esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ wow چه اسمی ...چه آواتاری خوش اومدین میدونم ممنون 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ دوستان جدید به فرهنگسرای علم و دانش خوش آمدید، امیدوارم هرجه زودتر به اینجا معتاد شید 6 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ دوستان جدید به فرهنگسرای علم و دانش خوش آمدید، امیدوارم هرجه زودتر به اینجا معتاد شید نه تو رو خدا اين دعا رو نكنيد ما كه معتاد شديم براي اين انجمن بسه:smiley (18)::45645:...ترك كردنش مساويه با...نمي دونم با چي مساويه فقط مي دونم من تو تركم كه از بيست و چهار ساعت،بيست و سه ساعت و نيمشو اينجام!:putertired: 3 لینک به دیدگاه
soheil7070 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ سلام به همه 1.سهیل 2.معدن 3.کارشناسی 4.دانشگاه صنعتی اصفهان 5.سال آخر 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ سلام به همه1.سهیل 2.معدن 3.کارشناسی 4.دانشگاه صنعتی اصفهان 5.سال آخر خوش اومدین اینم تالار معدن : مهندسی معدن 6 لینک به دیدگاه
...Neda... 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ ندا هستم ، 19 سالمه منتظر جواب کنکور :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ایشالا داروسازی :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ ندا هستم ، 19 سالمه منتظر جواب کنکور :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ایشالا داروسازی :hapydancsmil: سلام ندا جان خيلي خوش اومدي... ايشالا جوابتم مياد و بهترينو قبول ميشي! اميدوارم رشته اي قبول بشي كه بعدام دوسش داشته باشي چون گاهي اون چيزي رو كه فكر مي كنيم دوست داريم واقعا دوست نداريم...ايشالا هم داروسازي رو در آينده همچنان دوست داشته باشي هم قبول بشي! 5 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ ندا هستم ، 19 سالمه منتظر جواب کنکور :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ایشالا داروسازی :hapydancsmil: خوش اومدین 4 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ سلام ندا جان خيلي خوش اومدي... ايشالا جوابتم مياد و بهترينو قبول ميشي! اميدوارم رشته اي قبول بشي كه بعدام دوسش داشته باشي چون گاهي اون چيزي رو كه فكر مي كنيم دوست داريم واقعا دوست نداريم...ايشالا هم داروسازي رو در آينده همچنان دوست داشته باشي هم قبول بشي! بو دار بود حرفت ینی تو الان دیگه شهرسازی رو دوس نداری ؟ 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ بو دار بود حرفت ینی تو الان دیگه شهرسازی رو دوس نداری ؟ آفرين به اين هوش و ذكاوت...هم دانشگاهي منه ها! دقيقا برعكس...يعني معماري دوس مي داشتم قبل كنكور ولي حالا روزي هزاربار خدا رو شكر مي كنم كه معماري قبول نشدمخيليم رشته مو دوست مي دارم 3 لینک به دیدگاه
alid69 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ سلام به همه من علی هستم کاردانی آموزش ابتدایی دانشکده تربیت معلم دانشجوی کارشناسی زبان انگیلیسی عاشق 3بحثم...فوتبال...دین...سیاست... :icon_pf (34)::icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ سلااااااام به دوستان جدیدی منم کهربام 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ بو دار بود حرفت ینی تو الان دیگه شهرسازی رو دوس نداری ؟ آخه شرسازی هم دیگه دوست داشتن داره 4 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ آخه شرسازی هم دیگه دوست داشتن داره دوستان تازه وارد ، ایشون آبدارچی اینجا هستن ، خیلی حرفاشون رو جدی نگیرید 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ دوستان تازه وارد ، ایشون آبدارچی اینجا هستن ، خیلی حرفاشون رو جدی نگیرید یه بار سم بریزم تو چاییت یه جماعت از دستت راحت شن 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ سلام به همه1.سهیل 2.معدن 3.کارشناسی 4.دانشگاه صنعتی اصفهان 5.سال آخر ندا هستم ، 19 سالمه منتظر جواب کنکور :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ایشالا داروسازی :hapydancsmil: اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. Computer.Eng.2- رشته تحصیلی مهندسی کامپیوتر 3- مقطع تحصیلی دانشجوی لیسانس با سلام ... بچه ها منم امروز عضو شدم ... امیدوارم در کنار هم موفق باشیم .. دوستان عزیز خـــوش اومدین............:welcome: امیدوارم لحظات خوبی رو در اینجا سپری کنین................ منتظر حضورتون هستیم............... 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ یه بار سم بریزم تو چاییت یه جماعت از دستت راحت شن دوستان تازه وارد ، ایشون آبدارچی اینجا هستن ، خیلی حرفاشون رو جدی نگیرید آخه شرسازی هم دیگه دوست داشتن داره شیطنت نکنین.......... اسپم ممنوع ................................................... وگرنــــــــــــه اخراج................ 6 لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ سلام. امیر هستم. دانشجو هستم در حال تحصیل. رشته برق کنترل دانشگاه صنعت نفت اهواز خیلی هم دنبال روباتیک و کلا خسته از پاس کردن واحد ها به دور از کارهای پژوهشی 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ خوش اومدین همگییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ سلام.امیر هستم. دانشجو هستم در حال تحصیل. رشته برق کنترل دانشگاه صنعت نفت اهواز خیلی هم دنبال روباتیک و کلا خسته از پاس کردن واحد ها به دور از کارهای پژوهشی امیر جان سلامن علیکم خوش اومدی 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده