desinger.bardia 2114 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ مایه سر شکستگیه من معذرت میخوام..........:icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ انقدر بدم میاد!!! کلا اهل تمسخر ادمها نیستم و نبودم ولی نمیدونم چرا وقتی یه پسر که البته کار ادمهای بیشتر خز هست این کار رو میکنه ناقافل!!!!! خندم میگیره!:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
desinger.bardia 2114 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ بابا امروز کارگر اسانسوریمون که جوشکاره ابرویی برداشته بود که افغانیا مسخرش میکردن............. 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ انقدر بدم میاد!!!کلا اهل تمسخر ادمها نیستم و نبودم ولی نمیدونم چرا وقتی یه پسر که البته کار ادمهای بیشتر خز هست این کار رو میکنه ناغافل!!!!! خندم میگیره!:icon_razz: اون لحظه خیلی دوست دارم مسخره شون کنم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ لامصبا ابروهاشون تابه تا هم نمی شه 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ من یه بار تو تاکسی نشسته بودم یه پسره هم اومد جلو نشست ...با مامان بودیم داشتیم میحرفیدیم....بهو پسره برگشت عقب یه نگاه...من زهره ترک شدم ...:icon_pf (34): براتون بگم از قیافه این آقا پسره....ابرو ها تمیز و مرتب و فرم داده،آرایش و خط چشم و رژلب و تکمیل دیگه.... تا چند روز قیافش از یادم نمیرفت ...الانم دوباره یادم اومد..:vahidrk: یه سری زیور الات هم داشت 6 لینک به دیدگاه
Sophist 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ منم اصلا دوست ندارم و خنده داره برام ولی خوب یکی دوست داره ابرو برداره یکی یکی تمام بدنشو خالکوبی کنه یکی از پر مویی بدش میاد بره مردا و......... خوب نمیشه که اینا رو مسخره کرد هرکی یه عقیده ای داره و تا وقتی عقیده اون فرد در تصادم با ارزش های دیگران و محدود کردن اون ها نباشه کاملا محترم هست تکثر گرایی ارزش ها یعنی همین! 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ خود من اگه یه زمانی همچین کاری بکنم خودم با پای خودم میرم کنار اتوبان پرت میکنم خودمو زیر تریلی 7 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ امروز رفته بودم سلمونی . یه پسره اومد به شاگرد آرایشگر گفت امانتیمو کجا گذاشتی؟ ما فک کردیم چی هست حالا ... شاگرد گفت تو ویترینه ، پشت تافت پسره رفت برش داشت . دیدیم رژ لب بود وقتی آرایشگره نبوده ، پسره میومده رژ میزده آرایشگر گرام هم عصبی شد و بیرونش کرد و نیز دعوایی با شاگرد گرام امونتنی به این کوچیکی تو کیفش؛یا جیبش جا نمیشد؟ درست متوجه شدم؟میذاشت اونجا که بیاد بزنه:ws52: ملت خل شدن 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ خود من اگه یه زمانی همچین کاری بکنم خودم با پای خودم میرم کنار اتوبان پرت میکنم خودمو زیر تریلی چه همه تناقض توروخدا خودتو نکش یه چند روز دست نزنی مثل اولش میشه 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ اه اه اه متنفرم از همچین پسرایی، ینی دست من بود بجای باباشون همچین میزدم تو گوششون که دیگه فکر اینکارارو نکنن :ubhuekdv133q83a7yy7 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ خوشم نمیاد بر نمیدارم، بالا ابرو هم بر نمیدارم چه برسه به زیر 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ امروز رفته بودم سلمونی . یه پسره اومد به شاگرد آرایشگر گفت امانتیمو کجا گذاشتی؟ ما فک کردیم چی هست حالا ... شاگرد گفت تو ویترینه ، پشت تافت پسره رفت برش داشت . دیدیم رژ لب بود وقتی آرایشگره نبوده ، پسره میومده رژ میزده آرایشگر گرام هم عصبی شد و بیرونش کرد و نیز دعوایی با شاگرد گرام رژ تو آرایشگاه مردونه چرا بوده کلا ؟ لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ منم خوشم نمیاد....چه کم چه زیاد....یه حالیه... وقتی هم اونایی که زیاده روی کرده اند میبینم هم خنده ام میگیره هم حالم بد میشه...بعضیا دیگه خیلی ضایع برمیدارن....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ در حد مرتب کردن باشه خوبه. ولی این که مثل زنا میشن متنفرم لینک به دیدگاه
parsamir 596 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ دیگه الا پسرا سعی میکنن دختر باشن و دخترا هم سعی میکنن پسر باشن,تاسف باره 1 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ منم دوس ندارم اصلا این تفاوت های زن و مرده که زندگی رو جالب میکنه اگه قرار باشه مثل هم باشن که خوب نیست لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده