Arpak 8511 ارسال شده در 16 فروردین، 2012 تو از کجا میدونی کدوم واسه ما بهتره ؟ خو آخه معمولا آخر هفته ها باسه متاهل ها بهتره البته معمولاناااااااا
poor!a 15131 ارسال شده در 16 فروردین، 2012 خو آخه معمولا آخر هفته ها باسه متاهل ها بهتره البته معمولاناااااااا من کلا هر موقع باشه میام مشکل دو نفرین که مخشون و باید زد اونا وسط هفته میان 2
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 طی صحیت هایی که با محمد ، انوشه و محمذ رضا داشتیم قرار شذ این متینگ برگزار نشه 4
nazfar 8746 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 طی صحیت هایی که با محمد ، انوشه و محمذ رضا داشتیم قرار شذ این متینگ برگزار نشه 3
Anooshe 11040 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 بچه ها نظرسنجی ِ این تاپیک فقط در رابطه با زمان برگزاری برنامه هست که ما هم با توجه به حداکثر نظرات تاریخی رو که به بیشترین رای آورده شده نزدیکه درنظر میگیریم... تا وقتی تاپیک مربوط به برنامه رو نزنیم جاش مشخص نیست واسه همین به هیچ عنوان روی بحثایی که اینجا باهم دارید برای مکان برنامه حساب باز نکنید... 10
Anooshe 11040 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 چقدر میدین رای اینا رو برگردونم تا اینجام؟؟؟!!!! امکانات اونم از بهترین نوعش 5
nazfar 8746 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 بچه ها نظرسنجی ِ این تاپیک فقط در رابطه با زمان برگزاری برنامه هست که ما هم با توجه به حداکثر نظرات تاریخی رو که به بیشترین رای آورده شده نزدیکه درنظر میگیریم... تا وقتی تاپیک مربوط به برنامه رو نزنیم جاش مشخص نیست واسه همین به هیچ عنوان روی بحثایی که اینجا باهم دارید برای مکان برنامه حساب باز نکنید... انوشه جون ابوذر که نوشت برگزار نمیشه 3
nazfar 8746 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 چقدر میدین رای اینا رو برگردونم تا اینجام؟؟؟!!!! این کف دستمه فلوخ بکن 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 امکانات اونم از بهترین نوعش باز تو ایده ال گرا شدی تذار تو تالارت اسپم کنم انوش که دلم هوای امکانات کرده هاااا انوشه جون ابوذر که نوشت برگزار نمیشه خرج داره 5
Anooshe 11040 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 باز تو ایده ال گرا شدی تذار تو تالارت اسپم کنم انوش که دلم هوای امکانات کرده هاااا خرج داره آخ آخ فدای دلش بشم من ایده آل گرام!... تو این زمینه توام باش:hapydancsmil:آخه تو این مورد را نداره که حتی به خوب راضی بشم.... دست ِ منو به اسپم تو تالار خودم باز نکن 4
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 آخ آخ فدای دلش بشم من ایده آل گرام!... تو این زمینه توام باش:hapydancsmil:آخه تو این مورد را نداره که حتی به خوب راضی بشم.... دست ِ منو به اسپم تو تالار خودم باز نکن لطفا اسپم نکنید قرار شده به خاطر مشکلات وجود اومده دیگه قراری از طرف نواندیشان برگزار نشه( با هماهنگی با عزیران) 4
M_Archi 7762 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 لطفا اسپم نکنید قرار شده به خاطر مشکلات وجود اومده دیگه قراری از طرف نواندیشان برگزار نشه( با هماهنگی با عزیران) میگم میخواید شما درگیریهاتونو اول حل کنید بعد یه نظری رو بصورت جمعی اعلام کنید؟! شما از طرف انوش و محمد و ... میگی کلا کنسله!ولی انوشه خودش حرف دیگه ای میزنه حالا جدای از اون، میشه واضحتر بگید مشکل چیه؟ هنوز قرار گذاشته نشده و نرفته چه مشکلی پیش اومده که این تصمیم کلی رو گرفتید؟ 11
.MohammadReza. 19850 سازنده ارسال شده در 17 فروردین، 2012 میتینگ برگزار میشه و طی روزهای آینده هم تاپیک اصلی میتینگ زده میشه ممنون از شرکت تو نظرسنجی همچنین میتونید پیشنهاد های خودتونو در مورد مکان برگزاری میتینگ در تاپیک زیر عنوان کنید پیشنهادات شما برای برنامه های جمعی تاپیک بسته شد 16
Anooshe 11040 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 انوشه جون ابوذر که نوشت برگزار نمیشه فقط یه شوخی بوده عزیزم! میگم میخواید شما درگیریهاتونو اول حل کنید بعد یه نظری رو بصورت جمعی اعلام کنید؟! شما از طرف انوش و محمد و ... میگی کلا کنسله!ولی انوشه خودش حرف دیگه ای میزنه حالا جدای از اون، میشه واضحتر بگید مشکل چیه؟ هنوز قرار گذاشته نشده و نرفته چه مشکلی پیش اومده که این تصمیم کلی رو گرفتید؟ عزیزم فکر کنم چون جنبه مدیران تالار گردشگری زیادی بالاست شوخیا هم سطحش زیادی بالا رفته هیچ درگیری ای وجود نداره بابا... مشکلی هم به وجود نیومده!!! قرارهایی که رفتیم مشکلی به وجود نیومد حالا واسه برنامه ی نرفته مگه میشه مشکل پیش بیاد؟! 14
ارسالهای توصیه شده