!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلام.فاطمه هستم.دانشجوی ترم 6 مهندسی پلیمر... خوش اومدین دوست خوبم:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
sahal 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان من ساحل هستم وتازه وارد دانشجوی معماریم خوشحالم که دربین شما حضوردارم . 11 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان من ساحل هستم وتازه وارد دانشجوی معماریم خوشحالم که دربین شما حضوردارم . سلام ساحل خانوم ، خوش اومدین ، ایشالا بتونیم از دانش همدیگه استفاده کنیم :) 5 لینک به دیدگاه
ابوبکر رئیسی 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ سلام من هادی رئیسی هستم -رشته مدیریت بازرگانی ترم 6 کارشناسی 8 لینک به دیدگاه
ریحانه86 99 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ سلام بچه ها. من ریحانه ام. دانشجوی کارشناسی مهندسی فضای سبز الان ترم 6ام وفعلا بیکار.ولی عضومشاورین جوان شهرداری هم هستم.چندتا پروژه کوچولوهم براشهرداری انجام دادم. با اتوکد وتری دی و ورد و... آشنایی دارم. رشته م رو دوست دارم ولی برا ارشد میخام برنامه ریزی شهری شرکت کنم.اسکیس وطراحی رو زیاد دوست ندارم(راستش دست آزادم خوب نیست).:icon_pf (12): امیدوارم بتونم به انجمن کمک کنم ومفید باشم. 9 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ سلام ، خوش اومدین به انجمن ، امیدوارم موفق باشین. 7 لینک به دیدگاه
صفیه 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ سلام من صفیه هستم تازه واردم دانشجوی رشته ی itام.ترم 2.راستش ازیه نفرخوشم میاد فهمیدم عضو این انجمنه منم همینطوری عضوشدم البته مطمئنم که بدردم میخوره و میتونم مشکلات درسیمو باکمک شمادوستان حل کنم قربونتون برم:ws37::ws37::ws37::icon_gol: 9 لینک به دیدگاه
ah_yaghoobi 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ 1-احمد هستم 2-مهندسی موتد متالورژی صنعتی و مهندسی متالورژی ذوب فلزات 3-کلیه مباحث در مورد مواد، جوش و ... ، ورزش 4-دانشگاه آزاد 5-مهندس ارشد خط نورد تیرآهن گروه صنعتی صفا 9 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ دوستان جدیدمون به نواندیشان خوش اومدین :welcome: 6 لینک به دیدگاه
پاپی 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ سلام بچه ها من یاسر هستم شما صدا کنید یاسی جون دانشجوی مهندسی الکترونیک،خیلی دوست دارم تو زمینه روبات کارکنم مشهد درس میخونم هدفم هم آشنایی بابچه های فعال وگل ایران...دوستون دارم:lol: 9 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ سلام بچه هامن یاسر هستم شما صدا کنید یاسی جون دانشجوی مهندسی الکترونیک،خیلی دوست دارم تو زمینه روبات کارکنم مشهد درس میخونم هدفم هم آشنایی بابچه های فعال وگل ایران...دوستون دارم:lol: درود :welcome: 4 لینک به دیدگاه
منیره s 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ اسمم منیره معماری کارشناسی رو تمام کردم بجنورد مطالب مربوط به رشته خودم تو یه دفتر فنی طراحشونم 12 لینک به دیدگاه
macmilan 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ سلام به همه ی دوستان عزیز رحمت اله فتحی هستم اکثر بچه ها چه تو fb چه سایر جاها آقا گرگه صدام میکنن( Mr_Wolf:ws3:) شما هر طور دوست دارین صدام کنید فرقی برای خودم نداره فعلا کارشناسی شهرسازی دانشگاه امین فولادشهر در حال تحصیل صرفا برای کسب اطلاعات بیش تر در زمینه کامپیوتر و شهرسازی وارد انجمن شدم به غیر از درس خوندن هر از گاهی تدریس خصوصی ریاضی هم انجام میدم مختصر اطلاعاتی در مورد کامپیوتر دارم و یه کم کمتر هم در مورد شهرسازی هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم 12 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ درود دوستان عزیز خیلی خوش اومدین:icon_gol: . . . . . 9 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ پاپی[/size];961944]سلام بچه هامن یاسر هستم شما صدا کنید یاسی جون دانشجوی مهندسی الکترونیک،خیلی دوست دارم تو زمینه روبات کارکنم مشهد درس میخونم هدفم هم آشنایی بابچه های فعال وگل ایران...دوستون دارم:lol: من به دوستم که یاسمنه میگم یاسی حالا جونشم چی بشه بگم مطمعنین که نمیخواین تغییر نام بدین زشته ها امیدوارم تو تالار برق ببینیمتون پاپی 11 لینک به دیدگاه
moazenizade 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ :a030:salam b hame man elahe moazenizade hastam.daneshjoye mohandesi ,adam daneshgah lorestan.dabir anjoman elmi daneshjoyu madan hastam.dos daram az mabahese madani bishtar bedonam.hazeram to har zamineyi faakiat konam:ws3: 10 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ :a030:salam b hame man elahe moazenizade hastam.daneshjoye mohandesi ,adam daneshgah lorestan.dabir anjoman elmi daneshjoyu madan hastam.dos daram az mabahese madani bishtar bedonam.hazeram to har zamineyi faakiat konam:ws3: دوست عزیز خیلی خوش اومدین... امیدوارم شاهد فعالیتوت در تالار معدن باشیم فقط لطفا از این پس فارسی تایپ کنید 8 لینک به دیدگاه
maria1984 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ maria دانشجوی ارشد صنایع سیستم های اقتصدی اجتمای 11 لینک به دیدگاه
بیگ پور 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ سلام و درود به همه دوستای خوبم آزی هستم .کارشناس فناوری اطلاعات سلامت. دانشگاه اصفهان.معاونت بهداشت مشغول کار هستم.اینجا به شدت احساس غربت میکنم به لحاظ تفاوت زمینه ای رشتم با بقیه دوستان دنبال ی مقاله با ی موضوع خاص بودم که به فامیلی خودم " بیگ پور "برخوردم اومدم اینجا که اگه بیگ پور دیگه ای هست، عرض ادب کرده باشم خرسندم 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده