رفتن به مطلب

مرگ غیرت و عفت با فارسی وان !

ارسال های توصیه شده

خود من کلن از فارسی وان آشنایی با مادر و ریبا میدیدم...

اون هم به خاطر این که 1 از نظر فیلم سازی خوب بودن...بازیگرهای معروف و کلن هر دو از سریالهای معروف دنیا هستن...

از زمزمه هم اون فیلم ایتالیایی که نقش اولش اسمش تونیو بود دیدم....

بین سریالهای بی در و پیکرشون که همشون یا کره ایی هستن و یا کلمبیایی گاهی سریالهلی معروف و قابل دیدن هم دارن...

سریالهای کره اییشون که یه جورایی فیلم هندی پیشرفست...و همش داره اینو نشون میده که زن بعد از ادوواج باید دربست کمر خدمت به خانواده شوهر ببنده و حتی برای چند ساعت بیشتر خوابیدن باید اجازه بگیره...:banel_smiley_4:

کلمبیایهاشون هم طبق فرهنگ خودشون فیلم میسازن...

دیگه کلمبیا از لحاظ این طور مسائل معروفه تو دنیا...

اما نکته مهم تر اینه که هیچ وقت این فرهنگ برای مردم ما ایجاد نشد که هر چیزی از تلویزویون پخش میشه رو قرار نیست از 5 ساله تا 70 ساله همه نگاه کنن....

و مهمتر هر چیزی رو نباید الگو برداری کنن...

تمام فیلمهاشون جنبه بد نداره...میتونن راحت از قسمتهای خوبش به عنوان آموزش و تجربه استفاده کنن....

از بس این موضوعات تو حاشیه بوده...اینقدر به خاطر یه آستین یه قسمت از یه فیلم رو گرفتن کشیدن...اینقدر همه فیلمها اشک و آه وگریه و قبرستون و مریضی بوده...که دیگه این همه رنگ و نور و داستان با محتوای خاص برای مردم یهو جالب شده....و همه هم هجوم آوردن....

همیشه مسائل اینطوری برای جامعه ما تلفات فرهنگی داره..دلیلش هم اینه که سلیقه و فکر مردم رو در نظر نمیگیرن...

هیچ کار فرهنگی طبق نیاز روز مردم انجام نمیشه...موندیم تو 40 سال پیش ار لحاظ خط فکری که داره به مردم القا میشه...

اما جهت جامعه یه چیز دیگست....

.

.

اما غیرت و عفت..؟!

کم نداریم خیانت و دوستی های آنچنانی که از سن 10-12 سالگی شروع میشه...

کم تجاوز و قتل و آدم ربایی نداریم....

حداقل اونها طبق فرهنگشون و وقایع روز مره زندگیشون عمل میکنن....

مووع اینجاست که مشکل فرهنگی جامعه ما از همین محدودیتها و نشون ندادنها و حریص تر شدن مردمه...

مشکل از فارسی 1 نیست...

اگر بخوایم اینطوری نگاه کنیم نصف شبکه های *** همه انگلیسی حرف میزنن....الان مردم انگلیس و کانادا و آمریکا فقط شب تا صبح پای این شبکه هان ؟

یا همشون انحطاط اخلاقی پیدا کردن؟

از کوزه همان تراود که در اوست....

کسی که با فیلم فارسی 1 بی غیرت و بی عفت میشه...مشکل تربیتی داشته از اول...

اما مشکل جامعه ما اینه که آدمهای اینطوری علاوه بر این که به خودشون ضربه میزنن....برای این که بستر مناسب برای خالی کردن عقده های خودشون ندارن...متاسفانه گاهی اوقات میان ضربش رو به جامعه میزنن...و جامعه هم باید شریک بی اخلاقشیون بشه و تاوان پس بده...مثل تجاوز و قتلهایی که باب شده...یا مصرف مواد مخدر که خیلی زیاد شده....

اینهایی که سبز کردم:

همه جرم محسوب میشه که در هر جای دنیا هست.

قرمز:

حالا من خبر ندارم که مردم اونجا چطوری هستند... ولی شما مطمئن هستید که همچین فیلم هایی دارند و نگاه میکنند و تاثیر منفی روشون نداره؟

کلا بحث داره منحرف میشه...

در جامعه این فرهنگ غلط داره نهادینه میشه... که اون زشتی خیانت داره رنگ میبازه!!!!

میگی نه؟؟:ws3:

بحث ما هم در مورد ایران بود... مردم ما تا بخوان با این فرهنگ غلط فارسی 1 خودش رو وفق بده هزینه های هنگفتی میده :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 56
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

کلی نگو چون این بحث از اون کلیت خارج شده!

اشتباهت همینه اگر همچین شبکه ای رو ندرای پس چرا تاپیکو شروع کردی؟!!!

شبکه تاثیر داره مثل صدا و سیمای جمهوری اسلامی... مساله قابل انکاری نیست اما من میگم چرا منعش میکنین؟! عوض این کار فرهنگش رو بسازین.

خوب اینکه ندیدی برمیگرده به اینکه هیچ کدوم از سریال هارو ندیدی و هیچ اشرافی به موضوع نداری!

نمونه هایی که میتونی از سریالا درک کنی:

• تفاوت های فرهنگی جوامع بشری ( نمونه خیلی جالبش همین قضیه زیورآلات هست که در جامعه غربی، با آسیایی واقعاً جالبه)

• پیدا کردن Best Practice ها در سایر جوامع
  • مقایسه ارزشها در جوامع
  • تداوم آداب و رسوم جوامع آسیایی
  • دیدن ارزش ها و ضد ارزش ها فراخور هر جامعه
  • درک بنیان خانواده و درنظر گرفتن موانع موجود با استفاده از همون بست پرکتیس ها

کافین؟

ادب از کی آموختی از بی ادبان :ws3:

یاد این حرف افتادم از خوندن نکات مثبت :ws3:

اینو بگم که من کلا تلویزیون نمیبینم :ws3:

اگر نخوردیم نان گندم .. دیدیم دست مردم (زدم نابود کردم ضرب المثل رو:ws28:)

درسته که ندیدم ولی تاثیرات و تعریفش رو شنیدم :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خداروشکر پس!

جناب توی مهمونیای ایرانی ها نرفتی؟ پوشش زنان ما از اینی که توی فارسی وان هم هست بدتره...

منم با چادر مساله ای ندارم، یه سری از بهترین دوستام چادری بودن اما شما که به بعضیا میگی لخت، متضادش هم میاد وسط! بهتره دیدت رو به بار معنایی لغات هم بازتر کنی!

:a030:

کاش این کلمه رو زود به بچه ها یاد نمیدادن!

ها والا...

بچه ها براشون زوده .. خوبه با این موافقی حداقل و دال بر بسته بودن دید نذاشتی :ws3:

مهمونی ها که خصوصیه...

ربطی به موضوع نداره...

تازه توی حموم هم لباس نمیپوشند!!!!

ربطی به هنجار و فرهنگ عموم یک کشور (ایران) نداره...

مورد خاص رو اشاره کردی:icon_razz:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اینهایی که سبز کردم:

همه جرم محسوب میشه که در هر جای دنیا هست.

قرمز:

حالا من خبر ندارم که مردم اونجا چطوری هستند... ولی شما مطمئن هستید که همچین فیلم هایی دارند و نگاه میکنند و تاثیر منفی روشون نداره؟

کلا بحث داره منحرف میشه...

در جامعه این فرهنگ غلط داره نهادینه میشه... که اون زشتی خیانت داره رنگ میبازه!!!!

میگی نه؟؟:ws3:

بحث ما هم در مورد ایران بود... مردم ما تا بخوان با این فرهنگ غلط فارسی 1 خودش رو وفق بده هزینه های هنگفتی میده :ws3:

زشتی خیانت وقتی رنگ باخت که کلاه ضرعی گذاشتن برای صیغه...

قانون چند همسری رو بردن مجلس و تصویب کردن...

وقتی آموزشی برای مسائل جنسی وجود نداره...و طرفین هیچ شناختی از هم ندارن...و از طرفی طلاق رو سرنگون کننده میدونه از طرف دیگه اینقدر سطحی نگره میاد فارسی 1 رو الگو قرار میده....

همه عوامل +فارسی 1 در کنار آدمهای سطحی نگر و جو گیر که متاسفانه کم نیستن...

منم اینو میگم که فارسی1 هم توی این جریان تاثیر داشته اما نه روی همه...

• Like 6
لینک به دیدگاه
ادب از کی آموختی از بی ادبان :ws3:

یاد این حرف افتادم از خوندن نکات مثبت :ws3:

اینو بگم که من کلا تلویزیون نمیبینم :ws3:

اگر نخوردیم نان گندم .. دیدیم دست مردم (زدم نابود کردم ضرب المثل رو:ws28:)

درسته که ندیدم ولی تاثیرات و تعریفش رو شنیدم :w16:

ممکنه ناراحت شی،قبلش معذرت میخوام از حضورت اما واقعاً از دیدن این جملات متاسف شدم... شما چرا؟ وقتم رو گذاشتم واسه تاپیکی که خود استارترش به موضوع رو به سخره گرفت و در حقیقت ندیده نوشت.

وقتی به فرهنگ خودتم میخندی!:4564: همون ادب از کی... خیلی حرفا پشتشه که اگر بهش دقت میکردی میتونستی راحت سریال مذخرف ببینی و ازش چیزای مثبتش رو بگیری.

:4564:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ها والا...

بچه ها براشون زوده .. خوبه با این موافقی حداقل و دال بر بسته بودن دید نذاشتی :ws3:

مهمونی ها که خصوصیه...

ربطی به موضوع نداره...

تازه توی حموم هم لباس نمیپوشند!!!!

ربطی به هنجار و فرهنگ عموم یک کشور (ایران) نداره...

مورد خاص رو اشاره کردی:icon_razz:

:w58:

لینک به دیدگاه
ممکنه ناراحت شی،قبلش معذرت میخوام از حضورت اما واقعاً از دیدن این جملات متاسف شدم... شما چرا؟ وقتم رو گذاشتم واسه تاپیکی که خود استارترش به موضوع رو به سخره گرفت و در حقیقت ندیده نوشت.

وقتی به فرهنگ خودتم میخندی!:4564: همون ادب از کی... خیلی حرفا پشتشه که اگر بهش دقت میکردی میتونستی راحت سریال مذخرف ببینی و ازش چیزای مثبتش رو بگیری.

:4564:

خواهشا" با کلمات بازی نکن

اصلا من چیزی رو به سخره نگرفتم!!!

بداشتتون فکر کنم خیلی خیلی غلط بود...

ولی یه خورده غیرمنطقیه که به این سریالهای مزخرف نگاه کنیم برای اینکه از نکات منفیش استفاده کنیم و به نکات مثبت برسیم!!!

اطرافت رو خوب نگاه کنی خیلی کسان و چیزها هست...

تازه اشاعه ناهنجاری در این وسعت هم نمیکنند...

مثلا دعوای دو نفر در خیابان!!!

یه خورده بحث رو داری منحرف میکنی.!!!

استارتر هستم... دارم بحث رو ادامه میدم...:ws52:

ادب از کی آموختی ... هم یک ضرب المثل هست که من ازش استفاده کردم و کلا منظورم فقط اون نکات مثبتی بود که گفتی.. و نه شخص خاصی..

بی احترامی در کار نبود چون کلا همچین آدمی نیستم!:ws37:

از شرکت شما در تاپیک خوشحال شدم

موفق باشید:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
زشتی خیانت وقتی رنگ باخت که کلاه ضرعی گذاشتن برای صیغه...

قانون چند همسری رو بردن مجلس و تصویب کردن...

وقتی آموزشی برای مسائل جنسی وجود نداره...و طرفین هیچ شناختی از هم ندارن...و از طرفی طلاق رو سرنگون کننده میدونه از طرف دیگه اینقدر سطحی نگره میاد فارسی 1 رو الگو قرار میده....

همه عوامل +فارسی 1 در کنار آدمهای سطحی نگر و جو گیر که متاسفانه کم نیستن...

منم اینو میگم که فارسی1 هم توی این جریان تاثیر داشته اما نه روی همه...

100درصد موافقم با حرفات

اون صیغه که کلا توهمی بیش نیست....

:a030:

مرسی هدا جان

• Like 2
لینک به دیدگاه

الان یادم اومد این مسئله رو بگم که مثلن اگر بخوایم از آمار درست نگاه کنیم...که میزان تاثیر گذاری تلویزیون و برنامه هاچقدره...بهترین راه نگاه کردن به آمارهای مختلف تو قسمتهای مختلف هست...

2 ماه پیش ثبت واحوال و اسناد جلسه خبرنگاری داشت...

تو اون جلسه رئیس کل ثبت صراحتن گفت....تو نیمه اول امسال 60%اسمهای ثبت شده برای دخترها ستایش بوده....که این تاثیر ستایش رو نشون میده ...

و این که چقدر مردم سریع واکنش رو کوچیکترین رفتارهاشون بروز میدن...

ضمن این که گفت اگر اسمهایی مثل آنالیا ؛الیسا و سالوادور محدودیت نداشت رکورد دست این اسمها بود...

میگفت خدا یمدونه ما بعضی وقتها چه مصیبتی داریم که به مردم بگیم نمیشه...این اسم رو بذارید...و گاهی هم دعوا و سر وصدا میشه...

یا اون آدمی که خودشو به خاطر جومونگ کشت...

جند وقت پیش هم یه نفر دیگه به خاطر ستایش خودکشی کرده....:ws52:

خوب نشون میده که مردم سریع الگو میگیرن...

حالا مثل همون مسئله اسم گذاری برای بچه ها که ثبت نشده ...تو قسمتهای دیگه زندگی هم موثر بوده...ولی اون کسی که خیانت میکنه که دیگه نمیاد بگه...من از کی تاثیر گرفتم...

ضمن این که نورم طلاق تو استان تهران سال گذشته 4 بوده....:icon_pf (34):یعنی هر 10 ازدواج 6 طلاق...که جهشش خیلی خیلی یهو سال گذشته بالا رفته....:icon_pf (34):

اگر بخوایم ریشه ایی دنبال این طلاقها رو بگیریم شاید گاهن ردپای همین سریالها رو هم بشه دید...

اینا رو فقط از جهت نگاه آماری به این مسئله گفتم....:a030:

اما این رو هم میگم که همه مثل هم نیستن و نگاهشون به این سریالها صرف الگو برداری نیست...آدمهای عمقی نگر ضربه ای از این مسائل نمیخورن...

جامعه ما تیشه اصلی وقتی به ریشش خورد که سوال کلیشه ایی الگوی شما در زندگی کیست تو زندگی روزمرش حریان پیدا کرد و سعی در الگو سازی کردن برای مردم..الگوهایی که نوع و زمان و مکان زندگیشون فرسنگها با آدمهای این روزها فرق داشت و با عملکرد بد بعضی آدمها که سعی داشتن اینا رو تو ذهن مردم تزریق کنن ؛این تفکر جا گرفت که الگو داشته باش...تقلید کن...مردم هم اومدن خودشون جایگزین کردن الگوهای جدیدشون رو...

باید تفکر الگو و تقلید رو برداریم...:w16:

هر کسی باید طبق فرهنگ و درک خودش برای خودش شخصیتش رو پردازش کنه ؛و از هر چیزی سعی کنه خوبهاش رو برای خودش برداره....:w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه
خواهشا" با کلمات بازی نکن

اصلا من چیزی رو به سخره نگرفتم!!!

بداشتتون فکر کنم خیلی خیلی غلط بود...

ولی یه خورده غیرمنطقیه که به این سریالهای مزخرف نگاه کنیم برای اینکه از نکات منفیش استفاده کنیم و به نکات مثبت برسیم!!!

اطرافت رو خوب نگاه کنی خیلی کسان و چیزها هست...

تازه اشاعه ناهنجاری در این وسعت هم نمیکنند...

مثلا دعوای دو نفر در خیابان!!!

یه خورده بحث رو داری منحرف میکنی.!!!

استارتر هستم... دارم بحث رو ادامه میدم...:ws52:

ادب از کی آموختی ... هم یک ضرب المثل هست که من ازش استفاده کردم و کلا منظورم فقط اون نکات مثبتی بود که گفتی.. و نه شخص خاصی..

بی احترامی در کار نبود چون کلا همچین آدمی نیستم!:ws37:

از شرکت شما در تاپیک خوشحال شدم

شما هم بازی کن خوبه!:a030:

بحث با شما بی فایدست! دلایل نا مانوسی ارائه میدین! نوشته هام هست و دوستان هم عقل خودشون رو قاضی میکنن... درست یا غلط به عهده هر شخص هست...

به دعوت شما نیومدم و بنابراین خوشحال بودنتون مایه مسرت!

اگر دوست دیگه ای صحبت کرد حتماً شرکت خواهم کرد.

( از صحبت های دوستمون هدا هم متشکرم تحلیل خوبی بود)

متشکر

• Like 3
لینک به دیدگاه

باز هم اسماعیل شما گیر دادید به این فارسی 1 TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

این آقا اسماعیل عزیز هراز چندگاهی میاد یه سیخونکی میزنه به این شبکه دلیلش هم نمی دونم چیه واقعا......

من با نظر نازنین و هدا موافقم ولی طبق بحث های گذشته

به این نتیجه رسیدم بهتر در این مورد بحثی نکنیم.......

همه ما فقط بلدیم بدیهای هرچیزی رو ندید بازگو کنیم.........

• Like 3
لینک به دیدگاه

من از بحث های قبلی ب ه این نتیجه رسیدم که در کمال آرامش بحث کنم...

ولی الان نازنین با حرارتی که بحث میکنه اصلا نمیتونه نظر مخالف رو با آرامش رد کنه و هی با داد و فریاد میخواد به نتیجه برسه. خوب معلومه که نمیشه بحث کرد.

شهدخت هم که در بحث قبلی شرکت داشت و خوب بحث کرد :ws3:

نظرات هدا رو قبول دارم.

حالا جمع بندی:

من میگم تاثیر منفی داره میذاره...

نازنین میگه: از نکات منفیش میشه به نکارت مثبت رسید

هدا میگه: برداشت ها متفاوته...

خوب حالا:

شما میگید خوبه.. چون حتما" دارید نگاش میکنید...

من میگم بده.. چون نگاش نمیکنم...

شما میگید سریالهای صدا و سیما خوب نیستند.. چون نگاش نمیکنید..

یکی میگه خوب هستند چون نگاش میکنند..

(من کلا نگاه نمیکنم:ws37:) پخش مستقیم فوتبال رو عشقه:a030:

یکی از مشکلات ما ایرانیها در بحث (از جمله شخص شخیص بنده) اینه که فکر میکنیم خودمون داریم درست و منطقی بحث میکنیم... که شاید (حتما) از دید کسه دیگه ای غیرمنطقی باشه...

تعریف بدی در همه جای دنیا یکیه و همچنین خوبی!!

این رو هیچ کسی نمیتونه انکار کنه چون انکار این نکته باعث میشه به عاقل بودنش شک بشه.

ترویج بی بند و باری در همه جای دنیا بد هستش.. دلیلش هم اینه که همه جا جرم محسوب میشه و یا حداقل در خفا انجام میشه.

حالا من میگم این شبکه داره همچین کاری رو انجام میده.... به بعضیا بر میخوره که نه.... :w58:

خوب درسته نه!! ولی چرا؟

من به عنوان پدر آینده نمیذارم بچه ام همچین سریالهایی رو نگاه کنه....

حالا من نذارم...

فلانی نذاره...

توی جمع مدرسه که میرند یک نفر نگاه کنه و بیاد براشون تعریف کنه (که به وفور همچین اتفاقی افتاده و باز هم خواهد افتاد) اون کنجکاو میشه.... حالا یا در خفا و یا در خانواده...

حالا یا دوستش براش تشریح میکنه که مثلا فلان شب توی سریال فلان اتفاق افتاد!!!

این از بچه ها!!

دیدم کسانی را (مخصوصا" زن ها) که فعالیت های عادی زندگی رو به حالت تعلیق در میارند و همه اش پای این شبکه هستند...

حیف اون وقت نیست؟؟

حالا تاثیراتش رو من کاری ندارم در این مورد...

مگه فکر کردید مُد چیه؟

یهویی از آسمون نازل میشه که فلان لباس امروز مُد شده؟

نه عزیزم... الگو گرفتن غلط در ایران اسمش شده مُد..

مگه ما ایرانیها کم لباس داریم که مردم دارند رو به لختی میارند؟؟؟

من میگم قانون هر کشوری رو باید بهش احترام گذاشت...

ولو اینکه خوشت نیاد

من با 99.999% این قوانین ایران مخالف هستم.. مخصوصا" در این مورد حجاب...

ولی چیکار کنیم که قانون یه سری چیزا رو گفته...

مثال میزنم:

چند روز پیش از محل کارم داشتم برمیگشتم خونه...

2 تا دختر دانشجو (تیپ اسپورت) داشتند پیاده میرفتند .. کنار خیابون..

هر بنی بشری که رد شد یه متلک بارشون کرد.. میگم هر کسی...

باور کنید...

خوب این میشه که فساد از همین متلک شروع میشه در جامعه...

دختران ما در جامعه امروزی ایران احساس امنیت نمیکنند...

دلیلش چیه؟

چون الگو هامون عوض شدند...

به قول شما میشه نگاه کرد و برداشت مثبت گرفت.. ولی این دلیل قانع کننده ای نیست..

هر کی میگه هست بیاد بگه.. والا این حرفت خیلی ببخشید مسخره کردن خواننده است!!

حالا به هرحال چیزی که عیان است.. چه حاجت به بیان!!

تاثیرش رو میتونی در هر ده کوره ای ببینی...

خانواده ها رو داره از ریشه (بچه ها) متأثر میکنه...

لابد این نظر رو هم قبول نداری:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

.

.

.

شما درست میگید همه مثل هم فکر نمیکنن و نبایدم فکر کنن... چون اسمش جامعه است نه فرد! اما یادتون باشه که جامعه ای که ادعای تمدن داره و همین طور ادعای فرهنگ خوب باید حتماً این فرهنگ سازی توش شده باشه که از خیلی چیزها از سالیان دور عبرت گرفته و تا به اینجا رسیده!

من چون فرهنگ کشورم برام مهمه توی این جستار شرکت کردم و نظرمو گفتم .

اگه این سریال با فرهنگ کشورم تضاد نداشت که بحثی نبود

همین طورم به یاد داشته باشید که یافتن راه حل این مسائل کار سختی نیست و نیازی به نخبه بودن نداره... بلکه باید واقع بین بود.

من فقط نظرشخصی ام رو گفتم ، نیازی به یادآوری دیدگاه شما نیست

من مطمئن هستم این جامعه شناس! به شدت تحت تاثیر سیاست های پشت پرده قرار دارن...

ایشون حتمالاً فیلم های ایرانی رو خوب ندیدن! چون اگر میدین توجه میکردن که همین سینمای ایران هم بد چیزایی واسه نقد پخش نمیکنه!

در خصوص بخش اول حرفتون هم باید عرض کنم بنده نگفتم رواجش خوبه و اینکه هر کسی امتحان کنه گفتم انجام نده و عبرت بگیره.

- میرعلی تفرشی دانشجوی رشته علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی :

این ها موضوعاتی است که خوراک خانواده های ایرانی در فارسی 1 می شود؛ عشق، خیانت، شهوت؛ خوراک آلوده ای که در لوای زندگی زیبا و قشنگ بازیگران سریال ها، می شود روز و شب بینندگان آن؛ داستان آدم هایی که زندگیشان مملو از رابطه های جنسی، شهوت رانی ها و بی بند و باری هاست، داستان آدم هایی که مهترین دغدغه شان سقط بچه نامشروعشان است یا خیانت به همسرانشان؛ این است داستان آدم های فارسی 1.

- پروفسور "حسین باهر " جامعه شناس و رفتار شناس در گفت وگویی عنوان کرده که مراجعین بسیاری به کانون مشاوره او با دیدن این سریال ( ویکتوریا ) دچار مشکل در خانواده شده اند.

دکتر باهر به نکته مهم دیگری نیز اشاره کرده و آن این بوده که سناریست سریال ویکتوریا با هدف تخریب خانواده های ایرانی دست به نگارش چنین داستانی زده است و قبح طلاق را در سریال ریخته و حتی زندگی را بعد از طلاق شیرین تر جلوه می دهد .

- دکتر "امان الله قرایی مقدم " جامعه شناس و عضو هیات علمی دانشگاه در گفت وگویی با چلچراغ گفته است: متاسفانه سریالهایی که در تلویزیون ما پخش می شود برای جوانان قانع کننده و دلچسب نیست و او را نه تنها قانع نمی کند بلکه حریص می کند، به خاطر همین است که می رود سمت این سریالها. سریالهایی که به شدت بد آموزی دارند؛ بد آموزیهای جنسی ،گرایش به زندگی بی بند و بار و طلاقهای راحت و رابطه با چند نفر در آن واحد و اینها بد آموزی دارد.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

.

.

.

دقیقاً تقابل هست.

خوب نگاه کنید، حتی در نحوه خرید و فروش جواهر آلاتشون.

بله در ایران فرهنگ حاکم اینو میگه اما نتیجه این فرهنگ چی شده؟ یک کم به اطراف نگاه کنید میبنید که همین برنامه به اصطلاح جالب شوک چیا نشون میده!

اما همون طور که بالا عنوان کردم، اگر خوب نگاه کنید در خصوص همین روابط، اون جوامع اولین کاری که دختر یا پسر میکنه چیه؟ معرفی دوستش به خانواده... و این کار اگر در جامعه ما صورت میگرفت، شاهد برخی مشکلات نبودیم...

بسیارخوب ، در مورد روابط نامشروع و خیانت های زن و مرد به هم در این سریال ها چی می گی ؟

فکرنمی کنم موضوع فقط مربوط به معرفی پسر یا دختر به خانواده باشه

جناب، شما انگار خوب نمیخونید مطالبم رو ... این تاپیک برای بچه های زیر 18 نیست( که نمدونم این سن رو شما از کجا برداشت کردین از فیلم ها یا کتب؟)این تاپیک برای من، شما و افراد به اصطلاح تحصیل کرده هست... شما اگر اصول بچه داری و پرورش افکار بچه رو بدونین حتماً حواستون خواهد بود که چی رو در چه زمانی ببینه...

مهمونی هم جای خودش رو داره. توی مهمونی بالا 18 چه اتفاقی میافته؟ توی ایرانو میگید دیگه؟ خوب این مهمونیا از کجا برگرفته شده؟ از گفته های دوستان که معلوم نیست چقدرش یک کلاغ چهل کلاغ شده و چقدرش صحت... قرار نیست هر کسی چیزی دید یا شنید، بیاد پیشینه خودش رو نابود کنه...

چرا فکر میکنید مردم اینقدر قدرت درک ندارن؟ بخدا این مردمی که شما میبینید همون قشر پایین جامعه که کلی زحمت میکشه اگر بهش اجازه فکر بدن، خیلی خیلی بهتر از م و شما فکر میکنه و برای زندگی خودش و خانوادش تصمیم میگیره که چی درسته و چی غلط.

هم انجمنی عزیز اگرازدیدگاه های من خوشتون نیامده لازم نیست ازکلمات غیرمعمول در مکالمه استفاده کنیم .

این جستار فرصتی است تا اعضا درمورد مسایل گوناگون با هم رایزنی کنند .

در رایزنی هرکسی دیدگاه و دلایل انختاب آنرا بیان می کند و هرگز سعی نمی کند بر درست بودن نظرش پافشاری کند :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

.

شرح کوتاهی از ناهنجاریهای دو سریال برای کسانی که فارسی 1 را ندیده اند.

الف- سفری دیگر

این فیلم که در واقع "فرصتی دیگر" نام دارد، محصول آمریکا می باشد.

البته بهتر بود اسم آن را "یک مرد و هزار زن" می گذاشتند، زیرا در پس خیانتهایی که در این فیلم زنها به مردهایشان می کنند ، همگی با یک مرد نقش اول داستان، سالوادور"Salvador" ارتباط و رابطه ی جنسی دارند.

از دختر 21 ساله تا پیر زنی 68 ساله، همگی مجذوب این مرد هستند و ایجاد رابطه جنسی با وی را نوعی بُرد می دانند تا جایی که یکی از این زنها که با همدستی یک مرد همسر مُسن و ثروتمند خود را به قتل رسانده و با هم ازدواج کرده بودند اینک قصد دارد به خاطر "سالوادور" همسر دومش را نیز به قتل برساند.

در این فیلم به روح و آخرت اعتقادی ندارند و رویت بدن عریان زن برای پسران نوجوان نوعی آگاهی و آشنایی و مفید محسوب می شود و پدر روحانی داستان به کتاب آسمانی اعتقادی ندارد و از طریق قتل با داروهای تدریجی به راحتی می توان از شر همسر اول خلاص شده و به سراغ مرد دیگری رفت.

ب - درجستجوی پدر

سریالی کلمبیایی است که اوج روابط نامشروع را به نمایش گذاشته است، اما چنان مخاطب را سرگرم یافتن پاسخی به این سوال که پدر من کیست، کرده ،که از مخاطرات آن غافل مانده اند.

تمامی خانواده های این فیلم از روابط نامشروع بوجود آمده اند و این خود بزرگترین پارادوکس داستان است.

خانواده! ، روابط آزاد جنسی! اگر خانواده اند، روابط نامشروع چرا؟! و اگر روابط آزاد جنسی دارند پس تشکیل خانواده چرا؟!

نکته همین جاست زیرا این فیلم به بیننده القا می کند که اصلأ نگران روابط آزاد جنسی نباشد و لزومی ندارد خود را در قید و بند خانواده محصور کند.

در ضمن اگر در این میان به بارداری برخوردید دو راه حل پیش روی شماست، اول: سقط جنین و دوم: تشکیل خانواده (صوری) و باز روابط آزاد و باز ... .

جالبترین بخش این سریال آن است که احدی از ارتباط جنسی با دیگری اِبایی ندارد و پیامی را به مخاطب القا می کنند مانند این که حتما باید پیش از ازدواج رابطه جنسی را تجربه کرده باشید در غیر این صورت با مشکلی اساسی مواجه خواهید شد؛ پیام هایی در تضاد با فرهنگ دینی و ایرانی ما.

در جایی از فیلم دختری پانزده ساله که توسط دوست پسرش مورد تجاوز قرار گرفته، که با مادرش زندگی می کند و آرزو دارد پدرش زنده بود و از وی حمایت می کرد، ناگهان مادر واقعی اش پیدا شده و فاش می کند که مردی که مرده پدر واقعی او نبوده و وی حاصل رابطه نامشروع با مرد دیگری است و از سوی دیگر حکایت زندگی صاحب کافه ای را حکایت می کند که در گذشته ثروتمند بوده و زن و سه فرزند داشته و در دوران جوانی با دختری هجده ساله رابطه برقرار کرده و زمانی که این جریان فاش می شود از سوی خانواده اش طرد شده و به مشروبات الکلی رو می برد و سپس با زنی که یک پسر دارد رابطه برقرار می کند و ...

در واقع این فیلم سراسر فحشا و خیانت است که پیکانهایی شده و به کانون خانواده های ایرانی اصابت می کنند تا آن را سست و سپس نابود کنند.

• Like 3
لینک به دیدگاه
شرح کوتاهی از ناهنجاریهای دو سریال برای کسانی که فارسی 1 را ندیده اند.

اینم شرح کوتاهی از برنامه های صدا و سیما به مناسبت شب یلدا

شبکه یک: سخنان جناب فتح الله زاده در تحلیل “شب یلدا”

شبکه دو: برنامه های روزمره

شبکه سه: فوتبال های روزمره و سریال ها

شبکه چهار: سخنرانی جناب حدادعادل در مورد هر مسئله ای جز “شب یلدا”

شبکه پنج: روزمره

شبکه شش: خبرهای فوق العاده به روز!

شبکه آموزش: انواع آموزش های پیشرفته و به روز

شبکه مستند: تازه ترین مستندهای تا سال ۱۹۷۹

• Like 2
لینک به دیدگاه
اینم شرح کوتاهی از برنامه های صدا و سیما به مناسبت شب یلدا

شبکه یک: سخنان جناب فتح الله زاده در تحلیل “شب یلدا”

شبکه دو: برنامه های روزمره

شبکه سه: فوتبال های روزمره و سریال ها

شبکه چهار: سخنرانی جناب حدادعادل در مورد هر مسئله ای جز “شب یلدا”

شبکه پنج: روزمره

شبکه شش: خبرهای فوق العاده به روز!

شبکه آموزش: انواع آموزش های پیشرفته و به روز

شبکه مستند: تازه ترین مستندهای تا سال ۱۹۷۹

اشتباه نشه ؛ من مدافع برنامه های ضعیف و گاه بی ربط تلویزیون ایران نیستم :icon_gol:

اینا خودشون شاید بزرگترین دشمن فرهنگ و تمدن ایران باشن.

• Like 2
لینک به دیدگاه
باز هم اسماعیل شما گیر دادید به این فارسی 1 TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28305%29.gif

این آقا اسماعیل عزیز هراز چندگاهی میاد یه سیخونکی میزنه به این شبکه دلیلش هم نمی دونم چیه واقعا......

من با نظر نازنین و هدا موافقم ولی طبق بحث های گذشته

به این نتیجه رسیدم بهتر در این مورد بحثی نکنیم.......

همه ما فقط بلدیم بدیهای هرچیزی رو ندید بازگو کنیم.........

مرسی از صحبت هات... اون قسمت قرمز رو من در جریان نبودم( چون اصولاً در این تالار کم فعالیت دارم) وگرنه هرگز خودم رو قاطی بحث بی نتیجه نمیکردم.

در خصوص قسمت سبز هم ممنون :icon_gol:

و اما اسی عزیز برای دوری از اسپم خدمتت عرض میکنم افراد با هم متفاوتن و به طور قطع بنده مثل شما به هر مساله ای از جنبه شوخی نگاه نمیکنم... چرا که به این مساله معنقدم که با هر چیزی نمیشه شوخی کرد. در ادامه هم باید بگم که سعید هم نقد کرد اما مثل شما ننوشت!ایشون هم مخالف حرف من رو زدن...

• Like 3
لینک به دیدگاه

.

.

.

شما درست میگید همه مثل هم فکر نمیکنن و نبایدم فکر کنن... چون اسمش جامعه است نه فرد! اما یادتون باشه که جامعه ای که ادعای تمدن داره و همین طور ادعای فرهنگ خوب باید حتماً این فرهنگ سازی توش شده باشه که از خیلی چیزها از سالیان دور عبرت گرفته و تا به اینجا رسیده!

من چون فرهنگ کشورم برام مهمه توی این جستار شرکت کردم و نظرمو گفتم .

اگه این سریال با فرهنگ کشورم تضاد نداشت که بحثی نبود

بسیار خوب... بنده هم عرض نکردم که فرهنگ ایرانی رو قوبل ندارم...اما آقا سعید شما این مساله رو قبول داری که هرگز همه چیز به وفق مراد من و شما ساخته نمیشه؟

همین طورم به یاد داشته باشید که یافتن راه حل این مسائل کار سختی نیست و نیازی به نخبه بودن نداره... بلکه باید واقع بین بود.

من فقط نظرشخصی ام رو گفتم ، نیازی به یادآوری دیدگاه شما نیست

این دیدگاه من نیست... ضمن اینکه اگر این جمله دیدگاه من بود لازم بود طبق فرهنگ ایرانی و حتی فراتر اون به حکم انسان بودن به دیدگاه من هم توجه بشه!.

من مطمئن هستم این جامعه شناس! به شدت تحت تاثیر سیاست های پشت پرده قرار دارن...

ایشون حتمالاً فیلم های ایرانی رو خوب ندیدن! چون اگر میدین توجه میکردن که همین سینمای ایران هم بد چیزایی واسه نقد پخش نمیکنه!

در خصوص بخش اول حرفتون هم باید عرض کنم بنده نگفتم رواجش خوبه و اینکه هر کسی امتحان کنه گفتم انجام نده و عبرت بگیره.

- میرعلی تفرشی دانشجوی رشته علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی :

این ها موضوعاتی است که خوراک خانواده های ایرانی در فارسی 1 می شود؛ عشق، خیانت، شهوت؛ خوراک آلوده ای که در لوای زندگی زیبا و قشنگ بازیگران سریال ها، می شود روز و شب بینندگان آن؛ داستان آدم هایی که زندگیشان مملو از رابطه های جنسی، شهوت رانی ها و بی بند و باری هاست، داستان آدم هایی که مهترین دغدغه شان سقط بچه نامشروعشان است یا خیانت به همسرانشان؛ این است داستان آدم های فارسی 1.

- پروفسور "حسین باهر " جامعه شناس و رفتار شناس در گفت وگویی عنوان کرده که مراجعین بسیاری به کانون مشاوره او با دیدن این سریال ( ویکتوریا ) دچار مشکل در خانواده شده اند.

دکتر باهر به نکته مهم دیگری نیز اشاره کرده و آن این بوده که سناریست سریال ویکتوریا با هدف تخریب خانواده های ایرانی دست به نگارش چنین داستانی زده است و قبح طلاق را در سریال ریخته و حتی زندگی را بعد از طلاق شیرین تر جلوه می دهد .

- دکتر "امان الله قرایی مقدم " جامعه شناس و عضو هیات علمی دانشگاه در گفت وگویی با چلچراغ گفته است: متاسفانه سریالهایی که در تلویزیون ما پخش می شود برای جوانان قانع کننده و دلچسب نیست و او را نه تنها قانع نمی کند بلکه حریص می کند، به خاطر همین است که می رود سمت این سریالها. سریالهایی که به شدت بد آموزی دارند؛ بد آموزیهای جنسی ،گرایش به زندگی بی بند و بار و طلاقهای راحت و رابطه با چند نفر در آن واحد و اینها بد آموزی دارد.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

خوب؟

.

.

.

دقیقاً تقابل هست.

خوب نگاه کنید، حتی در نحوه خرید و فروش جواهر آلاتشون.

بله در ایران فرهنگ حاکم اینو میگه اما نتیجه این فرهنگ چی شده؟ یک کم به اطراف نگاه کنید میبنید که همین برنامه به اصطلاح جالب شوک چیا نشون میده!

اما همون طور که بالا عنوان کردم، اگر خوب نگاه کنید در خصوص همین روابط، اون جوامع اولین کاری که دختر یا پسر میکنه چیه؟ معرفی دوستش به خانواده... و این کار اگر در جامعه ما صورت میگرفت، شاهد برخی مشکلات نبودیم...

بسیارخوب ، در مورد روابط نامشروع و خیانت های زن و مرد به هم در این سریال ها چی می گی ؟

فکرنمی کنم موضوع فقط مربوط به معرفی پسر یا دختر به خانواده باشه

آقا سعید این مساله رو تا حالا شنیدی که میگن اگر شخصی خودش خوب باشه و بعد با افراد نادرست هم برخوردی داشته باشه لزوماً رفتارای اونارو اجرا نمیکنه؟ من نوعی که خودم به قول خودم فرهنگ خوبی دارم چطور ممکنه با دیدن خیانت یکی به یکی دیگه برم طرف این چیزا؟ماهیت این مسائل بده همه قبول دارن پس نیازی نیست که ازش الگوبرداری شه.

در خصوص دختر و پسر هم خوب ریشه این مسائل هست...خیلی از این موارد بیماری هست و خیلی دیگه ریشه از عقده های درونی اون اشخاص...

اگر شخصی بیماره خوب حالا فارسی وان نباشه میره یه جا دیگه. اگر عقده درونیش باشه چه ببینه و چه نبینه هم آخرش یه روزی خودش رو نشون میده...

قبول دارین؟

جناب، شما انگار خوب نمیخونید مطالبم رو ... این تاپیک برای بچه های زیر 18 نیست( که نمدونم این سن رو شما از کجا برداشت کردین از فیلم ها یا کتب؟)این تاپیک برای من، شما و افراد به اصطلاح تحصیل کرده هست... شما اگر اصول بچه داری و پرورش افکار بچه رو بدونین حتماً حواستون خواهد بود که چی رو در چه زمانی ببینه...

مهمونی هم جای خودش رو داره. توی مهمونی بالا 18 چه اتفاقی میافته؟ توی ایرانو میگید دیگه؟ خوب این مهمونیا از کجا برگرفته شده؟ از گفته های دوستان که معلوم نیست چقدرش یک کلاغ چهل کلاغ شده و چقدرش صحت... قرار نیست هر کسی چیزی دید یا شنید، بیاد پیشینه خودش رو نابود کنه...

چرا فکر میکنید مردم اینقدر قدرت درک ندارن؟ بخدا این مردمی که شما میبینید همون قشر پایین جامعه که کلی زحمت میکشه اگر بهش اجازه فکر بدن، خیلی خیلی بهتر از م و شما فکر میکنه و برای زندگی خودش و خانوادش تصمیم میگیره که چی درسته و چی غلط.

هم انجمنی عزیز اگرازدیدگاه های من خوشتون نیامده لازم نیست ازکلمات غیرمعمول در مکالمه استفاده کنیم .

این جستار فرصتی است تا اعضا درمورد مسایل گوناگون با هم رایزنی کنند .

در رایزنی هرکسی دیدگاه و دلایل انختاب آنرا بیان می کند و هرگز سعی نمی کند بر درست بودن نظرش پافشاری کند :icon_gol:

باور کنید در عجبم! جناب کلمه غیر معمول هست؟؟؟ جناب رو برای آقایان استفاده میکنن و جنبه احترام داره اگر ناراحت نمیشین!

من به درست بودن پافشاری نمیکنم بلکه سعی میکنم نظرم رو در کنار نظر دیگری بیان کنم... ضمن اینکه شما اول از صحبتای من نقل قول گرفتین و روی نظر من نظر دادین نه در کنار نظر من...

جالبه که صحبت میشه اما انتظار جواب نداریم!

• Like 1
لینک به دیدگاه
مرسی از صحبت هات... اون قسمت قرمز رو من در جریان نبودم( چون اصولاً در این تالار کم فعالیت دارم) وگرنه هرگز خودم رو قاطی بحث بی نتیجه نمیکردم.

در خصوص قسمت سبز هم ممنون :icon_gol:

و اما اسی عزیز برای دوری از اسپم خدمتت عرض میکنم افراد با هم متفاوتن و به طور قطع بنده مثل شما به هر مساله ای از جنبه شوخی نگاه نمیکنم... چرا که به این مساله معنقدم که با هر چیزی نمیشه شوخی کرد. در ادامه هم باید بگم که سعید هم نقد کرد اما مثل شما ننوشت!ایشون هم مخالف حرف من رو زدن...

این قبلیشون هست

[h=3]نظرسنجی: گفتگو: نظر شما در مورد شبکه فارسی1[/h]:banel_smiley_4:

اینجا مملکت زوره باید قبول کنی بده و فقط بعضی ها هرچی می گویند درسته.....TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

به نظر من با مطرح کردن این بحث ها به شعور اجتماعی یه عده توهین میشه...........

• Like 1
لینک به دیدگاه

بسیار خوب... بنده هم عرض نکردم که فرهنگ ایرانی رو قوبل ندارم...اما آقا سعید شما این مساله رو قبول داری که هرگز همه چیز به وفق مراد من و شما ساخته نمیشه؟

بله قبول دارم

این دیدگاه من نیست... ضمن اینکه اگر این جمله دیدگاه من بود لازم بود طبق فرهنگ ایرانی و حتی فراتر اون به حکم انسان بودن به دیدگاه من هم توجه بشه!.

باور کنید توجه شده ، اگه دیدگاه شما برام مهم نبود بخودم زحمت نمی دادم و پست هایی در پاسخ آنها نمیدادم .

شما بعنوان یه هموطن با افکارتون ممکنه باعث تغییر در پندار و رفتار من نوعی بشید. و همینطور من نسبت به شما .

اصلا فلسفه وجودی پایگاه های اینترنتی عمومی همینه.

من دراینجا سعی کردم دیدی متفاوت با آنچه تا به امروز نسبت به فارسی 1 داشتید رو براتون ایجاد کنم حالا چقدرموفق شدم یا اصلا موفق نشدم اینو فقط خود شما می دونید.

طبیعیه که این تعبیر برای شما هم صادقه.

خوب؟

غرض فقط این بود که بگم جامعه شناسایی که هشدار دادن چی گفتن .

آقا سعید این مساله رو تا حالا شنیدی که میگن اگر شخصی خودش خوب باشه و بعد با افراد نادرست هم برخوردی داشته باشه لزوماً رفتارای اونارو اجرا نمیکنه؟ من نوعی که خودم به قول خودم فرهنگ خوبی دارم چطور ممکنه با دیدن خیانت یکی به یکی دیگه برم طرف این چیزا؟ماهیت این مسائل بده همه قبول دارن پس نیازی نیست که ازش الگوبرداری شه.

بله شنیدم ولی خیلی نادره .

شما بصورت آماری بررسی کن ، این مساله خیلی ریشه داره و عوارض جانبی زیادی داره .

چون طیفی که در معرض این سریال ها هستند طیف وسیعیه ، دختر ، پسر ، نوجوان ، در حال بلوغ تحصیل کرده ، بی سواد یا کم سواد ، میان سال ، پیر اینا چند درصدشون اشخاص خوب و تاثیر ناپذیر هستند؟

نه موضوع جدی ترازاین حرفاست.

مردم که خود منم جزیی از همین مردم هستیم ، توی چند سال گذشته چند بار گول خوردیم .

منظورم بصورت گروهیه،موضوعش مهم نیست ( نمی خوام بحث روباز کنم )،خودت بگو چند بار؟

در خصوص دختر و پسر هم خوب ریشه این مسائل هست...خیلی از این موارد بیماری هست و خیلی دیگه ریشه از عقده های درونی اون اشخاص...

اگر شخصی بیماره خوب حالا فارسی وان نباشه میره یه جا دیگه. اگر عقده درونیش باشه چه ببینه و چه نبینه هم آخرش یه روزی خودش رو نشون میده...

قبول دارین؟

آره قبول دارم ، شما بگو شخصی که بیمار نیست ولی استعداد بیمار شدن داره چی ؟

یه مثال می زنم در مورد دزدی : فرض کنیم شرایط حفاظتی یه فرشگاه مواد غذایی زیاد خوب نیست و ایمنی نداشته باشه

این شرایط برای کسی که دزد حرفه ایه بسیار خوب و مطلوبه .

حالا افرادی رو درنظربگیر که دزد نیستند ولی یه عالمه خوراکی خوشمزه و لذیذ بدون صاحب جلوشونه ، اینا دودسته می شن یک دسته باورهای محکمی دارند و دزدی نمی کنند

و دسته دیگری هستند که در حالت عادی دزدی نمی کنند اما حالا که شرایط فرق کرده وسوسه شدید اونا رو وادار به دزدی می کنه

این یعنی اینکه شرایط باعث منحرف شدن افراد شده.

باور کنید در عجبم! جناب کلمه غیر معمول هست؟؟؟ جناب رو برای آقایان استفاده میکنن و جنبه احترام داره اگر ناراحت نمیشین!

زبان و ادبیات فارسی بسیارغنی و دارای ایهام کلامی زیادی است

حتما من بد متوجه شدم ؛ از سوتفاهم ایجاد شده متاسفم icon_gol.gif

من به درست بودن پافشاری نمیکنم بلکه سعی میکنم نظرم رو در کنار نظر دیگری بیان کنم... ضمن اینکه شما اول از صحبتای من نقل قول گرفتین و روی نظر من نظر دادین نه در کنار نظر من...

خوشحالم که این نظرو دارید ، غرض فقط رایزنی بود و آگاهی از اندیشه دوستانی که طرفدار محصولات این شبکه هستند.

اما اینکه روی دیدگاه شما نظر دادم نه از روی جسارت بلکه بخاطر پرسش و پاسخ موردی و جدا از هم ؛ پست های دیگر بنده دراین انجمن شاهد مدعایم است.

جالبه که صحبت میشه اما انتظار جواب نداریم!

هرگفتی باید گویی هم داشته باشد ؛ بنده از رایزنی با شما ودیگردوستان استقبال و استفاده می کنم.

اگربا بیان ناقص دیدگاه هایم و یا نوشتار نارسایم باعث رنجش شما شدم همینجا پوزش می خواهم .

از اینکه مرا در تفکرات خودتان سهیم کردید صمیمانه سپاسگزارم :icon_gol:

شما هم موفق باشید icon_gol.gif

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...