hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این رو نقل قول نگیریم نمیشه... روی شما دوتارو کم کردم همین کافیه در تقسیم بندی روحیات انسانها یک سری آدمها هستند که برای یک مسئله خیلی کوچک فوران و قلیان احساسات دارند و اصطلاحا دچار ذوق زدگی میشن ، نویسنده نوشته ای که نقل قول گرفتم حالا نمیدونم دائمیه یا نه ،ولی فعلا در این حال به سر می برد . نقطه سرخط .سه نقطه هم لازم نیست اینجا... 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حالا یه تبریک هم بابت قبولی عضو سابق تالار صنایع بگم ،اصلا نه نمیگم برو تو تالار خودت بهت تبریک بگن.... 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یه چیز دیگه ...من که گفته بودم اگر بخونی تک هم میاری ،چیه اینجا نقل قول گرفتی ؟؟؟؟ که چی مثلا ؟؟؟؟ واقعا آیا این کار خوبی است ؟؟؟:icon_razz: تازه همونجوری هم که فرنوش عزیز گفت 37 همچین رتبه خوبی هم نیست .حالا صنایع بود بلـــــــــه حق با شما بود .ما خودمون هم تالار رو چراغانی میکردیم ولی خب اقتصاااااااد ؟؟؟!!! 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یه چیز دیگه ...من که گفته بودم اگر بخونی تک هم میاری ،چیه اینجا نقل قول گرفتی ؟؟؟؟ که چی مثلا ؟؟؟؟ واقعا آیا این کار خوبی است ؟؟؟:icon_razz: تازه همونجوری هم که فرنوش عزیز گفت 37 همچین رتبه خوبی هم نیست .حالا صنایع بود بلـــــــــه حق با شما بود .ما خودمون هم تالار رو چراغانی میکردیم ولی خب اقتصاااااااد ؟؟؟!!! 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این رو نقل قول نگیریم نمیشه... در تقسیم بندی روحیات انسانها یک سری آدمها هستند که برای یک مسئله خیلی کوچک فوران و قلیان احساسات دارند و اصطلاحا دچار ذوق زدگی میشن ، نویسنده نوشته ای که نقل قول گرفتم حالا نمیدونم دائمیه یا نه ،ولی فعلا در این حال به سر می برد . نقطه سرخط .سه نقطه هم لازم نیست اینجا... معرفی میکنم دکتر هستی فوق تخصص روانشناسی و امور مربوطه 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حالا یه تبریک هم بابت قبولی عضو سابق تالار صنایع بگم ،اصلا نه نمیگم برو تو تالار خودت بهت تبریک بگن.... خودت عضو سابقی 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام مهمون نميخوايد؟ شالام مصی خوفی؟ توکه صابخونه بودی این هستی مهمونه 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شالام مصی خوفی؟ توکه صابخونه بودی این هستی مهمونه سلام مهدي.. مرسي خوبم بدك نيستم... تو چطوري؟ نه هستي تاج سره.. من مهمونميه چيزي بيار بخوريم لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام مهدي.. مرسي خوبم بدك نيستم... تو چطوري؟ نه هستي تاج سره.. من مهمونميه چيزي بيار بخوريم بفرما 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بفرما چي بفرماهمممم باز نشد مهندس.... من برم اوكي بشم بيام... اين عكستم درست كن/ 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه باز شد.. چرا نسكافش نصفه است كي خوردتش.. كمه پرش كن 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چي بفرماهمممم باز نشد مهندس.... من برم اوكي بشم بيام... اين عكستم درست كن/ موتادی؟ 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه باز شد.. چرا نسكافش نصفه است كي خوردتش.. كمه پرش كن خودت خوردی خو بازم میارم 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ موتادی؟ چرا موتادم؟ اره فكر كن موتادم 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خودت خوردی خو بازم میارم نخيرم من نخوردم.. جاي رژم نيست روش چرا.. نخوردم ديگه نصفه ريختي گردن من ننداز... 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چرا موتادم؟اره فكر كن موتادم گفتی برم خودمو بسازم بیام 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نخيرم من نخوردم.. جاي رژم نيست روش چرا.. نخوردم ديگه نصفه ريختي گردن من ننداز... رژ چیه من بیلمیرم 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گفتی برم خودمو بسازم بیام رژ چیه من بیلمیرم رژ يا ماتيك لب... 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ رژ يا ماتيك لب... آه نکش خو موتاد نیسی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من بیلمیرم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده