Neutron 60973 ارسال شده در 2 بهمن، 2011 آیا شما دوست دارید که یک خانه ی مجردی برای خودتان داشته باشید؟ به نظر شما داشتن خانه ی مجردی تجربه ی خوبی است؟ شما اگر خانه ی مجردی داشتید در آن چه کار می کردید؟ آیا داشتن خانه ی مجردی را یک فرصت میدانید یا یک تهدید؟ به نظر شما خانه مجردی داشتن برای یک جوان ایرانی چه محاسن و چه معایبی می تواند داشته باشد؟ کسانی که خانه ی مجردی دارند نیز لطف کنند بیایند و توضیح دهند... 43
goddess_s 16415 ارسال شده در 2 بهمن، 2011 مستقل بودن و دوست دارم ولی خونه مجردی رو خیلی دوست ندارم!:biggrin: 10
shaden. 18583 ارسال شده در 2 بهمن، 2011 چند هفته پیش رادیو ماشین روشن بود در مورد زیاد شدن خونه مجردی تو ایران صحبت میکرد از چند نفر که خونه مجردی داشتندو پشیمون بودن سوال میپرسیدن اکثرشون اختلاف سنی با پدرو مادر و درک نشدن از طرف اونها رو علت زندگی مجردی میدونستن چند تاشونم دچار اعتیاد و ........شده بودند که درست انتخاب نکردن همخونه ای باعث این امر شده بود خونه مجردی خوبه به شرط جنبه بالا به نظر من 14
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 2 بهمن، 2011 آیا شما دوست دارید که یک خانه ی مجردی برای خودتان داشته باشید؟ بله خانه دارم به نظر شما داشتن خانه ی مجردی تجربه ی خوبی است؟ خوب من توش زندگی نمی کنم که بخوام تجربمو توی خونه داری بگم دادمش اجاره به درد کمک خرجی می خوره شما اگر خانه ی مجردی داشتید در آن چه کار می کردید؟ فعلا که گفتم چیکارش کردم ولی اگر قرار بود توش زندگی کنم:JC_thinking:نمیدونم بهش فکر نکردم تا حالا آیا داشتن خانه ی مجردی را یک فرصت میدانید یا یک تهدید؟ بستگی به خودت داره که به فرصت تبدیلش کنی یا تهدید شما می تونی روش درست زندگی کردن رو بیاموزی یا اینکه هزار جور خلاف توش بکنی و اونجا رو به مکان تبدیلش کنی به نظر شما خانه مجردی داشتن برای یک جوان ایرانی چه محاسن و چه معایبی می تواند داشته باشد؟ خوب محاسنش مثل معایبش زیاده مثلا شما میتونی احساس مسئولیت و همچنین مدیریت مالی خونه رو تمرین کنی خونه داری رو یاد بگیری آشپزی نظافت و ..... رو میتونی یاد بگیری. معایب همه این موارد بالا میتونه عکسش هم اتفاق بیوفته و همه اینا به جنبه طرف داره میتونه منبع فساد بشه همونجور که نمونش تو شهرمون خیلی زیاده 20
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 2 بهمن، 2011 من که میگم افتضاحه. تو این دوره زمونه هیچ چیز خطرناک تر از خونه مجردی نیست. حتی پیتزا و اینترنت. 13
NEGARi 9387 ارسال شده در 2 بهمن، 2011 آیا شما دوست دارید که یک خانه ی مجردی برای خودتان داشته باشید؟به نظر شما داشتن خانه ی مجردی تجربه ی خوبی است؟ شما اگر خانه ی مجردی داشتید در آن چه کار می کردید؟ آیا داشتن خانه ی مجردی را یک فرصت میدانید یا یک تهدید؟ به نظر شما خانه مجردی داشتن برای یک جوان ایرانی چه محاسن و چه معایبی می تواند داشته باشد؟ کسانی که خانه ی مجردی دارند نیز لطف کنند بیایند و توضیح دهند... ۱-۲بله خیلییی ۳_زندگی!! ۴_فرصت تهدید آمیز! ۵_برای هر فردی یه جوره دیگه... 9
Neutron 60973 سازنده ارسال شده در 2 بهمن، 2011 ۱-۲بله خیلییی ۳_زندگی!! ۴_فرصت تهدید آمیز! ۵_برای هر فردی یه جوره دیگه... بد طالب خونه مجردی هستیا... 6
NEGARi 9387 ارسال شده در 2 بهمن، 2011 بد طالب خونه مجردی هستیا... اگه فک میکردم مامانم خود کشی نمیکنه تا حالا وره دلش نمیموندم! :icon_pf (34): 3
Neutron 60973 سازنده ارسال شده در 2 بهمن، 2011 اگه فک میکردم مامانم خود کشی نمیکنه تا حالا وره دلش نمیموندم! :icon_pf (34): منم یه مدت تو فکر بود خونه بگیرم و تنها زندگی کنم. اما وضعیت مالی و هزینه ای تو تهرون این اجازه رو به سختی به آدم میده. 4
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 2 بهمن، 2011 خونه مجردی دو تا شرط داره به نظرم. یکی داشتن جنبه. دیگری همخونه ای سالم. اگر این دو تا رو دارید خیلی هم خوبه. مستقل بودن بد نیست. ولی به شرطی که به انحطاط ختم نشه. 15
