سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ سارا تو فیسبوک هم که دیدی عکس کلینت رو گذاشتم زیاد هم باهم فرقی نداریم!دی:من جایی عکس خودمو نذاشتم ولی اگه کسی طلبشه براش میتونم ایمیل کنم شایدم دراینده نزدیک البومی پخش کردیم البوم پیشکش همکار جان شما یه لحظه هم رونمایی کنی کافیه ما دیوار ایران را هم به زور دیدیم چه برسه به دیوار چین، پولمون کجا بوده بابا که بریم اونسر دنیا ...... فشن از نوع انحرافی که خوراک گشت ارشاده. آره مشخصه 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ فعلا بیا برو زیر عبای من. تا خودم به وقتش ظاهرت کنم. :zadan: این اسی از پشت سر 11 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ سارا تو فیسبوک هم که دیدی عکس کلینت رو گذاشتم زیاد هم باهم فرقی نداریم!دی:من جایی عکس خودمو نذاشتم ولی اگه کسی طلبشه براش میتونم ایمیل کنم شایدم دراینده نزدیک البومی پخش کردیم میخوام شدید:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ ما دیوار ایران را هم به زور دیدیم چه برسه به دیوار چین، پولمون کجا بوده بابا که بریم اونسر دنیا ...... فشن از نوع انحرافی که خوراک گشت ارشاده. بهههههههههههه خوشکله رو ... ... خونه تناردیه کجاست؟ مستقیم سمت چپ ... بعد میدون ... در بنفش ... پلاک 36 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ ... ترشیدیم رفت ... چرا کسی نمیاد منو بگیره ... همین عکست بزار باشه یه هفته ای درست می شه 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ همین عکست بزار باشه یه هفته ای درست می شه منم شوبر می خوام 3 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ ما دیوار ایران را هم به زور دیدیم چه برسه به دیوار چین، پولمون کجا بوده بابا که بریم اونسر دنیا ...... فشن از نوع انحرافی که خوراک گشت ارشاده. اسی زیاد درس میخونی ؟ 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ منم شوبر می خوام از دست شما دو تا 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ اسی زیاد درس میخونی ؟ نه بابا همش تو پارک ها و خیابون ها میچرخه و در پی شکاره...... :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ البوم پیشکش همکار جان شما یه لحظه هم رونمایی کنی کافیه آره مشخصه میخوام شدید:gnugghender: ایمیلاتون رو برام بزارید تا عصر تو باکستونه اوووف حالا از شوخی گذشته هم دورهم بودن خوبیه اینجور ایده ها هم ظرفیت سنجی خوب ولی خداییش یخورده هم به فکر تالاراتون باشین هرکدوم از شماها خدایانی ابدی وازلی هستین قدر خودتون رو بیشتر بدونین موفق باشیم 5 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ اسی زیاد درس میخونی ؟ بچه ها اینقد بحث و منحرف نکنین دیشب گذاشت هرکی می خواست ببینه دیده دیگه شاید می ترسه بزاره خواسگار پیدا کنه پس بی خیال 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ ققنوس سر از خاکستر برآورد ! - تولد دوباره خلافکاران خفن 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ ایمیلاتون رو برام بزارید تا عصر تو باکستونهاوووف حالا از شوخی گذشته هم دورهم بودن خوبیه اینجور ایده ها هم ظرفیت سنجی خوب ولی خداییش یخورده هم به فکر تالاراتون باشین هرکدوم از شماها خدایانی ابدی وازلی هستین قدر خودتون رو بیشتر بدونین موفق باشیم ددی همرنگ جماعت شو دیگه نترسی نترسی ما همه با هم هستیم!!! 1 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ مستقیم سمت چپ ... بعد میدون ... در بنفش ... پلاک 36 من دم خونه تون هستم. چرا در رو باز نمیکنی ؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ منتظر باشین من تا چند لحظه دیگه یک عکس جدید رو میکنم داغ داغ الان از توی دوربین گرفتم. 5 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ من شوهرم رفته ماموریت بزا بیاد ازش اجازه بگیرم :girlhi: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده