VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ خشایار رفتن تو نمیتونه تو رو از من بگیره 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ باران تویی گروه چارتار آلبوم باران ببار از بس قشنگه من زیاد گوش میدم. 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ واس عشق تو ميدم قلبمو به چه آسوني ميشم قربوني _______________ دوفسك : صداي تصادف بود 5 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ اهنگ فرشته با صداي علي باقري لينك دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وقتی یه مرد زمینی عاشق فرشته میشه توی تقدیرش همیشه بی کسی نوشته میشه دل نا امیدم هر شب رو به اسمون میشینه از خدا میخواد فرشتش حتی خواب بد نبینه اسمون دلت نگیره باز نیاد بارون تازه میباری اروم ببار که یه فرشته خواب نازه اسمون دلت نگیره باز نیاد بارون تازه میباری اروم ببار که یه فرشته خواب نازه شر شره اشکاتو بپا که تو صورتش نشینه یه فرشته اشتباهی جای اسمون زمینه خیلی سخته که یه ادم عاشق فرشته باشه نه بتونه باهاش بمون نه بتونه ازش جدا شه اسمون دلت نگیره باز نیاد بارون تازه میباری اروم ببار که یه فرشته خواب نازه وقتی یه مرد زمینی عاشق فرشته میشه توی تقدیرش همیشه بی کسی نوشته میشه دل نا امیدم هر شب رو به اسمون میشینه از خدا میخواد فرشتش حتی خواب بد نبینه اسمون دلت نگیره باز نیاد بارون تازه میباری اروم ببار که یه فرشته خواب نازه اسمون دلت نگیره باز نیاد بارون تازه میباری اروم ببار که یه فرشته خواب نازه اسمون دلت نگیره باز نیاد بارون تازه میباری اروم ببار که یه فرشته خواب نازه اسمون دلت نگیره باز نیاد بارون تازه میباری اروم ببار که یه فرشته خواب نازه اسمون دلت نگیره باز نیاد بارون تازه میباری اروم ببار که یه فرشته خواب نازه 10 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ اهنگ شاپري با صداي علي رهام لينك دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ).mp3 شاپری قصه ی من چرا دلت هوایی شد دست کدوم غریبه ای باعث این جدایی شد اینطوری بیتابی نکن گریه به چشمات نمیاد عاشق تو پرزد و رفت دیگه سراغت نمیاد عیبی نداره گل من اگه دلت رنگی شده اگه سهم هر شبم گریه و دل تنگی شده بگو که عاشقت تورو کی توی غم تنها گذاشت خودت میدونی که دلم طاقت اشکاتو نداشت آخ اینو بدون ای نازنین دیدنت آرزوم شده عمر روزای عاشقی بدون تو تموم شده عیبی نداره گل من اگه دلت رنگی شده اگه سهم هر شبم گریه و دل تنگی شده 10 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ اینو میدونم که میدونی امیر تتلو 7 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ آهنگ پروفايلم آهنگ چند بار عاشق شدي با صداي بهنام صفوي لينك دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ♫♫♫ دیگه خیلی وقته که دورم ازت بگو بعد من چندبار عاشق شدی بگو چندتا قلبو شکستی و باز همون آدمه سرده سابق شدی غرور کیا زیر پات له شده بگو چندنفر تشنه ی خونتن بگو چند نفر باورت کردنو شکستی اونارو درست مثل من چقدر زخمی کردی دل سادمو چقدر گریه کردم تا آروم شدم چقدر مرگو دیدم جلوی چشام تا اینکه کنار اومدم با خودم ♫♫♫ محاله بازم بچه شم مثل قبل تموم شد دیگه قلبم آشوب نیست دیگه خوب میدونم هیچ آدمی قد ادعای خودش خوب نیست دیگه خوب میدونم هیچ آدمی قد ادعای خودش خوب نیست.. چقدر زخمی کردی دل سادمو چقدر گریه کردم تا آروم شدم چقدر مرگو دیدم جلوی چشام تا اینکه کنار اومدم با خودم 10 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ dl.tooptarinmusic.com/music/Shahrivar%201391/21/Shahyad%20-%20Ehsase%20Shirin%20(128).mp3 شهیاد :5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ این روزگار بد کرده با قلبم / از زندگی کم بوده این سهمم از آدمای شهر بیزارم / چون با یکیشون خاطره دارم 8 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ Help me up Eric clapton Great........................... 5 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ آهنگ شانه اصلشو نداشتم با صدای ارمیا گوش میدم. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده