desinger.bardia 2114 ارسال شده در 4 دی، 2012 مایه سر شکستگیه من معذرت میخوام..........:icon_pf (34)::icon_pf (34): 1
mahboobeyeshab 1399 ارسال شده در 4 دی، 2012 انقدر بدم میاد!!! کلا اهل تمسخر ادمها نیستم و نبودم ولی نمیدونم چرا وقتی یه پسر که البته کار ادمهای بیشتر خز هست این کار رو میکنه ناقافل!!!!! خندم میگیره!:icon_razz: 2
desinger.bardia 2114 ارسال شده در 4 دی، 2012 بابا امروز کارگر اسانسوریمون که جوشکاره ابرویی برداشته بود که افغانیا مسخرش میکردن............. 4
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 4 دی، 2012 انقدر بدم میاد!!!کلا اهل تمسخر ادمها نیستم و نبودم ولی نمیدونم چرا وقتی یه پسر که البته کار ادمهای بیشتر خز هست این کار رو میکنه ناغافل!!!!! خندم میگیره!:icon_razz: اون لحظه خیلی دوست دارم مسخره شون کنم 1
hasti1988 22046 ارسال شده در 4 دی، 2012 من یه بار تو تاکسی نشسته بودم یه پسره هم اومد جلو نشست ...با مامان بودیم داشتیم میحرفیدیم....بهو پسره برگشت عقب یه نگاه...من زهره ترک شدم ...:icon_pf (34): براتون بگم از قیافه این آقا پسره....ابرو ها تمیز و مرتب و فرم داده،آرایش و خط چشم و رژلب و تکمیل دیگه.... تا چند روز قیافش از یادم نمیرفت ...الانم دوباره یادم اومد..:vahidrk: یه سری زیور الات هم داشت 6
Sophist 808 ارسال شده در 4 دی، 2012 منم اصلا دوست ندارم و خنده داره برام ولی خوب یکی دوست داره ابرو برداره یکی یکی تمام بدنشو خالکوبی کنه یکی از پر مویی بدش میاد بره مردا و......... خوب نمیشه که اینا رو مسخره کرد هرکی یه عقیده ای داره و تا وقتی عقیده اون فرد در تصادم با ارزش های دیگران و محدود کردن اون ها نباشه کاملا محترم هست تکثر گرایی ارزش ها یعنی همین! 3
Lean 56970 ارسال شده در 4 دی، 2012 خود من اگه یه زمانی همچین کاری بکنم خودم با پای خودم میرم کنار اتوبان پرت میکنم خودمو زیر تریلی 7
3Tilla 3844 ارسال شده در 4 دی، 2012 امروز رفته بودم سلمونی . یه پسره اومد به شاگرد آرایشگر گفت امانتیمو کجا گذاشتی؟ ما فک کردیم چی هست حالا ... شاگرد گفت تو ویترینه ، پشت تافت پسره رفت برش داشت . دیدیم رژ لب بود وقتی آرایشگره نبوده ، پسره میومده رژ میزده آرایشگر گرام هم عصبی شد و بیرونش کرد و نیز دعوایی با شاگرد گرام امونتنی به این کوچیکی تو کیفش؛یا جیبش جا نمیشد؟ درست متوجه شدم؟میذاشت اونجا که بیاد بزنه:ws52: ملت خل شدن 2
3Tilla 3844 ارسال شده در 4 دی، 2012 خود من اگه یه زمانی همچین کاری بکنم خودم با پای خودم میرم کنار اتوبان پرت میکنم خودمو زیر تریلی چه همه تناقض توروخدا خودتو نکش یه چند روز دست نزنی مثل اولش میشه 1
آریودخت 43941 ارسال شده در 4 دی، 2012 اه اه اه متنفرم از همچین پسرایی، ینی دست من بود بجای باباشون همچین میزدم تو گوششون که دیگه فکر اینکارارو نکنن :ubhuekdv133q83a7yy7 3
El Roman 31720 ارسال شده در 4 دی، 2012 خوشم نمیاد بر نمیدارم، بالا ابرو هم بر نمیدارم چه برسه به زیر 3
goddess_s 16415 ارسال شده در 4 دی، 2012 امروز رفته بودم سلمونی . یه پسره اومد به شاگرد آرایشگر گفت امانتیمو کجا گذاشتی؟ ما فک کردیم چی هست حالا ... شاگرد گفت تو ویترینه ، پشت تافت پسره رفت برش داشت . دیدیم رژ لب بود وقتی آرایشگره نبوده ، پسره میومده رژ میزده آرایشگر گرام هم عصبی شد و بیرونش کرد و نیز دعوایی با شاگرد گرام رژ تو آرایشگاه مردونه چرا بوده کلا ؟
Astraea 25354 ارسال شده در 4 دی، 2012 منم خوشم نمیاد....چه کم چه زیاد....یه حالیه... وقتی هم اونایی که زیاده روی کرده اند میبینم هم خنده ام میگیره هم حالم بد میشه...بعضیا دیگه خیلی ضایع برمیدارن....:5c6ipag2mnshmsf5ju3
parsamir 596 ارسال شده در 4 دی، 2012 دیگه الا پسرا سعی میکنن دختر باشن و دخترا هم سعی میکنن پسر باشن,تاسف باره 1
sahar 91 9480 ارسال شده در 4 دی، 2012 منم دوس ندارم اصلا این تفاوت های زن و مرده که زندگی رو جالب میکنه اگه قرار باشه مثل هم باشن که خوب نیست
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری