Lean 56968 ارسال شده در 18 آبان، 2013 ایمان والا ازدواج نکردم بابا اولش بتو خیر میدم :gnugghender:دیگه الان پول ادم نمیرسه بره خارج از کشور که میایم ماه عسل مشهد دیگهاونم اگه پول ادم با این دلار برسه ایمان کیه الان دقیقا؟ 2
VINA 31339 ارسال شده در 18 آبان، 2013 بحران بی شوهری نیست بحران بی پولیست که جوانان رو به این سمت کشونده نه بابا...من چند تا پسر میشناسم خونه و ماشینم دارن میگن عمرا....اولیش داداشم:banel_smiley_4:دومیش پسرداییم 3
mohammad.ie69 145 ارسال شده در 19 آبان، 2013 نه بابا...من چند تا پسر میشناسم خونه و ماشینم دارن میگن عمرا....اولیش داداشم:banel_smiley_4:دومیش پسرداییم خوب اگه عقلانی بررسی کنیم کار خیلی درستی میکنن 2
VINA 31339 ارسال شده در 19 آبان، 2013 خوب اگه عقلانی بررسی کنیم کار خیلی درستی میکنن بیخود میکنن من ارزو دارم عمه شم بعدش بهم بگه خاله 2
Lean 56968 ارسال شده در 19 آبان، 2013 بیخود میکنن من ارزو دارم عمه شم بعدش بهم بگه خاله مطمئنی میخوای عمه شی؟ 3
mohammad.ie69 145 ارسال شده در 19 آبان، 2013 بیخود میکنن من ارزو دارم عمه شم بعدش بهم بگه خاله پس میخای عمه شی هان؟ همه از عمه شدن فراری اند در ضمن خاله که نمیشی :icon_pf (34): 2
VINA 31339 ارسال شده در 20 آبان، 2013 پس میخای عمه شی هان؟همه از عمه شدن فراری اند در ضمن خاله که نمیشی :icon_pf (34): من خودم رو عمه هام حساسم نمیزارم هیچکی بهشون حرف بزنه داداش منم کل زندگیش یبار دعواش شد اونم یکی بهش گفت عمه.....اونم با شیشه نوشابه زد تو سر پسره بین دوستامم کسی رو ندیدم تو شمال که رو عمش حساس نباشه اما تهران همه میگن عمتههههههههههههه برادر زاده های منم شمالی ان از خون منن پس مثل من عمه دوستن مطمئنی میخوای عمه شی؟ تو هم یه روز شوهر عمه میشی 2
mohammad.ie69 145 ارسال شده در 1 آذر، 2013 من خودم رو عمه هام حساسم نمیزارم هیچکی بهشون حرف بزنهداداش منم کل زندگیش یبار دعواش شد اونم یکی بهش گفت عمه.....اونم با شیشه نوشابه زد تو سر پسره بین دوستامم کسی رو ندیدم تو شمال که رو عمش حساس نباشه اما تهران همه میگن عمتههههههههههههه برادر زاده های منم شمالی ان از خون منن پس مثل من عمه دوستن حالا تهران یا هرجای دیگه جنبه شوخی داره بیشتر این عمهههههه ولی تهرانو شمال نداره منم خیلی رفیق شمالی تو دانشگاه داشتن که ارادت داشتن به عمشون برعکس البته ولی خیلی ها رو دیدم که از عمه خودشون شاکی هستن مخصوصا دخترا شما یه استثنایی 3
mohammad.ie69 145 ارسال شده در 1 آذر، 2013 اينو واسه بچه هاي بايتخت گذاشتم ديگه دلت از بچه ها پایتخت پره ها؟؟ بابا خدایی اصلا اینجوری نیست حداقل ماکه اینجوری نیستیم سالهای قبل خیلی جو تهرانو شهرستان بهتر بود نمیدونم چیشده جدیدا خیلی همه چپ شدن با تهرانی ها مخصوصا شمالی ها اینطور نیست زود قضاوت نکن :icon_pf (34): 3
VINA 31339 ارسال شده در 1 آذر، 2013 حالا تهران یا هرجای دیگه جنبه شوخی داره بیشتر این عمهههههه ولی تهرانو شمال نداره منم خیلی رفیق شمالی تو دانشگاه داشتن که ارادت داشتن به عمشون برعکس البته ولی خیلی ها رو دیدم که از عمه خودشون شاکی هستن مخصوصا دخترا شما یه استثنایی من شديد رو عمه هام حساسم .. دلت از بچه ها پایتخت پره ها؟؟بابا خدایی اصلا اینجوری نیست حداقل ماکه اینجوری نیستیم سالهای قبل خیلی جو تهرانو شهرستان بهتر بود نمیدونم چیشده جدیدا خیلی همه چپ شدن با تهرانی ها مخصوصا شمالی ها اینطور نیست زود قضاوت نکن :icon_pf (34): من خودم دارم به عينه ميبينم:vahidrk:تا خون در رگ ماست تهراني دشمن ماست:icon_razz:() 3
mohammad.ie69 145 ارسال شده در 1 آذر، 2013 من خودم دارم به عينه ميبينم:vahidrk:تا خون در رگ ماست تهراني دشمن ماست:icon_razz:() why??? 1
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 2 آذر، 2013 تا دچار خود برتر بيني نشن:gnugghender: خدا هدایتت کنه میناخانم بااصفهانی ها خوبی یا نه؟:vahidrk: سلام علیکم خانم خوب هستید؟ خوب اسپم میکنی ها؟ 2
VINA 31339 ارسال شده در 3 آذر، 2013 خدا هدایتت کنه میناخانمبااصفهانی ها خوبی یا نه؟:vahidrk: سلام علیکم خانم خوب هستید؟ خوب اسپم میکنی ها؟ خدا ههمونو هدايت كنه من جمله شما اره يه دوست اصفهاني هم داشتم اينقدر بچه شوخ و باحالي بودالبته من صميميترين دوستم تهرانيه بچه هاي ميتينگ بهار معرف حضورشون هست 2
ارسال های توصیه شده