!Ell 4694 ارسال شده در 28 مرداد، 2012 سلام.فاطمه هستم.دانشجوی ترم 6 مهندسی پلیمر... خوش اومدین دوست خوبم:icon_gol: 5
sahal 22 ارسال شده در 28 مرداد، 2012 سلام دوستان من ساحل هستم وتازه وارد دانشجوی معماریم خوشحالم که دربین شما حضوردارم . 11
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 28 مرداد، 2012 سلام دوستان من ساحل هستم وتازه وارد دانشجوی معماریم خوشحالم که دربین شما حضوردارم . سلام ساحل خانوم ، خوش اومدین ، ایشالا بتونیم از دانش همدیگه استفاده کنیم :) 5
ابوبکر رئیسی 19 ارسال شده در 29 مرداد، 2012 سلام من هادی رئیسی هستم -رشته مدیریت بازرگانی ترم 6 کارشناسی 8
ریحانه86 99 ارسال شده در 31 مرداد، 2012 سلام بچه ها. من ریحانه ام. دانشجوی کارشناسی مهندسی فضای سبز الان ترم 6ام وفعلا بیکار.ولی عضومشاورین جوان شهرداری هم هستم.چندتا پروژه کوچولوهم براشهرداری انجام دادم. با اتوکد وتری دی و ورد و... آشنایی دارم. رشته م رو دوست دارم ولی برا ارشد میخام برنامه ریزی شهری شرکت کنم.اسکیس وطراحی رو زیاد دوست ندارم(راستش دست آزادم خوب نیست).:icon_pf (12): امیدوارم بتونم به انجمن کمک کنم ومفید باشم. 9
صفیه 19 ارسال شده در 1 شهریور، 2012 سلام من صفیه هستم تازه واردم دانشجوی رشته ی itام.ترم 2.راستش ازیه نفرخوشم میاد فهمیدم عضو این انجمنه منم همینطوری عضوشدم البته مطمئنم که بدردم میخوره و میتونم مشکلات درسیمو باکمک شمادوستان حل کنم قربونتون برم:ws37::ws37::ws37::icon_gol: 9
ah_yaghoobi 20 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 1-احمد هستم 2-مهندسی موتد متالورژی صنعتی و مهندسی متالورژی ذوب فلزات 3-کلیه مباحث در مورد مواد، جوش و ... ، ورزش 4-دانشگاه آزاد 5-مهندس ارشد خط نورد تیرآهن گروه صنعتی صفا 9
پاپی 20 ارسال شده در 4 شهریور، 2012 سلام بچه ها من یاسر هستم شما صدا کنید یاسی جون دانشجوی مهندسی الکترونیک،خیلی دوست دارم تو زمینه روبات کارکنم مشهد درس میخونم هدفم هم آشنایی بابچه های فعال وگل ایران...دوستون دارم:lol: 9
!Ell 4694 ارسال شده در 5 شهریور، 2012 سلام بچه هامن یاسر هستم شما صدا کنید یاسی جون دانشجوی مهندسی الکترونیک،خیلی دوست دارم تو زمینه روبات کارکنم مشهد درس میخونم هدفم هم آشنایی بابچه های فعال وگل ایران...دوستون دارم:lol: درود :welcome: 4
منیره s 23 ارسال شده در 6 شهریور، 2012 اسمم منیره معماری کارشناسی رو تمام کردم بجنورد مطالب مربوط به رشته خودم تو یه دفتر فنی طراحشونم 12
macmilan 47 ارسال شده در 6 شهریور، 2012 سلام به همه ی دوستان عزیز رحمت اله فتحی هستم اکثر بچه ها چه تو fb چه سایر جاها آقا گرگه صدام میکنن( Mr_Wolf:ws3:) شما هر طور دوست دارین صدام کنید فرقی برای خودم نداره فعلا کارشناسی شهرسازی دانشگاه امین فولادشهر در حال تحصیل صرفا برای کسب اطلاعات بیش تر در زمینه کامپیوتر و شهرسازی وارد انجمن شدم به غیر از درس خوندن هر از گاهی تدریس خصوصی ریاضی هم انجام میدم مختصر اطلاعاتی در مورد کامپیوتر دارم و یه کم کمتر هم در مورد شهرسازی هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم 12
Secret: 2286 ارسال شده در 6 شهریور، 2012 پاپی[/size];961944]سلام بچه هامن یاسر هستم شما صدا کنید یاسی جون دانشجوی مهندسی الکترونیک،خیلی دوست دارم تو زمینه روبات کارکنم مشهد درس میخونم هدفم هم آشنایی بابچه های فعال وگل ایران...دوستون دارم:lol: من به دوستم که یاسمنه میگم یاسی حالا جونشم چی بشه بگم مطمعنین که نمیخواین تغییر نام بدین زشته ها امیدوارم تو تالار برق ببینیمتون پاپی 11
moazenizade 22 ارسال شده در 7 شهریور، 2012 :a030:salam b hame man elahe moazenizade hastam.daneshjoye mohandesi ,adam daneshgah lorestan.dabir anjoman elmi daneshjoyu madan hastam.dos daram az mabahese madani bishtar bedonam.hazeram to har zamineyi faakiat konam:ws3: 10
pianist 31129 ارسال شده در 7 شهریور، 2012 :a030:salam b hame man elahe moazenizade hastam.daneshjoye mohandesi ,adam daneshgah lorestan.dabir anjoman elmi daneshjoyu madan hastam.dos daram az mabahese madani bishtar bedonam.hazeram to har zamineyi faakiat konam:ws3: دوست عزیز خیلی خوش اومدین... امیدوارم شاهد فعالیتوت در تالار معدن باشیم فقط لطفا از این پس فارسی تایپ کنید 8
بیگ پور 23 ارسال شده در 13 شهریور، 2012 سلام و درود به همه دوستای خوبم آزی هستم .کارشناس فناوری اطلاعات سلامت. دانشگاه اصفهان.معاونت بهداشت مشغول کار هستم.اینجا به شدت احساس غربت میکنم به لحاظ تفاوت زمینه ای رشتم با بقیه دوستان دنبال ی مقاله با ی موضوع خاص بودم که به فامیلی خودم " بیگ پور "برخوردم اومدم اینجا که اگه بیگ پور دیگه ای هست، عرض ادب کرده باشم خرسندم 12
ارسال های توصیه شده