mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلامآئین هستم با نام کاربری primavera دانشجوی مهندسی معماری ام هدفم از عضویت استفاده از دانش و تجربیات بقیه ست و امیدوارم که دوستان خوبی برای هم باشیم. متشکرم من : شهاب مهندسی عمران گرایش سازه،به نرم افزارایETABS.SAFE.CAD تسلط دارم در حال حاظر هم سرباز در سد گلپایگان تازه روزای اولشم....... :179: سلام من فاطمه هستمارشد علم سنجی در دانشگاه یزدهستم /کارشناسی ام هم دانشگاه شیراز بودم هدفم آشنایی با مطالب برنامه نویسی C#بود خیلی هم دلم گرفته آخه چندروز دیگه امتحان دارم اما خیلی دلم برا خانواده ام تنگ شده این گل هم تقدیم به همه دوستان عزیز سلام1 اسمم مینا 2- مهندسی کامپیوتر نرم 3- کارشناسی:hapydancsmil: 4- دانشگاه شهید باهنر کرمان 5- هرچی که مال کامپیوتر باشه 6-راستش دارم سی شارپ میفتم!!! 1-parinaz 2- رشته تحصیلی:روانشناسی بالینی کودک و نوجوان 3- مقطع تحصیلی : کارشناسی ارشد 4- دانشگاهی که تحصیل کردید: دانشگاه تبریز 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین: مقالات 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟:پیدا کردن همکار علمی و اشنایی با هم رشته ای هام و هرچیزی که به رشتم مربوط بشه 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟: به عنوان مشاور در یک مرکز و یکی دو تا مهد کودک سلام بر همگی دوستان گل:icon_gol::icon_gol::icon_gol: خیلی خیلی به انجمن خوش اومدین:w66: ایشالله شاهد فعالیت های خوب شما دوستان عزیز باشیم 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 1-parinaz 2- رشته تحصیلی:روانشناسی بالینی کودک و نوجوان 3- مقطع تحصیلی : کارشناسی ارشد 4- دانشگاهی که تحصیل کردید: دانشگاه تبریز 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین: مقالات 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟:پیدا کردن همکار علمی و اشنایی با هم رشته ای هام و هرچیزی که به رشتم مربوط بشه 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟: به عنوان مشاور در یک مرکز و یکی دو تا مهد کودک :Welcome1: 4 لینک به دیدگاه
erfankt19 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ 1-عرفان 2-شهرسازی 3- کارشناسی ترم3 4-دانشگاه هنر اصفهان 5-همه مباحث،ایده های خلاقانه در برنامه ریزی و طراحی 6-علمی-دوست یابی 7-پژوهشکده جغرافیا دانشگاه اصفهان،فعلا کارآموزی در شهرداری 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ 1-عرفان2-شهرسازی 3- کارشناسی ترم3 4-دانشگاه هنر اصفهان 5-همه مباحث،ایده های خلاقانه در برنامه ریزی و طراحی 6-علمی-دوست یابی 7-پژوهشکده جغرافیا دانشگاه اصفهان،فعلا کارآموزی در شهرداری :Welcome1: 6 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ 1-عرفان2-شهرسازی 3- کارشناسی ترم3 4-دانشگاه هنر اصفهان 5-همه مباحث،ایده های خلاقانه در برنامه ریزی و طراحی 6-علمی-دوست یابی 7-پژوهشکده جغرافیا دانشگاه اصفهان،فعلا کارآموزی در شهرداری به به همشهری جدید داریم خوش اومدی:hapydancsmil::hapydancsmil: :Welcome1: 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ 1-عرفان2-شهرسازی 3- کارشناسی ترم3 4-دانشگاه هنر اصفهان 5-همه مباحث،ایده های خلاقانه در برنامه ریزی و طراحی 6-علمی-دوست یابی 7-پژوهشکده جغرافیا دانشگاه اصفهان،فعلا کارآموزی در شهرداری سلام دوستی به نواندیشان خوش اومدی 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ 1-عرفان2-شهرسازی 3- کارشناسی ترم3 4-دانشگاه هنر اصفهان 5-همه مباحث،ایده های خلاقانه در برنامه ریزی و طراحی 6-علمی-دوست یابی 7-پژوهشکده جغرافیا دانشگاه اصفهان،فعلا کارآموزی در شهرداری سلام به انجمن خودت خیلی خیلی خوش اومدی:w66: 4 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان 1-اسمم صادق 2- مهندسی مکانیک گرایش سیالات 3-ترم 8 کارشناسی 4-دانشگاه صنعتی شاهرود (البته ذکر کنم رتبه ی ارشدم بد نشد ایشالا از ترم بعد تهرانم) 5-بیشتر توی قسمت های نرم افزار ها و تاپیک های آموزشی دوس دارم فعالیت کنم 6- یاد گرفتن چیزهای جدید از دوستان خوبم و آمووزش دادن به دیگران که باعث میشه تسلط خودم هم روی اون مسائل بیشتر بشه. 7-فعلا که دانشجوم شغل درست و حسابی ندارم 7 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان1-اسمم صادق 2- مهندسی مکانیک گرایش سیالات 3-ترم 8 کارشناسی 4-دانشگاه صنعتی شاهرود (البته ذکر کنم رتبه ی ارشدم بد نشد ایشالا از ترم بعد تهرانم) 5-بیشتر توی قسمت های نرم افزار ها و تاپیک های آموزشی دوس دارم فعالیت کنم 6- یاد گرفتن چیزهای جدید از دوستان خوبم و آمووزش دادن به دیگران که باعث میشه تسلط خودم هم روی اون مسائل بیشتر بشه. 7-فعلا که دانشجوم شغل درست و حسابی ندارم سلام صادق خان خیلی خیلییییییی به انجمن خوش اومدی:hapydancsmil::w66: 4 لینک به دیدگاه
aryana-a 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ من با اینکه خودم همین چند صفحه قبل تازه اومدم:ws3: اما به دوستانی که جدید اومدن خوشامد میگم :welcome::welcome::welcome::welcome: 4 لینک به دیدگاه
reza 63 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ سلام من رضا علیزاده کارشناس طراحی صنعتی مدیر فنی شرکت اپسیلون کارشناس فروش بیمه عمر و سرمایه گذاری سامان در زمینه طراحی قطعات پروژه های مکانیک و ساخت و تحلیل و مشاور بیمه ای در خدمتم 7 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ دوستان تازه وارد خوش اومدید :Welcome1: من اون موقع خودمو اینجا معرفی نکردم الان نمیشه دیگه عایا؟؟ 6 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ دوستان تازه وارد خوش اومدید :Welcome1: من اون موقع خودمو اینجا معرفی نکردم الان نمیشه دیگه عایا؟؟ چرا نمیشه بفرما که ما هم شمارو بشناسیم 7 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان1-اسمم صادق 2- مهندسی مکانیک گرایش سیالات 3-ترم 8 کارشناسی 4-دانشگاه صنعتی شاهرود (البته ذکر کنم رتبه ی ارشدم بد نشد ایشالا از ترم بعد تهرانم) 5-بیشتر توی قسمت های نرم افزار ها و تاپیک های آموزشی دوس دارم فعالیت کنم 6- یاد گرفتن چیزهای جدید از دوستان خوبم و آمووزش دادن به دیگران که باعث میشه تسلط خودم هم روی اون مسائل بیشتر بشه. 7-فعلا که دانشجوم شغل درست و حسابی ندارم سلام من رضا علیزاده کارشناس طراحی صنعتی مدیر فنی شرکت اپسیلون کارشناس فروش بیمه عمر و سرمایه گذاری سامان در زمینه طراحی قطعات پروژه های مکانیک و ساخت و تحلیل و مشاور بیمه ای در خدمتم دوستان تازه وارد خوش اومدید :Welcome1: من اون موقع خودمو اینجا معرفی نکردم الان نمیشه دیگه عایا؟؟ دوستای عزیز خوش اومدید منتظر حضورتون تو انجمن هستیم sweetest عزیز چرا نمیشه بگو تا بچه ها بیشتر باهات اشنا بشن 6 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ دوستای عزیز خوش اومدید منتظر حضورتون تو انجمن هستیم sweetest عزیز چرا نمیشه بگو تا بچه ها بیشتر باهات اشنا بشن منم همینایی که دوستمون گفت. همتون خوش اومدید 6 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ منم جاوید هستم چندیست با اینجا آشنا شدم اومدم معرفی کنم دیگه بچهها رو باهام آشنا کنین 6 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ منم جاوید هستمچندیست با اینجا آشنا شدم اومدم معرفی کنم دیگه بچهها رو باهام آشنا کنین خیلی خوش اومدی جاوید خان 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ منم جاوید هستمچندیست با اینجا آشنا شدم اومدم معرفی کنم دیگه بچهها رو باهام آشنا کنین چقد زود اومدی خودتو معرفی کنی خوش اومدی 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ خیلی خوش اومدی جاوید خان مرسی مرسی حالا شما خودت معرفی کن یه بیوگرافی کامل چقد زود اومدی خودتو معرفی کنی خوش اومدی کاری نکردم مثل همیشه، باید آدم چندبار خودش رو بیاد معرفی کنه :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ منم جاوید هستمچندیست با اینجا آشنا شدم اومدم معرفی کنم دیگه بچهها رو باهام آشنا کنین سلام جاوید جان به انجمن خوش اومدی من نیز عقده خود معرفی در وجودم بید اما هنووووووووو روم نشده خودمو معرفی کنم:626gdau: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده