Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ یه سوال. من اینجا خودمو معرفی کردم ایا؟ از کجا باید بفهمم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ یه سوال. من اینجا خودمو معرفی کردم ایا؟ از کجا باید بفهمم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام اگر روششو فهمیدی به منم بگو خوبه دستت دردنکنه ولی فکر کنم همه خودمون را معرفی کردیم 1 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ سلام اگر روششو فهمیدی به منم بگو خوبهدستت دردنکنه ولی فکر کنم همه خودمون را معرفی کردیم خب باید بریم از مدیرا بپرسیم دیگه. 3 لینک به دیدگاه
usefsefat 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ 1- من ابراهیم یوسف صفت هستم و خوشحالم که در بین شما دوستان هستم. 2- رشته تحصیلی من الکترونیک وتخصص من کنترل یا همون اتوماسیون هست. 3- مقطع تحصیلی لیسانس 4- دانشگاه آزاد تهران 5- از مباحث مربوط به الکترونیک,مبحث مرتبط با اتوماسیون و PLC , مباحث مربوط به BMS و Home Automation به عنوان صاحب نظر استقبال می کنم. و اگه اشکالی نداشته باشه در رابطه با ماشین سازی و طراحی ماشین آلات خاص اعم از انتقال تکنولژی و یا نوآوری می خواهم صحبت کنم . 6- هدف من از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن ها فراگیری مطالب جدید و انتقال دانسته ها وتجارب کسب شده ام به دیگر دوستان می باشد. 7- شغل من در رشته تحصیلیم مدیرفنی کنترل BMS سیستم مدیریت ساختمان (ساختمان هوشمند) و به عنوان شغل دوم طراح وسازنده ماشین آلات خاص خطوط تولید کارخانجات می باشد. 9 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ 1- من ابراهیم یوسف صفت هستم و خوشحالم که در بین شما دوستان هستم.2- رشته تحصیلی من الکترونیک وتخصص من کنترل یا همون اتوماسیون هست. 3- مقطع تحصیلی لیسانس 4- دانشگاه آزاد تهران 5- از مباحث مربوط به الکترونیک,مبحث مرتبط با اتوماسیون و PLC , مباحث مربوط به BMS و Home Automation به عنوان صاحب نظر استقبال می کنم. و اگه اشکالی نداشته باشه در رابطه با ماشین سازی و طراحی ماشین آلات خاص اعم از انتقال تکنولژی و یا نوآوری می خواهم صحبت کنم . 6- هدف من از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن ها فراگیری مطالب جدید و انتقال دانسته ها وتجارب کسب شده ام به دیگر دوستان می باشد. 7- شغل من در رشته تحصیلیم مدیرفنی کنترل BMS سیستم مدیریت ساختمان (ساختمان هوشمند) و به عنوان شغل دوم طراح وسازنده ماشین آلات خاص خطوط تولید کارخانجات می باشد. سلام جناب یوسف صفت خیلی خوش اومدین ما به گرمی از مباحث و اطلاعات شما استقبال میکنیم امیدوارم دراین انجمن اوقات خوبی را پشت سر بگذارید و موفق باشید و مدارج انجمن را به سرعت طی کنید من یه کم از برق سردرمیارم و مطمئنم که اطلاعات شما فوق العاده به درد مهندسان برق و دیگر رشته ها میخوره مرسی ازشما که به جمع ما پیوستید:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ 1- من ابراهیم یوسف صفت هستم و خوشحالم که در بین شما دوستان هستم.2- رشته تحصیلی من الکترونیک وتخصص من کنترل یا همون اتوماسیون هست. 3- مقطع تحصیلی لیسانس 4- دانشگاه آزاد تهران 5- از مباحث مربوط به الکترونیک,مبحث مرتبط با اتوماسیون و PLC , مباحث مربوط به BMS و Home Automation به عنوان صاحب نظر استقبال می کنم. و اگه اشکالی نداشته باشه در رابطه با ماشین سازی و طراحی ماشین آلات خاص اعم از انتقال تکنولژی و یا نوآوری می خواهم صحبت کنم . 6- هدف من از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن ها فراگیری مطالب جدید و انتقال دانسته ها وتجارب کسب شده ام به دیگر دوستان می باشد. 7- شغل من در رشته تحصیلیم مدیرفنی کنترل BMS سیستم مدیریت ساختمان (ساختمان هوشمند) و به عنوان شغل دوم طراح وسازنده ماشین آلات خاص خطوط تولید کارخانجات می باشد. سلام دوستم خیلی خوش اومدی امیدوارم اوقات خوبی رو تو انجمن باهم باشیم 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ سلام 1-پیمان 2-متالورژی 3-کارشناسی می خونم 4-دانشگاه علوم تحقیقات 1- من ابراهیم یوسف صفت هستم و خوشحالم که در بین شما دوستان هستم.2- رشته تحصیلی من الکترونیک وتخصص من کنترل یا همون اتوماسیون هست. 3- مقطع تحصیلی لیسانس 4- دانشگاه آزاد تهران 5- از مباحث مربوط به الکترونیک,مبحث مرتبط با اتوماسیون و PLC , مباحث مربوط به BMS و Home Automation به عنوان صاحب نظر استقبال می کنم. و اگه اشکالی نداشته باشه در رابطه با ماشین سازی و طراحی ماشین آلات خاص اعم از انتقال تکنولژی و یا نوآوری می خواهم صحبت کنم . 6- هدف من از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن ها فراگیری مطالب جدید و انتقال دانسته ها وتجارب کسب شده ام به دیگر دوستان می باشد. 7- شغل من در رشته تحصیلیم مدیرفنی کنترل BMS سیستم مدیریت ساختمان (ساختمان هوشمند) و به عنوان شغل دوم طراح وسازنده ماشین آلات خاص خطوط تولید کارخانجات می باشد. سلام ،خوش اومدید............... :icon_gol: منتظر حضور شما دوستان عزیز هستیم............. 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ یه سوال. من اینجا خودمو معرفی کردم ایا؟ از کجا باید بفهمم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام اگر روششو فهمیدی به منم بگو خوبهدستت دردنکنه ولی فکر کنم همه خودمون را معرفی کردیم جواب سوالتون............ در قست بالای تاپیک قسمتی وجود دارد به نام "جستجو در موضوع" در اون قسمت، گزینه ی "جستجوی پیشرفته" رو انتخاب کنید. بعد در قسمت جستجو با نام کاربری، نام کاربری خودتون رو وارد کنید. 3 لینک به دیدگاه
NEDA.Ss 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ سلام به دوستان گل ندا هستم 18 ساله از اهواز 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ یه سوال. من اینجا خودمو معرفی کردم ایا؟ از کجا باید بفهمم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام اگر روششو فهمیدی به منم بگو خوبهدستت دردنکنه ولی فکر کنم همه خودمون را معرفی کردیم خوب يه روش اينه كه بري تو كنترل پنل و اون قسمت كه عنوان تاپيك نوشته شده،روي عددي كه زير پاسخ ها(جلوي اسم تاپيك)نوشته شده وايسي؛اگه توي اون تاپيك پستي داشته باشي تعدادشو بهت گزارش ميده من خودم اينجوري چك مي كنم! 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ سلام به دوستان گلندا هستم 18 ساله از اهواز خوش اومدی دوست گلم 3 لینک به دیدگاه
...Neda... 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ سلام ب همه ندا دانشجوی کارشناسی روانشناسی مسلط ب شست و شوی ذهنی افراد:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: هدفم رو کم کنی urbanistبود ک خودم روم کم شد 12 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ سلام ب همهندا دانشجوی کارشناسی روانشناسی مسلط ب شست و شوی ذهنی افراد:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: هدفم رو کم کنی urbanistبود ک خودم روم کم شد :Welcome1: 7 لینک به دیدگاه
fariba58 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ ba salam fariba hastam daraye madrake karshensie motarjemie zabane englisi. kasb etelaat elme rooz , tahghigh dar morede adyan matalebe morede alagheye man hastand. dar filde mokatebate bazarganie khareji shaghel boodam vali bishtar az 2 sale ke jaei mashghool nistam reshteye varzeshie man tekwondo boode , davarie daraze 3 daram. kolan be moosighie va varzesh alaghemandam 7 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ ba salamfariba hastam daraye madrake karshensie motarjemie zabane englisi. kasb etelaat elme rooz , tahghigh dar morede adyan matalebe morede alagheye man hastand. dar filde mokatebate bazarganie khareji shaghel boodam vali bishtar az 2 sale ke jaei mashghool nistam reshteye varzeshie man tekwondo boode , davarie daraze 3 daram. kolan be moosighie va varzesh alaghemandam سلام به شما خیلی خوش اومدین:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ سلام به دوستان گلندا هستم 18 ساله از اهواز ba salamfariba hastam daraye madrake karshensie motarjemie zabane englisi. kasb etelaat elme rooz , tahghigh dar morede adyan matalebe morede alagheye man hastand. dar filde mokatebate bazarganie khareji shaghel boodam vali bishtar az 2 sale ke jaei mashghool nistam reshteye varzeshie man tekwondo boode , davarie daraze 3 daram. kolan be moosighie va varzesh alaghemandam سلام، دوستان گل خوش اومدید.............. 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ سلام. گویا من اینجا خودمو معرفی نکردم............ من صبا خانمم. شهرسازم. دانشجوی کارشناسی ام. یه دانشگاه اطراف تهران. روم به دیفار رباط کریم شغل که فعلا هیچ کدوم قطعی نیست. از همه چی هم خوشم میاد. مخصوصا اسپم بازی. 6 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ سلام. گویا من اینجا خودمو معرفی نکردم............من صبا خانمم. شهرسازم. دانشجوی کارشناسی ام. یه دانشگاه اطراف تهران. روم به دیفار رباط کریم شغل که فعلا هیچ کدوم قطعی نیست. از همه چی هم خوشم میاد. مخصوصا اسپم بازی. منم همین چیزایی که صبا گفت جز اینکه هانیه هستم شاغل و مهندس IT یه شرکتیم روم به دیفال میشه ها صبا 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ سلام به دوستان گلندا هستم 18 ساله از اهواز سلام ندا جان به خونت خوش اومدی 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ ba salamfariba hastam daraye madrake karshensie motarjemie zabane englisi. kasb etelaat elme rooz , tahghigh dar morede adyan matalebe morede alagheye man hastand. dar filde mokatebate bazarganie khareji shaghel boodam vali bishtar az 2 sale ke jaei mashghool nistam reshteye varzeshie man tekwondo boode , davarie daraze 3 daram. kolan be moosighie va varzesh alaghemandam سلام فریبا جان خوش اومدی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده