.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 بچه ها من یک پیشنهاد بدم ؟ یک گردش در طبیعت برای یکی از روزهای تعطیلات عید بگذاریم ؟ مرسی از پیشنهادت ملیسا ولی اکثرا بچه ها مسافرت هستن ، حتی خود مدیران هم ولی خب اگه شد حتما میذاریم 8
ملیساا 5015 ارسال شده در 22 خرداد، 2012 مرسی از پیشنهادت ملیسا ولی اکثرا بچه ها مسافرت هستن ، حتی خود مدیران هم ولی خب اگه شد حتما میذاریم خوب همه که مسافرت نیستن . ماهایی که تهران هستیم چی دل نداریم . هر کجا که رفتید وسط هفته بود که ماها نتونستیم بیاییم . دارید کاری میکنید ماها دلمون بشکنه ها 5
- Nahal - 47858 ارسال شده در 22 خرداد، 2012 خوب همه که مسافرت نیستن . ماهایی که تهران هستیم چی دل نداریم . هر کجا که رفتید وسط هفته بود که ماها نتونستیم بیاییم . دارید کاری میکنید ماها دلمون بشکنه ها راست میگی ماها که مسافرت نیستیم نتیم 6
Valentina 13665 ارسال شده در 25 خرداد، 2012 راست میگی ماها که مسافرت نیستیم نتیم منم که مسافرتم نتم.. خب پاشین همینا که هستین برین دیگههه.. 4
- Nahal - 47858 ارسال شده در 25 خرداد، 2012 منم که مسافرتم نتم.. خب پاشین همینا که هستین برین دیگههه.. شوما که اصن معتادی بحثت فرق داره اوهوم پاشیم بریم پارک 4
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 25 خرداد، 2012 نمیشه سیزده بدر سبزه گره بزنیم؟اصن زودتر بریم سیزده بدر چی میشه مگه 6
Anooshe 11040 سازنده ارسال شده در 26 خرداد، 2012 خوب همه که مسافرت نیستن . ماهایی که تهران هستیم چی دل نداریم . هر کجا که رفتید وسط هفته بود که ماها نتونستیم بیاییم . دارید کاری میکنید ماها دلمون بشکنه ها اوووووووووخی خدانکنه دل ملیسای گل ِ ما بشکنه چشم یه میتنگ مربوط به عید تا قبل از سیزدهم میزاریم 3
ملیساا 5015 ارسال شده در 26 خرداد، 2012 اوووووووووخی خدانکنه دل ملیسای گل ِ ما بشکنه چشم یه میتنگ مربوط به عید تا قبل از سیزدهم میزاریم میسی عزیزمممممممممممممممممممم 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 19 مرداد، 2012 پارسال 6 خرداد رفتیم کاشان...یادش بخیر کاش امسال هم همین حول و حوش برنامه بذارید.... 3
*mini* 37779 ارسال شده در 19 مرداد، 2012 پارسال 6 خرداد رفتیم کاشان...یادش بخیر کاش امسال هم همین حول و حوش برنامه بذارید.... موافقم ولی یکم اینورتر باشه یعنی دوم سوم خرداد:hapydancsmil: من پارسال نتونستم بیام 4
*mini* 37779 ارسال شده در 5 آبان، 2012 سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام میگم میشه بعدِ ماه رمضون تور بزاریم واسه موزه آبگینه؟ جای باحالیه... 8
Anooshe 11040 سازنده ارسال شده در 10 آبان، 2012 سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام:hapydancsmil:میگم میشه بعدِ ماه رمضون تور بزاریم واسه موزه آبگینه؟ جای باحالیه...:hapydancsmil: سلام عزیزم آره حتما بعد از ماه رمضون یه برنامه داریم فقط اینکه حتما موزه آبگینه باشه یا نه رو الآن نمیتونم دقیق بگم مرسی از پیشنهادت به هرحال ایشاا.. برنامه ای که میزاریم هم جای خوبی باشه و هم خاطره خوبی واسه دوستایی که شرکت میکنن 6
*mini* 37779 ارسال شده در 10 آبان، 2012 سلام عزیزمآره حتما بعد از ماه رمضون یه برنامه داریم فقط اینکه حتما موزه آبگینه باشه یا نه رو الآن نمیتونم دقیق بگم مرسی از پیشنهادت به هرحال ایشاا.. برنامه ای که میزاریم هم جای خوبی باشه و هم خاطره خوبی واسه دوستایی که شرکت میکنن ممنون انوشه جونم معلومه که خاطره خوبی میشه..مثه همیشههههههههههه 5
ملیساا 5015 ارسال شده در 24 دی، 2012 درود دوستان گلم میشه هفتمین تور گردشگریتون رو هم بگذارید ، این دفعه خیلی دوست دارم من هم شرکت کنم . مخصوصا در هوای پاییز بیرون رفتن خیلی لذت داره . 5
not found 16275 ارسال شده در 24 دی، 2012 یه برنامه بزارید بیاید کرمانشاه اینقدر هواش خوبههههههههههههه 5
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 24 دی، 2012 یه برنامه بزارید بیاید کرمانشاه اینقدر هواش خوبههههههههههههه نیایم اونجا ریز گردا غافل گیرمون کنن؟ 2
*mini* 37779 ارسال شده در 24 دی، 2012 میتونیم این دفه بریم مجموعه نیاوران..... جای قشنگیِ.... البته بازم نظر با شماست 4
not found 16275 ارسال شده در 24 دی، 2012 میتونیم این دفه بریم مجموعه نیاوران.....جای قشنگیِ.... البته بازم نظر با شماست مرسی که به پیشنهادم یه ذره فکر کردی 3
ارسالهای توصیه شده