NEGARi 9387 ارسال شده در 2 بهمن، 2011 منم یه مدت تو فکر بود خونه بگیرم و تنها زندگی کنم.اما وضعیت مالی و هزینه ای تو تهرون این اجازه رو به سختی به آدم میده.نه با ۲-۳ نفر دیگه بهتره:biggrin: 3
Neutron 60973 سازنده ارسال شده در 2 بهمن، 2011 نه با ۲-۳ نفر دیگه بهتره:biggrin: 2 3 نفر زیاده... فوقش 1 نفر. :biggrin: 3
Neutron 60973 سازنده ارسال شده در 2 بهمن، 2011 خونه مجردی دو تا شرط داره به نظرم. یکی داشتن جنبه. دیگری همخونه ای سالم. اگر این دو تا رو دارید خیلی هم خوبه. مستقل بودن بد نیست. ولی به شرطی که به انحطاط ختم نشه. خیلی از دوستان ما بودند که بدجور زدن جاده خاکی. اما خب... به قول شما جنبه هم خوب چیزیه تو وجود آدما. 4
viviyan 12437 ارسال شده در 2 بهمن، 2011 آیا شما دوست دارید که یک خانه ی مجردی برای خودتان داشته باشید؟ من یکی از اهدافمه، هرگز نمیخوام تا ازدواج ور دل مامانم باشم.به نظر شما داشتن خانه ی مجردی تجربه ی خوبی است؟ به نظر من دختر و پسر به یه سن خاصی که رسیدن باید مستقل زندگی کردن از خانواده رو تجربه کنن شما اگر خانه ی مجردی داشتید در آن چه کار می کردید؟ زندگی آیا داشتن خانه ی مجردی را یک فرصت میدانید یا یک تهدید؟ چرا تهدید؟ به نظر شما خانه مجردی داشتن برای یک جوان ایرانی چه محاسن و چه معایبی می تواند داشته باشد؟ به نظر من تنها ایرادی که ممکنه داشته باشه پاتوق شدنشه، الباقی همه حسنه. کسانی که خانه ی مجردی دارند نیز لطف کنند بیایند و توضیح دهند... ببخشید منظورتون خانه مجردی به عنوان خانه خود شخص هست یا فقط یه خونه واسه بعضی وقتا و خونه اصلیه آدم خونه مامان باشه؟ 6
NEGARi 9387 ارسال شده در 2 بهمن، 2011 2 3 نفر زیاده... فوقش 1 نفر. :biggrin:میخواستم بگم ۱-۲ نفر شد ۲-۳ نفر! :ydm47612zsesgift969تو خونه مجردی نمیخوای به انحطاط میری از الان معلومه:icon_pf (34): 1
Neutron 60973 سازنده ارسال شده در 2 بهمن، 2011 ببخشید منظورتون خانه مجردی به عنوان خانه خود شخص هست یا فقط یه خونه واسه بعضی وقتا و خونه اصلیه آدم خونه مامان باشه؟ نه دیگه خونه ی خود خودت تنهایی با یکی دو تا همخونه! 3
Neutron 60973 سازنده ارسال شده در 2 بهمن، 2011 میخواستم بگم ۱-۲ نفر شد ۲-۳ نفر! :ydm47612zsesgift969تو خونه مجردی نمیخوای به انحطاط میری از الان معلومه:icon_pf (34): بستگی داره انحطاط رو چی تعریف کنی. 2
NEGARi 9387 ارسال شده در 2 بهمن، 2011 بستگی داره انحطاط رو چی تعریف کنی. نه بابا!!:biggrin: خوب این بستگی داره ... رو چی تعریف کنی! راجب خیلییی چیزها تو دنیا میشه به کار برد! هرکی یه تعریفی از هر چیزی داره 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 2 بهمن، 2011 2 3 نفر زیاده... فوقش 1 نفر. :biggrin: برو زن بگیر :vahidrk: 8
SH E I KH 18753 ارسال شده در 2 بهمن، 2011 از اواسط سال 83 به بعد خونه مجردی داشتم. حدود یک سالی با چنتا از دوستام خونه داشتیم. بعدش یک سالی با یکی ازدوستام بودم. از اون به بعدم تنهایی خونه داشتم ... مجردی و مستاجری و مدتی رفیق بازی. نزدیک سه - چهار سالی هست که رفیق بازیو تعطیل کردم. و فقط تعداد خیلی خیلی محدودی از دوستام خونمو بلدن و گاهی میان پیشم. خونم جوریه که بابامم کلید داره و هروقت بخواد میاد. ابراهیمم(بهترین دوست تمام زندگیم) کلید داره. بابا و مامانم زیاد میان اینجا هر چند اگه بخوام هر کاری کنم مشکلی ندارم. مدتی توی خونه مجردی هر غلطی کردم. دیگه گذاشتم کنار. نیازی بهشون حس نمیکنم دیگه. بزگترین مزیتی که برام داشته تنهایی و فکر کردن بوده. یجورایی عادت کردم به زندگی تنهایی ... نمیدونم میتونم زندگی مشترک خوبی درآینده داشته باشم یا نه ... ؟!!!!! :JC_thinking: 13
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری