Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ من به شخصه متنفرم از مردی که به این مسائل حتی فکر هم بکنه...اصلا هم به خاطر عرف و این چیزا نمیگم... مرد باید به یه زن احساس تکیه گاه بودن بده...این تو ظاهرشم باید مشخص باشه... موافقم 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ خب اکثر بچه ها مخالفن ( البته همین چنتایی که اظهار نظر کردن ) فکر میکنید دلیل این کراهت چیه ؟ غریزیه یا اینکه بر اساس باورها و تلقینات جامعه بوده ؟ قبلش هم نظر خودمو بگم که خیلی بدم میاد ازینکار 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ خب اکثر بچه ها مخالفن ( البته همین چنتایی که اظهار نظر کردن ) فکر میکنید دلیل این کراهت چیه ؟ غریزیه یا اینکه بر اساس باورها و تلقینات جامعه بوده ؟ قبلش هم نظر خودمو بگم که خیلی بدم میاد ازینکار به نظر من غریزیه... یعنی این تفاوت زن و مرد تو ظاهر دلیل اصلی جاذبه ی بینشونه... 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ ما به تنهایی ستون دین و تکیه گاه یک ملتیم. بی خود ملت را منحرف نکنین. :zadan: حالا شما حرص ننخور عجالتا هم پیشته راست گفتم دیگه . کتایون میگه : (مرد باید به یه زن احساس تکیه گاه بودن بده...این تو ظاهرشم باید مشخص باشه... ) ولی خداییش اینه ؟نیست دیگه . چه ربطی به ظاهر داره اخه ؟ 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ خب اکثر بچه ها مخالفن ( البته همین چنتایی که اظهار نظر کردن ) فکر میکنید دلیل این کراهت چیه ؟ غریزیه یا اینکه بر اساس باورها و تلقینات جامعه بوده ؟ قبلش هم نظر خودمو بگم که خیلی بدم میاد ازینکار غریزیه....بلخره تفاوت زن بودن و مرد بودن علاوه بر شخصیت و رفتار باید در ظاهر هم مشخص باشه..... همونطور که آقایون از رفتار مردونه بعضی خانومها بدشون میاد،متعاقبا برای خانومها همین موضوع برقراره راجع به آقایون 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ ولی خداییش اینه ؟نیست دیگه . چه ربطی به ظاهر داره اخه ؟ یعنی انسان ها عقایدشون در ظاهرشون مشخص نیست؟!!! 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ به نظر من غریزیه...یعنی این تفاوت زن و مرد تو ظاهر دلیل اصلی جاذبه ی بینشونه... به قول مارکز : قدرت جاذبه مردان است و جاذبه قدرت زنان! فکر کنم این جور حرکتها در مردان اون ها رو از قدرتی که باید داشته باشند و در ظاهرشون هم نمود کنه دور میکنه 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ یعنی انسان ها عقایدشون در ظاهرشون مشخص نیست؟!!! نه همیشه 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ نه همیشه اگه اینطوری باشه که میگی مردایی که ظاهر مردونه دارن باید رفتاری مردوار هم داشته باشن ....آیا دارن ؟ یا بر عکس خانوم هایی که ظاهری موجه و زنگونه دارن ؟ تا یه حدی ربط داره و لی نه خیلی 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ راست گفتم دیگه . کتایون میگه : (مرد باید به یه زن احساس تکیه گاه بودن بده...این تو ظاهرشم باید مشخص باشه... ) ولی خداییش اینه ؟نیست دیگه . چه ربطی به ظاهر داره اخه ؟ ببین مثلا فرض کن مجبوری از بین یک عالم ربانی و یک مو سیخ سیخی یکی را برای تکیه انتخاب کنی. کدوم را انتخاب میکنی؟ 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ اینکه ابروهای پسر مرتب باشه و تو چشماش نباشه با اینکه کامل ابروهاشو برداره فرق داره خب. اگه ابروها مرتب بشه خوبه به نظرم که باز اینم بستگی به چهره داره ولی بعضی ها که ابروهاشون رو نازک می کنن خیلی بده. 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ ببین مثلا فرض کن مجبوری از بین یک عالم ربانی و یک مو سیخ سیخی یکی را برای تکیه انتخاب کنی. کدوم را انتخاب میکنی؟ هر دو رو چون مجبورم مو سیخ سیخی چرا فک میکنین مو سیخ سیخی ها سوسولن؟یا مزد نیستن ؟یا نمیشه بهشون تکیه کرد؟ 8 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ نه همیشه آره خب اما تمام مردایی که ظاهرشون رو شبیه زن ها می کنن از یک نوع کمبود رنج میبرن... 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ آره خب اما تمام مردایی که ظاهرشون رو شبیه زن ها می کنن از یک نوع کمبود رنج میبرن...نمیدونم شاید حرفت درست باشه. ولی اونای دیگه کمبود ندارن یعنی؟ اونای دیگه هم کمبود دارن چرا کمبود اینا اینقد به چشم میاد؟ 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ هر دو رو چون مجبورم مو سیخ سیخی چرا فک میکنین مو سیخ سیخی ها سوسولن؟یا مزد نیستن ؟یا نمیشه بهشون تکیه کرد؟ من از دست دخترایی که جرئت ندارن بدون آرایش پاشونو از خونه بیرون بذارن هم شاکی میشم...وای به حال مردایی که هر هفته بخوان برن آرایشگاه واسه پیرایش گیسوانشون... 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ چون مجبورم مو سیخ سیخی چرا فک میکنین مو سیخ سیخی ها سوسولن؟یا مزد نیستن ؟یا نمیشه بهشون تکیه کرد؟ حکم کلی نبریدم، که هرکی مو سیخ سیخی است،سوسول است. در حالت کلی و برای یک مقایسه سریع ظاهری گفتم. 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ به من مربوط نیس ملت چکار می کنن و چطور می گردن ایشششششششششششششش:viannen_38: 7 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ نمیدونم شاید حرفت درست باشه. ولی اونای دیگه کمبود ندارن یعنی؟ اونای دیگه هم کمبود دارن چرا کمبود اینا اینقد به چشم میاد؟ خب درصد مشکل تو این قبیل مردا بیشتره واقعا... حالا بماند که کلا همه این روزا پر از کمپلکس روانی ان... 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ هر دو رو چون مجبورم مو سیخ سیخی چرا فک میکنین مو سیخ سیخی ها سوسولن؟یا مزد نیستن ؟یا نمیشه بهشون تکیه کرد؟ نه اینکه حتما اینطوری باشه نه ...ممکنه از خیلی از مردهای به ظاهر مرد و زخمت هم مردتر باشه اما خب تمایلات و دغدغه های فکری و شخصیتی روی پوشش و ارایش افراد تاثیر میذاره مثلا من هیچ وقت ندیدم یه زن تحصیلکرده مثلا استاد دانشگاه که در حال چاپ کتابه و چهار تا دانشجو هم زیر دستش پژوهش میکنن به فکر گونه کاشتن یا پیروی از طرح های جدید مارک های معروف بازار باشه ممکنه پیش بیاد هاا ولی خب خیلی بعیده! نیست؟! 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ من از دست دخترایی که جرئت ندارن بدون آرایش پاشونو از خونه بیرون بذارن هم شاکی میشم...وای به حال مردایی که هر هفته بخوان برن آرایشگاه واسه پیرایش گیسوانشون... اخ اخ منم همینطور....:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده