seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 15 بهمن، 2012 هی میگن اگه لوازم آرایش دیگه وارد نشه تو ایران نشه یا نمیدونم گرون شه چقدر به این دخترا میخندیم ولی به این توجه کردین اگه لوازم آرایش گرون شه یا دیگه وارد نشه مخصوصا کرم برنز کننده یا پنکک پسرا میخوان چیکار کنن ؟؟ به این توجه کردین اگه قرص یا پودر بدن سازی دیگه وارد نشه پسرا میخوان چیکار کنن ؟؟ اون دو تا وسطی که بالا هستن پسرن؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! 3
Ice Dream 472 ارسال شده در 15 بهمن، 2012 هی میگن اگه لوازم آرایش دیگه وارد نشه تو ایران نشه یا نمیدونم گرون شه چقدر به این دخترا میخندیم ولی به این توجه کردین اگه لوازم آرایش گرون شه یا دیگه وارد نشه مخصوصا کرم برنز کننده یا پنکک پسرا میخوان چیکار کنن ؟؟ به این توجه کردین اگه قرص یا پودر بدن سازی دیگه وارد نشه پسرا میخوان چیکار کنن ؟؟ :ws28: 1
lie 2101 ارسال شده در 15 بهمن، 2012 اون دو تا وسطی که بالا هستن پسرن؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! اوهوم من یکی دو نفر این شکلی شو تو اتوبوس دیدم 2
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 15 بهمن، 2012 اوهوممن یکی دو نفر این شکلی شو تو اتوبوس دیدم آدم عجب چیزایی میبینه به خدا... تو شهر ما هم یکی هست اینجوریه....هیئتم میره...یه سری اومد هیئت ما دقیقا رو به روی ما نشست...موقع شام بودش...دائیم گفت این دختره اینجا چیکار میکنه،کی راش داده اینجا...گفتم دایی دختر نیست که پسره... 6
...YaSss 1393 ارسال شده در 15 بهمن، 2012 آدم عجب چیزایی میبینه به خدا... تو شهر ما هم یکی هست اینجوریه....هیئتم میره...یه سری اومد هیئت ما دقیقا رو به روی ما نشست...موقع شام بودش...دائیم گفت این دختره اینجا چیکار میکنه،کی راش داده اینجا...گفتم دایی دختر نیست که پسره... 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری