goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ این یک آزمون بسیار جالب است. خود دکتر فیل مکگرا(روانشناس معروفی که مجری یک برنامه فوقالعاده پرطرفدار تلویزیونی است) در این آزمون نمره 55 گرفته است. او این آزمون را روی اپرا وینفری، مجری معروف برنامه تلویزیونی، انجام داده که نمره 38 گرفته است. به 10 سوال ساده زیر پاسخ دهید تا ببینید شما چه نمرهای در این آزمون به دست میآورید و تفسیر آن چیست. تذکر مهم: به سوالها براساس آنچه که امروز هستید پاسخ دهید، نه آنچه که در گذشته بودهاید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 39 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ شما 43 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند. 11 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ شما 41 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند 9 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ شما 49 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند 9 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ من سه بار گزینه هامو عوض کردم هر سه بار نتیجه همین شد! 6 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ من سه بار گزینه هامو عوض کردم هر سه بار نتیجه همین شد! جالبتر اینکه نتیجه هر سه مون همین شد! 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ واسه خودم 50 امتیاز بود نتیجه اش همین بود فک کنم سایتشو واسه روحیه دادن زدن دسته بندی امتیازاتشو باید می نوشت 6 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ واسه خودم 50 امتیاز بود نتیجه اش همین بود فک کنم سایتشو واسه روحیه دادن زدن دسته بندی امتیازاتشو باید می نوشت :ws28: 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ شما 37 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: شما به چشم دیگران آدمی فهمیده، محتاط، دقیق و واقعبین هستید. آنها شما را به چشم فردی باهوش، با استعداد، با ذوق و فروتن میبینند. شما از آن دسته آدمهایی نیستید که به سرعت و به آسانی دوست میگیرند، بلکه فردی هستید که به دوستانی که انتخاب میکنید به شدّت وفادارید و از دوستانتان نیز متقابلاً همین انتظار را دارید. کسانی که شما را میشناسند میدانند که به آسانی اعتمادتان را نسبت به دوستانتان از دست نمیدهید امّا اگر این اتفاق بیافتد، زمان زیادی طول میکشد تا دوباره اعتمادتان به آنها جلب شود. 13 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ شما 44 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند با کمی تغییرات بود.......... 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ شما 37 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: شما به چشم دیگران آدمی فهمیده، محتاط، دقیق و واقعبین هستید. آنها شما را به چشم فردی باهوش، با استعداد، با ذوق و فروتن میبینند. شما از آن دسته آدمهایی نیستید که به سرعت و به آسانی دوست میگیرند، بلکه فردی هستید که به دوستانی که انتخاب میکنید به شدّت وفادارید و از دوستانتان نیز متقابلاً همین انتظار را دارید. کسانی که شما را میشناسند میدانند که به آسانی اعتمادتان را نسبت به دوستانتان از دست نمیدهید امّا اگر این اتفاق بیافتد، زمان زیادی طول میکشد تا دوباره اعتمادتان به آنها جلب شود. آخ جون يه آدم متفاوت:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ آخ جون يه آدم متفاوت:hapydancsmil: من کلا همه چیم متفاوته شما نگران نباش 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ شما 53 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: شما به چشم دیگران، شخصیتی دمدمیمزاج و بیثبات دارید. کسی هستید که سریع تصمیم میگیرد، هر چند همیشه صحیح نباشد. شما به چشم دیگران آدمی جسور و ماجراجو هستید، آدمی که همه چیز را یکبار امتحان میکند و از فرصتها استفاده کرده از ماجراجویی و خطر کردن لذت میبرد. دیگران به خاطر هیجان و شور و شوقی که از شما میتراود، از همراهی و در کنار شما بودن لذت میبرند. 8 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ شما 43 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند. 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ شما 39 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: شما به چشم دیگران آدمی فهمیده، محتاط، دقیق و واقعبین هستید. آنها شما را به چشم فردی باهوش، با استعداد، با ذوق و فروتن میبینند. شما از آن دسته آدمهایی نیستید که به سرعت و به آسانی دوست میگیرند، بلکه فردی هستید که به دوستانی که انتخاب میکنید به شدّت وفادارید و از دوستانتان نیز متقابلاً همین انتظار را دارید. کسانی که شما را میشناسند میدانند که به آسانی اعتمادتان را نسبت به دوستانتان از دست نمیدهید امّا اگر این اتفاق بیافتد، زمان زیادی طول میکشد تا دوباره اعتمادتان به آنها جلب شود. 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ شما 49 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند می تو 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ شما 39 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: شما به چشم دیگران آدمی فهمیده، محتاط، دقیق و واقعبین هستید. آنها شما را به چشم فردی باهوش، با استعداد، با ذوق و فروتن میبینند. شما از آن دسته آدمهایی نیستید که به سرعت و به آسانی دوست میگیرند، بلکه فردی هستید که به دوستانی که انتخاب میکنید به شدّت وفادارید و از دوستانتان نیز متقابلاً همین انتظار را دارید. کسانی که شما را میشناسند میدانند که به آسانی اعتمادتان را نسبت به دوستانتان از دست نمیدهید امّا اگر این اتفاق بیافتد، زمان زیادی طول میکشد تا دوباره اعتمادتان به آنها جلب شود. 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ شما بلد نبودی شرکت کنی ت. آزمون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده