ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ ای دریغا ، دل سپردن به عشق تو بیهوده بود وعده ها و خنده های تو به نیرنگ آلوده بود 7 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ آهنگ تندیس آلبوم شب نیلوفری ابی 6 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ تنهاترین - محسن چاووشی متن آهنگ : نفس تو سینه ی محراب حبسه هوا بغضش گرفته ابر خستست کی از دنیا دلش انقدر خونه که حتی صبرشم از صبر خستست کدوم خورشید از این جا گذشته که رنگ از روی هر کوهی پریده کی بازم دردشو با چاه گفته کی انقد بار تنهایی کشیده با این که سوگوارو بی قراری محاله پیش غم از پا بیوفتی دلت می لرزه چون هر لحظه باید به یاد غربت زهرا بیوفتی حبیب عاشقا و دردمندا شنیدم هیچ دردی بی دوا نیست تو هم درمونی و هم درد ای مرد کسی با دردت اما آشنا نیست شکم سیرا ، بدا ، دنیا پرستا به حقت زیر تیغ ذوالفقارن به شوق دیدنت اما هنوزم یتیما شب به شب چشم انتظارن *این آهنگ جدید چاووشی در وصف حضرت علی (ع) خونده . 4 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ آهنگ تلافي با صداي حميد عسگري لينك دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ميخوام تلافي بكنم چشماي تو يادم مياد ميخوام برم از پيش تو صداي تو بازم مياد چرا ولم نميكني چرا نميزاري برم برو كه من خسته شدم ميبيني طاقت ندارم يه روز تلافي ميكنم هرچي بدي كردي به من اين همه بي وفائيا جواب خوبي بود به من هرچي صبوري ميكنم ميگم يه روز درست ميشه چقدر بايد ببخشمت اينكه زندگي نميشه *** ميخوام تلافي بكنم چشماي تو يادم مياد ميخوام برم از پيش تو صداي تو بازم مياد چرا ولم نميكني چرا نميزاري برم برو كه من خسته شدم ميبيني طاقت ندارم يه روز تلافي ميكنم هرچي بدي كردي به من اين همه بي وفائيا جواب خوبي بود به من هرچي صبوري ميكنم ميگم يه روز درست ميشه چقدر بايد ببخشمت اينكه زندگي نميشه 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ بارون .. امین رستمی.. ولی گریه نمکنمااا 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ گلهای شادی.. اسم خواننده رو نمیدونم.. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ آهنگ هر چي بگي همونه با صداي حميد عسگري لينك دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هر چی بگی همونه ، هر چی بگی همونه فقط نگو دیگه تمومه هر چی بگی همونه ، منم یه عاشق دیوونه نگاه بکن به چشمام ، نگاه بکن به چشمام بیا ببینن که غرق عشقه نمیدونم کدوم دست ، نمیدونم کدوم دست واسم جدایی رو نوشته ********************* فکر تو رفتنو قلبو سوزوندنو کار من انتظاره فقط نگو هر چی بوده تمومه دیگه آخر کاره تو دلم خواستن تو بودو تو قلب تو فقط فکر جدایی یه روز نیایی میمیرم اونوقت نمیاد از من صدایی یه روزی قلب خستم ، تنها پناه تو بود بیخیال ما شدی ، لابد یه چیزی کم بود ********************* من که همه هستیمو کردم فدای چشات لابد ازم میخوای که اینبار بیوفتم به پات فکر تو رفتنو قلبو سوزوندنو کار من انتظاره فقط نگو هر چی بوده تمومه دیگه آخر کاره تو دلم خواستن تو بودو تو قلب تو فقط فکر جدایی یه روز نیایی میمیرم اونوقت نمیاد از من صدایی 5 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ آهنگ بدرقه از مازیار فلاح برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عاشقانه من می سازم یک کلبه ای از دلتنگی از دلتنگی مثلِ باران من میبارم آرام آرام از دلتنگی از دلتنگی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ [h=2]آهنگ جدید و فوق العاده زیبای محسن چاوشی به نام تنهاترین[/h] 8 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ آهنگ جدید بنیامین بهادری به نام اصلا صداش کردی لينك دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هر کی به من میرسه ازم اینو می پرسه اون تو رو تنهات گذاشت اون تو رو دوست نداشت یا تو رهاش کردی کم اعتناش کردی تو هم نگاش کردی تو هم تلاش کردی وقتی که داشت می رفت وقتی گذاشت می رفت اصلا صداش کردی گریه براش کردی نه دست من نه دست اون بود آره ولی به خدا عشق با ما نا مهربون بود شدیم اینطوری جدا نه دست من نه دست اون بود آره ولی به خدا عشق با ما نا مهربون بود شدیم اینطوری جدا من از این که دوست دارم دیگه دست بر نمی دارم و از این که دوست دارم دیگه دست بر نمی دارم واسه تو حتی از عشقم رد کردم هر کاری از دستم بر امد کردم من از این که دوست دارم دیگه دست بر نمی دارم و از این که دوست دارم دیگه دست بر نمی دارم واسه تو حتی از عشقم رد کردم هر کاری از دستم بر امد کردم ♫♫♫♫♫♫ دلم دقیقا واسه تو تنگ شده دلم عمیقا واسه تو تنگ شده دل شاید بازم یه کاری کنه عشق شاید بازم یه کاری کنه دلم دقیقا واسه تو تنگ شده دلم عمیقا واسه تو تنگ شده دل شاید بازم یه کاری کنه عشق شا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام د بازم یه کاری کنه نه دست من نه دست اون بود آره ولی به خدا عشق با ما نا مهربون بود شدیم اینطوری جدا نه دست من نه دست اون بود آره ولی به خدا عشق با ما نا مهربون بود شدیم اینطوری جدا من از این که دوست دارم دیگه دست بر نمی دارم و از این که دوست دارم دیگه دست بر نمی دارم واسه تو حتی از عشقم رد کردم هر کاری از دستم بر امد کردم من از این که دوست دارم دیگه دست بر نمی دارم و از این که دوست دارم دیگه دست بر نمی دارم واسه تو حتی از عشقم رد کردم هر کاری از دستم بر امد کردم 7 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ مهدیه محمد خانی(گروه ماه) به کجا چنین شتابان 6 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ آهنگ حالا شد با صداي علي تكتا لينك دانلود http://s4.picofile.com/d/913e765b-6bc0-4485-ba1c-9094a6be5628/08_Hala_Shod.mp3 عاشق شد دوباره دلم تو کویر قلبم تو زدی جوونه بارون زد تو شب کویر واسه دل تنگم تو شدی بهونه حالا که بیقرارمی میخوام بگم عشقت پای تو میمونه ممنونم از اون چشایی که اگه نبینه منو نگرونه حالا شد حالا شد دیگه دلت پر زد واسه دل ما شد حالا شد حالا شد دیدی همه دنیا دیگه مال ما شد حالا شد حالا شد دیگه دلت پر زد واسه دل ما شد حالا شد حالا شد دیدی همه دنیا دیگه مال ما شد دستاتو تو بده به من میخوام با تو باشم تا آخر دنیا دنیامی اینو میدونی تو برام عزیزی مث گل صحرا مهتابی تو شبای من میون یه دنیا ستارهی زیبا خوشحالم به خوشی تو که سایه به سایه کنارمی هر جا حالا شد حالا شد دیگه دلت پر زد واسه دل ما شد حالا شد حالا شد دیدی همه دنیا دیگه مال ما شد حالا شد حالا شد دیگه دلت پر زد واسه دل ما شد حالا شد حالا شد دیدی همه دنیا دیگه مال ما شد حالا شد حالا شد دیگه دلت پر زد واسه دل ما شد حالا شد حالا شد دیدی همه دنیا دیگه مال ما شد حالا شد حالا شد دیگه دلت پر زد واسه دل ما شد حالا شد حالا شد دیدی همه دنیا دیگه مال ما شد :ws44: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده