M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ اعداد 0.9...0.005...0.00002 بر چه مبنایی انتخاب شده اند؟ 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ اعداد 0.9...0.005...0.00002 بر چه مبنایی انتخاب شده اند؟ 0.9 و 0.00002 فکر کنم جزء مولی اتانول در بالا و پایینه برجه که صورت سوال گفته بر جسب درصد گفته این جا بخش بر 100 کرده 2 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ خدایش اگه کسی از موازنه (هیمل بلاو)چیزی فهمیده بیاد بگه سلام دوست من . من ترم پیش پاسش کردم چه مشکلی داری؟ لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ دوستان من ترمودینامیک 1 رونمیدونم چراخوب متوجه نمیشم چیکارکنم؟ 1 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ دوستان من ترمودینامیک 1 رونمیدونم چراخوب متوجه نمیشم چیکارکنم؟ سلام دوست عزيز.. خوش اومدي.. چه قسمتي رو مشكل داري؟ با مفاهيمش مشكل داري يا با حل سوالاتي كه به جداول مربوط مي شند؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ دوستان من ترمودینامیک 1 رونمیدونم چراخوب متوجه نمیشم چیکارکنم؟ توی تالار مکانیک در قسمت حرارت و سیالات میتونید جستجو کنید. اتفاقا ترمودینامیک از درس های راحته، اگر ایرادی بود اونجا دوستان متخصص زیاد هستند. 1 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ سلام دوست عزيز..خوش اومدي.. چه قسمتي رو مشكل داري؟ با مفاهيمش مشكل داري يا با حل سوالاتي كه به جداول مربوط مي شند؟ راستش من شب امتحانی هستم ولی سرکلاس خوب گوش میدم وخوب میفهمم دروسمو ولی ترمودینامیک روسخت میفهمم ازطرفی هم تنهایی نمیتونم سوالاتشو حل کنم باجداولم مشکل دارم 1 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ توی تالار مکانیک در قسمت حرارت و سیالات میتونید جستجو کنید. اتفاقا ترمودینامیک از درس های راحته، اگر ایرادی بود اونجا دوستان متخصص زیاد هستند. چشم میرم میبینمش ممنون 1 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ راستش من شب امتحانی هستم ولی سرکلاس خوب گوش میدم وخوب میفهمم دروسمو ولی ترمودینامیک روسخت میفهمم ازطرفی هم تنهایی نمیتونم سوالاتشو حل کنم باجداولم مشکل دارم اگه كه با مفاهيم مشكلي داري بگو.. اگه هم توي استفاده از جداول مشكلي داشتي اينجا مطرح كن ايشالا تونستيم جواب ميديم.... البته همونطور كه داش اسي گفتند تايپيكاي ديگه ترمو تو همين تالار هست كه ميتوني استفاده كني (البته فك كنم مال بچه هاي مكانيك باشه كه باز خيلي خوبن..).. 2 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ سلام دوستان دارم ترمودینامیک 1 کتاب مبانی ترمو از ون نس رو میخونم فصل3 یه هویی یه سوال خیلی خیلی پیش پاافتاده برام پیش اومده اینکه اگر انتالپی برابر است با انرژی داخلی منهای کار پس برای گاز ایده آل که انرژی داخلی برابر اتگرال cوی * dt است در فرایند حجم ثابت که w=0 هست باید تغییر انتالپی برابر با تغییر انرژی داخلی باشد .چرا اینطور نیست و تغییر انتالپی فقط براربر گرما میباشد؟برابر تغییر انرژی داخلی نیست؟ اگر براربر تغییر انرژی داخلی باشد که cvباید برابر باcp باشد که؟ واین تناقض است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گیج شدم راهنمایییم کنید لطفا 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ سلام دوستان دارم ترمودینامیک 1 کتاب مبانی ترمو از ون نس رو میخونم فصل3 یه هویی یه سوال خیلی خیلی پیش پاافتاده برام پیش اومده اینکه اگر انتالپی برابر است با انرژی داخلی منهای کار پس برای گاز ایده آل که انرژی داخلی برابر اتگرال cوی * dt است در فرایند حجم ثابت که w=0 هست باید تغییر انتالپی برابر با تغییر انرژی داخلی باشد .چرا اینطور نیست و تغییر انتالپی فقط براربر گرما میباشد؟برابر تغییر انرژی داخلی نیست؟ اگر براربر تغییر انرژی داخلی باشد که cvباید برابر باcp باشد که؟ واین تناقض است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گیج شدم راهنمایییم کنید لطفا فرمول اصلی آنتالپی اینست : pv+u=h اگر تغییرات حجم صفر بشه، h=u طبق قانون اول ترمودینامیک هم در این حالت u=q است. پس اینجا فقط Cv داریم،دیگه بحث Cp نیست،که Cp اگر فرایند فشار ثابت باشد وارد عمل میشود و همیشه برقرار نیست. 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ سلام دوستان دارم ترمودینامیک 1 کتاب مبانی ترمو از ون نس رو میخونم فصل3 یه هویی یه سوال خیلی خیلی پیش پاافتاده برام پیش اومده اینکه اگر انتالپی برابر است با انرژی داخلی منهای کار پس برای گاز ایده آل که انرژی داخلی برابر اتگرال cوی * dt است در فرایند حجم ثابت که w=0 هست باید تغییر انتالپی برابر با تغییر انرژی داخلی باشد .چرا اینطور نیست و تغییر انتالپی فقط براربر گرما میباشد؟برابر تغییر انرژی داخلی نیست؟ اگر براربر تغییر انرژی داخلی باشد که cvباید برابر باcp باشد که؟ واین تناقض است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گیج شدم راهنمایییم کنید لطفا آیناز جان آنتالپی رو معمولا برای تحولات تک فشار یا ایزوبار به کار می برند. تغییرات آنتالپی یعنی Qp یا گرمای واکنش در فشار ثابت. و اون جمله اولی که گفتی در حالت کلی طبق قانون اول ترمودینامیک بهتر این طور بگیم که تغییرات گرما (نه آنتالپی) برابر است با تغییرات انرژی داخلی منهای تغیرات کار اما حالا در فرآیند حجم ثابت تغییر انرژی داخلی برابر هست با Qv یا گرمای حجم ثابت برابر هست با nCv dt 4 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ فرمول اصلی آنتالپی اینست :pv+u=h اگر تغییرات حجم صفر بشه، h=u طبق قانون اول ترمودینامیک هم در این حالت u=q است. پس اینجا فقط Cv داریم،دیگه بحث Cp نیست،که Cp اگر فرایند فشار ثابت باشد وارد عمل میشود و همیشه برقرار نیست.[/QUO خب دیگه شماهم گفتیدh=u ازطرفی هم h=انتگرالcp dt وu=انتگرالcv dt پس cp=cv واین تناقض است که؟ 1 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ آیناز جان آنتالپی رو معمولا برای تحولات تک فشار یا ایزوبار به کار می برند. تغییرات آنتالپی یعنی Qp یا گرمای واکنش در فشار ثابت. و اون جمله اولی که گفتی در حالت کلی طبق قانون اول ترمودینامیک بهتر این طور بگیم که تغییرات گرما (نه آنتالپی) برابر است با تغییرات انرژی داخلی منهای تغیرات کار اما حالا در فرآیند حجم ثابت تغییر انرژی داخلی برابر هست با Qv یا گرمای حجم ثابت برابر هست با nCv dt دوست عزیزم ازینکه جوابمو دادید بی نهایت سپاسگزارم حرف شما درسته ولی توکتاب ترمو تغییرات u منهای کار که =گرما میباشد را با تغییرات انتالپی برابر گرفته سوال من اینه که درحجم ثابت که W=0میباشد H=u=q هست ازطرفی هم u=انتگرال cv dt است و h=انتگرال cp dt میباشد پس چون h=u هست نتیجه باید بگیریم که cv = cp است که اشتباه میباشد چون cv=r+cp هست 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ دوست عزیزم ازینکه جوابمو دادید بی نهایت سپاسگزارم حرف شما درسته ولی توکتاب ترمو تغییرات u منهای کار که =گرما میباشد را با تغییرات انتالپی برابر گرفته سوال من اینه که درحجم ثابت که W=0میباشد H=u=q هست ازطرفی هم u=انتگرال cv dt است و h=انتگرال cp dt میباشد پس چون h=u هست نتیجه باید بگیریم که cv = cp است که اشتباه میباشد چون cv=r+cp هست خود کتاب ون نس نوشته یا ترجمه ای ازش؟ 1 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ خود کتاب ون نس نوشته یا ترجمه ای ازش؟ ترجمه به فارسیشو من دارم از محمد سلطانیه 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ ترجمه به فارسیشو من دارم از محمد سلطانیه[/quoteمن ندارم این ترجمه رو و نمی دونم دقیقا چه طور بیان کرده..........ولی چیزی که هست نمیشه به ترجمه ها خیلی اعتماد داشت چون گاهی ترجمه دانشجوهای اون نویسنده هست نه تازه خودش! اما از روی خود کتاب ون نس هم الان دیدم برات.........طبق خود ون نس هم حرف این کتاب ترجمه اگه همین باشه که گفتی اشتباهه توی ون نس دقیقا آنتالپی رو برای حالت فشارثابت حتی اثبات کرده و بعد گفته که برابر q هست برای حجم ثابت تنها رابطه ای که داره dQ=d(nU) بعد برای فشار ثابت رابطه dQ=d(nU)+ P d(nV رو نوشته و با فرض فشار ثابت بودن مشتق رابطه بالا را انجام داده و اون رابطه معروف آنتالپی H= U + PV رو که همون آنتالپیه رو نتیجه گرفته.........یعنی آنتالپی فقط با فرض فشار ثابت معنا داره و همین طور Cp و برای حجم ثابت فقط Cv رو داریم کتاب اصل ون نس رو به نظرم حتما تهیه کن. بهت کمک می کنه خصوصا جداول بخار انتهاش برای درسای دیگت هم خیلی کاربرد داره 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ دوست عزیزم ازینکه جوابمو دادید بی نهایت سپاسگزارم حرف شما درسته ولی توکتاب ترمو تغییرات u منهای کار که =گرما میباشد را با تغییرات انتالپی برابر گرفته سوال من اینه که درحجم ثابت که W=0میباشد H=u=q هست ازطرفی هم u=انتگرال cv dt است و h=انتگرال cp dt میباشد پس چون h=u هست نتیجه باید بگیریم که cv = cp است که اشتباه میباشد چون cv=r+cp هست بستگی داره سیستمون جرم کنترل باشه یا حجم کنترل. اگه حجم کنترل باشه q=delta h میشه اگه سیستم بسته و جرم کنترل باشه q=delta u میشه. درمورد آنتالپی هم تعریف کامل رو اسی گفتن. والبته cp=r+cv هست. بعدش هم اینکه اون دوتا فرمول dh=cpdt و du=cvdt واسه گاز ایده آله 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ اگر انتالپی برابر است با انرژی داخلی منهای کار پس برای گاز ایده آل که انرژی داخلی برابر اتگرال cوی * dt است در فرایند حجم ثابت که w=0 هست باید تغییر انتالپی برابر با تغییر انرژی داخلی باشد .چرا اینطور نیست و تغییر انتالپی فقط براربر گرما میباشد؟برابر تغییر انرژی داخلی نیست؟ يعني اين ديگه: 1.انتالپي برابر است با انرژي داخلي منهاي كار؟ يعني: h=u-w كه چنين فرمولي تا بحال نديدم.. اصل فرمول h اين هست: h=u+PV 2.براي گاز ايده ال در تغييرات انرژي داخلي و تغييرات آنتالپي دو فرمول زير مورد استفاده است: dh=Cp dtdu=Cv dt 3.در فرايند حجم ثابت يعني dv=0 فقط فرمول انرژي داخلي تحت تاثير قرار ميگيرد يعني u=q-w كه u برابر q قرار ميگيرد.. ولي فرمول آنتالپي تحت تاثير قرار نميگيرد.. خب دیگه شماهم گفتیدh=uازطرفی هم h=انتگرالcp dt وu=انتگرالcv dt پس cp=cv واین تناقض است که؟ اشتباهه..به چنين نتيجه ايي نمي رسيد.. ولی توکتاب ترمو تغییرات u منهای کار که =گرما میباشد را با تغییرات انتالپی برابر گرفته سوال من اینه که درحجم ثابت که W=0میباشد H=u=q هست ازطرفی هم u=انتگرال cv dt است و h=انتگرال cp dt میباشد پس چون h=u هست نتیجه باید بگیریم که cv = cp است که اشتباه میباشد چون cv=r+cp هست 1. u=q-w رو با h برابر نميگيرن... اين استدلال كه وقتي w=0 باشه (در حجم ثابت)؛ u=h ميشه غلط هست.. پايان فرمولات مربوطه رو ميزارم. اگر تغییرات حجم صفر بشه، h=u داش اسي اين رو بر چه اساس ميگي؟! 1. du=t ds – p dv 2. dh=t ds + v dp فرمول اصلي تغييرات آنتالپي اين هست: dh=cp dt + [V-T(dv/dt)p] dp فرمول اصلي تغييرات انرژي داخلي اين هست: du=cv dt + [-p+T(dp/dt)v]dv حالا طبق مواردي كه گفتي پيش ميريم: اگر dv صفر باشد بايد كار صفر بشه. طبق فرمول هاي بالا du=t ds dh=t ds+ vdp يعني dh و dv با هم برابر نيستند.. dh زماني به كار ميره كه تغييرات فشار مطرح باشه .. _______________________________________ نظر من همينه.. شايد استباه كنم (فك نكنم) ولي اگه اشتباه باشه دوستان لطف كنن و تصحيح كنن.. با تشكر 4 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ بچه ها چرانیستین؟ای بابا مثلامامهم ترین مهندسان ایرونیم ها! من میان ترم ریاضیات دارم مهندسی بعد نمیدونم جواب تعامد کوشی اولر چی میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده