Fakur 9754 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 شما پست های کدامیک از کاربران رو بیشتر می پسندید؟ من بشخصه از پست های کاربران زیر خیلی خوشم میاد. وافن نوترون spow سهیل 45
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 من از پستهای خودت، سجاد، سیندخت، سهیل، ام - آرچی، وافن، زیزو خدابیامرز، آرخا و ... خوشم میاد. 23
eder 13732 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 وافن سجاد سارا آرخا خودت viviyan alborzrad آقا ابولفظل گل بقیه رو هم ارادت نداشتم و الا مطمئنم بیشتر از اینا میشد 25
Astraea 25351 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 من از پستای جالب و بامزه و نکته دار و جدید خوشم میاد..هرکسی تو هر زمینه ای پستای زیبا میتونه بده.همه کسایی که گفتید پستاشون خیلی قشنگه.و من ارادت خاصی بهشون دارم.اسم اسی رو ندیدم اما...یکی از ماندگارترین دوستای ما..که نمیدونم چرا نیستش!!!!!!!! 21
کتایون 15176 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 خب بستگی داره تو جه موضوعی باشه... خودت خیلی رک می نویسی اینو خیلی دوست دارم... فروغ رو هم چون خیلی وقتا حرفای دلمو میزنه... اسی واقعا نظراتش برام قابل احترام بود همیشه... امین هم به این خاطر که یه جورایی تو هاله ای از ابهام حرف میزنه... و البته پری و ساناز و خیلی های دیگه... خودمم خیلی دوست دارم...:hapydancsmil: 23
AmirVet 695 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 من زیاد اینجا پست نمیدم تو این فرم بیشتر میخونم و میرم! پست های جناب Neutron رو بیشتر می پسندم...احساس میکنم مطلبی که ارسال میکنند در موردش دانش کافی رو دارند...و از همه مهمتر بدون تعصب مینویسند! 19
سیندخت 18786 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 من بیشتر به محتوا کار دارم تا نویسنده...........هرچند که توی یه صفحه چشمم ناخودآگاه به پستای بعصی ها بیشتر جلب میشه! اما باز هم محتوا مهمتره برام مثلا هرکدوم از دوستانی که گفتی یا خیلی های دیگه پست هایی داشتن که دلم می خواسته به جای یه تشکر و یه امتیاز 100 امتیاز بهشون بدم، پست هایی هم داشتن که دلم می خواست همون موقع دم دست بودن و شکلک :vahidrk: رو با احترام و با شدت بهشون تقدیم کنم! ...........و البته پست هایی که حرف خیلی خاصی هم توشون نبوده و بی تفاوت رد شدم 18
alimec 23102 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 نه تموم پستهاشون ولی در کل: amirgh آخرشه نیوترون/نگاهی متفاوت غنی اسی/ درون مایه طنز لطیفه هجو هزل آرخا/غنی اسپاو/سنگین مینویسن و خواننده رو وادار به تفکر میکنن جواد مسی/ مباحثه خوب و از خانم ها لورنا/بعضی از پست هاشون عجیب به ذهنیت من شباهت داره مطمئنم چند نفر دیگه هم هستن ولی الان حافظه ام یاری نمیکنه 17
VINA 31339 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 ابوالفضل وحيد شقايق ميلاد شادمهرباز poor!a حامد (el roman( amin nepo pianist 16
viviyan 12431 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 وافن، دنیلو، اسپاو، ساناز، اسی، آرخا، میلاد بعضی وقتا: ال رومن، فکور، سهیل، فروغ، نوترون، نگاری، شیما، حمیدصفا، شادمهرباز از بیخیالی ای که تو پستای ابوالفضل و وحید 2007 حس میکنم هم خوشم میاد. از هر پستی خوشم بیاد معمولا تشکر میزارم پاش 19
Himmler 22171 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 نمیشه اگه بگم بعضی ها که گفته نشده ناراحت میشن برا بعضی ها خطر ناکه بعضی ها هم ذوق مرگ میشن پس چیکار کنم ؟؟ این دفعه بی خیالش 8
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 17 اسفند، 2011 نمیشهاگه بگم بعضی ها که گفته نشده ناراحت میشن برا بعضی ها خطر ناکه بعضی ها هم ذوق مرگ میشن پس چیکار کنم ؟؟ این دفعه بی خیالش راستش من احساس کردم تو این اواخر تعداد کاربران جدیدمون داره بیشتر میشه. اینو عمدا زدم که شما نظر بدین بعد این دوستان تازه وارد ببینن و برن تو پروفایل اونا و تاپیکهاشونو ببینن و اگه خواستند تاپیک بزنند , بدونن که کاربران اینجا از چه نوع تاپیک هایی بیشتر خوششون میاد و این کار باعث میشه که روال کار حفظ بشه و تاپیکهای موضوعی بیشتر بزنن. 8
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 17 اسفند، 2011 من از پستای جالب و بامزه و نکته دار و جدید خوشم میاد..هرکسی تو هر زمینه ای پستای زیبا میتونه بده.همه کسایی که گفتید پستاشون خیلی قشنگه.و من ارادت خاصی بهشون دارم.اسم اسی رو ندیدم اما...یکی از ماندگارترین دوستای ما..که نمیدونم چرا نیستش!!!!!!!! ایشون تا بهمن ماه رفته که یکم به درساش و زندگیش برسه. امیدوارم هر جا که هست خوب و سلامت و شادکام و موفق باشه. از حضور شمام در این تاپیک ممنونم. 6
mslmzare 146 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 با عرض معذرت از دوستان ولی خداییش بیشتر پستا اصلنم با اسم سایت مطابق نیست البته توجه کنین که در مورد پستا دارم حرف میزنم والا کاربرا ممکنه خیلی هم نواندیش باشن ولی خوب اینجا بروز ندن ولی یکی هست که من تو بیشتر پستاش این نگاه نو را می بینم اونم کسی نیست جز : viviyan 12
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 17 اسفند، 2011 خب بستگی داره تو جه موضوعی باشه...خودت خیلی رک می نویسی اینو خیلی دوست دارم... فروغ رو هم چون خیلی وقتا حرفای دلمو میزنه... اسی واقعا نظراتش برام قابل احترام بود همیشه... امین هم به این خاطر که یه جورایی تو هاله ای از ابهام حرف میزنه... و البته پری و ساناز و خیلی های دیگه... خودمم خیلی دوست دارم... این جمله شما رو که قرمزش کردم برام جالبه. تو این مورد یه چیزی ام بگم : من اگه از یه نفر خوشم بیاد, از همه کاراش خوشم میاد حتی اگه برخلاف عقاید و پسند منم باشه. اما اگه یکی رو دست نداشته باشم , از هیچ چیش خوشم نمیاد هر چند به نفع منم باشه. 8
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 17 اسفند، 2011 با عرض معذرت از دوستان ولی خداییش بیشتر پستا اصلنم با اسم سایت مطابق نیست البته توجه کنین که در مورد پستا دارم حرف میزنم والا کاربرا ممکنه خیلی هم نواندیش باشن ولی خوب اینجا بروز ندن ولی یکی هست که من تو بیشتر پستاش این نگاه نو را می بینم اونم کسی نیست جز : viviyan شما خیلی زود قضاوت کردی دوست عزیز. میشه بگی تعریف شما از تو اندیش چی هست؟ 3
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 خوب من پست های همه بچه ها رو می خونم شاید یه نفر یه جا یه حرفی زده باشه که دوست نداشته باشم و عکسش یه جا دیگه حرف خوبی زده باشه ولی در کل اگر بخوام جمع بندی کنم spow amirgb essi Neutron Fakur پاییز امیدوار viviyan sanaz آرش sf Fo.roo.gh Himmler . . . . فعلا همینا به ذهنم رسید ولی مطمئنا دوستان بیشتری هستن. 18
mslmzare 146 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 شما خیلی زود قضاوت کردی دوست عزیز. میشه بگی تعریف شما از تو اندیش چی هست؟ نو اندیش یعنی کسی که می تونه جوانب مختلف یه مساله رو که شاید بقیه بهش توجه نکنن ببینه بدون اینکه تحت تاثیر دیکران زاویه ی دیدشو محدود کنه اینم که گفتین زود قضاوت کردم اصراری ندارم قضاوتم حتما درسته فقط نظرمو گفتم 4
ارسال های توصیه شده