Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ گرفتی مارو ها نه والا . خب داریم در مورد همه احتمالات حرف میزنیم دیگه . اعتیاد داداشش هم یک علت میتونه باشه 1 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ وای چه قدر وحشتناکهههههههههه...این الان چند وقتشه یعنی؟ کاملا شکل گرفته حیوونی که............. خوب شکل گرفته باشه، بهتر از انکه بیاد توی دنیا و زجر بکشه. احساس خاصی نداره این بچه. تا وقتی اون من هرکس شکل نگیره،اگر از بین بره بهتره تا من فرد شکل بگیرد. 6 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ چه داستان ها ساخته شد با ديدن يه عكس چه فكرها شد درمورد پدر و مادر و نحوه ي بوجود اومدن اون جنين چقدر زود و يكطرفه فقط و فقط با ديدن يك عكس قضاوت ميكنم 8 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ یه سوال الان با دی ان ای این بچه میشه فهمید پدر مادرش کیه ؟ :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ کنار شرکت ما یهزمین بزرگ بازهستش که محل معتادا شده ... آلونک میسازن و زندگی میکنن یه اتاق نمیه کاره هم هست که چند نفری ازش استفاده می کنن ... چنتا مردن با یکی دوتا زن و دو یا سه تا دختر بزرگ چند روز قبل یکی از اون زنا اونجا بچه بدنیا آورد ... همونجا بچه رو نگه میدارن .... هر روز از کنار میزم مدتی نگاشون میکنم و شکر خدا میکنم و عبرت میگیرم. 8 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ کنار شرکت ما یهزمین بزرگ بازهستش که محل معتادا شده ... آلونک میسازن و زندگی میکننیه اتاق نمیه کاره هم هست که چند نفری ازش استفاده می کنن ... چنتا مردن با یکی دوتا زن و دو یا سه تا دختر بزرگ چند روز قبل یکی از اون زنا اونجا بچه بدنیا آورد ... همونجا بچه رو نگه میدارن .... هر روز از کنار میزم مدتی نگاشون میکنم و شکر خدا میکنم و عبرت میگیرم. بچه ی غیر مشروع ؟ 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ طفلی کاملا شکل گرفته اینو انداختنش کنار جوب خوب شد به دنیا نیومد 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ نمیدونم پس از چیشون عبرت میگیری ؟ معتادیشون ؟ من فکر کردم یه خلافی اون تو میکنن شما عبرت میگیری 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ چه داستان ها ساخته شد با ديدن يه عكسچه فكرها شد درمورد پدر و مادر و نحوه ي بوجود اومدن اون جنين چقدر زود و يكطرفه فقط و فقط با ديدن يك عكس قضاوت ميكنم من که هر کاری کردم نتونستم نیمه ی پر لیوانو ببینم،بالاخره هیچ پدرو مادر با وجدانی راضی نیس که بچه اشو این مدلی پرت کنه کنار جوب :icon_razz::vahidrk: عاقلان دانند 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ پس از چیشون عبرت میگیری ؟معتادیشون ؟ من فکر کردم یه خلافی اون تو میکنن شما عبرت میگیری وضع زندگیشون آینده ای که برای اون بچه رقم میخوره مرگ شرف داره به اون زندگی :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ وضع زندگیشون آینده ای که برای اون بچه رقم میخوره مرگ شرف داره به اون زندگی :icon_razz: یه جوری گفتی بچه به دنیا اومده منم هر روز رد میشم نگا میکنم من فکر کردم اون تو چه خبره که نگا میکنی عبرت میگیری تو نگو از بعد انسانی داشتی عبرت میگرفتی ... ای بابا ... میترسونی ادمو ها 3 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ من که هر کاری کردم نتونستم نیمه ی پر لیوانو ببینم،بالاخره هیچ پدرو مادر با وجدانی راضی نیس که بچه اشو این مدلی پرت کنه کنار جوب:icon_razz::vahidrk: عاقلان دانند معلومه كه هيچ پدر و مادر باوجداني اين كار را انجام نميده كلا هرانساني با ديدن اين صحنه ناراحت ميشه اما شايد شرايط انقدر سخت و پيچيده بوده كه راهي جز سقط براشون نمونده ... عاقلان هم نميدانند اصل ماجرارو 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ اره قبول دارم که شرایط سخت و پیچیده باعث میشه که بچتو سقط کنی اما باعث نمیشه بندازیش کنار جوب حتی اگه مشروع نبوده باشه،یه جورایی زیر سوال بردن انسانیته،:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ یعنی اون مادر و باید دار زد یکی نبود بهش بگه بیشعور تو که میخواستی سقط کنیش چرا همون ماه اول این کار و نکردی به نظر من کسی که این کار رو کرده مادر نبوده بیشتر حیوونی بوده پی لذتها و خوشیهاش! 3 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ وای خدایا ........دلم ریش ریش شد اخه واسه چی ؟؟ پس مسئولیت چی میشه ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ یه سوالالان با دی ان ای این بچه میشه فهمید پدر مادرش کیه ؟ :gnugghender: اگه ی بانک اطلاعاتی کامل از دی ان ای همه آدما داشته باشی آره میشه حالا هی بگو من فعالیت نمی کنم 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ اگه ی بانک اطلاعاتی کامل از دی ان ای همه آدما داشته باشی آره میشه حالا هی بگو من فعالیت نمی کنم شما بیا تو قسمت سس شارپ من در خدمتتون هستم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ زود قضاوت نکنید شاید مادر بچه با به دنیا اومدنش باید یه عمر ننگ یه بچه نامشروع رو میکشید (مخوصا تو جامعه ما که تا عمر داشت باید میشنید تو حرومزاده ای )شاید بابای بچه بعد اینکار مادر بچه رو ول کرده بد شاید این بچه زاییده یه هوس بوده و یا یک تجاوز من خودم با از بین بردن ادما مخالفم اما ما شرایط اون زن رو نمیدونیم بجای تنبیه و لعنت و .... بگیم خدا هیچ مادری رو تو چنین شرایطی قرار نده که مجبور بشه دست از بچش بکشه 7 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ واقعا تاسف برانگیزه. گاه فک میکنم که چقدر دنیا کثیفه ... به حدی کثیفه که با هیچ چیزی نمیشه پاکش کرد . 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده