M!Zare 48041 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 نه اتفاقا الان داشتم عکساشو میدیم جای جالبی به نظر میومد من ارادت خاصی به دکتر دارم... هر سری یکی از شاهکاراشو میخونم.علاقم بهش بیشتر میشه....پریروز داستان تاسیس دانشگاه تهرانش رو داشتم میخوندنم.............کلا کارهایی کرده که فراتر از زمان خودش بوده.. :ws28::ws28:خندیدم چی میگی حالا؟اونجا بریم باید سعید رو هم ببریم موزه یه مقدار کسل کننده هست،حالا نمیدونم موافقید یا نه یه جا بریم ناهار داشته باشهپارک فک کنم گزینه خوبیه :vahidrk: شکمو خو خودم تنهایی میرم موزه.... 5
*mini* 37779 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 من میگم بریم پینت بال حال میده هاااااااااااااااااااااااااااااااا 5
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 منم کلا خراب مرام سپیدیتم سپپیییییییید سعی کن هیچ وقت حسودی نکنی به من کوفت و سیاسی شکمو!! موزه دفعه پیش کسل شدی؟اره بعضیا واقعا کسل کننده ست ولی من پیشنهادم یکی شهرک سینماییه که همونجا میشه تو رستورانش نهار خورد و یکی هم به خاطر اتروس بریم پینت بال بعدش هم میشه رفت نهار کی برگردیم خونه شام بخوریم پَ؟:hapydancsmil: من پینت بال شرکت نمیکنم برنامه عامه پسندی هست به نظرتون پینت بال؟ من ارادت خاصی به دکتر دارم...هر سری یکی از شاهکاراشو میخونم.علاقم بهش بیشتر میشه....پریروز داستان تاسیس دانشگاه تهرانش رو داشتم میخوندنم.............کلا کارهایی کرده که فراتر از زمان خودش بوده.. :vahidrk: شکمو خو خودم تنهایی میرم موزه.... :hapydancsmil:خو برو 3
M!Zare 48041 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 :hapydancsmil:خو برو خو میرم برای شما هم پیشنهادات زیر رو دارم راستی بهمن زمان مناسبی برای تئاتر هم هست.... کلیسا هم میشه رفت....... شهر بازی.... 8
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 کی برگردیم خونه شام بخوریم پَ؟:hapydancsmil: من پینت بال شرکت نمیکنم برنامه عامه پسندی هست به نظرتون پینت بال؟ :hapydancsmil:خو برو یکم رژیم بده به خودت شام نخور چرا شرکت نمیکنی؟؟دلیلت رو بگو شاید عامه پسند باشه خو میرم برای شما هم پیشنهادات زیر رو دارم راستی بهمن زمان مناسبی برای تئاتر هم هست.... کلیسا هم میشه رفت....... شهر بازی.... شهر بازی رو ناجووووووووور هستم 6
*mini* 37779 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 خو میرم برای شما هم پیشنهادات زیر رو دارم راستی بهمن زمان مناسبی برای تئاتر هم هست.... کلیسا هم میشه رفت....... شهر بازی.... منم شهر بازی رو پااااااااااایم 3
pianist 31130 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 خو میرم برای شما هم پیشنهادات زیر رو دارم راستی بهمن زمان مناسبی برای تئاتر هم هست.... کلیسا هم میشه رفت....... شهر بازی.... تئاتر حرکت قشنگیه... کلیسا منظورت کجاست؟؟ فکر نکنم بشه دسته جمعی رفت... 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 خو میرم برای شما هم پیشنهادات زیر رو دارم راستی بهمن زمان مناسبی برای تئاتر هم هست.... کلیسا هم میشه رفت....... شهر بازی.... خو برو کلیسا بریم دسته جمعی بگیم چند منه؟ولی من تا حالا نرفتم ودوست دارم برم شهربازی هم خوبه یکم رژیم بده به خودت شام نخور چرا شرکت نمیکنی؟؟دلیلت رو بگو شاید عامه پسند باشه شهر بازی رو ناجووووووووور هستم دلیلش اینه که میترسم شهید شم از کجا معلوم شماها یوزی نیارید و من رو وسط میدون شهید نکنید؟انوشه که فکر کنم از سه سانتی منو نشونه بره اصلا اونایی که میخوان من وسط پینت بال شهید شم از این پست تشکر کنن تا ثابت شه بهتون(از افرادی که تشکر نکنند به طوری میژه تقدیر خواهد شد) ناجور ینی دقیقا چجوری؟ تئاتر حرکت قشنگیه... کلیسا منظورت کجاست؟؟ فکر نکنم بشه دسته جمعی رفت... تئاتر هم خوبه،ولی قبلا گفته بودند جاهایی مثل سینما و اینا زیاد طرفدار نداره 6
M!Zare 48041 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 تئاتر حرکت قشنگیه... کلیسا منظورت کجاست؟؟ فکر نکنم بشه دسته جمعی رفت... بهمن اتفاقا تئاتر کشورهای مختلف در تئاتر شهر چه در سالن و چه در محوطه برگزار میشه. یعنی یک کلیسا مثل وانک در تهران نیست؟ خو بروکلیسا بریم دسته جمعی بگیم چند منه؟ولی من تا حالا نرفتم ودوست دارم برم شهربازی هم خوبه تئاتر هم خوبه،ولی قبلا گفته بودند جاهایی مثل سینما و اینا زیاد طرفدار نداره این تهران شما هم که هیچ جا نداره 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 بهمن اتفاقا تئاتر کشورهای مختلف در تئاتر شهر چه در سالن و چه در محوطه برگزار میشه.یعنی یک کلیسا مثل وانک در تهران نیست؟ این تهران شما هم که هیچ جا نداره خب اطلاعات و روز اون تئاتر رو بگو ببینیم کی هستش باز گیر دادی به تهران؟؟؟کلیسا داره،قبرستون هم داره،این همه جای دیدنی 5تا تشکر خوبه من انتظار داشتم بالای 10 تا تشکر بخوره 3
M!Zare 48041 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 خب اطلاعات و روز اون تئاتر رو بگو ببینیم کی هستشباز گیر دادی به تهران؟؟؟کلیسا داره،قبرستون هم داره،این همه جای دیدنی 5تا تشکر خوبه من انتظار داشتم بالای 10 تا تشکر بخوره من فقط پیشنهاد دادم...ولی زمانش اصلا برای کنکوری ها مناسب نیست منم تشکر کرده بودما اینقدر هم اسپم نکن.....مکان پیشنهاد بده تئاتر شمس و مولانا رو نمیدونم چند نفر از دوستان دیدن ولی واقعا به اون سبک تئاتر باشه و نرفت ضرره...(یکی نیست به من بگه تو که نمیری چرا اینقدر فضولی میکنی:vahidrk:....ولی دوست دارم هر جا که میرید بهتون حسابی خوش بگذره) 2
Alireza Hashemi 33393 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 موزه دفعه پیش کسل شدی؟اره بعضیا واقعا کسل کننده ست ولی من پیشنهادم یکی شهرک سینماییه که همونجا میشه تو رستورانش نهار خورد و یکی هم به خاطر اتروس بریم پینت بال بعدش هم میشه رفت نهار ممنون فروغ جان هی من بگم این پینت بال چه حالی میده کسی گوش نمیده ترسوها.... همین الان 6 تا از دوستام رزرو کردن حتما اگه جور بشه بیان میدونی چه تبلیغ خوبی واسه سایته کلی کاربر میاد 8
Alireza Hashemi 33393 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 پـــارک ارم هم خوبه هــــا؟؟؟ کلی هیجان و تفریحم داره فکر کنم بچها بیشترم بیان پینت بال یکن خصوصی میشه ولی ارم عمومیت بیشتری داره خوب نیست به نظرت محمدرضا ،انوشه،فروغ؟ 7
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 من که شهربازی رو خیلی گفتم پایه ام...باغ وحش نه چندان ولی اگه اوکی بشه میام 7
ملیساا 5015 ارسال شده در 23 فروردین، 2012 یک روز تعطیل زمستانی را چطور میگذرانید؟ ساعت ۶ طبق روال هر روز از خواب میپرید و به یاد میآورید که امروز نباید سر کار بروید و با شادی در تخت جابجا میشوید. خوابتان نمیآید. به زور چشمهایتان را میبندید و تا ساعت ۱۱ به زور خودتان را به خواب میزنید و نهایتا با سردرد بیدار میشوید. میل به صبحانه ندارید اما به زور چند لقمهای میخورید. جلوی تلویزیون لم میدهید و به گزینهای برای ادامه روز فکر میکنید. ساعت چهارخوابآلود و خسته ناهار میخورید و باز کسلتر میشوید. نهایتا عصر از خانه بیرون میروید و از این همه دود و ترافیک و شلوغی به خانه برمیگردید. فردا تا آخر وقت اداری همکاران سعی میکنند از شعاع یک کیلومتری شما رد هم نشوند. یا نه میتوانید پنج صبح کمی زودتر از همیشه بیدار شوید و خانه را به قصد یک روز خوش ترک کنید و در راه فکر کنید هیچ چیزی لذتبخشتر از پیادهروی در یک صبح دلانگیز در یک جنگل زمستانی نیست. یکی دو ساعت بعد صبحانه کاملی را با اشتهای تمام در جاده چالوس نوش جان کنید و ساعتی بعد در روستای فیروزآباد در یک دشت بزرگ باشید که به جنگلی زیبا ختم میشود. یک دشت بزرگ با چشمههای آب و کمی سبزی باقیمانده از تابستان و یک عالمه زردی زیبای پاییزی و مه غلیظ زمستانی در ابتدی روز و شما که در حال قدم زدن در بین این همه اکسیژن و هوای تازه هستید و به قول شاعر ریهها را پر اکسیژن لذت بکنید. از لحظه رسیدن تا عصر در این دشت و جنگل زیبا تا میتوانید بچرخید و خوش بگذرانید و انرژی ذخیره کنید. شب ساعت ۱۰ به تهران میرسید. یک دوش آب گرم و یک خاطره خوش از یک روز تعطیل. 8
Ehsan 112349 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 بسم الرب النار. (به نام خدای آتش) اینجانب مقادیر زیادی نارنجک و ترقه و فشفشه و موشک و مواد محترقه دارم. حاضرم برای روز سه شنبه هفته آینده در یوم الشیطان آنها را در ملا عام عرضه کنم. اگه خواستین یک برنامه ای برای چهارشنبه سوری ترتیب بدین، من پیشنهادشو دادم،جدی بود یک قسمت هاییش البته. 14
Anooshe 11040 سازنده ارسال شده در 8 خرداد، 2012 دوستان همونطور که از عنوان تاپیک مشخص هست اینجا فقط قراره پیشنهاداتتون رو برای برنامه ها بدین نه اینکه پست بدین و صحبت کنین راجع به برنامه ای که خودتون بصورت خصوصی و دوستانه خارج از بحث تالار تور گذاشتین... پست ها پاک میشه 8
ملیساا 5015 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 بچه ها من یک پیشنهاد بدم ؟ یک گردش در طبیعت برای یکی از روزهای تعطیلات عید بگذاریم ؟ 6
ارسالهای توصیه شده