El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ انسان جایز الخطاست؛ امید آن داریم مورد بخشش قرار گیریم !اگر مشکل قلبی دارید هرچه سریعتر این تاپیک را ترک کنید! این تاپیک محل اجتماع قاتلینی هست که در طول عمر خود حداقل یک حیوان بی گناه را کشته اند قاتلین عزیز قتل هایی که انجام دادید رو تعریف کنید و بگویید چه احساسی در آن لحظه داشتید و آیا آخرین نگاه مقتول را به خاطر می آورید؟ آیا از قتل لذت بردید؟ آیا پشیمانید؟ 31 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ من یه مواقعی ماهیگیری کردم . راستش نمیدونم منم شامل این احوالات میشم؟ 9 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ فسمت اول: اولین جنایت همه چیز از حیاط خانه عمه اینا شروع شد؛ من بودم و زهرا دختر عمه ام و نازنازی جوجه اش همه چیز از آن بازی لعنتی دزد و پلیس شروع شد من و زهرا و نازنازی، بی خبر از آینده هولناکی که چند دقیقه بعد رقم خواهد خورد من میدویدم، زهرا هم، نازنازی داشت کرم میخورد من با تمام وجود میدوام، بی توجه به مسیر وای خدای من نازنازی بی توجه به خیابان و خط عابر پیاده دارد از مسیر بین 2 باغچه عبور میکند وقتی من نازنازی را دیدم خیلی دیر شده بود؛ نمیتوانستم خودم را کنترل کنم، و نازنازی زیر پای من ماند و ترکید وقتی پایم را برداشتم مثل اینکه آش ریخته بودند زیر پام نازنازی آش شده بود 24 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ داداشی , منظور قتل های عمدی است یا قتل غیر عمد؟ 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ من یه مواقعی ماهیگیری کردم . راستش نمیدونم منم شامل این احوالات میشم؟ بابا ماهی که قتل حساب نمیشه نمیدیدی پسر شجاع هم میرفت ماهیگیری میکرد 10 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ من یه مواقعی ماهیگیری کردم . راستش نمیدونم منم شامل این احوالات میشم؟ نه کشتن حیوانات گوگولی مد نظر ماست 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ بابا ماهی که قتل حساب نمیشه نمیدیدی پسر شجاع هم میرفت ماهیگیری میکرد سلام داداش. مرسی خیالم راحت شد. سلام بر پسر شجاع و پدر پسر شجاع 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ من یه موقع هایی میرم شکار فقط پرنده میزنیم و خرگوش اگه بشه البته به زور میبرنم ... بعضی وقتا هم مرغ و خروس سر میبرم حکمم چیه؟ 11 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ یعنی شماها وقتی بچه بودید حیوانات گوگولی رو نکشتین یا ناقصشون نکردین؟ 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ سلام داداش. مرسی خیالم راحت شد. سلام بر پسر شجاع و پدر پسر شجاع سلام سالار حالا کی بریم ماهیگیری؟ 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ ای وای خدا این جا همه قاتلن... امین تو دیگه چرا؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ من اول راهنمایی که بودم ، جوجه داشتم یه روز یه گربه جوجمو خورد ، بعد من رفتم حیاط دیدم گربه هه لم داده روو دیوار داره بروبر منو نگاه میکنه! منم به غیرتم برخورد با تفنگ بازی زدم توو ک...نش! یه جیغی کشید فرار کرد! 17 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ من یه موقع هایی میرم شکارفقط پرنده میزنیم و خرگوش اگه بشه البته به زور میبرنم ... بعضی وقتا هم مرغ و خروس سر میبرم حکمم چیه؟ راه حل شرعی میخوای یا قانونی؟ 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ یعنی شماها وقتی بچه بودید حیوانات گوگولی رو نکشتین یا ناقصشون نکردین؟ من وقتی بچه بودم علاقه یزیاده به کشتن یه نوع مارمولک بزرگ داشتم تقریبا 30 40 سانت طولش بود اژدهایی بود برا خودش بچه که بودیم اطراف خونمون زیاد بود ما هم میکشتیمشون قورباغه هم زیاد کشتم :ws3: دیگه ..... یه بار هم یه بچه کبک رو کشتم ... خودم از تخم درآورده بودمش .... ولی اشتباهی ....:4564: 11 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ سلام سالارحالا کی بریم ماهیگیری؟ من میرم رودخانه ارس . میتونی بیای؟ 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ من اول راهنمایی که بودم ، جوجه داشتمیه روز یه گربه جوجمو خورد ، بعد من رفتم حیاط دیدم گربه هه لم داده روو دیوار داره بروبر منو نگاه میکنه! منم به غیرتم برخورد با تفنگ بازی زدم توو ک...نش! یه جیغی کشید فرار کرد! بابا اون حیوونه گشنه بوده...عجباااااااااااااااااا:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ من اول راهنمایی که بودم ، جوجه داشتمیه روز یه گربه جوجمو خورد ، بعد من رفتم حیاط دیدم گربه هه لم داده روو دیوار داره بروبر منو نگاه میکنه! منم به غیرتم برخورد با تفنگ بازی زدم توو ک...نش! یه جیغی کشید فرار کرد! اقدام به قتل مسلحانه؟ کارت زاره 5 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ بابا اون حیوونه گشنه بوده...عجباااااااااااااااااا:icon_pf (34): خب دقیقا برای همین بعدش خیلی عذاب وجدان گرفتم و دیگه به هیچ حیوونی آزار نرسوندم حتی اگه اذیتم میکردن حتی سوسکم نکشتم هیچوقت 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ راه حل شرعی میخوای یا قانونی؟ شرعی باشه لطفا من میرم رودخانه ارس . میتونی بیای؟ نه مرسی میرم ماهی فروشی 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ ای وای خدا این جا همه قاتلن...امین تو دیگه چرا؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! رفیق ناباب .. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده