رفتن به مطلب

معیار ارزش گذاری شما

ارسال های توصیه شده

"هرگز حاضر نیستم به خاطر عقیده ام جان دهم؛ چون ممکن است عقیده ام اشتباه باشد... "

شما تا چه حد به این حرف معتقدید؟ آیا حاضرید به خاطر عقیده تون بجنگید؟ (منظورم بحث کردن نیست، بلکه جنگ با سلاح هست). آیا حاضرید به خاطر مذهبتون یا عقیده تون انسان بکشید؟ حتی اگه اون انسان از نظر مذهب و دین یا مکتب شما محارب باشه. آیا به صرف اینکه پیشوای دینیتون بهتون امر به جنگ و جهاد داده حاضرید بجنگید و بکشید؟ به نظرتون اینکه کسی هم عقیده نیست با شما، کسی که حتی میجنگه با عقیده شما دشمن شماست؟ معیار ارزش گذاری شما بر دیگران چیست؟ معیارتون برای تقسیم بندی دوست و دشمن چیست؟ آیا برای انتخاب دوست به این نکته که آیا اون فرد با شما هم عقیده است یا نه توجه می کنید؟

• Like 29
لینک به دیدگاه

خب اگه به کشورم و عقیده ام حمله بشه به خاطر کشور و عقیده ام خواهم جنگید اما اینکه خودم شروع کنند حمله باشم نه کما اینکه عقیده ام هم بهم اجازه نمیده!

• Like 11
لینک به دیدگاه
خب اگه به کشورم و عقیده ام حمله بشه به خاطر کشور و عقیده ام خواهم جنگید اما اینکه خودم شروع کنند حمله باشم نه کما اینکه عقیده ام هم بهم اجازه نمیده!

اگه عقیده تون مثلا بهتون بگه آدمی با این معیار نجسه، تا چه حد بهش معتقدی؟ اگه همچین فردی اومد خونه ت، به لباسات دست زد آیا بعد که رفت لباساتو طهارت میدی؟ ( هدف من جبهه گیری علیه شما و طرز فکرتون نیست، فقط یه سواله، مهم هم نیست که مکتب شما همچین چیزی گفته یا نه)

• Like 9
لینک به دیدگاه
اگه عقیده تون مثلا بهتون بگه آدمی با این معیار نجسه، تا چه حد بهش معتقدی؟ اگه همچین فردی اومد خونه ت، به لباسات دست زد آیا بعد که رفت لباساتو طهارت میدی؟ ( هدف من جبهه گیری علیه شما و طرز فکرتون نیست، فقط یه سواله، مهم هم نیست که مکتب شما همچین چیزی گفته یا نه)

در مورد نجس بودن تو تاپیک احترام توضیح دادم:sigh:

من اگه اون فرد دانش و اخلاق نیکویی داره سعی میکنم ازش یاد بگیرم ولی موضوع طهارت به احکام دینم برمیگرده و ربطی هم به انسانیت و شخصیت طرفم نداره و اصلا لازم نمیبینم که طرفم چنین چیزی رو بفهمه چون متاسفانه بار منفی داره:icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه

عقل چراغ راهه

ادم هر عقيده اي كه داشته باشه بايد با اصول ديني - عرف جامعه و از همه مهمتر با عقل او مغايرت نداشته باشه

از اونجايي كه ما انسانهاي كاملي نيستم قطعا اشتباه هم داريم و مادامي كه رشد مي كنيم كامل تر ميشيم

اما اوني كه منظور شماست تعصبه كه بنده به شخصه به هيچ وجه تعصب رو قبول ندارم:a030:

• Like 9
لینک به دیدگاه
"هرگز حاضر نیستم به خاطر عقیده ام جان دهم؛ چون ممکن است عقیده ام اشتباه باشد... "

شما تا چه حد به این حرف معتقدید؟

هیچ . نظر خودش بوده ما هم ادمیم و نظر خود را داریم

آیا حاضرید به خاطر عقیده تون بجنگید؟ (منظورم بحث کردن نیست، بلکه جنگ با سلاح هست). آیا حاضرید به خاطر مذهبتون یا عقیده تون انسان بکشید؟

نه . ما درس خوندیم که انسان رو نجات بدیم نه بکشیم حتی دشمن ما هم باشد اگه مجروح شد باید در اورژانس بهش کمک کنیم .:ws37:

حتی اگه اون انسان از نظر مذهب و دین یا مکتب شما محارب باشه.

گفتم خیر . هرگز . همون کلمه اول جمله ی فوق را باید در نظر بگیرم >>> انسان

آیا به صرف اینکه پیشوای دینیتون بهتون امر به جنگ و جهاد داده حاضرید بجنگید و بکشید؟

خیر .. در اصول دین احتیاج به تقلید نیست . در فروع دین هم که جهاد یکی از انها از نظر فقه شیعه است اجتهاد در مواقعی است که خود شخص نتواند تشخیص دهد من که میتونم پس خودم تصمیم میگیرم بستگی به این دارد که چرایی جنگ در چیست و نه اینکه چه کسی میگوید و چه کسی بازمیدارد .

دفاع از خانه و کاشانه بر حیوانات هم بصورت غریضی واجب شده است تا چه برسد به انسان .. باید در جنگ برای دفاع فقط وارد شد جهاد هم ان نیست که فقط تفنگ بدست بگیریم میشود سرنگ در دست گرفت

به نظرتون اینکه کسی هم عقیده نیست با شما، کسی که حتی میجنگه با عقیده شما دشمن شماست؟

عزیزم ربطی به عقیده نداره که . خودت میگی داره با من میجنگه بگم دوست منه ؟:ws3:

معیار ارزش گذاری شما بر دیگران چیست؟

تا ببینم معایر ارزشگذاری طرف چیه ؟؟!!!

معیارتون برای تقسیم بندی دوست و دشمن چیست؟

معیار رو من انتخاب نمیکنم .یذارم عهده ی انها

آیا برای انتخاب دوست به این نکته که آیا اون فرد با شما هم عقیده است یا نه توجه می کنید؟

اخ گفتی . نهههههههههههههههههه نههههههههههههههههههههههه نهههههههههههههههههههههههههه

نهههههههههههههههههههههههههه نههههههههههههههههههههههههههه

این بد ترین چیزیه که منو ازار میده .. دشمنان من فقط به خاطر عقیده مرا در لیست دشمنان قرار داده اند

این خیلی زشته

خیلی قرون وسطایی است

کاملا ارتجاعی است

و تفکری از این واپسگرایانه ترهر گز ندیدم که بخصوص در فضای مجازی ایرانی شاهد ان هستم

مث صندلی داغ جواب دادم :icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه
عقل چراغ راهه

ادم هر عقيده اي كه داشته باشه بايد با اصول ديني - عرف جامعه و از همه مهمتر با عقل او مغايرت نداشته باشه

از اونجايي كه ما انسانهاي كاملي نيستم قطعا اشتباه هم داريم و مادامي كه رشد مي كنيم كامل تر ميشيم

اما اوني كه منظور شماست تعصبه كه بنده به شخصه به هيچ وجه تعصب رو قبول ندارم:a030:

من اگه چیزی برام ارزش داشته باشه میجنگم البته برای هر چیز به اندازه ارزشش هیچ وقت مثلا برای اینکه کسی برام ارزش داره بخاطر حرفش کسی رو نمیکشم البته این مثال بود و برای دفاع از خودم برای دفاع از خانوادم میهنم چرا حاضرم جونم رو هم بدم ولی نه بخاطر حرف کسی برا اینکه اون چیز برای خودم چقدر ارزش داره

• Like 6
لینک به دیدگاه

خیر حاضر نیستم بجنگم. :icon_gol:

چون از کجا معلوم من بر حق باشم؟

من در خانواده ای بزرگ شدم که هیچ گاه فردی رو بخاطر عقیده ش نجس ندونسته.:a030:

تا وقتی که احساس خطر نکنم و بدونم فردی که عقاید مخالفم رو داره قصد آسیب رساندن به من رو نداره میتونم باهاش دوست باشم. :w16:

• Like 7
لینک به دیدگاه

فکر کنم وقتی عقیده ام شده یعنی خودم بهش رسیدم یعنی طبق منطق خودم درسته!

آیا حاضرید به خاطر عقیده تون بجنگید؟ (منظورم بحث کردن نیست، بلکه جنگ با سلاح هست).

نه!فقط تا جایی که لازم باشه دفاع میکنم!اگرم جنگ از طرف دیگه ای شروع بشه نمی ایستم بربر تماشا کنم خوب!البته به اونم میگم دفاع!

آیا حاضرید به خاطر مذهبتون یا عقیده تون انسان بکشید؟ حتی اگه اون انسان از نظر مذهب و دین یا مکتب شما محارب باشه.

هرگز!اگر عقیده من منطقیه که میتونم طرفمو با منطق متقاعد کنم!متقاعدم نشد لزومی بر نابودیش نیست!

آیا به صرف اینکه پیشوای دینیتون بهتون امر به جنگ و جهاد داده حاضرید بجنگید و بکشید؟

هرگز!از تقلید متنفرم!

به نظرتون اینکه کسی هم عقیده نیست با شما، کسی که حتی میجنگه با عقیده شما دشمن شماست؟

با عقیده من میجنگه؟جنگ در چه حد؟همون با سلاح یا خفه کردن نظر من یا اتهام و تهمت و این مدل جنگای نرم یا همون چالش و نقد؟

غیر از چالش و نقد توی بقیه حالتا آره دشمنمه!

غنی بودنشون از لحاظ شخصیتی با تمام وجوهش!و تفکرشون!

اول از همه شخصیتش!اتفاقا دوستایی دارم که عقیده شون با من یکی نیست ولی با وجود تفاوتها میتونیم با هم کنار بیایم!اتفاقا این جزو چیزاییه که زندگی بهم یاد داده!

آیا برای انتخاب دوست به این نکته که آیا اون فرد با شما هم عقیده است یا نه توجه می کنید؟

گفتم بالا!در درجه اول نه!

چه ذهن کنکاشکری داری تو دختر:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه
در مورد نجس بودن تو تاپیک احترام توضیح دادم:sigh:

من اگه اون فرد دانش و اخلاق نیکویی داره سعی میکنم ازش یاد بگیرم ولی موضوع طهارت به احکام دینم برمیگرده و ربطی هم به انسانیت و شخصیت طرفم نداره و اصلا لازم نمیبینم که طرفم چنین چیزی رو بفهمه چون متاسفانه بار منفی داره:icon_gol:

یعنی به صرف اینکه احکام دینیتون میگه مثلا زن در دوران قاعدگی نجس و ناپاک هست، شما در مورد یک انسان همچین قضاوتی میکنید؟ احکام دینت برات مهمتره یا مثلا اخلاقیات؟ (نمیخوام بگم احکام دینیه شما با اخلاقیات تعارض داره، نظر خودتون برام جالبه)، ولی تقسیم بندیه آدما به ناپاک و پاک براساس عقاید به نظرتون آیا درسته؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
یعنی به صرف اینکه احکام دینیتون میگه مثلا زن در دوران قاعدگی نجس و ناپاک هست، شما در مورد یک انسان همچین قضاوتی میکنید؟ احکام دینت برات مهمتره یا مثلا اخلاقیات؟ (نمیخوام بگم احکام دینیه شما با اخلاقیات تعارض داره، نظر خودتون برام جالبه)، ولی تقسیم بندیه آدما به ناپاک و پاک براساس عقاید به نظرتون آیا درسته؟

فکر کنم یهودیها در مورد دوران قاعدگی چنین نظری دارند نه ما !!

آخه این حکم تعارضی با اخلاقیات نداره گرچه فلسفش رو هم تو تاپیک احترام تقریبا گفتم!یه قسمتیش میتونه عقاید باشه یه قسمتیش طهارت و خورد و خوراک اونها

حضرت علی میفرمایند هر کی یه کلمه به من بیاموزه منو بنده خویش کرده ولو کافر پس مطمئنا اون حکم شخصیت و انسانیت کسی رو مد نظر نداره متاسفانه تو فرهنگ ما کلمه نجس بار منفی داره اونم به خاطر دیگر نجاسات که این شاعبه پیش میاد که همشون عین هم باشند!!!

من هیچ مشکلی با معاشرت معمول حتی با کفار اگه معاند نباشه و بدونم میتونم چیز ازش یاد بگیرم ندارم ولی اینکه دینم چه دستوری داده رو دلیلی نداره به اون بگم!

• Like 3
لینک به دیدگاه

شما تا چه حد به این حرف معتقدید؟ آیا حاضرید به خاطر عقیده تون بجنگید؟ (منظورم بحث کردن نیست، بلکه جنگ با سلاح هست).

به هیچ عنوان چون خشونت فقط خشونت می اورد

آیا حاضرید به خاطر مذهبتون یا عقیده تون انسان بکشید؟

از مخالفین سرسخت این عقیده ام

حتی اگه اون انسان از نظر مذهب و دین یا مکتب شما محارب باشه. آیا به صرف اینکه پیشوای دینیتون بهتون امر به جنگ و جهاد داده حاضرید بجنگید و بکشید؟

اصلا به واژه پیشوا و رهبر و معبود اعتقادی ندارم

به نظرتون اینکه کسی هم عقیده نیست با شما، کسی که حتی میجنگه با عقیده شما دشمن شماست؟ معیار ارزش گذاری شما بر دیگران چیست؟ معیارتون برای تقسیم بندی دوست و دشمن چیست؟ آیا برای انتخاب دوست به این نکته که آیا اون فرد با شما هم عقیده است یا نه توجه می کنید؟

عقیده هر کسی مال خودشه

هرکسی حق اظهار عقیده خودش رو داره

هرکسی ازاده هر جور دوس داره زندگی کنه

اگر هم محدودیتی هس این محدودیت باید تحت یک قانون یکسان برای همه باشد یکسان رو فعلا اینجوری معنی می کنم که من بتونم رئیس جمهور - رهبر - حاکم و هر مقامی رو که بخوام و حس می کنم درحقم جفایی کرده به پای میز محاکمه بکشم و کاملا از لحاظ منطقی و طبق شواهد برمن ثابت بشه رای صادر شده نزدیک به عدالت بوده

هیچ کس برتر از من نیس هیچ پست تر از من نیس

• Like 5
لینک به دیدگاه

هرگز به خاطر عقیده ام نخواهم جنگید. چون به اصول اعتقادی ندارم و موازین رو بیشتر می پسندم.

چیزی داریم به نام ارزیابی اثرات محرکات محیطی.

باید دید نتیجه ی هر عمل یا عکس العملی چه خواهد شد.

بهتر است معیار ارزشگذاری کار ما نتیجه عمل باشد. که متاسفانه بنده هنوز به آن نرسیده ام.

• Like 7
لینک به دیدگاه

به شخصه تو مرحله ای قرار دارم که همه چیم سسته و در حال فرو پاشی:sigh:

تا جایی که عقلم قد بده راجع به مسائل بحث میکنم

اما حرف حق رو راحت قبول میکنم(حرفی که با منطق خودم جور دربیاد)

• Like 8
لینک به دیدگاه

من عقاید و اعتقاداتم مختص خودمه ...

و اینکه برای اعتقادات دیگران ارزش قائلم حتی اگه مخالف عقاید من باشه ...

عقایدم طوری نیست که به خاطر دفاع از اونا بجنگم یا جون بدم :hanghead:

• Like 7
لینک به دیدگاه

0 تا 100 درصد.

بستگی داره به اینکه اون عقیده چی باشه.

آیا حاضرید به خاطر عقیده تون بجنگید؟ (منظورم بحث کردن نیست، بلکه جنگ با سلاح هست).

بله حاضرم

آیا حاضرید به خاطر مذهبتون یا عقیده تون انسان بکشید؟

برای مذهب خیر اما برای عقیده بله

حتی اگه اون انسان از نظر مذهب و دین یا مکتب شما محارب باشه. آیا به صرف اینکه پیشوای دینیتون بهتون امر به جنگ و جهاد داده حاضرید بجنگید و بکشید؟

خیر

پاسخ طبیعی این پرسش شما بله است.

اما شاید شما منظور متفاوتی از این پرسش داشته باشید یعنی بخواهید بپرسید آیا کسی که از روی نادانی و تقلید کورکورانه عقیده ای را پذیرفته و با شما می جنگد دشمن شماست ؟

اگر دست حدس زده باشم پاسخ به این پرسش کمی دشوار است ، چون با کسی مواجه هستیم که ناخواسته با ما می جنگد و ممکن است با صحبت کردن با او بتوان بدون جنگ و دعوا به دشمنی خاتمه داد.

البته این فقط یه حدسه :icon_gol:

کردار شخص برایم ملاک است

اینکه چقدربا هم اشتراک و اختلاف فکری داریم

البته ، اینم یکی از معیارهای انتخاب دوسته

• Like 3
لینک به دیدگاه

الان كه خوندمش ميگم درسته اما تو شرايط نميدونم

آیا حاضرید به خاطر عقیده تون بجنگید؟

نه در كل از جنگ بدم مياد اما اگه يكي ديگه بخواد بجنگه باهام منم بي نصيبش نميزارم

(منظورم بحث کردن نیست، بلکه جنگ با سلاح هست). آیا حاضرید به خاطر مذهبتون یا عقیده تون انسان بکشید؟

نه چرا بايد بكشم موسي به دين خود عيسي هم به دين خود

واسم فرقي نميكنه كي گفته بكشيد خودم عقل دارم تا زماني كه حمله نشه حمله نميكنم حمله كنن كشته هم شن باعثش خودشونن نه من،

نه دشمن كسيه كه جلوت بله بله بگه بعد زير ابتو بزنه اوني كه جلوت ميگه نه دشمنت نيست فقط هم نظرت نيست

من در حدي نيستم بخوام ارزش گذاري كنم خيلي بتونم خودمو اصلاح ميكنم كه واسه بقيه ارزش داشته باشم

معیارتون برای تقسیم بندی دوست و دشمن چیست؟ آیا برای انتخاب دوست به این نکته که آیا اون فرد با شما هم عقیده است یا نه توجه می کنید؟

هم عقيده؟:ws38:نميدونم منظورت از هم عقيده اينه هم دينم باشن؟ اگه اينطوريه كه صميمي ترين دوستمم مسلكش يكي نيست با من:banel_smiley_4:از نظر دين و مذهبو اينا ميخواي بگي تو انتخاب دوست نه واسم مهم نيست يه چيزاي ديگه واسم مهمه :w02:

:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
فکر کنم یهودیها در مورد دوران قاعدگی چنین نظری دارند نه ما !!

آخه این حکم تعارضی با اخلاقیات نداره گرچه فلسفش رو هم تو تاپیک احترام تقریبا گفتم!یه قسمتیش میتونه عقاید باشه یه قسمتیش طهارت و خورد و خوراک اونها

حضرت علی میفرمایند هر کی یه کلمه به من بیاموزه منو بنده خویش کرده ولو کافر پس مطمئنا اون حکم شخصیت و انسانیت کسی رو مد نظر نداره متاسفانه تو فرهنگ ما کلمه نجس بار منفی داره اونم به خاطر دیگر نجاسات که این شاعبه پیش میاد که همشون عین هم باشند!!!

من هیچ مشکلی با معاشرت معمول حتی با کفار اگه معاند نباشه و بدونم میتونم چیز ازش یاد بگیرم ندارم ولی اینکه دینم چه دستوری داده رو دلیلی نداره به اون بگم!

وقتی میگن که زن موقع قاعدگی نباید بره مسجد و ... یعنی که زن تو این دوران ناپاک و نجسه.

من کاری به احکام دینی ندارم، سعی نکن بحث رو به این سمت بکشونی، سوال من اینه که به نظر تو مثلا همون کافر معاند که چیز به تو یاد میده نجس هست به صرف اینکه کافره؟ یا زنی که بعد از دوران قاعدگیش غسل نمیکنه نجس هست به نظر تو؟ آیا اینکه مثلا دین تو، مکتب تو میگه یک معتقد و مبلغ بهایی محارب هست و باید اعدام شود، تو این حکم رو قبول میکنی؟ (بازم میگم فقط مثال هست و منظورم این نیست که دین شما همچین چیزی میگه، شما میتونید یک یهودی یا پیرو هر مکتب دیگری باشید). مهم نظر خودت هست، اینکه تا چه حد تابع غیرفعال دینت هستی؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

پاسخ طبیعی این پرسش شما بله است.

اما شاید شما منظور متفاوتی از این پرسش داشته باشید یعنی بخواهید بپرسید آیا کسی که از روی نادانی و تقلید کورکورانه عقیده ای را پذیرفته و با شما می جنگد دشمن شماست ؟

اگر دست حدس زده باشم پاسخ به این پرسش کمی دشوار است ، چون با کسی مواجه هستیم که ناخواسته با ما می جنگد و ممکن است با صحبت کردن با او بتوان بدون جنگ و دعوا به دشمنی خاتمه داد.

البته این فقط یه حدسه :icon_gol:

نه، منظور من دقیقا این بود که آیا حاضرید به خاطر عقیده تون بجنگید؟ آیا اگر عقیده شما میگه مردم یک منطقه به این دلایل باید کشته شوند، شما حاضرید تو کشتارشون شرکت کنید؟ آیا حاضرید به خاطر عقیده تون بمیرید؟ و چرا؟ به درست بودن عقیده و فکرتون اطمینان 100% دارید؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
وقتی میگن که زن موقع قاعدگی نباید بره مسجد و ... یعنی که زن تو این دوران ناپاک و نجسه.

من کاری به احکام دینی ندارم، سعی نکن بحث رو به این سمت بکشونی، سوال من اینه که به نظر تو مثلا همون کافر معاند که چیز به تو یاد میده نجس هست به صرف اینکه کافره؟ یا زنی که بعد از دوران قاعدگیش غسل نمیکنه نجس هست به نظر تو؟ آیا اینکه مثلا دین تو، مکتب تو میگه یک معتقد و مبلغ بهایی محارب هست و باید اعدام شود، تو این حکم رو قبول میکنی؟ (بازم میگم فقط مثال هست و منظورم این نیست که دین شما همچین چیزی میگه، شما میتونید یک یهودی یا پیرو هر مکتب دیگری باشید). مهم نظر خودت هست، اینکه تا چه حد تابع غیرفعال دینت هستی؟

شما خودتون دارین احکام دین رو پیش میکشین:ws52:

برای شونصدمین بار بابا نجس چون بار منفی داره فکر میکنید توهین به شخصیت طرفه در حالی که مثال نقضش رو زدم و گفتم فلسفش چیز دیگه ایه ضمن اینکه یه غیر مسلمون مقید به هیچ کدام از احکام طهارت و خورد و خوراک یه مسلمون نیست پس اینم دلیل دیگشه

نرفتن به مسجد هم فکر نکنم به معنای نجس بودن باشه!!

فکر کنم تو پست اول همه چیو کامل گفتم:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...