Himmler 22171 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 گرفتی مارو ها نه والا . خب داریم در مورد همه احتمالات حرف میزنیم دیگه . اعتیاد داداشش هم یک علت میتونه باشه 1
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 وای چه قدر وحشتناکهههههههههه...این الان چند وقتشه یعنی؟ کاملا شکل گرفته حیوونی که............. خوب شکل گرفته باشه، بهتر از انکه بیاد توی دنیا و زجر بکشه. احساس خاصی نداره این بچه. تا وقتی اون من هرکس شکل نگیره،اگر از بین بره بهتره تا من فرد شکل بگیرد. 6
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 چه داستان ها ساخته شد با ديدن يه عكس چه فكرها شد درمورد پدر و مادر و نحوه ي بوجود اومدن اون جنين چقدر زود و يكطرفه فقط و فقط با ديدن يك عكس قضاوت ميكنم 8
poor!a 15130 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 یه سوال الان با دی ان ای این بچه میشه فهمید پدر مادرش کیه ؟ :gnugghender: 4
SH E I KH 18713 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 کنار شرکت ما یهزمین بزرگ بازهستش که محل معتادا شده ... آلونک میسازن و زندگی میکنن یه اتاق نمیه کاره هم هست که چند نفری ازش استفاده می کنن ... چنتا مردن با یکی دوتا زن و دو یا سه تا دختر بزرگ چند روز قبل یکی از اون زنا اونجا بچه بدنیا آورد ... همونجا بچه رو نگه میدارن .... هر روز از کنار میزم مدتی نگاشون میکنم و شکر خدا میکنم و عبرت میگیرم. 8
poor!a 15130 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 کنار شرکت ما یهزمین بزرگ بازهستش که محل معتادا شده ... آلونک میسازن و زندگی میکننیه اتاق نمیه کاره هم هست که چند نفری ازش استفاده می کنن ... چنتا مردن با یکی دوتا زن و دو یا سه تا دختر بزرگ چند روز قبل یکی از اون زنا اونجا بچه بدنیا آورد ... همونجا بچه رو نگه میدارن .... هر روز از کنار میزم مدتی نگاشون میکنم و شکر خدا میکنم و عبرت میگیرم. بچه ی غیر مشروع ؟ 3
*lotus* 20275 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 طفلی کاملا شکل گرفته اینو انداختنش کنار جوب خوب شد به دنیا نیومد 1
poor!a 15130 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 نمیدونم پس از چیشون عبرت میگیری ؟ معتادیشون ؟ من فکر کردم یه خلافی اون تو میکنن شما عبرت میگیری 3
*lotus* 20275 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 چه داستان ها ساخته شد با ديدن يه عكسچه فكرها شد درمورد پدر و مادر و نحوه ي بوجود اومدن اون جنين چقدر زود و يكطرفه فقط و فقط با ديدن يك عكس قضاوت ميكنم من که هر کاری کردم نتونستم نیمه ی پر لیوانو ببینم،بالاخره هیچ پدرو مادر با وجدانی راضی نیس که بچه اشو این مدلی پرت کنه کنار جوب :icon_razz::vahidrk: عاقلان دانند 2
SH E I KH 18713 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 پس از چیشون عبرت میگیری ؟معتادیشون ؟ من فکر کردم یه خلافی اون تو میکنن شما عبرت میگیری وضع زندگیشون آینده ای که برای اون بچه رقم میخوره مرگ شرف داره به اون زندگی :icon_razz: 4
poor!a 15130 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 وضع زندگیشون آینده ای که برای اون بچه رقم میخوره مرگ شرف داره به اون زندگی :icon_razz: یه جوری گفتی بچه به دنیا اومده منم هر روز رد میشم نگا میکنم من فکر کردم اون تو چه خبره که نگا میکنی عبرت میگیری تو نگو از بعد انسانی داشتی عبرت میگرفتی ... ای بابا ... میترسونی ادمو ها 3
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 من که هر کاری کردم نتونستم نیمه ی پر لیوانو ببینم،بالاخره هیچ پدرو مادر با وجدانی راضی نیس که بچه اشو این مدلی پرت کنه کنار جوب:icon_razz::vahidrk: عاقلان دانند معلومه كه هيچ پدر و مادر باوجداني اين كار را انجام نميده كلا هرانساني با ديدن اين صحنه ناراحت ميشه اما شايد شرايط انقدر سخت و پيچيده بوده كه راهي جز سقط براشون نمونده ... عاقلان هم نميدانند اصل ماجرارو 5
*lotus* 20275 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 اره قبول دارم که شرایط سخت و پیچیده باعث میشه که بچتو سقط کنی اما باعث نمیشه بندازیش کنار جوب حتی اگه مشروع نبوده باشه،یه جورایی زیر سوال بردن انسانیته،:icon_pf (34): 6
!Ell 4694 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 یعنی اون مادر و باید دار زد یکی نبود بهش بگه بیشعور تو که میخواستی سقط کنیش چرا همون ماه اول این کار و نکردی به نظر من کسی که این کار رو کرده مادر نبوده بیشتر حیوونی بوده پی لذتها و خوشیهاش! 3
Sh.92 3961 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 وای خدایا ........دلم ریش ریش شد اخه واسه چی ؟؟ پس مسئولیت چی میشه ؟؟؟ 2
goddess_s 16415 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 یه سوالالان با دی ان ای این بچه میشه فهمید پدر مادرش کیه ؟ :gnugghender: اگه ی بانک اطلاعاتی کامل از دی ان ای همه آدما داشته باشی آره میشه حالا هی بگو من فعالیت نمی کنم 1
poor!a 15130 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 اگه ی بانک اطلاعاتی کامل از دی ان ای همه آدما داشته باشی آره میشه حالا هی بگو من فعالیت نمی کنم شما بیا تو قسمت سس شارپ من در خدمتتون هستم 1
VINA 31339 ارسال شده در 4 اسفند، 2011 زود قضاوت نکنید شاید مادر بچه با به دنیا اومدنش باید یه عمر ننگ یه بچه نامشروع رو میکشید (مخوصا تو جامعه ما که تا عمر داشت باید میشنید تو حرومزاده ای )شاید بابای بچه بعد اینکار مادر بچه رو ول کرده بد شاید این بچه زاییده یه هوس بوده و یا یک تجاوز من خودم با از بین بردن ادما مخالفم اما ما شرایط اون زن رو نمیدونیم بجای تنبیه و لعنت و .... بگیم خدا هیچ مادری رو تو چنین شرایطی قرار نده که مجبور بشه دست از بچش بکشه 7
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 4 اسفند، 2011 واقعا تاسف برانگیزه. گاه فک میکنم که چقدر دنیا کثیفه ... به حدی کثیفه که با هیچ چیزی نمیشه پاکش کرد . 3
ارسال های توصیه شده