nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها دستتون درد نکنه زحمت کشیدین الان زیر بخش مقاله ها، جزوه ها و زیر بخش کتاب رو باید خالی کنیم تا من بدم محمد حذفشون کنه. راستی بخش های مسابقات و گفتگوهای دوستانه، گرایش ها، هم اندیشی، بخش ویژه به زودی حذف میشن. 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها دستتون درد نکنهزحمت کشیدین الان زیر بخش مقاله ها، جزوه ها و زیر بخش کتاب رو باید خالی کنیم تا من بدم محمد حذفشون کنه. راستی بخش های مسابقات و گفتگوهای دوستانه، گرایش ها، هم اندیشی، بخش ویژه به زودی حذف میشن. ببخشید نازی بانکمقاله وکتاب وجزوه رو میخوای حذف کنی؟ خب بذار باشن وجودشون لازمه یه سوال دیگه هم اندیشی برای چی حذف میشه؟ خوبه که مطالب مدیریتی یه جا جمع شه 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ ببخشید نازیبانکمقاله وکتاب وجزوه رو میخوای حذف کنی؟ خب بذار باشن وجودشون لازمه یه سوال دیگه هم اندیشی برای چی حذف میشه؟ خوبه که مطالب مدیریتی یه جا جمع شه ببین میلاد جان ما هر مطلبی میذاریم برای درسهای صنایع، عمدتاً مقاله، لینک کتاب و یا جزوه هستن... پس وقتی هر درس خودش زیرتالاری داره نیازی به وجود این قسمت نیست. این کار فقط باعث میشه بچه ها دائم در حال گشتن دنبال مطلب باشن... اما با مراجعه به زیر تالار هر درس میتونن هر چی که در مورد اون درس بخوان گیر بیارن... هم اندیشی هم حذف کردم چون میخوام مطالب مدیریتی رو بذارم توی صفحه اصلی ... و تازه علاوه بر اونم میشه توی بخش گفتمان هم بیاریم مباحث مدیریتی رو... 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ ببین میلاد جان ما هر مطلبی میذاریم برای درسهای صنایع، عمدتاً مقاله، لینک کتاب و یا جزوه هستن... پس وقتی هر درس خودش زیرتالاری داره نیازی به وجود این قسمت نیست.این کار فقط باعث میشه بچه ها دائم در حال گشتن دنبال مطلب باشن... اما با مراجعه به زیر تالار هر درس میتونن هر چی که در مورد اون درس بخوان گیر بیارن... هم اندیشی هم حذف کردم چون میخوام مطالب مدیریتی رو بذارم توی صفحه اصلی ... و تازه علاوه بر اونم میشه توی بخش گفتمان هم بیاریم مباحث مدیریتی رو... خب بعضی مقاله ها کلین دیگه نمیشه مختص یه بخشه خاص باشن کتابا هم یه مکان مشخص داشته باشن تا دسترسی بهشون اسون بشه بهتره جزوه ونمونه سوالاتم باز یه بخش داشته باشن تا هر کی فقط دنبال جزوست بره اونجا کاش تالار هم اندیشی بمونه به نظر من هر چی صفحه اصلی تالار خلوت تر باشه بهتره بعد مطالب مدیریتی یکم با گفت وگوهای عادی متفاوته حالا باز مونده به نظر خودت 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ بعضیا مقاله ها واقعا نمیدونم کجا بزارم مخصوصا واسه منابع انسانی نمیدونم کجا جا بدم 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ خب بعضی مقاله ها کلین دیگه نمیشه مختص یه بخشه خاص باشنکتابا هم یه مکان مشخص داشته باشن تا دسترسی بهشون اسون بشه بهتره جزوه ونمونه سوالاتم باز یه بخش داشته باشن تا هر کی فقط دنبال جزوست بره اونجا کاش تالار هم اندیشی بمونه به نظر من هر چی صفحه اصلی تالار خلوت تر باشه بهتره بعد مطالب مدیریتی یکم با گفت وگوهای عادی متفاوته حالا باز مونده به نظر خودت lمیلاد جان از نظر من اگر این بخش ها بخوان بمونن پس چرا دیگه ساختارو من عوض کردم؟! من گرایش ها رو از عمد حذف کردم که وقتی کسی میخواد مطلبی بذاره سردرگم نشه بره کجا بذاره... بخواد حالا تشخیص بده یه مطلب چند صفحه باشه مقالست! در مورد تالار هم اندیشی هم با توجه به عنوان تالار گفتگو خیلی ضایع میشد 2 تا زیرتالار واسه بحث باشه...ضمن اینکه باید به این موضوع هم توجه کرد که تعدد زیرتالار نمای زیبایی هم نداره...باید سعی کنیم کاربری بعضی زیرتالار ها رو ارتقاء بدیم بحث های مدیریتی رو دیگه توی همون تاپیک دفترم پی میگیریم و تاپیک سعی میشه زده نشه... 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ بعضیا مقاله ها واقعا نمیدونم کجا بزارم مخصوصا واسه منابع انسانی نمیدونم کجا جا بدم مطالبی مثل اون رو توی اصول مدیریت بذار :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ lمیلاد جان از نظر من اگر این بخش ها بخوان بمونن پس چرا دیگه ساختارو من عوض کردم؟! من گرایش ها رو از عمد حذف کردم که وقتی کسی میخواد مطلبی بذاره سردرگم نشه بره کجا بذاره... بخواد حالا تشخیص بده یه مطلب چند صفحه باشه مقالست! در مورد تالار هم اندیشی هم با توجه به عنوان تالار گفتگو خیلی ضایع میشد 2 تا زیرتالار واسه بحث باشه...ضمن اینکه باید به این موضوع هم توجه کرد که تعدد زیرتالار نمای زیبایی هم نداره...باید سعی کنیم کاربری بعضی زیرتالار ها رو ارتقاء بدیم بحث های مدیریتی رو دیگه توی همون تاپیک دفترم پی میگیریم و تاپیک سعی میشه زده نشه... اکی 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ سلام مدیران محترم تشکر ویژه به خاطر طراحی جدیدتون اگر کمکی خواستید در خدمتم:w410: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ دوستان لطف کنن مقاله یا هر چیزی میزنن برچسب بزنن تو تاپیکای علمی اسپم نکنید واسه اسپم پاتوق صنایعی ها هست جایی اسپم دیدید لینک بدید حذف کنم حتما وقتی تاپیکی رو استارت میکنید پیگیرش باشید با تشکر 3 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ دوستان لطف کنن مقاله یا هر چیزی میزنن برچسب بزنن با تشکر خانم مدیر برچسب چیه؟! 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ خانم مدیر برچسب چیه؟! سلام مهردا دجان وقتی تاپیکی رو میخوای بزنی پایین صفحش بری نوشته برچسب ، تو برچسب کلمات کلیدی اون مقاله رو مینویسن مثلا وقتی یه مقاله درباره ایزو هستش برچسب میزنن ایزو برچسب واسه اینه وقتی یکی میاد تو انجمن سر چ کنه اون مطلب پیدا شه یا تو گوگل سرچ کنه پیدا شه 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ مرسی از راهنماییت حالا من این تاپیکایی که قبلا زدم میتونم برچسب بزم؟ چون نزده بودم. 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ مرسی از راهنماییتحالا من این تاپیکایی که قبلا زدم میتونم برچسب بزم؟ چون نزده بودم. بله شما بری تو تاپیکات بری پایین رو برچسب کلیک کنی باز میشه و میتونی بزنی ممنون از همکاریت 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها من تو تاپیم معرفی اعضا رفتم دیدم اغلب یه پست دادن واسه همین به ممد ادمینیان گفتم بهشون ایمل بزنیم اونم گفت اسماشو بده با یه متن میفرستم برات حالا به نظرتون متنش چی باشه؟فقط دو خط بیشتر نباشه ها یه پیشنها دیگه ، تو همکاری مدیران یه قسمت دارن ازمونای تستی ، چطوره واسه راهیان ارشد بزاریم البته باید اول کاربر جذب کنیم بعد بزاریم 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ نظر بدین تنکس خالی نزنید نظری ندارید بگید ندارم دخترم یکم صبور باش خب منظورت اینه که به کسایی که تازه عضو میشن از طرف تالار صنایع یه ایمیل بفرستیم؟:Ghelyon: این ازمونای تستی در مورد چیه؟ یه نمونش وبهمون نشون بده 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ دخترم یکم صبور باشخب منظورت اینه که به کسایی که تازه عضو میشن از طرف تالار صنایع یه ایمیل بفرستیم؟:Ghelyon: این ازمونای تستی در مورد چیه؟ یه نمونش وبهمون نشون بده تازه عضو میشن نه اونایی که عضو شدن چند تا پست دادن دیگه ندادن 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ تازه عضو میشن نه اونایی که عضو شدن چند تا پست دادن دیگه ندادن یعنی بگیم بیان دوباره فعال شن فکر خوبیه ولی به نظرت فایده داره؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی بگیم بیان دوباره فعال شنفکر خوبیه ولی به نظرت فایده داره؟ به امتحانش می ارزه تو یه متن بده بقیش با من 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ به امتحانش می ارزهتو یه متن بده بقیش با من فکر بدیم نیست من فردا یه متن میفرستم برات 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده