*mini* 37779 ارسال شده در 24 دی، 2012 مرسی که به پیشنهادم یه ذره فکر کردی اااااااااااا هانیههههههههههههههههههههههههههه خو من فقط پیشنهاد دادم....مسئولین باید بیان تایید کنن خو ببخشید کرمانشاه هم خوبه....اما خوب هم مسیرش زیاده هم این که الان ممکنه خیلیا نتونن بیان یکیش خود من 5
not found 16275 ارسال شده در 24 دی، 2012 ااااااااااااهانیههههههههههههههههههههههههههه خو من فقط پیشنهاد دادم....مسئولین باید بیان تایید کنن خو ببخشید کرمانشاه هم خوبه....اما خوب هم مسیرش زیاده هم این که الان ممکنه خیلیا نتونن بیان یکیش خود من خوب میدونم، یکم ذوق میکردی خوشحال شم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 عوضش به محمد نزدیکه بزارید تو تعطیلات بیاید! شهرای نزدیک که میرید همش جاهایی برید که با خونواده کمتر میرید 5
ملیساا 5015 ارسال شده در 25 دی، 2012 میتونیم این دفه بریم مجموعه نیاوران.....جای قشنگیِ.... البته بازم نظر با شماست من هم با مجموعه نیاوران و سعد آباد موافقم . کلا دوست میدارم در هوای سرد بیرون برم . 4
Mehdi-82 2929 ارسال شده در 26 دی، 2012 یه برنامه بزارید بیاید کرمانشاه اینقدر هواش خوبههههههههههههه آخ جون کرمانشاه,:hapydancsmil: من فقط باید کلی قوتو بگیرم, واسه خودم سوغاتی ببرم 3
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 29 دی، 2012 درود دوستان گلم میشه هفتمین تور گردشگریتون رو هم بگذارید ، این دفعه خیلی دوست دارم من هم شرکت کنم . مخصوصا در هوای پاییز بیرون رفتن خیلی لذت داره . درود ملیسا خانوم کم پیدا به احتمال خیلی زیاد تو پاییز یک برنامه خواهیم داشت یه برنامه بزارید بیاید کرمانشاه اینقدر هواش خوبههههههههههههه جاهای دیدنی خیلی زیادی داره ولی مسافتش کمی دور هست میتونیم این دفه بریم مجموعه نیاوران.....جای قشنگیِ.... البته بازم نظر با شماست من هم با مجموعه نیاوران و سعد آباد موافقم . کلا دوست میدارم در هوای سرد بیرون برم . اوهوم جای خوبیه نیاوران و سعد آباد تو برناممون هست 6
M!Zare 48041 ارسال شده در 29 دی، 2012 درود....یک مجموعه در اتوبان کرج هست متعلق به مراتع و جنگل های کشور نزدیک مترو ایران خودرو...میگن بعد از 42 سال امثال امکان بازدید عمومی دادن....اقلیم های متفاوت ایران و چند تا کشور آسیای شرق رو شبیه سازی کردن....بهار و پاییزش هم خیلی زیباست.... 7
Mehdi-82 2929 ارسال شده در 3 بهمن، 2012 ببینم دیگه خبری نیست؟!!! برنامه بعدی چی شد بالاخره, کی هستش؟ 4
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 4 بهمن، 2012 اونجای که fluid گفت من رفتم خیلی قشنگه:hapydancsmil: پینت بال هم بدک نیستا 4
Mehdi-82 2929 ارسال شده در 4 بهمن، 2012 [quote پینت بال هم بدک نیستا بعد از ارتش (نظامی), ارتش سایبری (کامپیوتری) و اکنون ارتشی جدید پا به عرصه وجود میگذارد, ارتش نواندیشانی هم تشکیل میشه (پینت بالی) نیرو گیری از همین الان شروع شد, هرکی زودتر بیاد بهش درجه بالاتری میدیم. من میشم ارتشبد حمید شهرساز هم بشه سپهبد نفرات بعدی, سرلشگر, سرتیپ, سرتیپ دوم و الی آخر :ws28: 2
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 4 بهمن، 2012 منم پینت بالو هستم. فقط اگه بهمون تیر بخوره مصیبته ها. جاش تا 2 هفته میمونه. اما خوش میگذره. بابا بذارید قبل محرم بریم دیگه:gnugghender: 1
Mehdi-82 2929 ارسال شده در 4 بهمن، 2012 منم پینت بالو هستم. فقط اگه بهمون تیر بخوره مصیبته ها. جاش تا 2 هفته میمونه. اما خوش میگذره. بابا بذارید قبل محرم بریم دیگه:gnugghender: توی محرم هم باشه , احتمالا بهتره, خلوت تره, اما منم موافقم, فقط حد اقل یه هفته قبلش خبر بدین, بشه برنامه ها رو جمع و جور کرد 1
ارسالهای توصیه شده