Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 بچه هایی که میان این میتینگ هارو، چه جور آدم هایی هستن؟ آدم های خوبی هستند 8
.MohammadReza. 19850 سازنده ارسال شده در 8 فروردین، 2012 بچه هایی که میان این میتینگ هارو، چه جور آدم هایی هستن؟ به بخش ویژه هرکسی دسترسی نداره [h=3]معرفی بخش ویژه تالار گردشگری نواندیشان رو میتونی اینجا ببینی[/h] 6
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 بچه هایی که میان این میتینگ هارو، چه جور آدم هایی هستن؟ همه جور آدم هست 2
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 آدم های خوبی هستند همه جور آدم هست بار اول دیدن بچه ها خیلی سخته، برای همین پرسیدم. چون یکی آدم بدجنسی باشه،دیگه........ 4
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 من روز 21 بهمن رو انتخاب کردمچون روز سالگرد ازدواجم هم هست چون فرداشم 22 بهمنه و تعطیل، فکر کنم بهترین زمان برای کسانی باشه که از راه دور قصد شرکت دارند خوب بساط شیرینی هم جور شد(چون) چه حالی میداد میگفتن متاهلین نیان(شوخو) بچه هایی که میان این میتینگ هارو، چه جور آدم هایی هستن؟ کوچیک و بزرگ میان همه جور آدم هست بار اول دیدن بچه ها خیلی سخته، برای همین پرسیدم.چون یکی آدم بدجنسی باشه،دیگه........ بیا آشنا میشی،فقط از این اسماعیل بترس(شوخی) پارتی که نیست،میتینگ+سیتینگ ه اسماعیل دیر پست دادیهمین امروز من به 14ام رای دادم اما الان حاضرم به هوای شیرینی رای م رو بفروشم 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 بار اول دیدن بچه ها خیلی سخته، برای همین پرسیدم.چون یکی آدم بدجنسی باشه،دیگه........ مگه شما تو همه ارتباطاتت میتونی از همه ادمایی که باهاشون رابطه برقرار میکنی مطمئن بشی؟؟ این مسئولیت متوجه ماست که بدجنسی احتمالی ادما ما رو تحت الشعاع قرار بده هیچی و هیچ کس صد در صد خوب یا صد در صد بد نیست..جمع ما هم همینطور 11
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 مگه شما تو همه ارتباطاتت میتونی از همه ادمایی که باهاشون رابطه برقرار میکنی مطمئن بشی؟؟ این مسئولیت متوجه ماست که بدجنسی احتمالی ادما ما رو تحت الشعاع قرار بده هیچی و هیچ کس صد در صد خوب یا صد در صد بد نیست..جمع ما هم همینطور چرا اینجوری جوابمو دادی؟ باشه ممنون. 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 چرا اینجوری جوابمو دادی؟ باشه ممنون. جواب کلی ای دادم...به نظرم همین رو میخواستی بدونی دیگه...اگه میومدم بگم همه صد در صد فرشته اند واقع بینانه نبود 7
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 اینجا کسی نمیخواهد به این اول اسفندیها جواب بده؟ همشون وسط بهمن گیر افتادن باید بریم کمک بیاریم درشون بیاریم 6
Anooshe 11040 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 اینجا کسی نمیخواهد به این اول اسفندیها جواب بده؟ همشون وسط بهمن گیر افتادن باید بریم کمک بیاریم درشون بیاریم احتمال داره که اگر ببینیم بیشتر بچه ها با اون تاریخ موافقن برنامه رو برای هفته اول اسفند بزاریم... بهتون خبر میدیم به زودی 14
ooraman 22216 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 منم خیلی دوست دارم که بیام ولی نمیدونم بتونم برنامم و جور کنم یا نه هر روزی باشه احتمالا فرقی نمیکنه یعنی از حالا نمیتونم پیش بینی کنم که چه روزی بهتره فک کنم جمعه باشه بهتره حالا هر روزی بود امیدوارم بتونم هماهنگ بشم و بیام 7
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 منم خیلی دوست دارم که بیام ولی نمیدونم بتونم برنامم و جور کنم یا نه هر روزی باشه احتمالا فرقی نمیکنه یعنی از حالا نمیتونم پیش بینی کنم که چه روزی بهتره فک کنم جمعه باشه بهتره حالا هر روزی بود امیدوارم بتونم هماهنگ بشم و بیام اگه نیای که من میدونم با تو 4
ooraman 22216 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 اگه نیای که من میدونم با تو فروغ پروژه فروغ برداشت فروغ مدول تزیینات نقشه یادت که نرفته ولی همه سعیم و میکنم که بیام دلم تنگول شدههه :icon_pf (34): شاید اون آبجی چش سفیدمم اوردم 4
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 فروغ پروژه فروغ برداشت فروغ مدول تزیینات نقشه یادت که نرفته ولی همه سعیم و میکنم که بیام دلم تنگول شدههه :icon_pf (34): شاید اون آبجی چش سفیدمم اوردم تو میتونی تو میتونی :hapydancsmil: ایول ایول :hapydancsmil: 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 12 فروردین، 2012 من از اول اسفند میرم خونه بابام تا زمان آزمون ارشد منظورت این بود که میتینگ هفته اول اسفند رو خونه بابای شما برگزار کنیم؟! 3
mahan2 206 ارسال شده در 12 فروردین، 2012 منم سعی میکنم کلا پایه باشم...... امیدوارم منو کسی یادش نرفته باشه 2
ارسالهای توصیه شده