shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 2 اسفند، 2011 مرسی پسرم اون قسمت ها هم که خالی خوب باید کسی نقل قول بگیره تا پربشه دیگه 1
SH E I KH 18713 ارسال شده در 2 اسفند، 2011 دمتون گرم این دعوت فوق العاده بود جدی ایول داشت .... خیلی به کار میاد ... مخصوصا اون تیک که برا دوستا میفرسته این فرآخوانم باس خوب باشه اما جون خودم اون نقل قول ته چیزه دیگه همون تنبلی عمل ته شرسازانه بود خدایی .... بااااااااااااریک الله ممد :hapydancsmil: 4
میلاد 24047 ارسال شده در 2 اسفند، 2011 این نقل قوله اومده از تعداد بازدید سایت کم میکنه مثلا یکی یه جا قبلا پست میداد بعد میدید بعد از اون یکی پست داده میرفت تو تاپیک ببینه شاید یارو جواب اینو داده الان دیگه نمیره تو تاپیک تا براش از اینا بیاد 5
partow 25305 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 این نقل قوله اومده از تعداد بازدید سایت کم میکنهمثلا یکی یه جا قبلا پست میداد بعد میدید بعد از اون یکی پست داده میرفت تو تاپیک ببینه شاید یارو جواب اینو داده الان دیگه نمیره تو تاپیک تا براش از اینا بیاد اتفاقاً به نظرم خیلی خوبه ... من وقتی جایی پست میدادم ، تا روز بعدش بهش سر میزدم ... و اگر کسی به پستم جواب میداد، متوجه نمیشدم و جواب نمیدادم ... حالا دیگه راحت میشه فهمیدید ... 4
میلاد 24047 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 اتفاقاً به نظرم خیلی خوبه ... من وقتی جایی پست میدادم ، تا روز بعدش بهش سر میزدم ... و اگر کسی به پستم جواب میداد، متوجه نمیشدم و جواب نمیدادم ... حالا دیگه راحت میشه فهمیدید ... منم همینو گفتم کلا هم خوبه هم بده خوبیش بیشتره 3
El Roman 31720 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 [quote name='partow'][I][URL="http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=45190"]El Roman[/URL][/I] اومد؟[/QUOTE] آره مرسی برات پ.خ زدم زود جواب بده @partow 1
El Roman 31720 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 [quote name='Atre Baroon']مرسی ....:icon_gol: امتحان میکنیم [I][URL="http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=878"]Atre Baroon[/URL][/I] [/QUOTE] خودت بزنی نمیشه من امتحان میکنم برات: @Atre Baroon :icon_pf (34): 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 خودت بزنی نمیشه من امتحان میکنم برات:Atre Baroon :icon_pf (34): مسی....شد! 1
TrueBlue 1583 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 یکی برا منم تست کنه ببینم چه طوریه :hapydancsmil: @partow :ws52:
partow 25305 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 یکی برا منم تست کنه ببینم چه طوریه :hapydancsmil:@partow آمد ... کارم داشتی؟ 1
Himmler 22171 ارسال شده در 13 اسفند، 2011 اقا اون بالا وقتی پستی از ما نقل قول میشه نشون میده که خوبه ولی وقتی ما از یکی دیگه نقل قول میکنیم که خودمون هم میدونیم بازم نشون میده این دومی رو نمیشه حذفش کنین ؟؟ 2
ارسال های توصیه شده