Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ ظاهر گرا از وقتی حراجت کردم هیشکی زیر قیمت هم نیومده ببره!:vahidrk: کی به کی میگه ظاهر گرا ......... ما حراج دل ها هستیم و دلی اگر باشد، رایگان میرویم. 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ خودم تصویب می کنم من کی شوبر دار شدم که نفهمیدم تو که قبول نکردی آقا اصرار نکن گفتم که میخوام ادامه تحصیل بدم ! 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ حمید جون رونمایی کن حمیدو ببین ! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ خودت چی؟ ما که همین الان هم عکسمون روی آواتار هست. تازه عکس از عقب هم گذاشتیم. 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ چی خبره؟؟؟ پسند کردین همدیگرو؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ ما که همین الان هم عکسمون روی آواتار هست. تازه عکس از عقب هم گذاشتیم. اسی باید باور کنیم این عکس خودته ؟! من که دیدمت دیگه ! 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ [iD.CFD;776550]بخدا ندیدمت داشتم کیک میخوردم کیک نخور!برو درستو بخون کنکوری 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ حمید جون رونمایی کن من دیشب پرده برداری شدم [iD.CFD;776550]بخدا ندیدمتداشتم کیک میخوردم کیک نخور!برو درستو بخون کنکوری :whistles:من ندیدمت حالا هی برو بگو رو کم کردی:whistles: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ اسی باید باور کنیم این عکس خودته ؟! من که دیدمت دیگه ! بله باور کنین. هیچ چیز در این دنیا بهتر از زودباوری نیست. 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ من دیشب پرده برداری شدم کیک نخور!برو درستو بخون کنکوری :whistles:من ندیدمت حالا هی برو بگو رو کم کردی:whistles: روت کم شد! دوتا بستنی بم بدهکاری 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ کی به کی میگه ظاهر گرا ......... ما حراج دل ها هستیم و دلی اگر باشد، رایگان میرویم. من به تو ظاهر گرا میگم ظاهر گرا! اگر یه دل پاک پیدا کردی خبرم کن میافتم به پاش حتی اگه یه صدم قیافه هم نداشت 6 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ بله باور کنین.هیچ چیز در این دنیا بهتر از زودباوری نیست. 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ راست میگه، برای همین هم من طلاقش دادم بره خوش باشه. دوماد پرروهی گفتم نگار رو ندید به این پر رو 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ :whistles:من ندیدمت حالا هی برو بگو رو کم کردی:whistles: روت کم شد! دوتا بستنی بم بدهکاری عمرا!دو تا بستنی بدم به تو؟بابت چی؟هنوز کم نشده روم 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ من به تو ظاهر گرا میگم ظاهر گرا! اگر یه دل پاک پیدا کردی خبرم کن میافتم به پاش حتی اگه یه صدم قیافه هم نداشت همین است که ما هرجا میریم همه جلمون سجده میکنن و پامون را میبوسند پس........ 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ نگار و اسی به جای کل کل کردن و منحرف کردن بحث عکساتووونو بزنینن وگرنه دیگه بحث و ادامه ندین برین تو تاپیک عروس گلم اسپم کنین 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ دوماد پرروهی گفتم نگار رو ندید به این پر رو ولی جدی جدی پشیمونم، بیایید ببرینش اینو، زندگیمو تباه کرد.... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده