shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ یکبار من یه حرف خوبی زده بودم و شما اومدی و به من گفتی: هان , کم کم داری ادم میشی. اینو یادتونه؟ نه من یادم نمیاد تا حالا اومده باشم به شما حرفی زده باشم معمولا شما میومدی ابراز احساسات میکردی من فقط جواب محبتاتونو میدادم!! در ضمن این چه ربطی به پست من داشت ؟! فرمودین بنده ایراداتی ازتون گرفتم که اصلاحشون کردید ، اون ایراد هارو لطف کنید بفرمایید ! ای بابا بیخیال بشید خب.موضوع تاپیک که چیز دیگه ای هست. شادی توام بیخیال شو. واقعا جای بحث داره این موضوع؟ چیو بیخیال شم حمید جون ؟ مشکلی نیست که حتما بی ارتباط به موضوع تاپیک نیست که خود استارتر بحثشو پیش کشیده دیگه! 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ sam arc=قلمشو بسیار دوس دارم pmehdiq=خلاقیت خوبی برا سروع تاپیک ایجاد بحثای جدید داره afarin=علاقش به شعر و ادبیات قابل تحسینه 9 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ نه من یادم نمیاد تا حالا اومده باشم به شما حرفی زده باشم معمولا شما میومدی ابراز احساسات میکردی من فقط جواب محبتاتونو میدادم!! در ضمن این چه ربطی به پست من داشت ؟! فرمودین بنده ایراداتی ازتون گرفتم که اصلاحشون کردید ، اون ایراد هارو لطف کنید بفرمایید ! چیو بیخیال شم حمید جون ؟ مشکلی نیست که حتما بی ارتباط به موضوع تاپیک نیست که خود استارتر بحثشو پیش کشیده دیگه! دلخوری پیش نیاد آخرش وگرنه من خود همیشه این اتهام منحرف کردن تاپیک بهم وارد شده 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ با تشکر از شما. نظر من در مورد حواب به یکی از دوستان در مورد داشتن دید مثبت بود که یه مثال واقعی زدم. و همونجا از شادمهرباز هم تشکر کردم. بقول شما برای اینکه موضوع تاپیک منحرف نشه. گفتگو رو تمومش میکنم. خب من میخوام بدونم واسه چی از من تشکر کردی !!! واسه کار نکرده ازم تشکر بشه بهم نمیچسبه!!! 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ خیلی سوال سختیه اینجا کاربر خوب که پست و تاپیک های خوب می زنن (مثل خودت) زیاد داریم بخوام اسم ببرم خیلی می شن کسایی مثل اسی اسپو پاییز امیدوار نوترون و ... که اصلا نیاز به اسم بردن ندارن همه فکر کنم خوششون می یاد اما من خودم به غیر از کسانی که همه خوششون میاد از پست های مهناز ابوالفضل البرز راد ساناز امین نپو ادر لورنا هادی ناصح کتایون اینا یادم بود الان 14 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ من چند نفر دیگه هم یادم اومد: sam arch هادی ناصح شیخ بازم اگه یادم اومد،می گم! 9 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ من چند نفر دیگه هم یادم اومد:sam arch هادی ناصح شیخ بازم اگه یادم اومد،می گم! درود اگه اسم منو یادتون بیاد اسم شما رو مینویسم 7 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ من بيشتر از پست هاي هادي ناصح هيملر فكور شيخ اسي و................... 10 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ دروداگه اسم منو یادتون بیاد اسم شما رو مینویسم علی جان اگه اسم شما رو نمی گن دلیل بر این نیست که پست های شما خوب نیست. گاهی دلیل بر اینه که بچه ها زیاد با شما هم پست نشدن. مثل خود من... یک بار یکی از بچه ها بهم گفت بین دوستات فرق میذاری تو تشکر کردن. من میتونستم با آرامش بیشتری بهش جواب بدم و بگم اشتباه می کنی ولی چون خیلی ناراحت شدم حرفش رو تایید کردم به عمد. خب طبیعیه که وقتی پست های یکی رو دنبال کنی بیشتر هم ازش تشکر می کنی. غیر اینه؟؟! 8 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ esi neutron pmhediq alimec viviyan javadmesi sam arch pianist himmler کهربا 16 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ لطفا از بهترین استاتر های تاپیکهای تخصصی هم بگین. 10 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ تاپیکهای فکور نوترون اسی سیندخت اسپاو و... البت به این نکته اشاره کنم بعضی از دوستان از خودشون تاپیک میزنن و بعضی مطلبی رو از جای دیگه اینجا منتشر میکنن اولین گروه به علت خلاقیت و نوع دید و تفکرشون و گروه دوم بعلت سلیقه انتخاب و دقت نظرشون بنظرم شایسته تقدیر هستن... 18 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ این جمله شما رو که قرمزش کردم برام جالبه. تو این مورد یه چیزی ام بگم : من اگه از یه نفر خوشم بیاد, از همه کاراش خوشم میاد حتی اگه برخلاف عقاید و پسند منم باشه. اما اگه یکی رو دست نداشته باشم , از هیچ چیش خوشم نمیاد هر چند به نفع منم باشه. نمی دونم این نوع نگاه به نظر من زیاد منطقی نیست...اونم تو این نوع دوستی که ما داریم...یعنی یه آدمی ممکنه مورد علاقه ی من باشه ولی حرفی بزنه که من اصلا ازش انتظار ندارم...به نظرت اون موقع باید بازم تاییدش کنم؟ 11 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ من آرش و حسین تی رو یادم نبود. از پستای این دوتا هم خوشم میاد. 8 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ نمی دونم این نوع نگاه به نظر من زیاد منطقی نیست...اونم تو این نوع دوستی که ما داریم...یعنی یه آدمی ممکنه مورد علاقه ی من باشه ولی حرفی بزنه که من اصلا ازش انتظار ندارم...به نظرت اون موقع باید بازم تاییدش کنم؟ نه ممکنه یه کار یا حرفشو تایید نکنم و باهاش مخالف هم باشم ولی دیگه ازش نمیگذرم. شما این قصه مدارا کردن و دادن فرصت به انسانهایی که میخوان بهتر بشوند رو بهش اعتقاد دارید؟ یا حدیث دیدن بخش پر لیوان رو؟ من به آدمهایی که دوستشون دارم با دید مثبت نگاه میکنم. هر حرفی هم بهم بزنند ازشون ناراحت نمیشم. اخلاقم اینطوریه. انسانها رو به اسونی تایید نمیکنم. اما اگه تایید کردم تا اخر پایه ام. تو هر شرایطی که میخوان باشن برام عزیزن. 5 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ لطفا از بهترین استاتر های تاپیکهای تخصصی هم بگین. هیملر 8 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ تاپیک زدن رو بخوام بگم البته نه فقط تخصصی: ارپاک و باز نوترون 8 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ بیاد قدیما ...... نگين...NeGiN سبز erick hamid15 iceman10 persian_kb سبز سرمد حیدری mohammad 87 سبز takotanha مهندس خوش فکر vurojak zzahra پری سبز پری دریایی شقایق21 waffen Mostafa United *setareh66* A.R-KH-A میرحسین mehrshad53 و سایر یوزر هاش sara-afshar vahid2007 Fo.Roo.GH mohammadreza_سبز Matrix greenhope m0nire آیهان archi_arch S برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ofakur MaFia !... haj morteza میلاد و سایر یوزر هاش YAGHOT SEFID برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Atishpare_Shahi 18 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ مهرشاد 53 اسی نه کمتر نه بیشتر فقط این دوتا بقیه افکار کپی پیستی داشتن و دارن وخیلی راحت مثل طوطی تکرار می کردن و می کنن ببخشید پستم کمی بی مودبانه هس شایدم توهین 8 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ دروداگه اسم منو یادتون بیاد اسم شما رو مینویسم فکر می کنم مهندس این که شوخی بود ولی سارا خیلی خوب گفت!متاسفانه پستاتون رو زیاد دنبال نکردم تا حالا!وگرنه مطمئنا شما هم یکی از بهترین ها هستین 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده