- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ پرنده ، مانی رهنما شدیدا دوسش دارم 10 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ نخواستم محسن یگانه نخواستم با غم بسازی نخواستم هیچی نگی نخواستم درد دلتو دیگه با هیشکی نگی آخه عشق اجباری نیست تو زندونه من نمون حالا که فکر رفتنی دیگه از موندن نخون تا دیدم می خوای بری دلم راتو سد نکرد برو فردا مال تو دیگه اینجا برنگرد اگه شونت تکیه گامه پس چرا من تنها شدم؟! چرا هر لحظم همیشه منم تنها با خودم یه تصویر از عکس چشمات روی دیوار دلم چقدر قصه ام خنده داره چقدر بیکاره دلم 7 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ وقتی نیستی استاد معیـــــــــــــــــن *** وقتی نیستی خونمون با من غریبی می کنه دل اگه میگه صبورم خود فریبی می کنه صدای قناری محزون و غم آلود میشه واسه من هر چی که هست و نیست نابود میشه وقتی نیستی گل هستی خشک و بی رنگ میشه نمی دونی چقدر دلم برات تنگ میشه وقتی نیستی گلهای باغچه نگاهم می کنن با زبون بسته محکوم به گناهم می کنن گلها میگن که با داشتن یه دنیا خاطره چرا دیوونگی کردی و گذاشتی که بره! وقتی نیستی گل هستی خشک و بی رنگ میشه نمی دونی چقدر دلم برات تنگ میشه وقتی نیستی همه ی پنجره ها بسته میشن با سکوت تو خونه قناری ها خسته میشن روز واسم هفته میشه هفته برام ماه میشه نفسهام به یاد تو یکی یکی آه میشه وقتی نیستی گلهای باغچه نگاهم می کنن با زبون بسته محکوم به گناهم می کنن گلها میگن که با داشتن یه دنیا خاطره چرا دیوونگی کردی و گذاشتی که بره! وقتی نیستی گل هستی خشک و بی رنگ میشه نمی دونی چقدر دلم برات تنگ میشه 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ لحظه ....احسان خواجه امیری فقط چند لحظه کنارم بشین یه رؤیای کوتاه، تنها همین ته آرزوهای من این شده ته آرزوهای ما رو ببین! 6 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ مهستی گل امید کاشکی عشق دیروز هنوز میون ما بود... 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ شهید زنده فریدون اسرایی شهید روزهای رفته از خاطر.. 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ لحظه>>>>> احسان خواجه امیری 4 لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ آهنگ پول بده پول بده باصدای دلنشین خانومم پول بده نون بگیرم پول بده سبزی بگیرم پول بده ...بگیرم پول بده ... بگیرم فقط پول بده پول بده 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۱ اسم نداره ترک، منتهی زنده یاد هایده میخونه: تو به یادم نبودی اما من واست میردم روحش شاد 8 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۱ آمان آمان آمان آمان آمان بو قیزلارین الینن!! رحیم شهریاری! عاشق این آهنگه آذریم!! 6 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۱ یکی از آهنگ های گروه ارین البوم گل افتابگردون اما نمی دونم اسم اهنگش چیه 6 لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۱ سیمین بری، آهنگ فارسی و ترکی از sattar و Ersin بسیار جالب و تسکین دهنده البته برا من. 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۱ Navid Zardi Ft Zhiwar - Azizakam یعنی عاشقشما. خیلی خاصِ. انقدر قومیت های مختلف کشورمونو دوس دارم که نگو. همینطور فرهنگ ها و موسیقیاشونو. ولی حیف که یه عده ... دنبال جدایی طلبی ان. اینم لینک دانلود ویدئوش : حدوداً 60 مگِ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ هر که دلارام دید....جلال الدین منبری 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ آهنگ زیبای خدایا با صدای مازیار فلاحی #@#@#@#@#@# نگاهـــم رو به سمت تو شبم آیــینه ماهه دارم نزدیکـــتر میشم یکم تا آسمون راهه به دستــــای نیاز من نگــــــاهی کن از اون بـالا من این آرامش محضــو به تو مدیونم این روزا خدایـــــــــــــا دوســتـت دارم واسه هر چی که بخـــشیدی همیــــشه این تو هســــتی که ازم حاـــلم رو پرســـــــیدی بـــازم چشمامو میـبـندم که خوبی هاتو بشمارم نمیتـــونم فقط میـگم خدایــــا دوســـــتـــت دارم تو دیــــدی مـــن خطا کردم ، دلمــ گمــــ شد دعــــا کردم کمکـــــــ کن تا نفـــس مونــــده ، به آغــــوش تو بـرگردم تو حتــــی از خودم بهـــــتر غریـــبـی هامو میـــشنـــاسی نمیخـــوام چتـــــر دنیـــــــا رو که تــــــو بارون احســاسی خدایـــــــــــــا دوســتـت دارم واسه هر چی که بخـــشیدی همیــــشه این تو هســــتی که ازم حاـــلم رو پرســـــــیدی بـــازم چشمامو میـبـندم که خوبی هاتو بشمارم نمیتـــونم فقط میـگم خدایــــا دوســـــتـــت دارم ........... ...... .... 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ تن من زخمی شد از عشق ... ولی خوشحالم از عشق با اینکه سرد و پیرم کرد یه احساسی به من داد که از هر احساسی سیرم کرد حواسم هست حواست نیست/محسن یاحقی 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ اهنگ پروفایل نهال مدیر تالار ادبیات 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده