Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ ابوالفضل اون موقع یادته که فکر میکردیم پیری؟به قول شقایق الان فهمیدیم که بیلی! یادم میاد تو یه تاپیکی منو تو هی به هم میگفتیم مخالفم خیلی باحال بود! من اون موقع هی می خواستم به تو و شقایق تذکر بدم از اون شکلکی که میخنده و دست گل داره برای تشکر استفاده نکنید روم نمیشد. اون شکلکه بالاش می نوشت Congratulations به معنای تبریک! شما هی برای تشکر ازش استفاده می کردید. راست میگی. به خاطر اون آواتور اخوان همه فک میکردن داغونم. اون شکلکم الان دیدم فهمیدم بسی خجل شدیم. 9 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ اینم یکسری از عکس هایی که داشتم .. به خاطر مسابقه تشخیص هویت ... :hapydancsmil: 15 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ چه باحال پرتو از قدیمای خودت نداری ؟ 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ واقعا تاپیک قشنگیه.خیلی دلم برا اون موقع ها تنگید یاد ایامی که در نواندیشان صفایی داشتیم در میان دوستان برو بیایی داشتیم 7 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ دستم به مدیر تالار اخبارتون برسه من میدونم و اون... :vahidrk: 8 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ دستم به مدیر تالار اخبارتون برسه من میدونم و اون... :vahidrk: چرا؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ چرا؟؟؟؟؟؟ فهیمه از اولین ها , بهترین ها و دوست داشتنی ترین دوستان منه! این یک شوخی برای اون بود. ولی خودش میدونه چرا... :vahidrk: 9 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ اینم برای . . . ! مرسی چه کسانی که بودن و رفتن..... 11 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ مرسی چه کسانی که بودن و رفتن..... اون موقع من هری پاتر بودم. 10 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ چه باحال پرتو از قدیمای خودت نداری ؟ نه متاسفانه ... چیزی پیدا نکردم ... 6 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ نه متاسفانه ... چیزی پیدا نکردم ... چه بد 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ وای داییییییییی دستت درد نکنه عجب اسپمری بودمبهم میگفتن شلوغ انجمن یادش بخیر عجب انرژی و حرارتی داشتم همه از دستم فرار میکردن سر به سر همه میزاشتم این محمد(ادمین) ، وقتی کارم رو جدی شروع کردم باور نمیکرد که خودمم و میگفت سرت به جایی خورده از بس سر به سرش میزاشتم وحید بهم میگفت تخسی میگفت چراغ قوه:vahidrk: 11 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ ای وای یادش به خیر...:hapydancsmil: اصلا باورم نمیشه یه سال گذشت از روزی که اومدم... 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ فهیمه از اولین ها , بهترین ها و دوست داشتنی ترین دوستان منه! این یک شوخی برای اون بود. ولی خودش میدونه چرا... :vahidrk: بگو چکارش داری فعلا درحوزه نزدیک من هست :gnugghender: سفارشی داری بفرما 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ اینم برای . . . ! من اینجا هنوز وجود خارجی نداشتم...... اسم یکی رو اینجا دیدم الان که دلم گرفت.......کاشکی هنوزم بودش 8 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ بگو چکارش داری فعلا درحوزه نزدیک من هست :gnugghender:سفارشی داری بفرما قربانت. فعلا فقط سلام من رو بهش برسون! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ یادش بخیر چقدر تو این مدیریت تالار آزاد من حرص میخوردم... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده