رفتن به مطلب

خونه مجردی!

Neutron

ارسال های توصیه شده

ای کاش میشد خیلی از مسائل رو باز کنیم. ایراد این فروم و سایر فروم ها اینه که مثل پیاده رو میمونه. هر کسی میاد و میره. منظورم از هر کسی یعنی کاربرانی که به صورت مهمان بازدید میکنن.
من میدونم که منظورت از سؤ استفاده س.کس.ه ! ولی‌ همینکه مرد‌ها فک می‌کنن س.ک.س یه طرفست! و سؤ استفادست!!! خیلی‌ اشتباست:icon_pf (34): الان دیگه خوشبختانه همه این فکر رو نمیکنن!
  • Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 120
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اتفاقا همچین رابطه ای بیشتر وابستگی میاره.
گفتم که اگر آدم وابسته شدن باشی‌! نمیگم هیح احساسی‌ نیست کشکه! اما وقتی‌ جا افتاده باشه بهش اعتقاد داشته باشی‌ که تموم کردن یه رابطه اتفاق وحشتناکی‌ نیست هرکی‌ رفته پی‌ زندگیش میشه! اون رابطه‌ای هم که وابستگی توشه و کسی‌ به کسی‌ غالب نیست معمولا کسی‌ توش ضربه نمیخوره که...
  • Like 5
لینک به دیدگاه

من رفتم بخوابم..

فقط بگم..

رابطه جنسي قبل از ازدواج به دليل نداشتن چارچوب هاي لازم فكري در ذهن ملت در اكثر مواقع مشكل زا بوده و هست...

شبتون بخير...

• Like 7
لینک به دیدگاه
آیا شما دوست دارید که یک خانه ی مجردی برای خودتان داشته باشید؟

به نظر شما داشتن خانه ی مجردی تجربه ی خوبی است؟

شما اگر خانه ی مجردی داشتید در آن چه کار می کردید؟

آیا داشتن خانه ی مجردی را یک فرصت میدانید یا یک تهدید؟

به نظر شما خانه مجردی داشتن برای یک جوان ایرانی چه محاسن و چه معایبی می تواند داشته باشد؟

کسانی که خانه ی مجردی دارند نیز لطف کنند بیایند و توضیح دهند...

1- مممم. بله .

تقریبا همیشه 6 ماه سال مجردی ه .

2- بله . چرا ک نه . قوانین رو خودت می سازی و کم کم متوجه، دلیل پیدایش خیلی از قوانین می شی.

3- خوب. کاری ک الان می کنم. تقریبا

زندگی.

4- هادی جواب خوبی داد.

5- مثل هر چیز دیگه .

این مورد هم نسبی هستش .

مزایا و معایب خودش رو داره .

انسان ی موجود اجتماعی .

قاعدتا نیاز ب زندگی با بقیه داره . اغلب این نیاز توی خونه هم حس می شه .

کلا همیشه تنها بودن خوب نیست ام ایینکه حایی رو داشته باشه ک بتونی . هر وقت خواستی توش پراویسی داشته باشی . خوب ه .

معایب ؟!

مممم. ب نظرم یکی از راه های از بین بردن معایب وقایع . این که پیشنیاز ها رو ایجاد کنیم .

ب هر حال ب عنوان کسی ک تقریبا از کودکی با همین سبک (خونه ای ک اغلب کسی دیگه ای توش نیست ) نظرم اینکه، همیشه ی دوست خوب داشته باشید

کسی ک هر لحظه ازش خواستید بتونه کمکتون کنه .

چون حس های زیادی از جمله ترس می یاد سراغتون .

تنها نشستید . دارید ماهی می خورید .

ی جووون هستید . وزن مناسب. بدن قوی و خلاصه همه چی اوکی .

تیغ ماهی می پره تو گلو........

اینجاست ک می گم. تنهایی چیزهایی رو بهت یاد می ده ک برات مهمه .

اگه تنها بودید . همیشه دکمه 115 و110 و اینا رو دم دست تنظیم کنید . گاهی حتی همین شماره های ساده هم گرفتنشون سخت می شه .

بالاخره استخون ه رو با فشار و اینا بلعیدم .:icon_redface:

شاد و پاینده باشید .:a030:

• Like 12
لینک به دیدگاه

اینجانب که به دلایلی از این ترم دانشجوی شهرستان گشته ام میخواستم خانه بگیرم و در آن مستقر بشوم، ولی بنا بر دلایلی تصمیم گرفتم ترم اول را رفت و آمد کرده و بیبینم از ترم بعد چه میشود، کسانی که از موقعیت استراتژیک خاص منطقه آذربایجان خبر دارند میدانند خانه دانشجویی در مهاباد یعنی چه:icon_pf (34): البته این در سر خود زدن الکی بود واقعیتش بدم نمی آید:ws3: فساد در مهاباد غوغا میکند:ydm47612zsesgift969 هر گاگولی هم که در مهاباد خانه بگیرد با کوله باری از تجربه تحصیلات خود را به پایان میرساند:ws3:

اینگونه تایپ کردن را دوست دارم، دقیقا مثل برادرانی است که از پایگاه تایپ میکنند.

• Like 9
لینک به دیدگاه

البته اینی که گفتم خونه دانشجویی بود؛ خونه مجردی که فکر نکنم مامانم بزاره تا 100 سالگیم بگیرم، اگرم بگیرم همیشه اونجا خواهد بود، برای زیر نظر داشتنم نه؛ برای مواظبت ازم، بالاخره بچه آخریم دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی خوبه، یکم جنبه داشته باشی که غرق در بعضی مسائل نشی، ولی تو یه زندگی سالم همه چیز لازمه، به قولی باید با همه چیز درآمیخت و با هیچ چیز آمیخته نشد، به نظرم هر انسان مخصوصا "مردها" به یک دوره "تخلیه" احتیاج داره؛ و مطمئنن همه این دوره رو میگذرونن و باید سعی کرد این دوره تو مجردی اتفاق بیوفته نه بعد از ازدواج:icon_pf (34): خونه مجردی فرصت خوبی برای این کاره

• Like 5
لینک به دیدگاه
:ws37: البته من هیچ وقت به کسی‌ صد در صد اعتماد نمیکنم

برای بودن با یک نفر به صورت مجردی چند درصد اعتماد لازمه؟

اونهم تو این کشور.

زیر 90 درصد باشه خیلی خطرناکه،چون طرف هیچ تعهدی نداره ممکنه کار دست آدم بده.

من فکر کنم ما تحت تاثیر سریال های آمریکایی هستیم که مجردها با هم زندگی میکنند و روابطشون با هم در یک چارچوب خاصیه.:ws38:

• Like 8
لینک به دیدگاه

تو ایران که اصلا دلم نمیخواد.

اما اگر تو خارج بودم چرا.

البته نه مجردی تنهایی بلکه بودن در کنار دوستانم برای مدتی و نه همیشه.

• Like 12
لینک به دیدگاه

تو کشور ما اکثرا برداشت بدی از خونه مجردی دارن در حالی که میتونه خیلی تجارب خوبی برای آدم داشته باشه که مهمترینش مستقل بودن و روی پای خودت وایسادنه.

البته نباید سوء استفاده خیلیا رو در نظر نگرفت.

• Like 7
لینک به دیدگاه
من میدونم که منظورت از سؤ استفاده س.کس.ه ! ولی‌ همینکه مرد‌ها فک می‌کنن س.ک.س یه طرفست! و سؤ استفادست!!! خیلی‌ اشتباست:icon_pf (34): الان دیگه خوشبختانه همه این فکر رو نمیکنن!

باهات موافقم و اینی که میگی درسته. اما نمیدونم تجربه شو داشتی یا نه. به قول یکی از دوستای این کارمون، یه س.ک.س موفق میتونه دختر رو از پوست و استخون عاشق کنه. در هر شرایطی...

برای مرد این احساس کمرنگ تره... بقولی طرف میزنه و در میره... اون موقع یه دختر میمونه و یه دل پر احساس. باید خیلی احساست رو کنترل کنی.

من با دخترایی با طرز تفکر تو زیاد برخورد داشتم، و در جریان رابطه هاشون هم بودم حتی. اما همین دخترها اولین دخترهایی بودن که به دام عاشقی افتادن و از همه زودتر ازدواج کردن.

شاید بگم از 6 7 نفری که اینجوری فکر میکردن، الان یه نفر الی دونفرشون هنوز ازدواج نکردن.

گفتم که اگر آدم وابسته شدن باشی‌! نمیگم هیح احساسی‌ نیست کشکه! اما وقتی‌ جا افتاده باشه بهش اعتقاد داشته باشی‌ که تموم کردن یه رابطه اتفاق وحشتناکی‌ نیست هرکی‌ رفته پی‌ زندگیش میشه! اون رابطه‌ای هم که وابستگی توشه و کسی‌ به کسی‌ غالب نیست معمولا کسی‌ توش ضربه نمیخوره که...

خیلی آرمانی و منطقی فکر میکنی. در موارد خاص تو ایران و در موارد نسبتا عام تو اروپا بله، درست میگی.

ایرونی جماعت با احساسه. معمولا وابسته میشن. خیلی از دوستای من ، وقتی با دختری که قبلا باهاش رابطه داشتن به هم زدن، دختره تا یه ماه بهشون زنگ میزد خواهش و التماس میکرد. حتی در مواردی که پسر قشنگ دختره رو در مورد رابطه شون توجیح می کرد.

در هر صورت موارد خاص هست. هم تو پسرا هم تو دخترا...

راستشو بخوای پسرا زیاد واسشون مهم نیست ... خیلی هم راحت میتونن س.ک.س داشته باشن. حالا اینکه طرف کیف کنه یا نه، دیگه پسرا سعی و تلاششون رو میکنن! بعدش هم دختره چه بخواد چه نخواد بای! :icon_pf (44):

اما با چیزایی ک دیدم، دخترا به راحتی میتونن وابسته شن.

• Like 10
لینک به دیدگاه
باهات موافقم و اینی که میگی درسته. اما نمیدونم تجربه شو داشتی یا نه. به قول یکی از دوستای این کارمون، یه س.ک.س موفق میتونه دختر رو از پوست و استخون عاشق کنه. در هر شرایطی...

برای مرد این احساس کمرنگ تره... بقولی طرف میزنه و در میره...

:w58: :icon_pf (34):

خونه مجردیه ها، نه خونه عفاف.

مگه هرکس مجرد شد باید بره دنبال یه کارایی.

برای همین میگم تو ایران نمیشه مجردی زندگی کرد.

چون ذهن همه ما،از مذهبی و غیر مذهبی و.... گرفته،نا خودآگاه میره سمت این مسائل. :ws44:

• Like 9
لینک به دیدگاه

اره دوس دارم بنظرم گاهی وقتا بدرد ادم میخوره!

در بعضی مسائل اره

هروقت احساس تنهایی کردم یا حس کردم نیاز دارم چند روز تنها باشم تا راحت فک کنم میرفتم اونجا راحت فک میکردم:ws37:

آیا داشتن خانه ی مجردی را یک فرصت میدانید یا یک تهدید؟بنظرم فرصت یه فرصت واسه ی اینکه ثابت کنی میتونی برای چند روز مستقل زندگی کنه

به نظر شما خانه مجردی داشتن برای یک جوان ایرانی چه محاسن و چه معایبی می تواند داشته باشد؟

بستگی داره اون جوون چطور ادمی باشه و اینکه اون خونه توی چه محیطی باشه اگه همهی اینا اکی بود خب فک نمیکنم مشکلی داشته باشه ولی اگه جوونه ادمی باشه که نتونه مستقل باشه و رو پای خودش وایسه و احتیاج داشته باشه به یکی تکیه کنه اصلا مناسب نیست!

• Like 5
لینک به دیدگاه
:w58: :icon_pf (34):

خونه مجردیه ها، نه خونه عفاف.

مگه هرکس مجرد شد باید بره دنبال یه کارایی.

برای همین میگم تو ایران نمیشه مجردی زندگی کرد.

چون ذهن همه ما،از مذهبی و غیر مذهبی و.... گرفته،نا خودآگاه میره سمت این مسائل. :ws44:

بله، نگار ببین!

عکس العمل ساناز نشون میده که قالب فرهنگی ایرانی ها چطوره.

پس آوانگارد بودن توی جامعه ی ایرانی یه مقداری توی این موارد سخته.

ولی ساناز جان ، اوضاع خرابتر از اونی هست که فکر میکنی.

جامعه ما دچار یه نوع فساد پنهانه. بحث من سر روابط جنسی دوطرفه با رضابت کامل نیست. (مثل چیزی که نگار اشاره کرد)

بحث من سر مواردی مثل rape هست. جامعه ما اصلا هم اخلاق محور نیست.

• Like 6
لینک به دیدگاه

ولی ساناز جان ، اوضاع خرابتر از اونی هست که فکر میکنی.

جامعه ما دچار یه نوع فساد پنهانه. بحث من سر روابط جنسی دوطرفه با رضابت کامل نیست. (مثل چیزی که نگار اشاره کرد)

بحث من سر مواردی مثل rape هست. جامعه ما اصلا هم اخلاق محور نیست.

ولی من اوضاع فرهنگی تو ایرانو خیلی خرابتر از شما هم فکر میکنم.:sigh:

برای همین میگم، بهتره بهانه دست این جماعت بیمار اخلاقی ندیم.

ایرانی ها واقعا از لحاظ اخلاقی،روز به روز دارن از هم میپاشن.

اینجا تو کلینیک ما یک آدمهایی رو میبینیم که نمونه اش را در خارج خیلی کم دیدیم.

که بیشتر سر همین قضیه جنون جنسی یک کارهایی به تنهایی با خودشان یا با دیگران میکنند که نمونه اش نیست.

همه چیز توی کشور ما داره زیرزمینی میشه،از روابط آزاد گرفته تا موسیقی تا بحث های سیاسی و مذهبی و....

این خیلی خطرناکه،چون همیشه کنارش یک حس ترس هست،جامعه را بیمار میکنه.

• Like 10
لینک به دیدگاه
ولی من اوضاع فرهنگی تو ایرانو خیلی خرابتر از شما هم فکر میکنم.:sigh:

برای همین میگم، بهتره بهانه دست این جماعت بیمار اخلاقی ندیم.

ایرانی ها واقعا از لحاظ اخلاقی،روز به روز دارن از هم میپاشن.

اینجا تو کلینیک ما یک آدمهایی رو میبینیم که نمونه اش را در خارج خیلی کم دیدیم.

که بیشتر سر همین قضیه جنون جنسی یک کارهایی به تنهایی با خودشان یا با دیگران میکنند که نمونه اش نیست.

همه چیز توی کشور ما داره زیرزمینی میشه،از روابط آزاد گرفته تا موسیقی تا بحث های سیاسی و مذهبی و....

این خیلی خطرناکه،چون همیشه کنارش یک حس ترس هست،جامعه را بیمار میکنه.

ما به روانشناس ها ارادت داریم. :a030:

انسان از هر آنچه منع شود، نسبت به آن حریص تر میشود...

وپس از رسیدن به اون به قول شما، حس ترس انسان را بیشتر می خورد.

و این اوضاع را بدتر میکند.

ممنون.

• Like 5
لینک به دیدگاه

آری :ws37:

کلا دوس دارم مستقل باشم :ws37:

این یکی از راه های موفقیت در آزمون ناوابستگی نیچه بود که من نتونستم ازش رد بشم :53tnkbetm2eof1u84pjبه دلیل وابستگی شدید به خانواد و نداشتن اجازه شوور :ydm47612zsesgift969

محاسنش اینه که در تنهایی خودتو بیشتر میشناسی و عیبش اینه که اجتماع گریز میشی تقریبا :JC_thinking:

• Like 7
لینک به دیدگاه

اصولا فلسفه خونه مجردی در غرب مربوط به استقلال میشه

اینکه نوجوانان غربی بعد از یه سنی میرن خونه جداگونه فقط اهمیت استقلال رو می خواد بگه که در کشور های غربی در سنین نوجوانی اتفاق می افته و در کشور ما به n دلیل میرسه به سنین بالای ۲۰ و حتی ۳۰

اما مشکلات خاص خودش مثل افسردگی رو هم همراه داره دیگه

آره بدم نمی یاد خونه مجردی به عنوان یه سرمایه برای خودم داشته باشم

ولی نه برای زندگی دائم بلکه برای وقتایی که آدم از تمام دنیا بریده و خسته است

از همه اسیری های دنیا ذله شده و دلش می خواد یه سقفی برای خودش و فقط خودش و خواسته هاش داشته باشه

اگه من خونه مجردی داشتم فقط بهترین دوستم رو که می دونم از خودمم بهتره با خودم می بردم اونجا و با هم دور از همه باید نباید ها ساعاتی رو مشغول به کارایی می شدیم که دوست داریم

خانه مجردی یک فرصت تهدیدآمیز است برای آنهایی که کمی تا قسمتی زیادی تابع و وابسته و نفوذ پذیرند

ضمن اینکه تنهایی الزاما مجبورت می کنه دستت رو بزنی زیر چونه ات و تنهایی تصمیم بگیری و این مشکلات خاص خودش رو داره و این زنجیره همینطور ادامه دارد...

• Like 9
لینک به دیدگاه

نه زیاد دوس ندارم ، شاید هنوز ب سنی نرسیدم ک خودم بتونم از عهده کارام بر بیام واسه همین سختمه ک بخوام ی خونرو کاراشو خودم تنهایی اداره کنم

اگه ب بیراهه نریم و جنبشو داشته باشیم آره تجربه خوبیه

9 ماه خونه مجردی داشتم کاره خاصیم نکردم

هم فرصت هم تهدید .. کساییو دیدم ک حتی تو خوابگاهم از دیوار خوابگاه پریدن پایین ک شب اونجا نباشن و هزار تا کاره دیگه کردن خب واسه اینا ی تهدیده خیلی بده ولی واسه کسی ک میخواد مستقل بودنو زندگیو یاد بگیره فرصت خیلی خوبیه

محاسنش یاد گرفتن زندگی و مستقل شدن و مهیا بودن شرایط واسه آزاد و راحت فکر کردنه

معایبشم ب بیراهه رفتن ، نگاه بده جامعه

• Like 8
لینک به دیدگاه

دوست دارم اما نه حالا يه 10 سال ديگه :texc5lhcbtrocnmvtp8

واسه من كه هنوزم كه هنوزه مامانم همه كاراي شخصيمو انجام ميده ميتونه تجربه خوبي باشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3

البته دختر لوس و شلخته اي نيستم اخه از 7صبح تا 9 شب كه ميرم خونه درگير كار و دانشگام وقت ندارم به هيچ كارم برسم

زماني كه واسه كنكور درس ميخوندم 1ماه تنها بودم با اجازتون وقتي مامانم اومد ديد يه دونه لباس تميز ندارم يه دونه ظرف تميز تو خونه نيس:5c6ipag2mnshmsf5ju3

تمام خونه و اتاقا پرشده بود از كتاب و جزوه هام:5c6ipag2mnshmsf5ju3

به نوعي زلزله اومده بود تو خونه:biggrin:

اما خدايش انقده كيف ميداد هيچكي نبود سرت غر بزنه......... خلاصه كنكورو يه ضرب مردود شدم با اون خوندنم:lol:

همون طور كه دوستان گفتن بستگي به آدم داره

اما امروزه ادما به نوعي فرصت طلب شدن همين كه بدونن فلان دوست خونه مجردي داره ديگه تمومه

با هزار جور زبون و ترفند و چاخان اونجارو ميكنن پاتوق

با بقيه كاري ندارم اما واسه ادمي مثل من ميتونه نظم بده به زندگيم .. چون وقتي بدونم كسي نيست كه كارامو انجام بده خودم هستم و خودم با يكم برنامه ريزي به تمام كارام ميرسم

اما از اونجايي كه ميدونم برم خونه همه چي واسم اماده هس پس مثل الان خونه واسم ميشه حكم هتل

.......................

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...