minoz 359 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوستانمن عاطفه دانشجوی رشته کامپیوتر - نرم افزار سلااااااااااااااااااااااام عاطفه جوووووووووووووووووووووووووووون؛ خوووووووووووووش اووووووووومدی به این انجمن عزیزم.................. 5 لینک به دیدگاه
A.S.N 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوست من.من هم از آشنایی باشما بهره مند خواهم شد. 7 لینک به دیدگاه
defla 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اول سلام 1مهسا 2مهندسی شیمی 3سال سوم 4علوم وتحقیقات 6کمک گرفتن از شما برای پیدا کردن ترجمه مقاله 7دانشجو 8 لینک به دیدگاه
نقشه برداری 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نام: نیك مدرك :مهندسی عمران نقشه رداری دانشكاه: تهران جنوب محل كار: دانشگاه عضو: سازمان نظام مهندسی تهران 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به همه دوستان جدید خوش آمد میگیم. ایشالا که بتونیم تو این انجمن بیشتر باهم آشنا بشیم و همکاری خوبی رو هم داشته باشیم موفق باشید 8 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نام: نیك مدرك :مهندسی عمران نقشه رداری دانشكاه: تهران جنوب محل كار: دانشگاه عضو: سازمان نظام مهندسی تهران سلام آقای نیک عزیز:flowerysmile: خیلی خیلی خوش اومدین :hapydancsmil: امیدوارم در کنار سایر اعضای تالار عمران که اعضای باتجربه ای هم هستن بتونیم به پیشرفت هم کمک کنیم دوستای دیگه هم همگیتون خیلی خوش اومدین به انجمن:w63::welcome: 7 لینک به دیدگاه
-->ali<-- 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ علی ساخت وتولید:w16: لیسانس شغل که بیکارم دارم میرم سربازی:icon_pf (34): 9 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من هم به نوبه خودم به تمای دوستان که تازه به جمع ما پیوسته اند خوش آمد میگم امیدوارم بتونیم از علو تخصصشون کمک بگیریم 6 لینک به دیدگاه
p1406 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ p1406- مهندس معمار - هدف افزایش و تبادل اطلاعات 7 لینک به دیدگاه
afra68 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام.. من افرا هستم.. از آشنایی با همتون خوشحالم.. من ترم آخر کارشناسی ریاضیات کاربردی ام...فعلا بیکارم..ولی شعر میگم! اینم آدرس وبلاگمه:hanooz-tanhayi.blogfa.com دیگه....؟ 6 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ [quote=-->ali ساخت وتولید:w16: لیسانس شغل که بیکارم دارم میرم سربازی:icon_pf (34): سلام دوست خوب:icon_gol: به انجمن خوش اومدین... شاد و موفق باشین 11 لینک به دیدگاه
kutlas44 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام من امیر حمزم دانشجو ارشد مهندسی شیمی ام گفتی متلب بلدی؟ 11 لینک به دیدگاه
نقشه برداری 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امیدوارم همچون بابا طاهر در زمینه شعر وریاضیات مشهور بشی 10 لینک به دیدگاه
dalim 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ با سلام بسیار من میلاد هستم مهندسی الکترونیک تمام کردم جویای مطالب در حوضه برق هستم هر کمکی ازم بر بیاد دریغ نمیکنم دست به دست هم دهیم تا کشور خویش کنیم اباد 13 لینک به دیدگاه
نقشه برداری 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ علی جان از لحظه ،لحظه دوران سربازی با وجود تمام فرازونشیبهایش تجربه كسب كن ولذت ببر وبدان هر قدر بتوانی تحمل كنی در زندگی اینده موفق تر خواهی بود 9 لینک به دیدگاه
ابراهیم مقدم 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام 1-ابراهیم 2-مکانیک 3-کارشناسی 4-آزاد مشهد 5-دوست دارم در زمینه مکانیک و برق اطلاعاتم بیشتر بشه در زمینه های دیگه هم باشه خوشحال میشم 6-آشنائی با دوستان و استفاده متقابل از از اطلاعات 7-شاغلم تو جنوب کشور:gnugghender: 9 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به انجمن خوش اومدین دوستان... 7 لینک به دیدگاه
zainab_from iraq 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ زينبم 1366 ليسانس مكانيك كرايش خودرو دانشكاه نجف اشرف ساكن كربلا متأهلم و در ايران (قم )متولد شدم و تا دبيرستان رو تو قم درس خوندم _صدام كه سقوط كرد بركشتيم كشورمون ايران و عراق رو به يك اندازه دوست دارم _ ولي دوست دارم ساكن عراق باشم جون به هر حال كشورمه كرافيست تلفزيوني هستم و در كانال ماهواره اي كربلاء _مربوط به حرم امام حسين مشغول به كارم هميشه دلم براي ايران تنك مي شه و تقريبا هر سال ميريم يك سري ميزنيم:th_running1: از بيشرفتي كه ايران كرده خيلي خوشحالم و دوست دارم در بيشرفت كشورم سهمي داشته باشم از كتابها و مقاله هاي مربوط به بيشرفت كشورها و رسيدن به موفقيت در اداره و زندكي خوشم مي آد عاشق ماشينهاي خورشيدي و برقي هستم از كارهاي كرافيكي هم خيلي خوشم مي آد از شما ايرانيهايي كه همه ى فكر و ذكرتون بيشرفت و خدمت و همكاري هست هم خيلي خوشم مي اد:rose::flowerysmile: 12 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ زينبم 1366 ليسانس مكانيك كرايش خودرو دانشكاه نجف اشرف ساكن كربلا متأهلم و در ايران (قم )متولد شدم و تا دبيرستان رو تو قم درس خوندم _صدام كه سقوط كرد بركشتيم كشورمون ايران و عراق رو به يك اندازه دوست دارم _ ولي دوست دارم ساكن عراق باشم جون به هر حال كشورمه كرافيست تلفزيوني هستم و در كانال ماهواره اي كربلاء _مربوط به حرم امام حسين مشغول به كارم هميشه دلم براي ايران تنك مي شه و تقريبا هر سال ميريم يك سري ميزنيم:th_running1: از بيشرفتي كه ايران كرده خيلي خوشحالم و دوست دارم در بيشرفت كشورم سهمي داشته باشم از كتابها و مقاله هاي مربوط به بيشرفت كشورها و رسيدن به موفقيت در اداره و زندكي خوشم مي آد عاشق ماشينهاي خورشيدي و برقي هستم از كارهاي كرافيكي هم خيلي خوشم مي آد از شما ايرانيهايي كه همه ى فكر و ذكرتون بيشرفت و خدمت و همكاري هست هم خيلي خوشم مي اد:rose::flowerysmile: خیلی خوش اومدین امیدوارم شاهد فعالیتتون در تالار های تخصصی انجمن باشیم... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده