Gandom.E 17805 ارسال شده در 16 مرداد، 2014 تنهایی-محسن یگانه رفتی که تنها بمونم باخودم هیزم آتیش تنهایی شدم باعث اونهمه تنهایی منم عاقبت باید که تنها می شدم 4
- Nahal - 47858 ارسال شده در 17 مرداد، 2014 علامت سوال, شادمهر یه پنجره با یه قفس یه حنجره بی هم نفس سهم من از بودن تو یه خاطره ست همین و بس تو این مثلث غریب ستاره ها رو خط زدم دارم به آخر میرسم از اونور شب اومدم یه شب که مثل مرثیه خیمه زده رو باورم میخوام تو این سکوت تلخ صداتو از یاد ببرم بذار که کوله بارمو رو شونه شب بذارم باید که از اینجا برم فرصت موندن ندارم داغ ترانه تو نگام شوق رسیدن تو تنم تو حجم سرد این قفس منتظر پر زدنم من از تبار غربتم از آرزوهای محال قصه ما تموم شده با یه علامت سوال بذار که کوله بارمو رو شونه شب بذارم باید که از اینجا برم فرصت موندن ندارم 2
victoria_r 7682 ارسال شده در 18 مرداد، 2014 آهنگ معصومانه از رضا راد دلم شاده که اینجایی چشام رو چشم تو ماته نجابت تو حجابت نیس نجابت توی چشماته چه معصومانه میخندی چه معصومانه آرومی چه بی اندازه می خوامت چه بی اندازه خانومی تو شیرینی مث لیلا مث فرهاد مجنونم از اینکه پاک میمونی ازت مردونه ممنونم نذار که بی تو کافر شم که ایمان بی تو میمیره تو که هستی خدا هستو تو که میری خدا میره منی که تو خودم گم بود تو آغوش تو پیدا شد شبی که دل به تو بستم گره از کار من وا شد کنارت حال من خوبه منو با بوسه بهتر کن تموم باورم هستی منو با بوسه باور کن تو شیرینی مث لیلا مث فرهاد مجنونم از اینکه پاک میمونی ازت مردونه ممنونم نذار که بی تو کافر شم که ایمان بی تو میمیره تو که هستی خدا هستو تو که میری خدا میره پریده رنگ شب با تو شبو با خنده جادو کن به دستای تو دل بستم با دستات دستمو رو کن کنارت حال من خوبه منو با بوسه بهتر کن تموم باورم هستی منو بوسه باور کن دلم شاده که اینجایی چشام رو چشم تو ماته نجابت تو حجابت نیس نجابت توی چشماته چه معصومانه میخندی چه معصومانه آرومی چه بی اندازه میخوامت چه بی اندازه خانومی این آهنگ جزو اون دسته آهنگاییه که آقایون باید زحمت بکشن واسه خانومشون بخونن تا خانوم عشق کنه بره رو ابرا :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 21 مرداد، 2014 مرا به خاطرت نگه دار گروه چار تار آلبوم باران تویی واقعا زیباست این آلبوم حتما گوش کنین. 6
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 21 مرداد، 2014 دردا / شهرام شکوهی شبا وقتی دل بی تابه واسه دنیایی که خوابه نبض قلب خسته ی من نا منظم و خرابه شدم افسرده و داغون مات و مبهوت نگاتون امروز عاشقین و فردا نفرت توی صداتون دردا عشقا همه غرق گناه تو دلا همه نفرین و آه دردا [h=2][/h] قصه نیست این که می خونم لحظه لحظه اش دادگاهه واسه این دلای غافل عشق بازی با نگاهه کندن دل شده آسون دل می بندن به هزارون اشک چشما رو ند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دن اما با صدای ناودون می زنم فریای بارون وای از ته دل تو خیابون دردا عشقا همه غرق گناه تو دلا همه نفرین و آه دردا این عشق هدیست به خدا تا دلا نشه سرد و سیاه 5
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 21 مرداد، 2014 بزن تار که امشب باز دلم از دنیا گرفته:5c6ipag2mnshmsf5ju3:sigh: هایده 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 24 مرداد، 2014 ابی"برای آخرین بار" این آخرین باره من ازت میخوام برگردی به خونه این آخرین باره من ازت میخوام عاقل شی دیوونه 2
ارسال های توصیه شده