Himmler 22171 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 خیلی جالب بووووووود...:hapydancsmil: مرسییی.. فک کنم چیزی دیگه واسه بحث رو این دستگاه نمونده باشه.. نه فقط مونده جایزه اش که قول داده بود بیاد ببینیم چند تومان میده پیتزا بخریم واسه دوستان ضمنا دیگه توی عکس ها بگرد اون خروجی رو پیدا کن 3
Valentina 13664 مالک ارسال شده در 31 اسفند، 2011 نه فقط مونده جایزه اش که قول داده بود بیاد ببینیم چند تومان میده پیتزا بخریم واسه دوستان ضمنا دیگه توی عکس ها بگرد اون خروجی رو پیدا کن جایزت که محفوظههه.. اتفاقا خروجیارو دیدم کلی ذوق کردم..:hapydancsmil: میدونی که مشکل ارسال عکس دارم وگرنه میخواستم دور همشون خط بکشم.. 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 البته ساختمان کلی حسگر های زیستی تا بخوای توی انترنت هست و توی همین سایت هم فکر کنم قبلا نوشتین و فکر نمیکنم توضیح دوباره ان ضروری باشه اگه نیست اونم میشه تهیه کرد یک بیو سنسور مورد استفاده در اندازه گیری قند خون معمولا از نظر تقسیم بندی جز حسگر های زیستی بیوکاتالیتیک است که از طریق انزیم کار میکنه یعنی جز اساسی حسگر باید انزیمی مث گلوکودهیدروژناز یا گلو کو اکسیذاز داشته باشه . ماده مورد ازمایش هم که خون حاوی قنده به عنوان انالیت در اختیار سنسور دستگاه قرار میگیره تا با انزیم های تعبیه شده در ان واکنش نشون بدن پس ما یک واکنش شیمیایی داریم که در ان قند پس از برخورد با الکترود انزیمی , اکسیده یا دهیدرژنه میشه و پس از فعل و انفعالات شیمیایی لازم جریانی الکترونیکی تولید میشه که شدت ان بستگی به مقدار قند خون داره .. این جیران الکتریکی هم پس از وارد کار شدن قسمت دیگه سنسور یعنی مبدل و اشکار ساز به فرکانسهای قابل روئیت تبدیل میشه و میاد روی صفحه ی نمایش . یکی دو تا عکس هم میذارم ببینید خیلی خیلی جالب بود....بخصوص اون تیکه ای قرمزیدم! مرسی 4
O-N 10553 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 با تشكر از همه دوستان عزيز خب ميتونيم بريم سراغ دستگاه بعد :gnugghender: در خواست جايزه اي كه قول داده شده بود هم داده شد 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 با تشكر از همه دوستان عزيز خب ميتونيم بريم سراغ دستگاه بعد :gnugghender: در خواست جايزه اي كه قول داده شده بود هم داده شد به منم میدی؟!......منم نقشِ پشتیبانی داشتم خو! 3
Himmler 22171 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 خیلی خیلی جالب بود....بخصوص اون تیکه ای قرمزیدم!مرسی خواهش میکنم چشم شما جالب میبینه 3
Himmler 22171 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 با تشكر از همه دوستان عزيز خب ميتونيم بريم سراغ دستگاه بعد :gnugghender: در خواست جايزه اي كه قول داده شده بود هم داده شد با توجه به بورو کراسی موجود بهتره فعلا درباره ی ابسلانگ به عنوان وسیله بعد ی حرف بزنیم 3
Himmler 22171 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 به منم میدی؟!......منم نقشِ پشتیبانی داشتم خو! حتما .. ولی زیاد جدی نگیر حالا یه قولی داده ببینیم کی به تصویب میرسه 3
O-N 10553 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 درود با توجه به بورو کراسی موجود بهتره فعلا درباره ی ابسلانگ به عنوان وسیله بعد ی حرف بزنیم به نظر شما جزء وسيلههايي هست كه مردم زياد باهاش سر و كار دارن و آشنا هستن؟ حتما .. ولی زیاد جدی نگیر حالا یه قولی داده ببینیم کی به تصویب میرسه حدودا 9 ساعت پيش به تصويب رسيده و داده شده 3
Himmler 22171 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 درود به نظر شما جزء وسيلههايي هست كه مردم زياد باهاش سر و كار دارن و آشنا هستن؟ هیچکس نیست تا حالا این با این وسیله مورد معاینه قرار نگرفته باشه حدودا 9 ساعت پيش به تصويب رسيده و داده شده چی بوده حالا میشه باهاش برای این 3/4 نفر اینجا پیتزا خرید ؟؟ 3
O-N 10553 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 خب من در مورد تحليل چوب بستني نميدونم چي بايد بگم. فك كنم اگه چيزي باشه كه بيشتر بتونيم در موردش بحث كنيم بهتره. البته خودتون بحث ميكنيد من فقط رد ميشم :دي جايزه رو خواستم ريا نشه نگفتم. 50 امتياز بود. شما خودت تنهايي خوراكيا رو بخور. من سر بقيه رو گرم نگه ميدارم. 3
O-N 10553 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 ابسلانگ چیه اصن؟ ازين چوبايي كه موقع معاينه ميذارن تو دهن واسه اينكه زبون كه بالا اومده رو ببرن پايين تا جلو ديد رو نگيره 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 چوب بستنی.. من سیستمشُ میدونم....میتوضیحم!:shad: این آبسلانگ یه طعم خاصی داره و باعث میشه آدم دلش بستنی بخواد! و هم اینکه دکترا با این ابسلانگ گلوی بیمارا رو ببینن! ولی یه بدیی که داره اینه! دکتر خیلی فشار میدن آدم حس میکنه همین الانه که زبونش له شه!:icon_razz: 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 ازين چوبايي كه موقع معاينه ميذارن تو دهنواسه اينكه زبون كه بالا اومده رو ببرن پايين تا جلو ديد رو نگيره من سیستمشُ توضیحیدم!....50 امتیازمُ بدینُ برم! 3
Valentina 13664 مالک ارسال شده در 1 فروردین، 2012 من سیستمشُ میدونم....میتوضیحم!:shad: این آبسلانگ یه طعم خاصی داره و باعث میشه آدم دلش بستنی بخواد! و هم اینکه دکترا با این ابسلانگ گلوی بیمارا رو ببینن! ولی یه بدیی که داره اینه! دکتر خیلی فشار میدن آدم حس میکنه همین الانه که زبونش له شه!:icon_razz: روش تولیدشم میگفتی روزی یک بستنی توسط دکیه محترم مصرف میشه و..... 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 روش تولیدشم میگفتی روزی یک بستنی توسط دکیه محترم مصرف میشه و..... اونارو به علتِ سازمان بهداشتُ اینا سانسوریدم! 3
Himmler 22171 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 خب من در مورد تحليل چوب بستني نميدونم چي بايد بگم. فك كنم اگه چيزي باشه كه بيشتر بتونيم در موردش بحث كنيم بهتره. البته خودتون بحث ميكنيد من فقط رد ميشم :دي جايزه رو خواستم ريا نشه نگفتم. 50 امتياز بود. شما خودت تنهايي خوراكيا رو بخور. من سر بقيه رو گرم نگه ميدارم. در مورد جایزه مرسی . البته همهش شوخیه شما لطف دارین کاش توی همه تالار ها حد اقلی از بحث علمی بشه ولی متاسفانه در تالار های علمی که میشه بحث کرد حتی به اندازهی یه ابسلانگ هم بحث دیده نمیشه . نمیدونم ملت چرا این همه وقت خودشون رو بی خودی میگذرونن ولی خدا رو شکر اینجا فعلا اندکی بحث رو براهه . 3
ارسال های توصیه شده