رفتن به مطلب

پاتوق بچه صنايعي هاي گل ...

ارسال های توصیه شده

این رو نقل قول نگیریم نمیشه...:ws3:

روی شما دوتارو کم کردم همین کافیه:banel_smiley_4:

در تقسیم بندی روحیات انسانها یک سری آدمها هستند که برای یک مسئله خیلی کوچک فوران و قلیان احساسات دارند و اصطلاحا دچار ذوق زدگی میشن ، نویسنده نوشته ای که نقل قول گرفتم حالا نمیدونم دائمیه یا نه ،ولی فعلا در این حال به سر می برد . نقطه سرخط .سه نقطه هم لازم نیست اینجا...:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 4.5k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یه چیز دیگه ...من که گفته بودم اگر بخونی تک هم میاری ،چیه اینجا نقل قول گرفتی ؟؟؟؟:banel_smiley_4: که چی مثلا ؟؟؟؟ واقعا آیا این کار خوبی است ؟؟؟:icon_razz:

تازه همونجوری هم که فرنوش عزیز گفت 37 همچین رتبه خوبی هم نیست .حالا صنایع بود بلـــــــــه حق با شما بود .ما خودمون هم تالار رو چراغانی میکردیم ولی خب اقتصاااااااد ؟؟؟!!!:ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
یه چیز دیگه ...من که گفته بودم اگر بخونی تک هم میاری ،چیه اینجا نقل قول گرفتی ؟؟؟؟:banel_smiley_4: که چی مثلا ؟؟؟؟ واقعا آیا این کار خوبی است ؟؟؟:icon_razz:

تازه همونجوری هم که فرنوش عزیز گفت 37 همچین رتبه خوبی هم نیست .حالا صنایع بود بلـــــــــه حق با شما بود .ما خودمون هم تالار رو چراغانی میکردیم ولی خب اقتصاااااااد ؟؟؟!!!:ws38:

:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
این رو نقل قول نگیریم نمیشه...:ws3:

در تقسیم بندی روحیات انسانها یک سری آدمها هستند که برای یک مسئله خیلی کوچک فوران و قلیان احساسات دارند و اصطلاحا دچار ذوق زدگی میشن ، نویسنده نوشته ای که نقل قول گرفتم حالا نمیدونم دائمیه یا نه ،ولی فعلا در این حال به سر می برد . نقطه سرخط .سه نقطه هم لازم نیست اینجا...:ws3:

معرفی میکنم دکتر هستی فوق تخصص روانشناسی و امور مربوطه :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
حالا یه تبریک هم بابت قبولی عضو سابق تالار صنایع بگم ،اصلا نه نمیگم برو تو تالار خودت بهت تبریک بگن....:banel_smiley_4:

خودت عضو سابقی :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
شالام مصی خوفی؟ توکه صابخونه بودی این هستی مهمونه:w16:

سلام مهدي.. مرسي خوبم بدك نيستم...

تو چطوري؟

نه هستي تاج سره..

من مهمونم:ws3:يه چيزي بيار بخوريم

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...