Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ ببین لازم نیست پیامی که از طریق اواتار منتقل میشه انقد رو و واضح باشه من مسلما چیز خاصی تو این عکس نظرم و جلب کرده که گذاشتمش ...مثلا رنگ زردش...یا مثلا نوع خنده یا فرم اون زنبوره شاید کودک درونم زیادی فعاله هنوز که این عکس براش جذاب اومده به هر حال یه چیزی توش هست که ناخود اگاهه من به چیزای دیگه ترجیحش داده وگرنه مثلا چرا عکسی که شما گذاشتی توجه من و جلب نکرده؟یا مثلا اواتار بعضیای دیگه فک میکنم انتخابش علتی داره که بر میگرده به ناخوداگاه ما که حتما به احساست،طرز فکر،اعتقادات یا علایق ما مربوط میشه به هر حال مرسی. پس من مطمئن باشم دنبال مادرت نمیگردی دیگه؟ خیالم راحت؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ منم آواتار و امضام نشان دهنده ی افکار و روحیاتمه 10 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ به نظر من یه قسمت کوچولویی از روحیات و اعتقادات یا علایق و سلایق طرف رو میتونه نشون بده به نظرم یه ابعادی از شخصیت طرف و میتونه نشون بده :vahidrk:اوری جان این اواتارت منو یاد شب کنکورم میندازه ایشششششش:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ مرسی. پس من مطمئن باشم دنبال مادرت نمیگردی دیگه؟ خیالم راحت؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 اره مطمئن باش خودم یه مامان دارم شاه نداره :biggrin: به نظر من یه قسمت کوچولویی از روحیات و اعتقادات یا علایق و سلایق طرف رو میتونه نشون بده اوری جان این اواتارت منو یاد شب کنکورم میندازه ایشششششش این اواتار من با مردم زندگی ها کرده :biggrin: هرکی رو یاد یه بخشی از زندگیش میندازه نمیدونستم انقد معروف بوده 7 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ به نظر من میتونه درست باشه،میتونه هم در بعضی موارد درست نباشه بشتگی به شخصیت آدم داره،حتی اونی که به آواتار و امضاش ربطی نداره روحیاتش بالاخره یه چیزی تو اون عکس یا حرف نظرشو جلب کرده که گذاشته،نمیتونه کاملا بی ربط باشه من خودم،همیشه بر اساس روحیات و فکر خودم بوده، مثلا چه امضای قبلیم چه اینی که یه مدته هست،جفتشون از باورای من بوده فکر میکنم،چه متناسب با شخصیت باشه چه نباشه،به تفکرات اون آدم ربط داره اما تو دنیای مجازی هیچی 100% نیست،معدودن آدمایی که همونی که تو واقعیتا تو دنیای مجازی هم همون باشن :icon_gol: 11 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ من خودم همیشه عکسی رو میذارم برای اواتار که به هردلیلی ازش خوشم بیاد . انقدر آواتارام متنوع و بی ربط به هم هستن (مخصوصا اون قدیما) که عابدی از رو همونا شخصیت منو خیلی وقت پیش خوند:texc5lhcbtrocnmvtp8 منتها بعد میتینگ نگفت چقد حدسش درست بوده. یه بار یه نقاشی گذاشتم که یکی از کسایی که خیلی بهم نزدیک بود قویا تایید کرد که خیلی شبیه شخصیت واقعیم بوده 12 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ فکر میکنم نسبیه،هردو میتونن بخشی از شخصیت کاربر رو نشون بدن،میتونن هم نه! خیلیا برمبنای افکار و رفتار و علایق واقعیشون تو این محیط امضا و آوتار انتخاب میکنند؛یعنی خودشونو با این ابزار ابراز میکنن عده معدودی هم ممکنه بخاطر ترس از محیط نت یا علاقه به غلط انداز بودن،یا هر دلیل دیگه ای خودشونو پشت و رو نشون بدن... برعکس دنیای واقعی اینجا وانمود کردن کار سختی نیست...چون مخاطب فیس تو فیس نیست و برای رفتار کردن خارج از روال خودت فرصت داری؛نیاز به واکنشهای ناگهانی نداری که بخوای لو بری... خلاصه اینکه من جزو دسته اولم...حالا اینکه ازین آواتار و امضا چی برداشت میشه بقیه باید بگن!:JC_thinking: آواتار قبلیم که یکی از آثار فرشید منفرد بود باعث میشد خیلیا داداش یا آقا خطابم کنن! حالا عمدا خانومونه گذاشتم ولی بازم گرافیکش جالبه مثل قبلیه 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ من خودم همیشه عکسی رو میذارم برای اواتار که به هردلیلی ازش خوشم بیاد . انقدر آواتارام متنوع و بی ربط به هم هستن (مخصوصا اون قدیما) که عابدی از رو همونا شخصیت منو خیلی وقت پیش خوند:texc5lhcbtrocnmvtp8 منتها بعد میتینگ نگفت چقد حدسش درست بوده. یه بار یه نقاشی گذاشتم که یکی از کسایی که خیلی بهم نزدیک بود قویا تایید کرد که خیلی شبیه شخصیت واقعیم بوده من بهش میگم avatar changer همین الان باز آواتارشو عوض کرد 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ الان جو اواتار گرفتتم:texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ آواتار و امضا به نظرم بیشتر شبیهه علایق و سلایق ماهاست من خودم فانتزی دوست دارم...ولی دنیای خودم مثه آواتارو امضام فانتزی نیست 9 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ من راجع به خودم این جوری فکر می کنم که قطعا برداشتی که از من میشه چیزی شبیه خودمه... الان ارتباط بین کتایون و چای رو با آواتارش به راحتی میشه پیدا کرد:biggrin: 8 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ به نظر من امضا بیشتر میتونه نشون دهنده ی شخصیت و علایق تا آواتار. 9 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ این درسته اما نه برای همه ی کاربران ! 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ این درسته اما نه برای همه ی کاربران ! چی جوری میشه دسته بندی کرد؟ کاربرایی که ویژگیهای شخصیتیشون در آواتار و امضاشون هویداست چه کاربرانی هستند؟ 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ چی جوری میشه دسته بندی کرد؟ کاربرایی که ویژگیهای شخصیتیشون در آواتار و امضاشون هویداست چه کاربرانی هستند؟ راستیتش تشخیصش کار سختیه به این راحتیا نمیشه فهمید ! باید از روی حرفا و نظرات شخص این موضوع رو متوجه بشی 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ آواتار اکثرا میتونه شخص مورد علاقه کاربر چه از نظر ظاهری و چه از لحاظ شحصیتی باشه و اگر چهره نباشه دارای هدفی است که با اون بقیه رو مطلع میکنه امضا هم که توی هر برهه ممکنه متفاوت باشه یه زمانی دل نوشتس یه زمانی تبلیغ برای چیزی که مورد علاقه طرفه به نظر من امضا به شخصیت بیشتر نزدیکه تا آواتار 7 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ من واسه انتخاب آواتارم فقط سعی میکنم سلیقه به خرج بدم، از مونیکا بلوچی خوشم میاد و همه جا هم میزارمش واسه آواتارم. فکر کنم تنها چیزی که آواتارم از شخصیت من نشون میده، علاقه ایه که به +18 دارم. :texc5lhcbtrocnmvtp8 زیاد اهل تغییر دادن امضا و آواتار نیستم ولی تو بعضی محیطها انگار احساس میکنم رسالتی دارم. بنابراین سعی میکنم در قالب امضام رسالتمو انجام بدم. کلا اگه از جمله ای خوشم بیاد تو امضام نشونش میدم. 6 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ من تا حالا به این فک نکرده بودم! ولی اواتورایی که من واسه خودم میزارم فقط ازشون خوشم اومده!و حسِ خوبی بهم میدن بعضیاشون! ولی امضارو قبول دارم که کمی از افکار و اعتقادِ طرف رو بیان میکنه! 8 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ عکس فعلیم نشون دهنده اخرین افکارم در مورد زندگی و دنیاست همه حق زندگی تو این کره خاکی داریم البته با صلح و ارامش 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ با اینهمه اصرار برای نسبیت و مخالفت با قطعیتی که تا حالا از نیوترون دیدم واقعا این تاپیک خیلی ازش بعیده 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده