ذهن سبز 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام نام کاربری : ذهن سبز دو تا لیسانس دارم : مهندسی حیط زیست ( آزاد تبریز) و زبان و ادبیات فرانسه ( واحد بین الملل وزارت علوم فرانسه در سفارت ایران) بطور کلی از مباحثی که راجع به محیط زیست هست و کلیه کار های داوطلبانه برای نجات زمین و مباحث مربوط به آب و فاضلاب خوشم میاد، اگر در زمینه ادبیات یا زبان فرانسه هم موضوعی باشه دوست دارم بحث کنم. هدفم از عضویت اینجا این هست که بتونم اطلاعات خودم و دیگران به اشتراک بزارم و از تجربیات بقیه استفاده کنم. در حال حاضر بعنوان محقق و همکار پروژه های علمی با دانشگاه ها کار میکنم، تو زمینه طراحی تصفیه خانه های آب و فاضلاب هم تازه شروع به کار کردم، سردبیر تنها مجله خصوصی فرانسوی زبان ایران به نام " فرانکوفیل" هم هستم. 7 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلااااااااااااااااااااااااااماسمم اسمم..............همون ninina صدام كنين متالورژي صنعتي ميخونم دانشگاه صنعتي سهند از همه اطلاعات تو سايت استفاده ميكنم و تا جايي كه بتونم فعاليت همين در ضمن خوشحالم به جمع شماها اومدم:w14: سلام به دوستان عزیزکوچیک شما علی هستم مهندسی برق قدرت دانشگاه ازاد طراحی تابلو برق وسیستم های برقی مراکز صنعتی +plc زگهواره تا گور دانش بجوی مازندران بندر امیراباد اسمم نگار Negarinoرشته نقشه کشی صنعتی ترم دوم کارشناسی شاغلم واسه این عضو شدم که بتون کتاب حل المسائل مقاوت رو دانلود کنم اما موفق نشدم سلام به همه کاربران حاضر در انجمن نواندیشانمن مسعود و تازه وارد به این انجمن هستم. رشته مهندسی مکانیک ترم 7 در مقطع لیسانس دانشگاه آزاد. به موضوعات علمی و پژوهشی و همچنین مربوط به رشته خودم مکانیک و مایل به دانلود نرم افزارهای مهندسی مکانیک و کامپیوتر می باشم و بیشتر دوست دارم در مباحث مهندسی مکانیک شرکت کنم. هدف من استفاده از مطالب و نرم افزارهای موجود در انجمن هست و برای شرکت در مباحث برای بالا بردن سطح علمی خودم است. با تشکر از مدیریت محترم انجمن نواندیشان سلامنام کاربری : ذهن سبز دو تا لیسانس دارم : مهندسی حیط زیست ( آزاد تبریز) و زبان و ادبیات فرانسه ( واحد بین الملل وزارت علوم فرانسه در سفارت ایران) بطور کلی از مباحثی که راجع به محیط زیست هست و کلیه کار های داوطلبانه برای نجات زمین و مباحث مربوط به آب و فاضلاب خوشم میاد، اگر در زمینه ادبیات یا زبان فرانسه هم موضوعی باشه دوست دارم بحث کنم. هدفم از عضویت اینجا این هست که بتونم اطلاعات خودم و دیگران به اشتراک بزارم و از تجربیات بقیه استفاده کنم. در حال حاضر بعنوان محقق و همکار پروژه های علمی با دانشگاه ها کار میکنم، تو زمینه طراحی تصفیه خانه های آب و فاضلاب هم تازه شروع به کار کردم، سردبیر تنها مجله خصوصی فرانسوی زبان ایران به نام " فرانکوفیل" هم هستم. به همه کار بران تازه وارد خوش امد میگم انشاا که همکاریه خوبی با هم داشته باشیم :a030::a030::a030: 10 لینک به دیدگاه
سما1 395 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مرسی عزیزم ایشاللا شما هم موفق باشین.:icon_gol: 10 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام به دوستان عزیزکوچیک شما علی هستم مهندسی برق قدرت دانشگاه ازاد طراحی تابلو برق وسیستم های برقی مراکز صنعتی +plc زگهواره تا گور دانش بجوی مازندران بندر امیراباد سلام تمام دوستان و عزیزان تازه وارد وگـــــــــــــــــــــل امیدوارم لحظات پرباری رو داشته باشیم در کنارهــــــــــــــــــــم 10 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به دوستان خوب تازه واردم....خوش آمد می گم... 7 لینک به دیدگاه
اتیلای خون 50 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به نام خدا سلام اسم من حیدر رشته تحصیلی کامپیوتر فوق دیپلم دانشگاه آزاد از همه مباحثی که چیزی یاد بگیرم خوشم میاد همه جا شرکت میکنیم مشکلی نیست هدفم از ثبت نام خواستم نرم افزار billion chords رو بگیرم گفت باید عضو بشی شغلم خوابیدن ودر رخت خواب کار میکنم 9 لینک به دیدگاه
Atoon 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام به دوستان گل نو اندیشان اسمم حسین است دانشجوی رشته مهندسی تکنولوژی مهندسی نرم افزار هستم کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد خوشحالم با این انجمن آشنا شدم اگر سایت فعالی باشد سایت خوبی است در رابطه با تبادل اطلاعات بین کاربران امیدوارم سایت فعالی باشد هدف از عضو شدن در درجه اول یادگرفتن و بعد از آن کمک کردن به دیگران در حد توان و امیدوارم بتونم دوستان خوبی تو این انجمن پیدا کنم آشنایی با سایت برای گرفتن جزوه ریاضیات گسسته بود که پیدا نکردم ولی خب دیدم سایت خوبی است عضو شدم... 10 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به به سلام به نواندیشان جدید به انجمن خودتون خوش اومدید 8 لینک به دیدگاه
vahidaar 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام.فکر میکدم به یه انجمن علمی تخصصی اومدم ولی انگار اینجا یه پادگان بزرگ شده آقای مدیر!خوشحالم اینجام! وحید هستم یا همون وحیدار.مهندسی مکانبک جامدات خوندم جاتون خالی سربازی ام رفتم تموم شد:hapydancsmil:چند وقته تو یکی از زیر مجموعه های شرکت پخش و پالایش مشغول به کارم.به قصد یاد گرفتن و ( اگه چیزی داشته باشم )یاد دادن خدمتتونم:w73: 9 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام.فکر میکدم به یه انجمن علمی تخصصی اومدم ولی انگار اینجا یه پادگان بزرگ شده آقای مدیر!خوشحالم اینجام! وحید هستم یا همون وحیدار.مهندسی مکانبک جامدات خوندم جاتون خالی سربازی ام رفتم تموم شد:hapydancsmil:چند وقته تو یکی از زیر مجموعه های شرکت پخش و پالایش مشغول به کارم.به قصد یاد گرفتن و ( اگه چیزی داشته باشم )یاد دادن خدمتتونم:w73: سلام دوست عزیز خیلی خوش آمدین...:icon_gol: منتظر فعالیت شما در تالار مکانیک هستیم 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام علیک درود دوست عزیـــز به انجمن نو اندیشان خوش آمدید. 8 لینک به دیدگاه
پارلا 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام اسمم فرشته :icon_pf (44): لیسانس آمارازدانشگاه پیام نور به مباحث علمی خیلی علاقه دارم پروژه های آماری رودوس دارم البته تاحدودی به هنرهم علاقه دارم ورزشم هم معمولا فوتبالارونگاه میکنم دنبال کارهم هستم ولی فعلا تویه موسسه ریاضی وآماردرس میدم :vahidrk: اینجاام بردانلودنرم افزارspss اومده بودم که گفتن بایدعضوشی :hapydancsmil: خوشحالم که عضوشدم وباهاتون آشناشدم .خوش باشین :w73: 9 لینک به دیدگاه
minoz 359 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام اسمم فرشته :icon_pf (44): لیسانس آمارازدانشگاه پیام نور به مباحث علمی خیلی علاقه دارم پروژه های آماری رودوس دارم البته تاحدودی به هنرهم علاقه دارم ورزشم هم معمولا فوتبالارونگاه میکنم دنبال کارهم هستم ولی فعلا تویه موسسه ریاضی وآماردرس میدم :vahidrk: اینجاام بردانلودنرم افزارspss اومده بودم که گفتن بایدعضوشی :hapydancsmil: خوشحالم که عضوشدم وباهاتون آشناشدم .خوش باشین :w73: سلام فرشته جون؛ خوش اومدی به انجمن ،امیدوارم اینجا به چیزایی که میخوای برسی :welcome: 7 لینک به دیدگاه
selfconfidence 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوستان من عاطفه دانشجوی رشته کامپیوتر - نرم افزار 7 لینک به دیدگاه
A.S.N 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام احمدهستم درزمینه برق صنعتی وPLC فعالیت میکنم.کد الکتریکال.برنامه نویسی Mini PLCمثل logo-zelioوPLC step7نصب وراه اندازی سخت افزار-plcمخفف (program able logic) 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام احمدهستم درزمینه برق صنعتی وPLC فعالیت میکنم.کد الکتریکال.برنامه نویسی Mini PLCمثل logo-zelioوPLC step7نصب وراه اندازی سخت افزار-plcمخفف (program able logic) سلام احمد جان خیلی خوش امدی خوشحال میشیم بیشتر باهات اشنا بشیم http://www.noandishaan.com/forums/thread353.html 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده