VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ همین موضوع ناراحتت کرده؟ نه من اینو شدم 14 ماکس کلاس بودم پدربزرگم فوت شده همش سرگردونم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ نه من اینو شدم 14 ماکس کلاس بودم پدربزرگم فوت شده همش سرگردونم:icon_pf (34): تسلیت میگم 3 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ نه من اینو شدم 14 ماکس کلاس بودم پدربزرگم فوت شده همش سرگردونم:icon_pf (34): تسلیت میگم، خداوند ایشونو رحمت کنه و به شما و خونواده صبر بده. 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ تسلیت میگم،خداوند ایشونو رحمت کنه و به شما و خونواده صبر بده. مرسی 3 لینک به دیدگاه
parsita 749 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ مرسی آخی عزیزم تسلیت می گم خیلی ناراحت شدم من همیشه آرزوم بود پدر بزرگ و مادر بزرگ داشته باشم 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ آخی عزیزم تسلیت می گم خیلی ناراحت شدم من همیشه آرزوم بود پدر بزرگ و مادر بزرگ داشته باشم منم یکی داشتم مامان بابای مامانمو ندیدم ممنون عزیزم 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ سیلاممم برو بچه های صنایعی؟ حال و احوالتون؟ خوش میگذره؟ یکی بیاد جواب منو بده ضایع نشم 1 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ سیلاممم برو بچه های صنایعی؟حال و احوالتون؟ خوش میگذره؟ سلام به مدیر عزیز و گرامی، من که خوبم،امیدوارم بقیه دوستان صنایعی هم خوب باشن همچنین شما، 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ نه من اینو شدم 14 ماکس کلاس بودم پدربزرگم فوت شده همش سرگردونم:icon_pf (34): مینا جان منم تسلیت میگم....... خدا رحمتشون بکنه......... 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ سلام به مدیر عزیز و گرامی،من که خوبم،امیدوارم بقیه دوستان صنایعی هم خوب باشن همچنین شما، مرسی داداش 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ سلام مهندسان عزیز سلام چه عجب اينورا 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ مرسی داداش سلام محمد حسينچطوريااا 1 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ سلام مهندسان عزیز به به سلام، مشتاق دیدار سودابه خانم؟ 1 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ به به سلام،مشتاق دیدار سودابه خانم؟ خوبین شما؟ 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ به افتخار میلی که دوباره برگشته 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ به افتخار میلی که دوباره برگشته دم عيدي پاشو برو لباستو بپوش پسر:gol cheshmak: 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ دم عيدي پاشو برو لباستو بپوش پسر:gol cheshmak: بذار عیدیامو جمع کنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده