am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ سلام بچه ها یک سوال داشتم: سوال(آیا در صورتی که یک اپراتور برق فشار قوی داخل جرثقیل است وکفش عایق به پا دارد و جر ثقیل توسط سیم بکسل به بالا کشیده میشود آیا اگر سیم بکسل به سیم برق فشار قوی برخورد بکند برق اپراتور را خواهد گرفت با تشکر خوشحال میشیم شاهد فعالیتتون در تالار برق باشیم http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=57054&page=20 1 لینک به دیدگاه
abolfazl 87 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ سلام ابوالفضل هستم از اصفهان لیسانس صنایع دارم و علاقه وافر به ادامه تحصیل که هنوز موفق نشدم. دانشگاه آزاد بودم. شغلم و علاقم تعمیرات و نگهداری تجهیزات صنعتیه.چند سالیه که این حرفه را به صورت تخصصی کار می کنم. خوشحال میشم با بچه هایی که علاقه و تجربه در این زمینه دارن آشنا بشم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ سلامابوالفضل هستم از اصفهان لیسانس صنایع دارم و علاقه وافر به ادامه تحصیل که هنوز موفق نشدم. دانشگاه آزاد بودم. شغلم و علاقم تعمیرات و نگهداری تجهیزات صنعتیه.چند سالیه که این حرفه را به صورت تخصصی کار می کنم. خوشحال میشم با بچه هایی که علاقه و تجربه در این زمینه دارن آشنا بشم سلام دوست عزیز خوش اومدین به انجمن. تو انتخاب رشته تحصیلی زدین مهندسی برق ولی اینجا گفتین مهندسی صنایع. فکر کنم انتخاب رو اشتباه کردین خوشحال میشیم شاهد حضور و فعالیت خوبتون تو انجمن هم باشیم 1 لینک به دیدگاه
IranMandana 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ سلام من تازه اومدم اسم واقعیم زهراست ولی دوست دارم ماندانا صدام بزنین. کارشناسی ترجمه زبان انگلیسی دارم. دستی تو ترجمه و گاه آموزش دارم. از تمام گفتگوهایی که به دردم بخوره و خوشم بیاد ازشونو و بامزه باشن یا به کار و رشته ی درسی ام مربوط بشن خوشم میاد. دختر راحتی هستم، زود دوست میشم، دوست تازه داشتن و یادگیری و سرگرمی سه دلیل برتریه که براش اینجام. امیدوارم دوستای خوبی برل همدیگه باشیم و شما هم منو بپذیرین تا دوست خوبتون باشم. اینم یه گل خوشگل برا شما که همتون گلین! 7 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ سلام من تازه اومدماسم واقعیم زهراست ولی دوست دارم ماندانا صدام بزنین. کارشناسی ترجمه زبان انگلیسی دارم. دستی تو ترجمه و گاه آموزش دارم. از تمام گفتگوهایی که به دردم بخوره و خوشم بیاد ازشونو و بامزه باشن یا به کار و رشته ی درسی ام مربوط بشن خوشم میاد. دختر راحتی هستم، زود دوست میشم، دوست تازه داشتن و یادگیری و سرگرمی سه دلیل برتریه که براش اینجام. امیدوارم دوستای خوبی برل همدیگه باشیم و شما هم منو بپذیرین تا دوست خوبتون باشم. اینم یه گل خوشگل برا شما که همتون گلین! خوش اومدي ماندانا جون مرسي ولي عزيزم من فقط ملخ ميبينم تو اين عكست.حتما گلشو خورده 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ سلام من خیلی وقته که اومدم اینجا اسم واقعی من اسماعیل هستش.. ولی دوست دارم اسماعیل صدام بزنند با تشکر 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ خوش اومدي ماندانا جون مرسي ولي عزيزم من فقط ملخ ميبينم تو اين عكست.حتما گلشو خورده احتمالا که نمیتونه خارج از یه سایت خاص استفاده کنه 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ سلاممن خیلی وقته که اومدم اینجا اسم واقعی من اسماعیل هستش.. ولی دوست دارم اسماعیل صدام بزنند با تشکر سلام گرند خوش اومدید امیدوارم شاهد فعالیت های خوب شما در این تالار باشیم:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
ehsan.nazari 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ سلام . تو نت همه جا اسمم kouklass ولی اینجا اسم و فامیلم رو کامل و درست گفتم چون از این جنگولک بازیا خسته شدم. کارشناسی مکانیک آزاد کرج عشق طراحی هستم 5 لینک به دیدگاه
IranMandana 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ خوش اومدي ماندانا جون مرسي ولي عزيزم من فقط ملخ ميبينم تو اين عكست.حتما گلشو خورده خواهش می کنم آسا جون! بعد ای ملخ کجاس من نمیبینمش! منظورت همون کُخ ببخشید حشره ای یه که اونجا نشسته؟!! آره، شاید خورده باشه گلو، چون اول که گذاشتم عکسو گله کامل بود! باور کن راس می گم ...:ws2: 2 لینک به دیدگاه
IranMandana 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ خوش اومدي ماندانا جون مرسي ولي عزيزم من فقط ملخ ميبينم تو اين عكست.حتما گلشو خورده خواهش موکونم! اول که گذاشتم عکسو گله کامل بود، فک کنم اون حشره هه یا همون ملخ که تو می گی بعد اومده یه گلبرگو خورده، فک کنم انجمن باگ داره!!!:ws2: 2 لینک به دیدگاه
IranMandana 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ سلام اسماعیل جونم!! خوشحالم که از خیلی وقت پیش اینجایی چون دیگه برای خودت کسی شدی مگه نه!!:w71: 2 لینک به دیدگاه
IranMandana 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ سلام .تو نت همه جا اسمم kouklass ولی اینجا اسم و فامیلم رو کامل و درست گفتم چون از این جنگولک بازیا خسته شدم. کارشناسی مکانیک آزاد کرج عشق طراحی هستم سلام احسان جون! ورودت رو به انجمن خوشامد می گم. امیدوارم با هم روزای خوبایی داشته باشیم!! 2 لینک به دیدگاه
reza_518 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ رضاهستم رشته تحصیلی مهندسی مکانیک گرایش طراحی جامدات ارتباط با سایر دوستان هم فکرم و کلا به طراحی قطعاتو دستگا ها علاقه دارم. عاشق ناسا هستم. 6 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان هر کی جدید اومد خوش اومد 3 لینک به دیدگاه
Raaz 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ سلام به همگی من فرزانه هستم دانشجوی ترم2 کارشناسی ارشد مامایی دانشگاه تبریز واسه تبادل اطلاعات اومدم 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ رضاهستمرشته تحصیلی مهندسی مکانیک گرایش طراحی جامدات ارتباط با سایر دوستان هم فکرم و کلا به طراحی قطعاتو دستگا ها علاقه دارم. عاشق ناسا هستم. سلاممن خیلی وقته که اومدم اینجا اسم واقعی من اسماعیل هستش.. ولی دوست دارم اسماعیل صدام بزنند با تشکر سلام .تو نت همه جا اسمم kouklass ولی اینجا اسم و فامیلم رو کامل و درست گفتم چون از این جنگولک بازیا خسته شدم. کارشناسی مکانیک آزاد کرج عشق طراحی هستم سلام.خوش آمدید...منتظر حضور شما در تالار مکانیک هستیم:icon_gol: لینک به دیدگاه
saji20 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ سلام من ساجی هستم:d دانشجوی ترم 4 علوم مهندسی دانشکده فنی دانشگاه تهران تازه واردمم هیچیم نمی دونم:( 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ سلام من ساجی هستم:d دانشجوی ترم 4 علوم مهندسی دانشکده فنی دانشگاه تهران تازه واردمم هیچیم نمی دونم:( سلام خیلی خوش آمدید منتظر حضور شما در تالار مکانیک هستیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده