Arpak 8511 ارسال شده در 12 فروردین، 2012 من از اول اسفند میرم خونه بابام تا زمان آزمون ارشد خب از هفته ی دوم اسفند برو خونه ی بابات والا قول میدم از هفته ی دوم چمدونتو بندازم تو جوب 1
Alireza Hashemi 33393 ارسال شده در 14 فروردین، 2012 پینت بال دیگه شهرک مهرک غزالی نزاری ممد حال نداریم کسل شدیم پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بالپینت بال پینت بال:hapydancsmil::hapydancsmil: پینت بال پینت بالپینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: :hapydancsmil: 11
Alireza Hashemi 33393 ارسال شده در 14 فروردین، 2012 وسط هفته چیه اینقدر آمارش رفته بالا نامردا من خدمتم ...................................................................................................... 9
poor!a 15131 ارسال شده در 14 فروردین، 2012 پینت بال دیگه شهرک مهرک غزالی نزاری ممد حال نداریم کسل شدیم پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بالپینت بال پینت بال:hapydancsmil::hapydancsmil: پینت بال پینت بالپینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: پینت بال پینت بال:hapydancsmil: :hapydancsmil: میذارن مختلط هم بازی کنیم ؟ 5
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 میذارن مختلط هم بازی کنیم ؟ بستگی به باشگاهش داره من خودم تا حالا بازی نکردم ولی میگن گلوله هاش خیلی درد داره مطمئن نیستم دخترای انجمن بتونن تحمل کنن! ولی کلا باید چیز هیجان انگیزی باشه :hapydancsmil:چن بار خواستیم بریم ولی آدم کم آوردیم بیخیال شدیم 10
Anooshe 11040 ارسال شده در 16 فروردین، 2012 میذارن مختلط هم بازی کنیم ؟ بله میشه... همونطور که شادمهرباز عزیز گفت به باشگاه های مختلف بستگی داره من خودم تا حالا بازی نکردم ولی میگن گلوله هاش خیلی درد داره مطمئن نیستم دخترای انجمن بتونن تحمل کنن! ولی کلا باید چیز هیجان انگیزی باشه :hapydancsmil:چن بار خواستیم بریم ولی آدم کم آوردیم بیخیال شدیم بله خیلی خیلی درد داره...خطرناک هم هست اونقدر که از فاصله کمتر از 3متر کسی حق شلیک نداره... :hapydancsmil:... تحمل؟!!!اگر بریم باید شانس بیارید که از دخترای انجمن نبازید بله بسیار هیجان انگیزه:hapydancsmil: 11
*mini* 37779 ارسال شده در 16 فروردین، 2012 بستگی به باشگاهش دارهمن خودم تا حالا بازی نکردم ولی میگن گلوله هاش خیلی درد داره مطمئن نیستم دخترای انجمن بتونن تحمل کنن! ولی کلا باید چیز هیجان انگیزی باشه :hapydancsmil:چن بار خواستیم بریم ولی آدم کم آوردیم بیخیال شدیم اولین کسی که میزنتت منم شادی پس مراقب خودت باش بسی:gnugghender: 5
*mini* 37779 ارسال شده در 16 فروردین، 2012 دوستان خواهش میکنم نرید پینت بال اتفاقا من شدیـــــــــــــــدا پایم.....دوست دارم 3
Arpak 8511 ارسال شده در 16 فروردین، 2012 بستگی به باشگاهش دارهمن خودم تا حالا بازی نکردم ولی میگن گلوله هاش خیلی درد داره مطمئن نیستم دخترای انجمن بتونن تحمل کنن! ولی کلا باید چیز هیجان انگیزی باشه :hapydancsmil:چن بار خواستیم بریم ولی آدم کم آوردیم بیخیال شدیم زرشک مهند یعنی زرشکااااااااااااااااااا بله میشه... همونطور که شادمهرباز عزیز گفت به باشگاه های مختلف بستگی داره بله خیلی خیلی درد داره...خطرناک هم هست اونقدر که از فاصله کمتر از 3متر کسی حق شلیک نداره... :hapydancsmil:... تحمل؟!!!اگر بریم باید شانس بیارید که از دخترای انجمن نبازید بله بسیار هیجان انگیزه:hapydancsmil: کاملا کاملا تایید میشود 4
*mini* 37779 ارسال شده در 16 فروردین، 2012 اقا خو نزاریدش وسط هفتهههههههههههههههههههههههههههههههههههه 3
Artaria 13629 ارسال شده در 16 فروردین، 2012 اتفاقا من شدیـــــــــــــــدا پایم.....دوست دارم:hapydancsmil: آخه منم مجبور میشم بیام 1
Arpak 8511 ارسال شده در 16 فروردین، 2012 کی شد ؟کیا میان ؟ بگین ببینیم چه کنیم هنوز در دستِ بررسیست 2
poor!a 15131 ارسال شده در 16 فروردین، 2012 هنوز در دستِ بررسیست وسط هفته بود رو ما دونفر من و منزل و عرض میکنم حساب بفرمایید ! بلکم مخ دوتا دیگه رو زدیم شدیم چهار نفر اخر هفته هم بود که حالا معلوم نیست شاید شد شاید نشد 3
Arpak 8511 ارسال شده در 16 فروردین، 2012 وسط هفته چیه اینقدر آمارش رفته بالا نامردا من خدمتم...................................................................................................... خو جیم بزن کاری نداره باسه تو که والا 2
Arpak 8511 ارسال شده در 16 فروردین، 2012 وسط هفته بود رو ما دونفر من و منزل و عرض میکنم حساب بفرمایید !بلکم مخ دوتا دیگه رو زدیم شدیم چهار نفر اخر هفته هم بود که حالا معلوم نیست شاید شد شاید نشد آخر هفته که باسه شما و منزل راحت تر باید باشه هاااااااا فعلا که آمارِ وسط هفته ایااا بیشتره منم که رای م ممتنع ست باسم فرقی نیکنه 3
poor!a 15131 ارسال شده در 16 فروردین، 2012 آخر هفته که باسه شما و منزل راحت تر باید باشه هاااااااافعلا که آمارِ وسط هفته ایااا بیشتره منم که رای م ممتنع ست باسم فرقی نیکنه تو از کجا میدونی کدوم واسه ما بهتره ؟ 2
ارسالهای توصیه شده