Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ ایمان والا ازدواج نکردم بابا اولش بتو خیر میدم :gnugghender:دیگه الان پول ادم نمیرسه بره خارج از کشور که میایم ماه عسل مشهد دیگهاونم اگه پول ادم با این دلار برسه ایمان کیه الان دقیقا؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ بحران بی شوهری نیست بحران بی پولیست که جوانان رو به این سمت کشونده نه بابا...من چند تا پسر میشناسم خونه و ماشینم دارن میگن عمرا....اولیش داداشم:banel_smiley_4:دومیش پسرداییم 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ ایمان کیه الان دقیقا؟ توچه فرقی میکنه مهدی و ایمان 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ توچه فرقی میکنه مهدی و ایمان فرقی نمیکنه که شمس الملوک خانم 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ فرقی نمیکنه که شمس الملوک خانم من تاج الملوکم 2 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ نه بابا...من چند تا پسر میشناسم خونه و ماشینم دارن میگن عمرا....اولیش داداشم:banel_smiley_4:دومیش پسرداییم خوب اگه عقلانی بررسی کنیم کار خیلی درستی میکنن 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ خوب اگه عقلانی بررسی کنیم کار خیلی درستی میکنن بیخود میکنن من ارزو دارم عمه شم بعدش بهم بگه خاله 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ بیخود میکنن من ارزو دارم عمه شم بعدش بهم بگه خاله مطمئنی میخوای عمه شی؟ 3 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ بیخود میکنن من ارزو دارم عمه شم بعدش بهم بگه خاله پس میخای عمه شی هان؟ همه از عمه شدن فراری اند در ضمن خاله که نمیشی :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ پس میخای عمه شی هان؟همه از عمه شدن فراری اند در ضمن خاله که نمیشی :icon_pf (34): من خودم رو عمه هام حساسم نمیزارم هیچکی بهشون حرف بزنه داداش منم کل زندگیش یبار دعواش شد اونم یکی بهش گفت عمه.....اونم با شیشه نوشابه زد تو سر پسره بین دوستامم کسی رو ندیدم تو شمال که رو عمش حساس نباشه اما تهران همه میگن عمتههههههههههههه برادر زاده های منم شمالی ان از خون منن پس مثل من عمه دوستن مطمئنی میخوای عمه شی؟ تو هم یه روز شوهر عمه میشی 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ چقد امضات قشنگه اينو واسه بچه هاي بايتخت گذاشتم ديگه 3 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ من خودم رو عمه هام حساسم نمیزارم هیچکی بهشون حرف بزنهداداش منم کل زندگیش یبار دعواش شد اونم یکی بهش گفت عمه.....اونم با شیشه نوشابه زد تو سر پسره بین دوستامم کسی رو ندیدم تو شمال که رو عمش حساس نباشه اما تهران همه میگن عمتههههههههههههه برادر زاده های منم شمالی ان از خون منن پس مثل من عمه دوستن حالا تهران یا هرجای دیگه جنبه شوخی داره بیشتر این عمهههههه ولی تهرانو شمال نداره منم خیلی رفیق شمالی تو دانشگاه داشتن که ارادت داشتن به عمشون برعکس البته ولی خیلی ها رو دیدم که از عمه خودشون شاکی هستن مخصوصا دخترا شما یه استثنایی 3 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ اينو واسه بچه هاي بايتخت گذاشتم ديگه دلت از بچه ها پایتخت پره ها؟؟ بابا خدایی اصلا اینجوری نیست حداقل ماکه اینجوری نیستیم سالهای قبل خیلی جو تهرانو شهرستان بهتر بود نمیدونم چیشده جدیدا خیلی همه چپ شدن با تهرانی ها مخصوصا شمالی ها اینطور نیست زود قضاوت نکن :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ حالا تهران یا هرجای دیگه جنبه شوخی داره بیشتر این عمهههههه ولی تهرانو شمال نداره منم خیلی رفیق شمالی تو دانشگاه داشتن که ارادت داشتن به عمشون برعکس البته ولی خیلی ها رو دیدم که از عمه خودشون شاکی هستن مخصوصا دخترا شما یه استثنایی من شديد رو عمه هام حساسم .. دلت از بچه ها پایتخت پره ها؟؟بابا خدایی اصلا اینجوری نیست حداقل ماکه اینجوری نیستیم سالهای قبل خیلی جو تهرانو شهرستان بهتر بود نمیدونم چیشده جدیدا خیلی همه چپ شدن با تهرانی ها مخصوصا شمالی ها اینطور نیست زود قضاوت نکن :icon_pf (34): من خودم دارم به عينه ميبينم:vahidrk:تا خون در رگ ماست تهراني دشمن ماست:icon_razz:() 3 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ من خودم دارم به عينه ميبينم:vahidrk:تا خون در رگ ماست تهراني دشمن ماست:icon_razz:() why??? 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ why??? تا دچار خود برتر بيني نشن:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ تا دچار خود برتر بيني نشن:gnugghender: خدا هدایتت کنه میناخانم بااصفهانی ها خوبی یا نه؟:vahidrk: سلام علیکم خانم خوب هستید؟ خوب اسپم میکنی ها؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ خدا هدایتت کنه میناخانمبااصفهانی ها خوبی یا نه؟:vahidrk: سلام علیکم خانم خوب هستید؟ خوب اسپم میکنی ها؟ خدا ههمونو هدايت كنه من جمله شما اره يه دوست اصفهاني هم داشتم اينقدر بچه شوخ و باحالي بودالبته من صميميترين دوستم تهرانيه بچه هاي ميتينگ بهار معرف حضورشون هست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده