تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه باب الن خستن بچه ها رفتن لالاساعتای شلوغش بیای جا واسه سوزن انداختن نیست میدونم اینقدر قشنگه چشتو گرفته قابل نداره برا تو سیلامتی بچه ها خوبن ولی از خانوم خبر ندارم خیلیم زشته وا نکنه رشتی هستی؟ 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلیم زشتهوا نکنه رشتی هستی؟ به رفیق ما رو نگاه اواتار به این خوشگلی نه من ترکم اگه خانوم داشتم که ازش خبر داشتم خب فعلا من برم بخوابم صبح کلاس دارم:w139: تو هم هر چقدر خواستی اینجا بمون فکر کن خونه ی خودته 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به جای خرف زدن بمونید برنامه منو بنویسید:w00:میلاد یه برنامه بنویس این خروجی رو بده 1 1 2 1 1 2 3 2 1 1 2 3 4 3 2 1 1 2 3 4 5 4 3 2 1 1 2 3 4 3 2 1 1 2 3 2 1 1 2 1 1 اخه برنامه هم شد درس مینا تو برنامه نویسیم هنو پاس نکردی 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ضروری:دوستان گزارشکار آز مبانی برق مدار rl رو دارید؟ 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو که خوشگل و ماهی فدام بشی الهیییییییییییییییییییی 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو که خوشگل و ماهی فدام بشی الهیییییییییییییییییییی خوشگل و با من بودی 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ احیاناً کسی نمیخواد توی تالار فعالیتی کنه؟ 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پست من كوش كي به خودش اين اجازه رو داده كه پاكش كنه :w00:بي ادبا 1 لینک به دیدگاه
sima69 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلاممممممممممم دوستان گل صنايع من رشتم راضي محض هستش شايد به اميد خدا كارشناسي ارشدمو صنايع بزنم و به شما ملحق شمخواستم واسم دوعا كنين تا مففق بشم 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ سلام به بچه های گل صنایع امروز آمدم تواین تاپیک ببینم چه خبره؟ دیدم خیلی شلوغه گفتم بذار ماهم عرض ادب کنیم حل و احوال شما چطوره؟ تواین انجمن کیا هستند که این ترم ,ترم آخرشون بوده؟ 3 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ سلام مهر آذین عزیز، خیلی خوش اومدین. 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ سیلام برو بچ صنایع مهمون نمیخوایییییییییید 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ سلام به بچه های گل صنایع امروز آمدم تواین تاپیک ببینم چه خبره؟ دیدم خیلی شلوغه گفتم بذار ماهم عرض ادب کنیم حل و احوال شما چطوره؟ تواین انجمن کیا هستند که این ترم ,ترم آخرشون بوده؟ هااا چی میگه من ترم چهارم یوحی فکر کنم تموم کنه این ترم سیلام برو بچ صنایع مهمون نمیخوایییییییییید نمیدونم چرا شکلک خجالت بهت نمیاد 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ منم نمی دونم :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ به به اینجا داله شلوخ میشه بازززز همگی خوش اومدین همین طورم مهمونمون 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ نه عمرا اگه بزارم بیاد مرگ خودم نمیشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده