mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ دوستان عزیز پس چرا راهنماییم نمی کنید؟ سلام گلم من خودم رو متلب تسلط کامل ندارم و باید با کمک هم پیش ببریمش، از طرفی هم کمتر میام انجمن به دلیل کنکور ارشد دنبال کسی هستم که رو متلب تسلط داشته باشه تا با هم بتونین اشکالتو رفع کنی زمان تا کی داری؟ 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ http://www.noandishaan.com/forums/thread60113-20.html#post1129438 درود همکاران تالار مکانیک متخصص متلب هست 3 لینک به دیدگاه
maryam 2009 369 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ سلام گلممن خودم رو متلب تسلط کامل ندارم و باید با کمک هم پیش ببریمش، از طرفی هم کمتر میام انجمن به دلیل کنکور ارشد دنبال کسی هستم که رو متلب تسلط داشته باشه تا با هم بتونین اشکالتو رفع کنی زمان تا کی داری؟ ممنون لطف میکنی تا 10 بهمن خواهش میکنم راهنماییم کنید مرسی 1 لینک به دیدگاه
maryam 2009 369 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ http://www.noandishaan.com/forums/thread60113-20.html#post1129438درود همکاران تالار مکانیک متخصص متلب هست ممنون دوست عزیز اونجاهم سوالاما مطرح کردم ا گه میتونید بهم راهنمایی کنید مرسی 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ ممنون دوست عزیز اونجاهم سوالاما مطرح کردم ا گه میتونید بهم راهنمایی کنید مرسی نه همون جا پاسختون رو می گیرید کار بلد هستن متخصص ما. صحبت من نیست. کارهای متلبی خودم رو دوستان صنایع انجام دادن و میدن 1 لینک به دیدگاه
maryam 2009 369 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ نه همون جا پاسختون رو می گیرید کار بلد هستن متخصص ما. صحبت من نیست. کارهای متلبی خودم رو دوستان صنایع انجام دادن و میدن ممنونم امیدوارم بتونن کمکم کنن آخه من بیشتر از متلبش توی رسیدن به معادلات مشکل دارم اکه بتونید کمکم کنید تا به معادلات برسم متلبشا انجام میدم 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۱ ممنونم امیدوارم بتونن کمکم کنن آخه من بیشتر از متلبش توی رسیدن به معادلات مشکل دارم اکه بتونید کمکم کنید تا به معادلات برسم متلبشا انجام میدم درود دیدم سوال رو بلد نیستم 2 لینک به دیدگاه
maryam 2009 369 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۱ دوستان عزیز مهندسی شیمی ممکنه توی رسیدن به معادله یا معادلات بهم کمک کنید بگید فکر میکنید به چه صورت باشه خواهش میکنم کمکم کنید فايل هاي پيوست شده طرح سوال.pdf (191.0 کیلو بایت, 10 نمايش) HW4.docxHW4.docxProject.pdf مشکل بزرگم رسیدن به معادلات هست در مورد سوالات باید بگم hw4 یک سوال کنترلی هست و اصلا با ترمودینامیک مسئله کاری نداریم و در نهایت باید به یه ODE برسیم در مورد سوال طرح سوال این سوال یک سوال ترمودینامیکی هست در فشار 20 بار و با معادله حالت پنگ رابینسون حل می شود با فرض آنکه در ابتدا فقط یک مول اتانول داریم یا هر فرض صحیح دیگه ای فقط فرضیات را بهم بگید خواهش میکنم کمکم کنید 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ درود میشه سوال من رو هم نگاه کنید.ممنون 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ درود...ظرفیت گرمایی ویژه رو همه میشناسیم...مبدل حرارتی در نظر بگیرید که یک سمت آن گازهای داغ خروجی از توربین گاز باشه و یک سمت دیگه هوا......در داخل مبدل گازهای داغ خروجی حرارت خود رو به هوا میده و دمای آن رو افزایش میده...سوالی که برام ایجاد شده...آیا حاصلضرب (ظرفیت گرمایی ویژه در جرم) سمت داغ باید بیشتر باشه یا دلیلی نداره؟ 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ سلام جیگر موازنه انرژی بنویسی، اتلاف نداریم دیگه؟ فقط گازها گرما میدن و هوا میگیره؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ سلام جیگرموازنه انرژی بنویسی، اتلاف نداریم دیگه؟ فقط گازها گرما میدن و هوا میگیره؟ عشقم مخرج کسر رو ببین مشکلم این قسمت هست که داده های من رو محدود میکنه کلا کی از این راه باید استفاده کرد؟ اگر دو تا صورت رو مساوی میگرفتیم و حل میکردیم مشکلی نبود اما خب بازده هم مهمه دیگه 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ میگی یعنی Cmin مال گاز میشه یا هوا؟ تا حالا برخورد نکردم به مسئله ای که غیر از محاسبه Cmin بفهمیم مشخصات کدوم سیالو باید بزاریم یعنی مال هرکدوم کوچیکتر بود 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ میگی یعنی Cmin مال گاز میشه یا هوا؟تا حالا برخورد نکردم به مسئله ای که غیر از محاسبه Cmin بفهمیم مشخصات کدوم سیالو باید بزاریم یعنی مال هرکدوم کوچیکتر بود نه اون رو یکم مطالعه کردم فهمیدم فرقی نداره کدوم باشه مشکل اینه که با این راه دماهایی که میخوام حاصل نمیشه...استفاده از این راه اجباری هستش؟ راه دیگه ای سراغ نداری؟ 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ رابطه برا برا بازده مبدل؟ 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ در حد علم من، رابطه برا بازده فقط برا حالاتی که C=0 یا C=1 باشه و یا جریان موازی یا مخالف جدا ارائه شده اما رابطه دیگه ای برا بازده سراغ ندارم 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ درود...ظرفیت گرمایی ویژه رو همه میشناسیم...مبدل حرارتی در نظر بگیرید که یک سمت آن گازهای داغ خروجی از توربین گاز باشه و یک سمت دیگه هوا......در داخل مبدل گازهای داغ خروجی حرارت خود رو به هوا میده و دمای آن رو افزایش میده...سوالی که برام ایجاد شده...آیا حاصلضرب (ظرفیت گرمایی ویژه در جرم) سمت داغ باید بیشتر باشه یا دلیلی نداره؟ عشقم مخرج کسر رو ببین مشکلم این قسمت هست که داده های من رو محدود میکنه کلا کی از این راه باید استفاده کرد؟ اگر دو تا صورت رو مساوی میگرفتیم و حل میکردیم مشکلی نبود اما خب بازده هم مهمه دیگه سلام جیگرموازنه انرژی بنویسی، اتلاف نداریم دیگه؟ فقط گازها گرما میدن و هوا میگیره؟ درود نه لزومی نداره برابر باشن منتها به سه حالت خاص(برابر/چگالش/تبخیر) اشاره کردیم که.. به غیر از روش کارایی و میانگین روش دیگری هم هست منتها جکار کردی آخر؟ مبدل فشرده در نظر گرفتی؟ تو سوالات همش از توربین گازی میگین اون وقت اونجا مقاله رنکین گذاشتین؟ فعلا سه نفری بریم زمانه ببینیم 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ درود نه لزومی نداره برابر باشن منتها به سه حالت خاص(برابر/چگالش/تبخیر) اشاره کردیم که.. به غیر از روش کارایی و میانگین روش دیگری هم هست منتها جکار کردی آخر؟ مبدل فشرده در نظر گرفتی؟ تو سوالات همش از توربین گازی میگین اون وقت اونجا مقاله رنکین گذاشتین؟ فعلا سه نفری بریم زمانه ببینیم آره مبدل های فشرده کتاب کیس-لندن رو گیر اوردم خیلی خوبه... زمانه چیه مهندس من یک دقیقه از این فیلم رو ندیدم ولی افراد مختلف داستانش رو برام تعریف میکنند.... مقاله رو واسه بقیه گذاشتم بخونند. 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ آره مبدل های فشرده کتاب کیس-لندن رو گیر اوردم خیلی خوبه...زمانه چیه مهندس من یک دقیقه از این فیلم رو ندیدم ولی افراد مختلف داستانش رو برام تعریف میکنند.... مقاله رو واسه بقیه گذاشتم بخونند. همون بهتر که ندیدین چه نازی می کرد این دختره بهار به هر حال مقاله اصلی(برایتون) رو برام میذاشتین شاید بهتر کمک می کنم.. پس دبی کمپرسور منظورتون نبود.. یه بار خواستم به یکی کمک کنم فلوئنت بود و رینولدز پایین سیستم خفن هم میخواست.. گفتم باید اسم منو به عنوان نویسنده اول بنویسی.. درجا زد 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ همون بهتر که ندیدین چه نازی می کرد این دختره بهاربه هر حال مقاله اصلی(برایتون) رو برام میذاشتین شاید بهتر کمک می کنم.. پس دبی کمپرسور منظورتون نبود.. یه بار خواستم به یکی کمک کنم فلوئنت بود و رینولدز پایین سیستم خفن هم میخواست.. گفتم باید اسم منو به عنوان نویسنده اول بنویسی.. درجا زد اصلا به هیچ سیکلی ربط نداره خارج از سیکل باید در نظر گرفت..یه مقدار پارامترها رو دستکاری کردم درست شد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده