رفتن به مطلب

اشکالات و سوالات درسی

ارسال های توصیه شده

دوستان عزیز پس چرا راهنماییم نمی کنید؟

سلام گلم

من خودم رو متلب تسلط کامل ندارم و باید با کمک هم پیش ببریمش، از طرفی هم کمتر میام انجمن به دلیل کنکور ارشد

دنبال کسی هستم که رو متلب تسلط داشته باشه تا با هم بتونین اشکالتو رفع کنی

زمان تا کی داری؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 359
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام گلم

من خودم رو متلب تسلط کامل ندارم و باید با کمک هم پیش ببریمش، از طرفی هم کمتر میام انجمن به دلیل کنکور ارشد

دنبال کسی هستم که رو متلب تسلط داشته باشه تا با هم بتونین اشکالتو رفع کنی

زمان تا کی داری؟

ممنون لطف میکنی تا 10 بهمن خواهش میکنم راهنماییم کنید مرسی

• Like 1
لینک به دیدگاه
http://www.noandishaan.com/forums/thread60113-20.html#post1129438

درود همکاران:ws37:

تالار مکانیک متخصص متلب هست:ws37:

ممنون دوست عزیز اونجاهم سوالاما مطرح کردم ا گه میتونید بهم راهنمایی کنید مرسی

• Like 3
لینک به دیدگاه
ممنون دوست عزیز اونجاهم سوالاما مطرح کردم ا گه میتونید بهم راهنمایی کنید مرسی

نه همون جا پاسختون رو می گیرید کار بلد هستن متخصص ما. صحبت من نیست. کارهای متلبی خودم رو دوستان صنایع انجام دادن و میدن

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه همون جا پاسختون رو می گیرید کار بلد هستن متخصص ما. صحبت من نیست. کارهای متلبی خودم رو دوستان صنایع انجام دادن و میدن

ممنونم امیدوارم بتونن کمکم کنن آخه من بیشتر از متلبش توی رسیدن به معادلات مشکل دارم اکه بتونید کمکم کنید تا به معادلات برسم متلبشا انجام میدم

• Like 2
لینک به دیدگاه
ممنونم امیدوارم بتونن کمکم کنن آخه من بیشتر از متلبش توی رسیدن به معادلات مشکل دارم اکه بتونید کمکم کنید تا به معادلات برسم متلبشا انجام میدم

درود

دیدم سوال رو بلد نیستم

• Like 2
لینک به دیدگاه

دوستان عزیز مهندسی شیمی ممکنه توی رسیدن به معادله یا معادلات بهم کمک کنید بگید فکر میکنید به چه صورت باشه

خواهش میکنم کمکم کنید
:ws38:

paperclip.png
فايل هاي پيوست شده

HW4.docx
HW4.docx
Project.pdf

مشکل بزرگم رسیدن به معادلات هست

در مورد سوالات باید بگم hw4 یک سوال کنترلی هست و اصلا با ترمودینامیک مسئله کاری نداریم و در نهایت باید به یه ODE برسیم

در مورد سوال طرح سوال این سوال یک سوال ترمودینامیکی هست در فشار 20 بار و با معادله حالت پنگ رابینسون حل می شود با فرض آنکه در ابتدا فقط یک مول اتانول داریم یا هر فرض صحیح دیگه ای فقط فرضیات را بهم بگید خواهش میکنم کمکم کنید

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
  • 4 هفته بعد...

درود...ظرفیت گرمایی ویژه رو همه میشناسیم...مبدل حرارتی در نظر بگیرید که یک سمت آن گازهای داغ خروجی از توربین گاز باشه و یک سمت دیگه هوا......در داخل مبدل گازهای داغ خروجی حرارت خود رو به هوا میده و دمای آن رو افزایش میده...سوالی که برام ایجاد شده...آیا حاصلضرب (ظرفیت گرمایی ویژه در جرم) سمت داغ باید بیشتر باشه یا دلیلی نداره؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام جیگر

موازنه انرژی بنویسی، اتلاف نداریم دیگه؟ فقط گازها گرما میدن و هوا میگیره؟

ggc2eqt43ud1qi5vnc0.png

عشقم مخرج کسر رو ببین مشکلم این قسمت هست که داده های من رو محدود میکنه کلا کی از این راه باید استفاده کرد؟ اگر دو تا صورت رو مساوی میگرفتیم و حل میکردیم مشکلی نبود اما خب بازده هم مهمه دیگه:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

میگی یعنی Cmin مال گاز میشه یا هوا؟

تا حالا برخورد نکردم به مسئله ای که غیر از محاسبه Cmin بفهمیم مشخصات کدوم سیالو باید بزاریم

یعنی مال هرکدوم کوچیکتر بود

• Like 2
لینک به دیدگاه
میگی یعنی Cmin مال گاز میشه یا هوا؟

تا حالا برخورد نکردم به مسئله ای که غیر از محاسبه Cmin بفهمیم مشخصات کدوم سیالو باید بزاریم

یعنی مال هرکدوم کوچیکتر بود

نه اون رو یکم مطالعه کردم فهمیدم فرقی نداره کدوم باشه مشکل اینه که با این راه دماهایی که میخوام حاصل نمیشه...استفاده از این راه اجباری هستش؟ راه دیگه ای سراغ نداری؟
  • Like 2
لینک به دیدگاه

در حد علم من، رابطه برا بازده فقط برا حالاتی که C=0 یا C=1 باشه و یا جریان موازی یا مخالف جدا ارائه شده

اما رابطه دیگه ای برا بازده سراغ ندارم:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
درود...ظرفیت گرمایی ویژه رو همه میشناسیم...مبدل حرارتی در نظر بگیرید که یک سمت آن گازهای داغ خروجی از توربین گاز باشه و یک سمت دیگه هوا......در داخل مبدل گازهای داغ خروجی حرارت خود رو به هوا میده و دمای آن رو افزایش میده...سوالی که برام ایجاد شده...آیا حاصلضرب (ظرفیت گرمایی ویژه در جرم) سمت داغ باید بیشتر باشه یا دلیلی نداره؟

ggc2eqt43ud1qi5vnc0.png

عشقم مخرج کسر رو ببین مشکلم این قسمت هست که داده های من رو محدود میکنه کلا کی از این راه باید استفاده کرد؟ اگر دو تا صورت رو مساوی میگرفتیم و حل میکردیم مشکلی نبود اما خب بازده هم مهمه دیگه:ws37:

سلام جیگر

موازنه انرژی بنویسی، اتلاف نداریم دیگه؟ فقط گازها گرما میدن و هوا میگیره؟

:ws3:

درود

نه لزومی نداره برابر باشن منتها به سه حالت خاص(برابر/چگالش/تبخیر) اشاره کردیم که..

به غیر از روش کارایی و میانگین روش دیگری هم هست منتها جکار کردی آخر؟ مبدل فشرده در نظر گرفتی؟

تو سوالات همش از توربین گازی میگین اون وقت اونجا مقاله رنکین گذاشتین؟:ws38:

فعلا سه نفری بریم زمانه ببینیم:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:ws3:

درود

نه لزومی نداره برابر باشن منتها به سه حالت خاص(برابر/چگالش/تبخیر) اشاره کردیم که..

به غیر از روش کارایی و میانگین روش دیگری هم هست منتها جکار کردی آخر؟ مبدل فشرده در نظر گرفتی؟

تو سوالات همش از توربین گازی میگین اون وقت اونجا مقاله رنکین گذاشتین؟:ws38:

فعلا سه نفری بریم زمانه ببینیم:ws37:

آره مبدل های فشرده کتاب کیس-لندن رو گیر اوردم خیلی خوبه...

زمانه چیه مهندسw000.gif من یک دقیقه از این فیلم رو ندیدم ولی افراد مختلف داستانش رو برام تعریف میکنند....

مقاله رو واسه بقیه گذاشتم بخونند.:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آره مبدل های فشرده کتاب کیس-لندن رو گیر اوردم خیلی خوبه...

زمانه چیه مهندسw000.gif من یک دقیقه از این فیلم رو ندیدم ولی افراد مختلف داستانش رو برام تعریف میکنند....

مقاله رو واسه بقیه گذاشتم بخونند.:ws3:

همون بهتر که ندیدین چه نازی می کرد این دختره بهار:w000:

به هر حال مقاله اصلی(برایتون) رو برام میذاشتین شاید بهتر کمک می کنم.. پس دبی کمپرسور منظورتون نبود..

یه بار خواستم به یکی کمک کنم فلوئنت بود و رینولدز پایین سیستم خفن هم میخواست.. گفتم باید اسم

منو به عنوان نویسنده اول بنویسی.. درجا زد:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
همون بهتر که ندیدین چه نازی می کرد این دختره بهار:w000:

به هر حال مقاله اصلی(برایتون) رو برام میذاشتین شاید بهتر کمک می کنم.. پس دبی کمپرسور منظورتون نبود..

یه بار خواستم به یکی کمک کنم فلوئنت بود و رینولدز پایین سیستم خفن هم میخواست.. گفتم باید اسم

منو به عنوان نویسنده اول بنویسی.. درجا زد:ws3:

اصلا به هیچ سیکلی ربط نداره خارج از سیکل باید در نظر گرفت..یه مقدار پارامترها رو دستکاری کردم درست شدhapydancsmil.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...