه و در ادامه ی اون برای دیگری مشهود باشه میتونیم مفید بودن بگیم... چهار اینکه برای اینکه بشود احساس مفید بودن کرد، چکار باید بکنیم؟ به نظر من اگه اول از همه برای خودمون مفید باشیم میتونیم برای دیگری هم مفید باشیم... چون منم جزئی از جامعه هستم همین ! جیمی واقعاً سوالات رو دوست دارم مرسی 9 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ یک اینکهآیا شما در زندگیتان احساس مفید بودن می کنید؟ آره احساس میکنم مفید هستم ولی فکر میکنم میتونم خیلی مفیدتر از این باشم چندتا کار مفید برای خود و جامعه تان انجام دادید؟ واسه خودم خیلی ... ولی مفید بودن واسه این جامعه تقریبا در تضاد با مفید بودن برای خوده ! وقتی همه به فکر منفعت شخصی خودشون هستن تو بخوای به کسی نفع برسونی احتمالا آخرش به ضرر خودت تموم میشه ! سه اینکه تعریف مفید بودن از نظر شما چیه؟ ای بابا بازم باید از خودمون تعریف اختراع کنیم؟! من کلا با این قضیه مشکل دارم که هر کسی واسه هر چیزی یه تعریف منحصر به فرد داشته باشه! مفید بودن یعنی فایده داشتن چه واسه من چه واسه بچه اول ابتدایی چهار اینکه برای اینکه بشود احساس مفید بودن کرد، چکار باید بکنیم؟ همین ! باید اول دید در حال حاضر انجام دادن چه کاری مفیده بعد برای انجام اون کار تلاش کنی وقتی که تلاشت جواب داد اون وقت احساس مفید بودن میکنی 13 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ دست رو دلم نذارین! ولی خب به نظرم هر کس در طول زندگیش ذره ای کار مفید انجام داده. همه نمی تونن کارهای بزرگ کنند ولی در حد خودشون مفید بودن. و میشه بهتر هم بود. واسه خودم؟؟! نمی دونم واقعا! من اصلا نمی دونم چی از آینده میخوام! من نمی تونم آینده رو واضح ببینم. 7 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ آیا شما در زندگیتان احساس مفید بودن می کنید؟ در حال حاضر کمتر از قبل...اگه این سئوال رو دو سال پیش می پرسیدی می گفتم خیلییییییییی.... چندتا کار مفید برای خود و جامعه تان انجام دادید؟ برای خودم خب در حد توانایی هام...برای اطرافیانم تا حدی که حس می کنم گاهی بیشتر از توانایی هام بوده...اما خب جامعه به طور کلی نه اما در جز چرا کارهایی کردم، شاید اون قدر مفید نبودم اما رضایت داشتم در اون زمان... تعریف مفید بودن از نظر شما چیه؟ به نظر من هر آدمی یه سری توانایی های خاص خودش داره اگه بتونه ازون ها در جهت اهداف کوچیکش که اکثرا شخصی ان و اهداف بزرگش که جامعه ی بزرگتری رو شامل میشن استفاده کنه میتونه از عملکرد خودش احساس رضایت کنه و این حس رضایت بهش انگیزه ی بیشتری میده تا گام های بزرگتریبرداره و مفید تر واقع بشه... برای اینکه بشود احساس مفید بودن کرد، چکار باید بکنیم؟ باید بدونیم که چی میخوایم...آدما خیلی تفاوت هاشون زیاده...نمیشه یه حکم کلی داد برای این قضیه... 7 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ ک اینکه آیا شما در زندگیتان احساس مفید بودن می کنید؟100 در 100 وگرنه خودمو میکشتم دو اینکه چندتا کار مفید برای خود و جامعه تان انجام دادید؟خیلی کا مفید از صبح که پا میشم تا خود شب وگرنه 100 در 100 خودمو میکشتم سه اینکه تعریف مفید بودن از نظر شما چیه؟اینکه مفید باشی چهار اینکه برای اینکه بشود احساس مفید بودن کرد، چکار باید بکنیم؟باید مفید باشی همین ! 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ یک اینکهآیا شما در زندگیتان احساس مفید بودن می کنید؟ به همون اندازه که کمتر حرف زدم و توهم دو اینکه چندتا کار مفید برای خود و جامعه تان انجام دادید؟ به همون اندازه که کمتر حرف زدم و توهم رویا خیال آرزو دور اتاق چرخیدن.... سه اینکه تعریف مفید بودن از نظر شما چیه؟ متاسفانه فقط عمل چهار اینکه برای اینکه بشود احساس مفید بودن کرد، چکار باید بکنیم؟ لامصب همون عمل منظورم از عمل عمل جراحی بینی و... نیست همون که خیلی سخته همین ! علی مکانیک 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ محیط و آدم باهم یک رابطه 2 طرفه دارن؛ که طبیعتا قدم اول رو باید محیط برای آدم برداره و بعد آدم دینش به محیط رو ادا کند، فعلا که محیط اگه بهم بده کار نباشه طلبکار هم نیست ازم، هروقت محیط برای من مفید بود میتونم به این فکر کنم که آیا من هم برای محیط مفید بودم یا نه 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ محیط و آدم باهم یک رابطه 2 طرفه دارن؛ که طبیعتا قدم اول رو باید محیط برای آدم برداره و بعد آدم دینش به محیط رو ادا کند، فعلا که محیط اگه بهم بده کار نباشه طلبکار هم نیست ازم، هروقت محیط برای من مفید بود میتونم به این فکر کنم که آیا من هم برای محیط مفید بودم یا نه تعریفت از محیط چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ تعریفت از محیط چیه؟ تو اون اونیکی خدا الله ابلیس جامعه اوباما همه 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ من فکر می کنم جدیدا البته که خیلی از کارهایی که آدم توی زندگی انجام می ده و به نظر بیهوده میان ، حتما توی برهه ای از زمان در آینده فایدشون رو حالا به یک نحوی به آدم نشون میدن و ثابت می کنن که بیهوده نبودن اگرچه توی اون برهه زمانی کارهای بهتری میشد جایگزینشون کرد، اما نمیشه منکر اثر مثبتشون به شیوه خودشون هم شد ربط داشت این به بحثتون؟؟ به نظر من یکم داشت!! 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ تو اون اونیکی خدا الله ابلیس جامعه اوباما همه تو چرا امشب اینطوری شدی؟ یا شاید من طوریم شده حرفاتو نمیفهمم. 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ من فکر می کنم جدیدا البته که خیلی از کارهایی که آدم توی زندگی انجام می ده و به نظر بیهوده میان ، حتما توی برهه ای از زمان در آینده فایدشون رو حالا به یک نحوی به آدم نشون میدن و ثابت می کنن که بیهوده نبودناگرچه توی اون برهه زمانی کارهای بهتری میشد جایگزینشون کرد، اما نمیشه منکر اثر مثبتشون به شیوه خودشون هم شد ربط داشت این به بحثتون؟؟ به نظر من یکم داشت!! بابا دفاع از کارهای مظلومی که اول مظلوم به نظر میان بعد معلوم میشه که مفید بودن. 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ تو چرا امشب اینطوری شدی؟ یا شاید من طوریم شده حرفاتو نمیفهمم. محیط یعنی هر آنچه غیر از من،این پرسیدن داره؟:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ بابا دفاع از کارهای مظلومی که اول مظلوم به نظر میان بعد معلوم میشه که مفید بودن. هان؟ اینم چیز خوبیه ها.........ولی بی ربط تو بی ربط شد منظورم کاملا یه چیز دیگه بود که موضوع تاپیکت رو عوض میکنه ........بی خیال 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ راستی یه چی دیگه احساس مفید بودن با مفید بودن فرق داره و احساس غیر مفید بودن با غیر مفید بودن 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده