Anooshe 11040 ارسال شده در 24 اسفند، 2011 خب دوستان، از اون جایی که برای برگزاری برنامه ها و بهتر شدن هر چه بیشتر اون ها همیشه پیشنهاداتون سازندست... لطف کنین تو این تاپیک هر پیشنهادی راجع به برنامه های مختلف و حتی نحوه برگزاری دارید بگید... اینجا هرچقدر خواستید راجع به پیشنهادات بحث کنید...ولی تو تاپیک دفتر مسئول تور گردشگری فقط در یک پست پیشنهادتون رو بنویسد و از هم دیگه برای بحث نقل قول نگیرید 35
Matin H-d 18147 ارسال شده در 24 اسفند، 2011 خب بنا به پیشنهاد اتروس نوشته اصلی توسط آتــــــــــروس کیا پایــــه ان یه قرار کارتینگ بزاریمهم دخترا میتونن بیان هم پسرا... با این حال نکردین ردیف کنید یه پینت بال رو حتما بریم....تــــــــــــه عشق و جاله ته هیجانه خداییش به این میگن یه تفریح توپ تو یه روز تعطیل دوستان پایه باشن ردیفش میکنیم بریم قیمتی هم نداره 15- 16 تومنه ولی حسابی حال میده هااا از ما گفتن بوداین سایتشهhttp://www.azadikarting.com/stpage.aspx?pid=987 ولی پینت بال رو انقلابم میتونیم بریم کارتینگ رو دوس دارمممممممممممم نهایت سرعت چقده؟ چند دوره؟ بنزین که داره؟ ........ نظر بدین دیگه:hapydancsmil: 8
Alireza Hashemi 33393 ارسال شده در 24 اسفند، 2011 چه پیشنهاد خوبی داده آتروس منم سه پایه ام تا جایی که جا داره گاز میدی فکر کنم بالای 110:ws37: بستگی به دورت داره تو میتونی دو دور بزنی اون با من انوشه اینجا اسپم کنی خود دانی پاکش کردم شاکی بازی در نیاریادایییی 6
*mini* 37779 ارسال شده در 24 اسفند، 2011 خب بنا به پیشنهاد اتروس کارتینگ رو دوس دارمممممممممممم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: نهایت سرعت چقده؟ چند دوره؟ بنزین که داره؟:14k8gag: ........ نظر بدین دیگه:hapydancsmil: کارتینگ و هستــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم تپــــــــــــــــــــــــــــــــــــل حالا آروومترش سنما رو هم هستـــــــــــــــــــــــــــم......... میدونی چند وقته سینما نرفتم:sad0: 6
Arpak 8511 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 گفته باشمااا من امتحانام 10 دی تموم میشه زودتر برنامه بزارین مُردین تازشم اگه بابام بیاد منم میام 4
- Nahal - 47858 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 گفته باشمااا من امتحانام 10 دی تموم میشهزودتر برنامه بزارین مُردین تازشم اگه بابام بیاد منم میام دخترجون با سرعت نور قرار نمی زاریم که از الان می گیم عید می ریم 4
Arpak 8511 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 دخترجون با سرعت نور قرار نمی زاریم که از الان می گیم عید می ریم اوووف عید! خب باجه فقط تو تعطیلات نوروز نباشه هااااااااااااااااا 3
Arpak 8511 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 حالا یه چی گفتم دیگه عیدم نه شما بیا :hapydancsmil: احساس میکنم انوشه به خاطر اسپم بازی هام بگه اخراجم کنن :icon_pf (34): اگه تایمش درست باشه میام راستی اگه خواستین برین پیت بال میتونین بیاین اینجا داداشم داره میگم نصفه قیمت باهاتون حساب کنه 6
Matin H-d 18147 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 هفته دیگه بسی عالیست:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: ما که شبه امتحانیم .... نگرانی نداره که! از 22 اینا شروع میشه اینجا 20 روز وقت داریما:gnugghender: 3
bme.masood 5832 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 منم از 28 بهمن به بعد هر چیزی و هر جایی و در هر شهری پایم البته از اردیبهشت میرم اموزشی که تا شهریور که شروع کلاساس یه کاری کرده باشم 3
Alireza Hashemi 33393 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 دوستان زمانش رو مدیران تالار انوشه و محمدرضا مشخص میکنند ولی اونایی که تا یکی دو هفته دیگه کارتینگ و پایه اند بگن اگر خواستیم بریم پیغام میدیم بهشون قطعا تور اصلی که اکثر بچها بخوان بیان میوفته بعد امتحانا انوشه جان شرمنده دخالت کردم 9
*Polaris* 19606 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 من از شنبه امتحاناتم شروع میشه، وگرنه چهار پایه ام! :persiana__hahaha: 3
Anooshe 11040 سازنده ارسال شده در 26 اسفند، 2011 دوستان زمانش رو مدیران تالار انوشه و محمدرضا مشخص میکنندولی اونایی که تا یکی دو هفته دیگه کارتینگ و پایه اند بگن اگر خواستیم بریم پیغام میدیم بهشون قطعا تور اصلی که اکثر بچها بخوان بیان میوفته بعد امتحانا انوشه جان شرمنده دخالت کردم آتروس جان برنامه کلی رو که خودتم گفتی تو بهمن ماه و بعد از امتحاناست که تعداد بیشتری از بچه ها بتونن بیان... واسه این برنامه هم، تا اینجا که همه کاراشو کردی اگه میخوای تاپیک نظرسنجی هم بزار ببین واقعا این تعدادی که پایه هستن اومدنی هستن و اگه آره واسه چه روزی! این چه حرفیه 5
Alireza Hashemi 33393 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 آتروس جان برنامه کلی رو که خودتم گفتی تو بهمن ماه و بعد از امتحاناست که تعداد بیشتری از بچه ها بتونن بیان... واسه این برنامه هم، تا اینجا که همه کاراشو کردی اگه میخوای تاپیک نظرسنجی هم بزار ببین واقعا این تعدادی که پایه هستن اومدنی هستن و اگه آره واسه چه روزی! این چه حرفیه ممنون انوشه جان نه دیگه افتاد همون بعد امتحانا حیلی از دوستان میهوان بیان ولی امتحان دارن و تهران نیستن ماهم دلمون نیومد بدون اونا بریم چیکار کنیم دیگه ماهیم باشه پس همون بهمن تاپیکش رو میزنیم با اجازت داش ابوذرم که خدایه رالیه میـــاد انوشه برو بابا 7
pianist 31130 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 بچه ها من الان یه سرچ کوچولو زدم این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اومد... تهران این همه جای دیدنی داره نمیشه یکیشو انتخاب کنیم بریم؟؟ 4
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 :mrsbeasley:نخندیدا نمیشه موزه پروفسور حسابی بریم نه اتفاقا الان داشتم عکساشو میدیم جای جالبی به نظر میومد بچه ها من الان یه سرچ کوچولو زدم این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اومد... تهران این همه جای دیدنی داره نمیشه یکیشو انتخاب کنیم بریم؟؟ مرسی حامد جان قبلا به این وبلاگ برخورد کرده بودم ولی خب اخیرا تور کاخ گلستان و موزه ملی برگزار شده در آینده حتما استفاده میکنیم از این منبع 8
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 :mrsbeasley:نخندیدا نمیشه موزه پروفسور حسابی بریم :ws28::ws28: خندیدم چی میگی حالا؟اونجا بریم باید سعید رو هم ببریم یعنی فقط دلم میخواد یه بار دیگه بیام اینجا ببینم هنوز دارید سر زمانش بحث میکنید بالاخره کی شد؟ آقا زمانش مهم نیست فقط یه جایی بذارید که گرم باشه و بستنی بچسبه... اییییییییییش یه عالم نوشتم نمیدونم چرا پرید میدونم واقعا کار سختیه ولی بیخود نبود آغا گفت قضیه رو کش ندید! این رو میشه به همه چی بسط داد!! هرچی بیشتر بحث و حساسیت روش باشه سختتر هم میشه اگه بنا به دموکراتیک بودن باشه نظر اکثریت مشخص شد جاش هم میشه تعیین کرد مهم دور هم بودنه اگه زودتر برنامه رو اعلام کنید دیگه جای بهانه گیری واسه کسی نمیمونه که بگن دیر گفتید و .... ما منتظریم خلاصه:دی سیاسیش کردیا موزه یه مقدار کسل کننده هست،حالا نمیدونم موافقید یا نه یه جا بریم ناهار داشته باشهپارک فک کنم گزینه خوبیه 8
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 من خراب این قاطعیت...دلایل و براهین...استدلالات ... و کلا فروغم محمدرضا دست به این پستم بزنی پاکش کنی پاتو قلم میکنم منم کلا خراب مرام سپیدیتم سپپیییییییید سعی کن هیچ وقت حسودی نکنی به من :ws28::ws28:خندیدم چی میگی حالا؟اونجا بریم باید سعید رو هم ببریم بالاخره کی شد؟ سیاسیش کردیا موزه یه مقدار کسل کننده هست،حالا نمیدونم موافقید یا نه یه جا بریم ناهار داشته باشهپارک فک کنم گزینه خوبیه کوفت و سیاسی شکمو!! موزه دفعه پیش کسل شدی؟اره بعضیا واقعا کسل کننده ست ولی من پیشنهادم یکی شهرک سینماییه که همونجا میشه تو رستورانش نهار خورد و یکی هم به خاطر اتروس بریم پینت بال بعدش هم میشه رفت نهار 7
ارسالهای توصیه شده